The Final Countdown

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 16, 17, 18  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - The Final Countdown  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> The Final Countdown
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
xMichalx

PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2016 9:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

23.5.2016 (pondělí) - volejbal, bazén
Hodina velmi lehkého volejbalu, v bazénu jsem dal 2x250m mezi tím vždy pára.

24.5. až 27.5. - volno
Zítra (28.5.2016) mě čeká Spartan Race Super v Koutech nad Desnou. Už se na to dost těším. Přemýšlel jsem jaký si dát cíl. Samozřejmě to chci co nejlépe zvládnout a užít si to. Co se týče překážek, tak bych rád dělal co nejméně angličáků, ideálně žádné, takže si dát záležet na překážkách (jeden z cílů je tedy dělat maximálně 1 trest - 30 angličáků). A co se týče umístění, tak dost odvážný cíl je být v první desetině, tzn je přihlášeno cca 2800 lidí, takže být do 280.místa. Sice je to odvážný cíl, ale proč si dávat malé cíle, že?
Odjezd mám plánovaný na 5:30 z domova, takže to není tak hrozné, jen musím jít včas spát :-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
xMichalx

PříspěvekZaslal: st červen 01, 2016 9:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spartan Race Super, Kouty nad Desnou, 28.5.2016
(jo, super má modrou barvu, ale to by nesedělo s mým dělením zelená=běh, modrá=posilovna)
Budíček 4:50 a vyrážím. Hodinka řízení, pak sraz s kámošema, přestup k nim do auta a už jedeme na místo. Start máme 10:45, do Koutů přijždíme v 9:30, ale je tam docela velká kolona aut, tak se děsím, aby to vše klaplo, ale když jsme si trpělivě vystáli frontu a zaplatili parkovné, tak jsme dostali skvělé místo, na dohled od Multiringu, takže vlastně asi 200m od cíle a celého areálu. Registrace bez problému a vyhlížím Elitní vlnu. Přeci jen už je na trati přes hodinu a půl, tak by tu mohli být. Jenže oni nikde.

Převlékáme se, procházíme areál, poslední občerstvení a už jdeme na společnou rozcvičku. Chci si dnes trošku zazávodit, takže se na rozcvičku stavím co nejdál od pódia a zároveň co nejblíže startovnímu koridoru. Dopředu jsem si obhlédnul úvodní metry a tak mi bylo jasné, že je potřeba stát vpředu. Hned po startu začíná stoupání, v kterém je klasická překážka přelez, podlez, prolez a tak by nebylo dobré běžet v balíku a čekat už na první překážce. Zbývají dvě a půl minuty a my jsme vpuštěni do koridoru. Stojím ve druhé řadě. Ještě poslední myšlenka na elitu. Jsou na trati 1:44h a stále tu nejsou, tak to asi bude peklo. Minuta do startu, dýmovnice plní svou úlohu na jedničku. Vítr ji trochu rozfoukal, takže to nebylo tak hrozné jako jindy. Pět vteřin, vteřina, vybíháme.

Držím se v úvodní skupině čítající asi 10-20 běžců. Bez problému a bez zdržení zdoláváme "přelez, podlez, prolez" a běžíme dál. Zatím mírný kopeček nahoru, chvíle rovina, mírný kopec dolů a následuje další překážka - zeď. Ladně ji překonávám a uvědomuji si, že jsem na druhém místě z naší startovní vlny. Pocit je to sice krásný, ale vím, že to takhle dál nepůjde, pokud nechci umřít. Zvolňuji tempo a držím se v úvodní trojici a to už začíná první opravdové stoupání. Spolu s dalšími dvěma běžci přecházíme do chůze a zdoláváme metr za metrem. Přehnala se přes nás skupina asi 10 běžců, kteří stále ještě běží. Když jsou asi 50m před námi, tak také přecházejí do chůze a pokračujeme všichni svorně svižnou chůzí. Počasí vyšlo na jedničku, takže ze mě začíná kapat pot. Netrvá to dlouho a předcházíme opozdilce z předchozí vlny. Kolik máme za sebou netuším, odhaduji tak 15 minut a už jsme jim nadělili 15 minut, hm tak to buď oni přípravu hodně podcenili a nebo my brzy také odpadneme.

