|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Libi se vam tetovani?? |
| Jo libi a sam nejake vlastnim nebo ho planuji. |
|
48% |
[ 118 ] |
| Libi ale nemam. |
|
51% |
[ 127 ] |
|
| Celkem hlasů : 245 |
|
| Autor |
Zpráva |
m4l

|
Zaslal: ne březen 01, 2009 10:57 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | m4l napsal: | | phoenix: vole mas to pekny jen cvic dal a ve 20 budes frajer..... |
jasne, co ma rikat takovej m4l , on už cvičí tolik let a nic...i s hnusnou kérkou |
ty cubko rasisticka (ikdyz to ti spis lichotim )
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
supporter
(ban)
|
Zaslal: ne březen 01, 2009 11:00 pm Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | | supporter napsal: | | m4l napsal: | | phoenix: vole mas to pekny jen cvic dal a ve 20 budes frajer..... |
jasne, co ma rikat takovej m4l , on už cvičí tolik let a nic...i s hnusnou kérkou |
ty cubko rasisticka (ikdyz to ti spis lichotim ) |
vole
|
|
| nahoru |
|
 |
phoenix.16

|
Zaslal: ne březen 01, 2009 11:05 pm Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | | phoenix: vole mas to pekny jen cvic dal a ve 20 budes frajer..... |
dík aspon náká pochvala a podpora
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: ne březen 01, 2009 11:08 pm Předmět: |
|
|
| phoenix.16 napsal: | | m4l napsal: | | phoenix: vole mas to pekny jen cvic dal a ve 20 budes frajer..... |
dík aspon náká pochvala a podpora |
Ja se to snazim rict taky . Co se tyka formy tak nevim kolik ti presne je, ale urcite ti to samotnymu nestaci a s tou kerkou mas o motivaci vic poradne makat. Tetovani na cloveku se svalama vypada uplne jinak.
|
|
| nahoru |
|
 |
phoenix.16

|
Zaslal: ne březen 01, 2009 11:15 pm Předmět: |
|
|
| Drago napsal: | | phoenix.16 napsal: | | m4l napsal: | | phoenix: vole mas to pekny jen cvic dal a ve 20 budes frajer..... |
Ja se to snazim rict taky . Co se tyka formy tak nevim kolik ti presne je, ale urcite ti to samotnymu nestaci a s tou kerkou mas o motivaci vic poradne makat. Tetovani na cloveku se svalama vypada uplne jinak. |
před několika dny mi bylo 16
uvidíme časem jak porostu tak jak bude vypadat tetování
jinak já se svojí postavou sem ,,celkem" spokojen
nikdo nikdy nebude se svojí postavou spokojen ale nemůžu říct že bych byl vyloženě nespokojenej
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne březen 01, 2009 11:17 pm Předmět: |
|
|
| phoenix.16 napsal: |
|
Já myslel, že ti je 17 _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne březen 01, 2009 11:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
phoenix.16

|
Zaslal: ne březen 01, 2009 11:24 pm Předmět: |
|
|
nene už je to docela dlouho co sem se tu hádal že mi neni 15 a snažily se mě nachytat at pošlu občanku
dokonce sem poslal i rodnej list ale ten sem pak na radu některej čleů fora smazal ale docela dost lidí se mi omluvilo
jojo se souhlasem ale máma se mnou nejela protože už vidim jak by to na mě bylo jenom načrtlý a už by řvala jak je to strašně veliký
sice řiká že se jí to líbí ale prej je to strašně veliký
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: ne březen 01, 2009 11:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
phoenix.16

|
Zaslal: ne březen 01, 2009 11:31 pm Předmět: |
|
|
| Arnold Strong napsal: | | phoenix.16 napsal: | | Drago napsal: | | phoenix.16 napsal: | | m4l napsal: | | phoenix: vole mas to pekny jen cvic dal a ve 20 budes frajer..... |
Ja se to snazim rict taky . Co se tyka formy tak nevim kolik ti presne je, ale urcite ti to samotnymu nestaci a s tou kerkou mas o motivaci vic poradne makat. Tetovani na cloveku se svalama vypada uplne jinak. |
uvidíme časem jak porostu tak jak bude vypadat tetování
jinak já se svojí postavou sem ,,celkem" spokojen
nikdo nikdy nebude se svojí postavou spokojen ale nemůžu říct že bych byl vyloženě nespokojenej |
a to ti udělaj kérku už v 16 a ještě takhle velkou jo-to je dneska doba |
myslíš jako že mi to rodiče dovolily nebo že mi to ten tater udělal i když věděl kolik mi je let ???
ptal jsem se ho a jeho nejmladšímu klientovi bylo 14 ale já blbec sem se zapoměl zeptat co si nechal udělat za tetování
|
|
| nahoru |
|
 |
phoenix.16

|
Zaslal: po březen 02, 2009 9:24 pm Předmět: |
|
|
ještě bych se chtěl zeptat jak s mytím jestli můžu jemnou houbičkou a mejdlem a pak opláchnout vodou ???
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: po březen 02, 2009 9:47 pm Předmět: |
|
|
| phoenix.16 napsal: | | ještě bych se chtěl zeptat jak s mytím jestli můžu jemnou houbičkou a mejdlem a pak opláchnout vodou ??? |
jasne, normálně to opláchni, nic se nestane....pokud to nebudeš dřít. Taky to nejak prehnane nemaz mastickou, vzdy nech trosku vyschnout, staci mazat 2x denne
|
|
| nahoru |
|
 |
phoenix.16

|
Zaslal: po březen 02, 2009 10:00 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: |
jasne, normálně to opláchni, nic se nestane....pokud to nebudeš dřít. Taky to nejak prehnane nemaz mastickou, vzdy nech trosku vyschnout, staci mazat 2x denne |
a jeste sem se chtel zeptat jak poznam ze uz je to vse vporadku a nemusim to mazat
asi az to prestane bolet na dotek a nebudu to mit vystoupli ???
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: po březen 02, 2009 10:03 pm Předmět: |
|
|
| phoenix.16 napsal: | | supporter napsal: |
jasne, normálně to opláchni, nic se nestane....pokud to nebudeš dřít. Taky to nejak prehnane nemaz mastickou, vzdy nech trosku vyschnout, staci mazat 2x denne |
a jeste sem se chtel zeptat jak poznam ze uz je to vse vporadku a nemusim to mazat
asi az to prestane bolet na dotek a nebudu to mit vystoupli ??? |
az ti sleze strup a oloupe se to
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|