|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Libi se vam tetovani?? |
| Jo libi a sam nejake vlastnim nebo ho planuji. |
|
48% |
[ 118 ] |
| Libi ale nemam. |
|
51% |
[ 127 ] |
|
| Celkem hlasů : 245 |
|
| Autor |
Zpráva |
AHOLA

|
Zaslal: ne září 06, 2009 11:50 am Předmět: |
|
|
Suhlasim, ze tetovanie nemusi vypovedat o cloveku nic zle, ale v urcitych pracovnych poziciach sa nemusi hodit, predsudok, nepredsudok, vsetci sme sice slobodni, ale skuste ist na seriozny pohovor s "irokezskym" ucesom"...podobne je to aj s tetovanim na viditelnych miestach...
Aj ked samozrejme aj tetovania su dnes casto vkusne, to hned posobi inac, ako ked zbadate tlstemu gipsymu, ze ma na hankach jednej ruky vytetovane SMRT a na druhej PICA _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Drago
|
Zaslal: ne září 06, 2009 11:50 am Předmět: |
|
|
No a taky kerku na rameno si muze dat jen uplna krava. Naprosto "nezensky" a otresny misto pro tetovani u holky. To musi driv nebo pozdeji na svatbe srat snad kazdou.
A me treba opravdu serou vyholeni, "drsni" chlapci s kerkama jak z Prison Break, kteri ale pritom nevideli bojovy sporty ani ve snu.
Malokdo pochopi jaka je muay thai laska na celej zivot a jak clovek to chce vyjadrit na sobe a pro sebe nejakym vhodnym tetovanim. A je uplne jedno jestli maka na stavbe nebo dela na dverich nebo je top manager, businessman apod.
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: ne září 06, 2009 11:53 am Předmět: |
|
|
| LJ napsal: |
že tetování je něco, co slušní lidi nemají, to je prostě fakt |
No třeba takovej Franz ( ikdyž ty jeho zelený blitky jsou stračný ) je asi chytrej člověk a dokonce i umělec atd. Mám kámošku manažerku a ta chtěla tetování, ale bohužel kvůli práci to nešlo....nakonec ho teda má, někde nad frndou ( tam se slušní šéfové manažerů nedívají ) Kérky nejsou o solidnosti, nebo nesolidnosti. jde o to, jak se na ně ostatní dívají a upřímě, když se to nelíbí nějakýmu naškrobenými čuráčkovi v golfovejch botkách, jen dobře ( tim sem nemyslel tebe ) Já se mezi takovejma lidma nepohybuju a asi ani nikdy nebudu, takže mě to netrápí a vesele budu v kérkách pokračovat aneb jak zní naše heslo ,, místa je tam pořád dost ,,
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne září 06, 2009 11:55 am Předmět: |
|
|
Ja kdbyych si nechaval delat kerku, o cemz premyslim, tak bych si ji asi dal na nejaky min viditelny misto, kde by to treba nebylo videt pod kosili s kratkyma rukavama, proste nevim co budu v budoucnosti delat... A je fakt ze nejakej ten spatnej nahled na lidi s kerkou je... _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: ne září 06, 2009 11:56 am Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | LJ napsal: |
No třeba takovej Franz ( ikdyž ty jeho zelený blitky jsou stračný ) je asi chytrej člověk a dokonce i umělec atd. Mám kámošku manažerku a ta chtěla tetování, ale bohužel kvůli práci to nešlo....nakonec ho teda má, někde nad frndou ( tam se slušní šéfové manažerů nedívají ) Kérky nejsou o solidnosti, nebo nesolidnosti. jde o to, jak se na ně ostatní dívají a upřímě, když se to nelíbí nějakýmu naškrobenými čuráčkovi v golfovejch botkách, jen dobře ( tim sem nemyslel tebe ) Já se mezi takovejma lidma nepohybuju a asi ani nikdy nebudu, takže mě to netrápí a vesele budu v kérkách pokračovat aneb jak zní naše heslo ,, místa je tam pořád dost ,, | a tak zas je super , ze podle kerek se da identifikovat mrtvola , coz je urcite plus a usnadni to hafo prace ...