Kopec nám spestřil memory test. Kód mi docela sednul, takže dvě, tři přečtení a mám ho v hlavě. Zavřít oči, zopakovat si ho, ještě jednou se ujistit, že ho vím správě a pokračujeme ve stoupání. Startovní vlny už se tady regulérně mísí a tak není poznat, kdo startoval se mnou a kdo už je na trati o 15, 30 nebo více minut déle. Snažím se prostě držet těch rychlejších běžců/chodců a stále si opakuji svůj kód BG2T1Y. Další postup bych shrnul asi takto: kopec, překážka, kopec, kopec, velký kopec, překážka, malý kopec atd. Sice začínám pociťovat značnou únavu, ale mám ze sebe dobrý pocit. Skoro nikdo mě nepředbíhá a já naopak stále předbíhám. Do kopců to je snadné protože se ostatní plouží, ale předbíhat z kopců dolu je dosti zajímavé. Jen neustále dokola volám "z leva", "z leva", "z prava". Většina to akceptuje a uhybají, pak se najdou tací, kteří jsou skoro v bezvědomí a tak neví, která je levá a která pravá, ty omlouvá jejich stav a pak jsou někteří, kteří si to užívají, kochají se okolím, takže si mě všimnou dostatečně brzy a hned sami uhybají. Když mi to dech dovolí, tak vždy závodníkům, kteří uhnou poděkuji. Jeden takový ostrý seběh jsme běželi ve dvou. Já a těsně za mnou jeden běžec. V začátku klesání jsem mu nabídl, že uhnu, on na to že ne, že je tempo dobré a pak si prý řekne. Asi polovinu kopce vydržel za mnou a užíval si, že nemusí hlásit strany, z které předbíháme, protože jsem to dělal za nás oba. Marně jsem čekal, kdy mě trhne, ale najednou jsem se mu začal vzdalovat, až jsem ho utrhl úplně. Možná kdyby za mnou nebyl, tak bych neběžel tak rychle, takže mi to určitě také pomohlo.

Co se týče překážek, vše zatím bez velkých obtíží. Trochu mě zaskočila fronta na nošení pytlů s pískem a mrzelo mě, že jsem musel čekat. Trochu jsem si povzdechl nahlas, jestli si nemůžu vzít dva pytle pro holky, protože těch bylo dost. Nakonec jsem byl rád, že jsem to neudělal. Přeji jen jsme obcházeli jednu celou menší sjezdovku, takže to byl pořádný záběr. Šplh, stěny, plazení, vše bez problému. Cargo síť jsem si pěkně užil i s kotoulem. První zaváhání přichází na kůlech. To jsem tak nějak i očekával, takže první várka angličáků. Sil je ještě dost, tak jdou docela snadno, ale 30 je 30, takže posledních 5 už bylo dost utahaných. Bez odpočinku vyrážím dál. Další kopce, další plazení, nějaká ta zeď a další občerstvovačka. Snažím se pít málo, aby to nebylo spíše na škodu, ale vzhledem k tomu, co jsem vypotil mi přijde, že jsem tam vypil polovinu té cisterny. Následuje oštěp, který mi udělal radost a zvednul sebevědomí, když jsem ho ukázkově hodil a krásně zapíchl do terče tak, že zůstal zabodnutý v učebnicovém úhlu. Jako by mi to vlilo sílu do žil a v tempu vyrážím dál a stále předbíhám další lidi.

V dáli před sebou slyším "memeory recall", takže mírné zvolnění tempa a ujištění se, že si správně pamatuji svůj nesmysl. Pár lidí tam angličákuje, přibíhám, vybírám si jednu volnou dobrovolnici, ukazuji čelenku se startovním číslem a hlásím BG2T1Y, paráda! Placák a běžíme dál. Blíží se další balanční překážka, po pokažených kůlech z ní mám trochu respekt, krůček po krůčku, jsem v polovině a vypadá to dobře. Ve třech čtvrtinách ztrácím rovnováhu, ale odrážím se a doskakuji až na konec, takže zdolání překážky jednoznačně uznatelné. Ještě si to pohledem ověřuji u dobrovolníka, ale vše je v pořádku. Pak pár těch klasických překážek jako nošení kýblu atd. Docela překvapivě me potrápilo vytahování pytle s pískem přes kladku. Dobrovolník ale viděl, že síly mám dost, jen mi ujíždí nohy, takže si předemě stoupnul, aby mě zarazil a já jim tak nezbořil hrazení a hned to šlo poměrně lehce. Další překážka pro mě byla novinkou - vzít kámen, odnést ho cca 10m, tam udělat 5 angličáků a odnést ho zpět, pak nějaká další síť a to už jsme v areálu startu-cíle, jenže jdeme potokem směrem pryč od cíle. A to už vím co mě čeká, to jsme si předem prohlédli. Cesta potokem byla nejdříve příjemná, ale překvapivě dlouhá. Aby to nebylo tak jednotvárné, pořadatelé zařadili plazení v potoce proti proudu pod ostnatým drátem, který byl proklatě nízko. Parádní překážka.

