Conan- tak tahle mrtvola ale fakt není pěkná, taky bych to neuznal..je tam docela dobře vidět jak si to nadhazuje na stehnech...
nerikam ze to bylo 100pro, ale videl jsem horsi uznany, tady jsou jeste dalsi 3 neuznany...
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
Tak tohle taky nechápu...ten benč a první mrtvola jsou v pohodě.možná kdybych byl hodně velkej hnidopich tak ta třetí mrtvola nebyla úplně 100%, ale nechápu proč to nedostali, tohle byly 3 pěkný pokusy...
_________________ "Jestli se té činky dotkneš, zabiju tě!"
Kirk Karwoski směrem ke spotterovi
Ten bench vypada opravdu dobre. Je otazka, jestli tam nebyla zvedla noha nebo neco takovyho, ale z video to vypada, ze se nohy ani nehly.
Prvni mrtvola nebyla uznana spravne u tech ostatnich je tezkym to z tohohle uhlu odhadnout, mohly tam byt neproply kolena, coz je dost casta chyba (ten posledni pokus na to vypadal, ale nebylo to videt pres kotouce).
ten Conanův benč nevím, u toho jsem nebyl a z videa taky nic nevidím. U těch dvou mrtvol jsem byl a u první prý mohl víc propnout kolena a u těch 265 prý stál na špičkách. Na videu je vidět, že jen lehce odlehčil paty, ale prý to je hroznej prohřešek proti správné technice.
ten Conanův benč nevím, u toho jsem nebyl a z videa taky nic nevidím. U těch dvou mrtvol jsem byl a u první prý mohl víc propnout kolena a u těch 265 prý stál na špičkách. Na videu je vidět, že jen lehce odlehčil paty, ale prý to je hroznej prohřešek proti správné technice.
Jo mimochodem az ted jsem si vsimnul, ze jsi udelal titul. Takze blahopreji sampione!
Jo mimochodem az ted jsem si vsimnul, ze jsi udelal titul. Takze blahopreji sampione!
Dík.
Teď jsem projížděl výsledky ze všech oblastí a udělalo mi ještě radost to, že v mojí kategorii dal v celý republice vyšší výkon akorát tvuj souputník master Petr Lahoda. Vzhledem k tomu, že jsem fakt neměl skoro nic natrénováno mě to docela namotivovalo, abych se pořádně připravil na podzim a dal nějaký hezký číslo.
Hned v pondělí na mě skočil nějakej bacil a až do čtvrtka to bylo dost krušný. Cítím se vychcíple až hanba. Za chvilku vyrazím na první posoutěžní protažení, ale že by se mi dvakrát chtělo, to se říct nedá.
Jinak co mě moc mrzí je to, že v týdnu omarodil Lukáš a zatím je to dost na prd, antibiotika atd. Sakra, do republiky pár týdnů. Měl formu. Doufám, že se dá brzy do pořádku.
Dobrá zpráva je, že už se nám začala budovat extra vzpírací místnost. Klec je svařená, druhá lavička na benč též, příští týden se sešroubuje podium a dorazí 300 kg pogumovaných kotoučů. Už se těším.
A dovolil jsem si vykrást mainweb. Nevím kdo to fotil ale dík.
...
Dobrá zpráva je, že už se nám začala budovat extra vzpírací místnost. Klec je svařená, druhá lavička na benč též, příští týden se sešroubuje podium a dorazí 300 kg pogumovaných kotoučů. Už se těším.
...
Nezapomeň se pochlubit fotkama. Klec ti dělá někdo známej?
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
nekdy mi prijde ze rozhodci jsou trochu zamindrakovaní...treba ten poslední kluk s tim deadliftem tam mi vazne neprislo nic proti pravidlum...zastavit se přece může nesmí jít dolu anahoru...
Madball: ok, pak to vyfotím. Klec mi dělá kamarád. Resp. dva. Jeden tahá matroš a druhej svařuje. Je k nerozeznání od grüna, ale ani ne za čtvrtinovou cenu. Šikovní kluci. :-)
Smile: jo jo, nikdy jsem nezažil přísnější pravidla než na téhle soutěži. Už jsem to tu psal, ale ten poslední pozved na videu nebyl uznán z důvodu toho, že prý při dotahu stál na špičkách. Já na tom vidím jen že se mu na pikovteřinu odlehčily paty. Pro mě taky nepochopitelný pravidlo.
Dnešní trénink:
Dřep
3 x 5 x 60 kg
2 x 5 x 90 kg
5 x 120 kg
5 x 5 x 150 kg
Mrtvola
3 x 60 kg
3 x 100 kg
3 x 140 kg
5 x 3 x 160 kg
Tak na to jak jsem se cítil na prd, docela brnkačka.
No vysledky zkontroluje, prepise a posle mi Dusan Svarcbach a ja to pak predelam na webove stranky. Jmeno po jmenu to neprochazim, takze jak to dostanu, tak je i na webu. Buhvi v jake podobe do Dusan dostal....
Jinak co se tyce tech pravidel.... Pokud se rozhodcimu nezdalo neco co je proti pravidlum, tak je jen v poradku, ze to nedal. Jednou je to chyba a je jedno, jestli napr. zavodnik zvedl zadek jen o pul centimetru nebo o pul metru. Podobne posuzovani je podle mne k prdu a vede jen ke zbytecnym dohadum (IPF ma nekolik podobne stupidnich pravidel, coz mne osobne stve. Muj nazor je, ze pravidla maji byt pokud mozno cernobila). Dulezity je aby, piskal pro vsechny stejne. No a kdo se nedokaze vyrovnat s pravidly ma prece moznost jit zvedat jinam...
No vysledky zkontroluje, prepise a posle mi Dusan Svarcbach a ja to pak predelam na webove stranky. Jmeno po jmenu to neprochazim, takze jak to dostanu, tak je i na webu. Buhvi v jake podobe do Dusan dostal....
Vy hadi! Na Oblasti dělal výsledky Petr Hrubý a tam to bylo ok. Nebo resp. na všech soutěžích IPF co jsem byl to bylo ok a pak na svazovejch stránkách jsem vždycky se dvěma s. To vám na to ale pěkně sseru! Jestli mi to Dušan dělá schválně tak ho nakopu do ohambí!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru