|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Libi se vam tetovani?? |
| Jo libi a sam nejake vlastnim nebo ho planuji. |
|
48% |
[ 118 ] |
| Libi ale nemam. |
|
51% |
[ 127 ] |
|
| Celkem hlasů : 245 |
|
| Autor |
Zpráva |
smetak

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bara

|
Zaslal: ne září 16, 2007 8:06 pm Předmět: Re: Tetovani a dalsi krasleni tela. |
|
|
| etc. napsal: | | DAVID.LOPAN napsal: | | HOVADO napsal: | | DAVID.LOPAN napsal: | Mám pár kérek na rukách a chci další. Ale nemůžu najít nic vhodnýho-katalogový nejedu, prostě jenom kvuli tomu, že mám rád origoš kérky. Chtěl bych něco hororovýho, temnýho (temný věci miluju od mala).
| | Až moc temný. |
Odvažnemu štěstí přeje- překlad napisu na odznaku SAS, moc temne to sice neni, ale me to prijde celkem dobre |
Všichni se vrátí domů-heslo S.A.S.
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: ne září 16, 2007 8:18 pm Předmět: |
|
|
Tetování speciálních jednotek by měli mít pouze členové jednotek, né nějací frajírci
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne září 16, 2007 8:20 pm Předmět: |
|
|
| r-z napsal: | | Tetování speciálních jednotek by měli mít pouze členové jednotek, né nějací frajírci |
To stoprocentně!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: ne září 16, 2007 8:21 pm Předmět: |
|
|
Pokud se jedná o všeobecně známý citát, nevidím důvod, proč si jej nenechat nakérovat _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne září 16, 2007 8:26 pm Předmět: |
|
|
| CrazyLom napsal: | | Pokud se jedná o všeobecně známý citát, nevidím důvod, proč si jej nenechat nakérovat |
Nedoporučuju ti to.
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: ne září 16, 2007 8:30 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Pokud se jedná o všeobecně známý citát, nevidím důvod, proč si jej nenechat nakérovat | pokud by si potkal nějakýho chlapa z S.A.S
(což je málo pravděpodobné, ale ne nemožné) tak by sis to asi slíznul (obrazně řečeno)
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: ne září 16, 2007 8:31 pm Předmět: |
|
|
No, řešil bych otázku, jestli je to známá hláška, kterou si dali nějací bijci jako heslo, nebo jestli to je heslo nějakých bijců, ze kterého se stala hláška. A varianta a) je podle mě vpořádku. _________________ Mám za přátele marnotratné muže
|
|
| nahoru |
|
 |
Koroze
|
Zaslal: po září 17, 2007 9:17 am Předmět: |
|
|
| r-z napsal: | | citace: | | Pokud se jedná o všeobecně známý citát, nevidím důvod, proč si jej nenechat nakérovat | pokud by si potkal nějakýho chlapa z S.A.S
(což je málo pravděpodobné, ale ne nemožné) tak by sis to asi slíznul (obrazně řečeno) |
JE to asi tak stejně dobrej nápad, jako když jeden muj známej vyrazil na vesnickou zábavu s mikinou s obřim nápisem muy thai (nikdy žádnej bojovej sport nedělal) a od prvnío nalitýho chasníka dostal do řepy
PS: Pokud to tetovánjí má někdo jako výraz úcty k těm ednotkám co třebas (obrazně řečeno) bojovali a umírali za naši svobodu, tak mi to příjde OK.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: po září 17, 2007 9:39 am Předmět: |
|
|
Zas na druhou stranu porad je to jenom kera. Napis, heslo, obrazek sam o sobe nic nedela... _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: po září 17, 2007 1:20 pm Předmět: |
|
|
Ten citat "Dokud dýchám, doufám" mi byl povedomej - nekde uz sem ho slysel a ne v souvislosti s Mossadem. Tak sem hledal a jeho puvod je o neco starsi - bylo to napsano tuzkou na zdi v Terezine.
zdroj: http://www.zasvobodu.cz/clanek.php?c=450 _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: po září 17, 2007 6:20 pm Předmět: |
|
|
No, původ bude mnohem starší....starověkej řím nebo řecko... _________________ Mám za přátele marnotratné muže
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: pá září 21, 2007 12:25 pm Předmět: |
|
|
Tohle mi vcera prifrcelo na mail,,,,hardcore. _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: pá září 21, 2007 1:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|