Vylézt z vody a už je tady kombo překážek Multiring, traverse walls, obracení pneumatiky a poslední zeď. Multiring - fail. Tyč a kruhy pohoda, ale ty dvě poslední lana byly na mou výšku moc nízko a tak jsem zavadil o zem. V duchu fair-play odcházím dělat angličáky. Tady už to bylo na krev a pořádné trápení. Hotovo. Traverse walls - fail. To jsem prostě nedal. Neexistuje výmluva, byl jsem unavený, vyčerpaný a nedokázal jsem se na to soustředit, takže další angličáky. Tady je to jen o vůli. Při provedení kliku síla je, ale už chybí energie na ten ostatní pohyb - vstát, vyskočit atd. Skvělá dobrovolnice mi odpočítá posledních 5 angličáků a já vyrážím vstříc pneumatikám. Úplně napohodu převracím tam a zpět, přijde mi, že nic neváží, postupuji dál, a už je předemnou poslední zeď, která měří asi 245cm. Za normálních okolností by to nebyl žádný problém, ale to bych za sebou nesměl mít Spartan Race.

Vyskakuji, křeč, bolest, svíjení se na zemi. A zřejmě dobře proškolený dobrovolník. Hned mi protahuje lýtko. Křeč ustupuje, snažím se odvalit kus stranou, abych nepřekážel dalším závodníkům, další křeč. A takhle ještě několikrát. Dohromady jsem tam mohl být tak 5-10 minut, než jsem se dostal do použitelného stavu. Nechtěl jsem od nikoho pomoct zdolat zeď. Musím ji dát sám. Cvičně si zkouším mírně párkrát vyskočit a vypadá, že to půjde, jen při větším odrazu se asi křeč vrátí. Už to ale musím dál. Vyskakuji jak to jde nejméně, jen abych dostal ruce dost vysoko, abych vlastně provedl skoro muscle-up a nezapojil tak nohy. Povedlo se. Posledních 50m do cíle, přeskočit oheň a s vítězoslavným gestem proběhnout cílem. Mám to za sebou. Neuvěřitelné. S tričkem, medailí a banánem odcházím zpět k té zdi vyhlížet kámoše. Hodinky nemám, nevím kolik uběhlo času. Jím banán, je mi zle, zouvám si boty. Vidím kamaráda přelézat zeď, tak se snažím obout si boty, jenže KŘEČ. Asi po pětiminutovém snažení si beru boty a "plazím se" do cílového prostoru, kde už jsou oba kámoši. Zjišťuji, že jsem jim nadělil 25 minut. Jeden z nich dělal 150 a druhý 180 angličáků. Odcházíme trochu stranou a to už jsem to nevydržel a jdu zvracet. Odplivnul jsem si dva-tři litříky a najednou jsem úplně v pohodě. Únava je znát, ale už je mi dobře. Takže už trochu veseleji diskutujeme o závodu a využíváme ledových sprch. Bylo by toho hodně co napsat, ale beztak to nebude nikdo číst :D

Shrnutí: Se svým výkonem jsem spokojen, s umístěním ne. To znamená, že byla lepší konkurence než jsem čekal. A nebo stačilo zvládnout ty dvě překážky před cílem, nemít křeče u závěrečné zdi a rázem by byl čas o 15 minut lepší a byl bych spokojen i s umístěním. V každém případě to bylo super. Mé subjektivní hodnocení tenhle závod co do náročnosti umístí i nad Beast na Klínovci v roce 2014, ale možná je to tím, že tady jsem do toho dal vážně všechno.