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: ne září 06, 2009 11:56 am Předmět: |
|
|
| Drago napsal: | | A me treba opravdu serou vyholeni, "drsni" chlapci s kerkama jak z Prison Break, kteri ale pritom nevideli bojovy sporty ani ve snu. . |
Já sem viděl v životě jen bojovej benč a taky hodlám být sjetej jak v PB. Co to má společnýho s bojovejma sportama ? Nebuď tak vstahovačnej. Kérky tady byly dřív než bojový sporty
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: ne září 06, 2009 11:58 am Předmět: |
|
|
tak vzdy zalezi kde ta kerka ..... mam pokerovanou ruku prsa cast zad ale je to neco jen pro me, takovy moje zivotni motto... v praci chodim jen v obleku ... kdyz je teplo tak kosile s dlouhym rukavem... 99%lidi ani nevi ze nejakou kerku mam.... to ze tetovanej clovek nevypada seriozne to je proste fakt.... (a myslim si ze to tak jeste dlouho bude)
*kerka by mela vyjadrovat urcity postoj pohled zivotni moudro --pokud to tak neni tak nechapu k cemu je a myslim si ze i rychle omrzi... tez by se melo pocitat s tim aby clovek mohl do "spolecnosti" atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: ne září 06, 2009 11:58 am Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | Drago napsal: | | A me treba opravdu serou vyholeni, "drsni" chlapci s kerkama jak z Prison Break, kteri ale pritom nevideli bojovy sporty ani ve snu. . |
Já sem viděl v životě jen bojovej benč a taky hodlám být sjetej jak v PB. Co to má společnýho s bojovejma sportama ? Nebuď tak vstahovačnej. Kérky tady byly dřív než bojový sporty |
Ty nebud tak vztahovacnej . Uznej ze vypadas drsne ale lepsi fighter by te rozsekal, stejne jako spoustu dalsich . Viking na ruce to nezachrani :)
A co vim tak kerky zacli nosit valenici jako prvni.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne září 06, 2009 12:01 pm Předmět: |
|
|
| Drago napsal: |
A me treba opravdu serou vyholeni, "drsni" chlapci s kerkama jak z Prison Break, kteri ale pritom nevideli bojovy sporty ani ve snu.
|
Chcetl bys uzakonit ze kerky muzou mit jen fighteri? xD _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: ne září 06, 2009 12:03 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Drago napsal: |
|
Chcetl bys uzakonit ze kerky muzou mit jen fighteri? xD |
Samozrejme, nejlepsi napady mam vzdy v nedeli poobede
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: ne září 06, 2009 12:10 pm Předmět: |
|
|
| Drago napsal: | | supporter napsal: | | Drago napsal: | | A me treba opravdu serou vyholeni, "drsni" chlapci s kerkama jak z Prison Break, kteri ale pritom nevideli bojovy sporty ani ve snu. . |
Já sem viděl v životě jen bojovej benč a taky hodlám být sjetej jak v PB. Co to má společnýho s bojovejma sportama ? Nebuď tak vstahovačnej. Kérky tady byly dřív než bojový sporty |
Ty nebud tak vztahovacnej . Uznej ze vypadas drsne ale lepsi fighter by te rozsekal, stejne jako spoustu dalsich . Viking na ruce to nezachrani :)
A co vim tak kerky zacli nosit valenici jako prvni. |
Drago opravdu nechápu to ,,uznej, ze lepsi fighter by te rozsekal,, Co to s tim má společnýho ? Ono to totiž vypadá, jako by sis myslel, že kérky by měli mít jen fihteři,rváči a drsňáci Zrovna u tebe mě ten názor překvapuje. A na svoji ochranu nemám ruce, ale něco jinýho
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: ne září 06, 2009 12:12 pm Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | | *kerka by mela vyjadrovat urcity postoj pohled zivotni moudro --pokud to tak neni tak nechapu k cemu je a myslim si ze i rychle omrzi... tez by se melo pocitat s tim aby clovek mohl do "spolecnosti" atd. |
Blbost, zdaleka ne všechny kérky jsou motta, názory, myšlenky. 90% kérek je dělanejch jen z čistě estetickýho cítění, že se ti ten obrázek prostě líbí. Vidět ve všech kérkách nějakej hlubokej smysl je kravina...
|
|
| nahoru |
|
 |
tucet

|
Zaslal: ne září 06, 2009 12:36 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | Drago opravdu nechápu to ,,uznej, ze lepsi fighter by te rozsekal,, Co to s tim má společnýho ? Ono to totiž vypadá, jako by sis myslel, že kérky by měli mít jen fihteři,rváči a drsňáci Zrovna u tebe mě ten názor překvapuje. A na svoji ochranu nemám ruce, ale něco jinýho | tady někdo někomu šlápl na ego
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne září 06, 2009 12:36 pm Předmět: |
|
|
| LJ napsal: |
Bullshit of the day
|
|
| nahoru |
|
 |
Deviator
|
Zaslal: ne září 06, 2009 12:40 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | To ze tetovani je neco spatnyho je jenom dementni predsudek z dob davno minulych, kdy tetovani patrilo k vysadam muklu... decentni cerne tetovani nemuze nikdy uskodit... |
Ty jo ty máš vlastně kérku na zatýlku, že?
Sem slyšel že s kerou k cajtům neberou takže to je asi blbost co.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|