Umístění a časy:
Čas vítěze: 1:51:57
Můj čas: 3:27:10
Umístění: 424.místo celkově (včetně žen a elity). Předběhlo mě 26 žen, tzn 398.místo mezi muži a 286.místo v kategorii (muži bez elity). Celkem dokončilo 2768 účastníků.
xMichalx

PříspěvekZaslal: st červen 01, 2016 9:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

29.5.2016 (neděle) - odpočinek - mám dost, nohy bolí, při zatnutí svalů cítím, že bych za chvíli dostal křeč

30.5.2016 (pondělí) - hodina velmi lehkého volejbalu. Jak nahrávka nebyla do chůze, tak jsem ji nedobíhal :D Pak bazén, ale ani jsem neplaval, jen pára, ledová vana a relax

31.5.2016 (úterý) - běh
1.lehký výklus po Spartanu. Chtěl jsem tempo 5:30-6:00 na km.
Čas: 46:08
Vzdálenost: 8km
Tempo: 5:46/km

Běh po rovince docela šel. Únavu cítím, ale je to v pohodě. Do kopce to také poměrně šlo. Bylo to takové zatuhlé, ale šlo to. No a z kopce to je pořád ještě utrpení. Při každém došlápnutí cítím stehna.
Musím to nějak rozběhat, příští víkend mě čeká Vlašimská pětka, kde bych si rád vylepšil osobák na 5km. V ideálním případě pod 20 minut, uvidíme co s tím půjde dělat...
Darkkiller

PříspěvekZaslal: st červen 01, 2016 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
beztak to nebude nikdo číst :D

Já to čtu ! Díky za report .
decarabas

PříspěvekZaslal: st červen 01, 2016 11:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Darkkiller napsal:
citace:
beztak to nebude nikdo číst :D

Já to čtu ! Díky za report .

Aj ja.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
cohen999

PříspěvekZaslal: st červen 01, 2016 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Viacero smutnych chlapcov cita tento log Oddnes uz teda aj ja, ludi kombinujucich beh so silovym treningom nie je zas az tak vela, treba mat prehlad.
xMichalx

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2016 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky chlapi! Vy mě normálně dojímáte

3.6.2016 (pátek) - běh
S bráchou, takže konverzační tempo
Vzdálenost: 10,97km
Čas: 1:04:53
Tempo: 5:55

Na pohodu, lehký výklus s jedním sprintem do kopce.

4.6.2016 (sobota) - chůze
Celý den chození po pražské zoo :-)

5.6.2016 (neděle) - běh
Vzdálenost: 6,38km
Čas: 30:27
Tempo: 4:46

Šel jsem rychlou pětku, zbytek byl výklus. Ta pětka byla za 21:36 , což je tempo 4:19 .
Potřebuji to teď víc rozběhat do rychlosti. Vlašimská pětka se blíží, hlavní soupeř odpadl, takže šanci na bednu (pódiové umístění) bych měl mít.
A zároveň potřebuji zase najet na pravidelnou posilku nebo se vypařím :D
xMichalx

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2016 8:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

6.6.2016 (pondělí) - běh
Nejdřív hodinka pohodového volejbalu, pak pěkný docela výživný běžecký trénink. Pokusím se trochu rozepsat.

Rozklus + dynamický strečink, rychlá abeceda
10x sprint na 95% , odhadem 10s, 80m
5x (5x angličák, sprint 15m)
3x (15m skákání snožmo, 2x angličák, 15m sprint) (poprvé skákání snožmo, podruhé na jedné noze, potřetí na druhé)
Na drobné odpočinutí od sprintů nějaké ručkování, asi 3x 5m, v pauze 5 angličáků
2x (sprint do kopce, po seběhnutí dolů 5x shyb, 5x dip, 5x angličák, bez pauzy)

Pak bazén, asi 200m plavání, jinak odpočinek v páře.

Když mi vyjde čas, tak bych si dnes rád dal nějaký lehčí výklus.
xMichalx

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2016 3:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[plkání o ničem] Všechny kondiční nebo běhací tréninky dělám čistě podle pocitu, času nebo vzdálenosti. Rád bych to ale posunul někam dál, takže zvažuji, že bych si došel na vyšetření VO2 max a následně jsem trénoval nějakou dobu podle tepové frekvence a doporučených pásem pro budování kondice. Předpokládám, že tady asi nenarazím na někoho, kdo by měl za sebou měření VO2 max a mohl mi tak poreferovat, co?
Docela se mi teď v hlavě honí myšlenky na nějaké možné běžecké úspěchy v příštím roce, tak bych těm tréninkům potřeboval dát nějaký řád. Teď sice progres vidím, ale jestli při tréninku podle tepové frekvence může být větší, tak bych se mu nebránil. I když jak jsem zjistil, tempo dle pocitu dokáži odhadnout docela dobře, tak třeba nevědomky běhám v tom správném pásmu :D (čemuž ale ani sám nevěřím :D)
cohen999

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2016 1:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S VO2max skusenost nemam, ale nastavit si treningove tempa podla maximalnej tepovej frekvencie je uzitocne.

Tabulkovy priklad, priblizne hodnoty: ak mas tep max cca 200bpm, pomale dlhe behy behaj pod 145bpm, intervalove behy, napriklad 400-vky, 800-vky, 1600-vky az do 10km, okolo 160 - 180bpm (cim kratsi interval tym vyssia hodnota bpm), sprinty este vyssie.
xMichalx

PříspěvekZaslal: po červen 13, 2016 7:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jojo to mám v plánu, jen se musím dostat k tomu, abych si koupil baterku do sporttesteru :D a pak si taky teda vypočítat maximální tepovku. Jen tak pro orientační info jsem si teď změřil klidovou a napočítal jsem 52.

Někdy během dne nejspíše dodám report z Vlašimské pětky a desítky... Mám z toho smíšené pocity, ale o tom až později.
xMichalx

PříspěvekZaslal: po červen 13, 2016 9:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vlašimská pětka a desítka
Ve Vlašimi mám kamaráda, takže jsem tam jel už v pátek hned po práci, abych si stihl vyzvednout startovní tašku ještě v pátek. Povedlo se a ještě jsme asi i 20 minut povídali s příjemnou paní, která tašky vydávala. Prohlédli jsme mapu trati a šli ji projít. Trochu bloudění se konalo, ale orientačně jsme věděli co nás čeká. Kámoš mě trochu překvapil tím, že zamluvil bowling, takže po večeři jsme místo odpočinku šli hrát. Spát jsme šli až po půlnoci. Start máme mít ale až ve 13:00, tak by to mělo být OK. Ráno budík asi na 9:00, abych nebyl přespalý, pak ještě chvíle válení se v posteli a snídaně, hygiena atd. Před jedenáctou vyrážíme do areálu podívat se jak to tam vypadá, projít stánky a povzbudit děcka při jejich závodech. Pořadatelé už začínají značit i naši trasu, tak po chvíli za nimi vyrážíme, abych se podíval, jak jsou značené kilometry. Vypadá to dobře. Start pětky je ve 13:00, start desítky je v 15:00. Kamarádka běží desítku, já s kámošem pětku. Start byl takový divoký. Nějaký poslanec tam podíval nějaké keci o tom, že má vnučku a najednou výstřel a to jsme ještě všichni stáli asi 10m od startovní čáry. Naštěstí jsem stál ve druhé řadě, takže nebyl problém se po výstřelu protlačit do předních pozic a držet se ve vláčku s vedoucí skupinou. Kámoš to pro mě nepochopitelně přepálil. Vyletěl tempem tak 3:30/km, takže celou skupinu docela roztrhal. To mi moc nevyhovuje. Já bych raději spíš zabojoval ve finiši, kde bych využil svou rychlost. No nedá se nic dělat. Asi po 0,75 kilometru kámoše předbíhám, jenže v tu chvíli už je startovní pole roztrhané a hodně natažené. Průběžně jsem asi na 4.místě. Kopec dolu, kopec nahoru, pár slov po cestě s jedním běžcem, který mě předbíhá. Vypadá starší, ten by nemusel být v mé kategorii 18-39 let. Zkouším se ho držet. Ne, nepůjde to, dává si to dobře. Máme za sebou asi 3 kilometry a je mi jasné, že plány na čas pod 20:00 zůstaly někde v tom kopci. Tak aspoň zkusit zabojovat o tu bednu. Asi 500m před cílem je dost ošklivý kopec po dlažbě na náměstí, tam se bude lámat chleba, chce to pošetřit nějaké síly. Asi 1500m do cíle a zhruba 10m za mnou běžec. Pomalu dotahuje, až je těsně za mnou. Mírně uhýbám, chci střídat v tempování. Nějak se k tomu nemá, tak zvolňuji a šetřím síly na závěrečný kopec. On zvolňuje také. Dohání nás další běžec, což se mi nelíbí, ale nehodlám tempo tahat sám, takže si volně běžím dál, až to ten za mnou nevydržel a jde předemě. Chytám se jeho tempa. Běžec za námi je nějakých 20m. Chvíli běžím v závěsu, ale po rovince to chlapíkovi běží pěkně, takže mi mírně utíká. Vzdaluje se nejdříve asi na 10, pak 20, nakonec asi 30 metrů. Běžec za mnou v konstantní vzdálenosti cca 20m. A už je tu kopec. Stoupání začíná, vzdálenost mezi námi se nemění. Čas už neřeším, jak jsem na tom v pořadí nevím. Tipuji, že jsem tak na 5 - 7 místě, ale kolik běžců patří do mé kategorie vážně nevím. Teoreticky ale ten předemnou může být v naší kategorii třetí. Jsme v polovině kopce, běžec za mnou přidává a mírně mě stahuje. Všímám si toho a najednou mi to v hlavě přeskočilo. To tedy ne, mě v kopci, které mám rád nikdo předbíhat nebude. Přidávám, běžec za mnou to zcela viditelně vzdává, ale já doháním chlapíka předemnou. Jsme na kopci a já jsem zavěšený za závodníkem předemnou. Rovinka a beru ho. Mám jednoznačně navrch, takže ho povzbuzuji pár slovy, že už bude cíl, ale držím si svoje o úroveň vyšší tempo, probíhám bránu a to už je asi 150m do cíle. Pěkně v tempu dobíhám a zastavuji stopky na čase 21:36. Stále nevím jak jsem dopadl. Minimálně dva co doběhli předemnou jsou v mé kategorii, ale pak tu jsou další 3, kteří nevím do jaké kategorie patří. Nakonec z toho je celkově 6. místo, v kategorii 4. takže trochu smíšené pocity.
Čas prvního: 19:29
Čas prvního v kategorii: 19:52
Čas třetího v kategorii: 20:48
Můj čas: 21:36
Moje výsledné tempo: 4:19/km

Krásná trasa, areál pěkný, trať značená skvěle, počasí vyšlo, dorazili se podívat i rodiče, jen ta bedna nevyšla. Tak třeba příště, sem se určitě rád vrátím. A když už to nevyšlo mě, o to větší radost jsem měl z toho, že kamarádka obsadila na desítce mezi ženami skvělé druhé místo a ve své kategorii 18-35 let dokázala zvítězit. Tu desítku zvládla v čase 46:24 .

Příští víkend mě pravděpodobně čeká půlmaraton v Příbrami . Jaké si na něj dělat plány netuším. Vodiči jsou na 1:40, 1:50, 2:00 a 2:15. Já to chci zvládnout pod 1:50. Měl bych mít i na 1:45. Ještě to během týdne promyslím a uvidím jak na tom budu. Teď mě mírně pobolívá noha, tak to možná budu trochu šetřit...

Aspoň jedno foto...
xMichalx

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2016 8:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

13.6.2016 (pondělí) - běh
Nejdřív hodinka volejbalu, pak docela pěkný, rychlý běžecký trénink. Pokusím se trochu rozepsat.

900m rozklus + krátký dynamický strečink
900m - 3:30
900m - 3:31
900m - 3:37
900m - 3:12
900m - 3:17

pauzy byly 3:30

Čtrvtý úsek jsem šel sám, ostatní jsem vodil další dva běžce (bráchu a kámoše). Můj čtvrtý úsek využili k odpočinku před pátým :-)

Pak bazén, asi 100m plavání, jinak odpočinek v páře a studené vodě :D
xMichalx

PříspěvekZaslal: st červen 15, 2016 7:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

14.6.2016 (úterý) - běh
Na FB se mi ve skupině běžců v okolí mého bydliště podařilo domluvit parťáka na běhání, takže ačkoliv většinou běhám sám, hlavně ty delší a rychlejší běhy, tak jsem si řekl, že to tentokrát zkusím s někým koho neznám a ono to nějak dopadne. Buď odpadnu já a nebo to bude lehčí výběh. Uvidím...

Vzdálenost: 11,44km
Čas: 59:06
Tempo: 5:10/km

Na to, že jsme skoro celou cestu kecali to je super čas, takže maximální spokojenost s výběhem.
cohen999

PříspěvekZaslal: pá červen 17, 2016 8:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Celkom dobre casy. Ked si zacnes riadit treningy podla tepovky, vidim tam priestor na progres. K tomu maximalnemu tepu - bud si to vyrataj podla nejakeho sofistikovaneho vzorca :D alebo si najdi nejaky 100m kopec a zasprintuj ho 3-4x krat naplno a tester ti zaznamena najvyssiu hodnotu, co bude cca ono. Alebo vyskusaj oboje a spriemeruj. ;)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - The Final Countdown Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 16, 17, 18  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: