Tom.K. dlouhá cesta k 800 kg v trojboji, 227,5 kg benči IPF

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 40, 41, 42  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Tom.K. dlouhá cesta k 800 kg v trojboji, 227,5 kg benči IPF  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Tom.K. dlouhá cesta k 800 kg v trojboji, 227,5 kg benči IPF
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so listopad 10, 2012 1:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes lehce:

Mrtvola
2 x 8 x 60 kg
2 x 5 x 80 kg
2 x 3 x 100 kg
2 x 120 kg
2 x 140 kg
8 x 2 x 170 kg

Dřep
5 x 60 kg
5 x 80 kg
5 x 100 kg
5 x 5 x 120 kg

Edit:

jeste jsem zapomel na premisteni:

5 x 40 kg
2 x 3 x 60 kg
2 x 3 x 80 kg

příjemný, začnu to jezdit pravidelně
Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne listopad 11, 2012 12:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes:

Benč
20 x 60 kg
12 x 80 kg
8 x 100 kg
6 x 110 kg

Benč jsem minulý týden vůbec nestihl tak jsem to dnes jen tak propumpnul.

RAM benč
6 x 120 kg
5 x 130 kg
5 x 140 kg
3 x 150 kg
1 x 160 kg

Výrazový tlak
5 x 40 kg
5 x 50 kg
5 x 60 kg
5 x 70 kg
5 x 80 kg

Když jsem si dal včera to přemístění tak jsem to musel teda dnes vyrazit. :-)

Tlaky na ramena v sedě s JČ
10 x 22,5/22,5 kg
10 x 22,5/22,5 kg
8 x 22,5/22,5 kg

Bic + tric v supersérii 1 cvik 8 sérií
Conan

PříspěvekZaslal: ne listopad 11, 2012 12:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pěkně jedeš, co dělá plotna ?
A pudeš na Vejprnice ?
Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne listopad 11, 2012 12:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Conan napsal:
pěkně jedeš, co dělá plotna ?

Dík. Musim zaklepat, ale když to držím v teple a pořádně to rozcvičím tak je to troufám si říct tak na 90% ok. Spíš bych řekl že už mě víc omezuje ten strach za to pořádně vzít než plotýnka samotná. Nejvíc mě jebe mrtvej tah, který jsem vždycky chodil dynamicky a to pomalý rozjíždění ted je hnus.

EDIT: vejprnice 100% nepůjdu
Conan

PříspěvekZaslal: ne listopad 11, 2012 1:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo, v teple to je zaklad, treba v Dzungli je ted kolem 12 stupnu :)
tak prijd aspon fandit...
Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne listopad 11, 2012 1:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Conan napsal:
jo, v teple to je zaklad, treba v Dzungli je ted kolem 12 stupnu :)
tak prijd aspon fandit...

Já to myslel spíš tak, že nosím neoprenovej ledvinák i v práci když jsem venku atd.

Uvidíme jak nám to vyjde, nic neslibuju.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so listopad 17, 2012 1:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Páteční pozdně večerní trénink, od 21 do 22 hod.:

Dřep
10 x 50 kg
2 x 6 x 80 kg
6 x 110 kg
3 x 130 kg
3 x 150 kg
3 x 170 kg
2 x 6 x 130 kg

Na 170 bandáže. Až překvapivě lehké, že jsem měl nutkání ještě přihodit, ale byl jsem ve fitku úplně sám, tak jsem to jen dopumpnul se 130 kg. Taky lehoučký.

Mrtvola
5 x 50 kg
5 x 80 kg
10 x 3 x 110 kg

Mrtvola mi pořád nesedí technicky. Začínám koketovat s myšlenkou, že tomu dám ještě na pár treninků šanci a pokud se to nezlepší zkusím tahat opět sumem.

TH 106,7 kg
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so listopad 17, 2012 2:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem se rozhodl, že změním název logu a zkusím se připravit na Mistrovství západních Čech, které bude 2.2.2013. Od příštího týdne začnu dávat 80 protein od Maxxwinu a nasadím creatin od Reflexu, konkrétně Creapure Creatine Uptake System, pro mě doplněk č.1. Váha se pořád motá kolem 106-107, tak uvidíme co udělá creatin, ale kdyby se to drželo, tak bych zkusil jít do 105, když to půjde nějak rapidně nahoru do 120 místa dost.:-) Cíle si dávat nebudu, ale budu rád, když se co nejvíc přiblížím tomu co bylo před rokem před zraněním tedy tomuhle:

Conan

PříspěvekZaslal: so listopad 17, 2012 3:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V GPC jsi jezdíval mrtvolu v dresu sumem, že. To by myslím teďka míň namáhalo ty plotýnky v bedrech, co ?
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so listopad 17, 2012 4:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Conan napsal:
V GPC jsi jezdíval mrtvolu v dresu sumem, že. To by myslím teďka míň namáhalo ty plotýnky v bedrech, co ?

Jo jo, chodil jsem to sumem.Dokonce mam sumem zatazeno moje all time max jak na soutezi tak v treninku,ale kdyz jsem predloni zacinal znova cvicit po vicelete pauze,tak mi to sumem vubec neslo,sila raw byla o nejakych 20% mensi nez u klasiky a s dresem mi to jeste dalsich cca 10% ubralo.:-) Je fakt,ze tenkrat jsem mel primo deadlift suit v sumo strihu a ted naposledy jsem to zkousel v drepacim centurionua v mrtvolovym v klasickym strihu,takze to asi taky nebyl idos.:-) Desi me predstava davat trojku jeste za dres na mrtvolu,proto se sumu chci vyhnout.
drlift_

PříspěvekZaslal: ne listopad 18, 2012 12:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:

Jo jo, chodil jsem to sumem.Dokonce mam sumem zatazeno moje all time max jak na soutezi tak v treninku,ale kdyz jsem predloni zacinal znova cvicit po vicelete pauze,tak mi to sumem vubec neslo,sila raw byla o nejakych 20% mensi nez u klasiky a s dresem mi to jeste dalsich cca 10% ubralo.:-) Je fakt,ze tenkrat jsem mel primo deadlift suit v sumo strihu a ted naposledy jsem to zkousel v drepacim centurionua v mrtvolovym v klasickym strihu,takze to asi taky nebyl idos.:-) Desi me predstava davat trojku jeste za dres na mrtvolu,proto se sumu chci vyhnout.

Vubec bych se suma v Centurionu nebal. Drive jsem v nem taky tahal a nebylo to spatny. Podle mne je pri sumu snazsi vyuzivat dres. U klasiky se mnohem hur chyta cinka a je tezsi se srovnat do dobre startovni pozice.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Conan

PříspěvekZaslal: ne listopad 18, 2012 12:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
Conan napsal:

zkus ho otočit
Habartovi

PříspěvekZaslal: ne listopad 18, 2012 7:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
Páteční pozdně večerní trénink, od 21 do 22 hod.:

Dřep
10 x 50 kg
2 x 6 x 80 kg
6 x 110 kg
3 x 130 kg
3 x 150 kg
3 x 170 kg
2 x 6 x 130 kg

Na 170 bandáže. Až překvapivě lehké, že jsem měl nutkání ještě přihodit, ale byl jsem ve fitku úplně sám, tak jsem to jen dopumpnul se 130 kg. Taky lehoučký.

Mrtvola
5 x 50 kg
5 x 80 kg
10 x 3 x 110 kg

Mrtvola mi pořád nesedí technicky. Začínám koketovat s myšlenkou, že tomu dám ještě na pár treninků šanci a pokud se to nezlepší zkusím tahat opět sumem.

TH 106,7 kg

Koukej zabrat dedku ,když planuješ zap.čechy,tak bych ti jel podpořit fanclub.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne listopad 18, 2012 1:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Habartovi napsal:
Koukej zabrat dedku ,když planuješ zap.čechy,tak bych ti jel podpořit fanclub.

Nazdáár Obelix! :-) Snažím se, každý týden přihazuju pár kilo, tak snad ještě něco do únoru naženu. Hlavně aby neprotestovala plotýnka. To by bylo fajné kdybys vyvezl na závody rodinu, bodyguard a hosteska se dycky hodí.

P.S. a mohl bys hodit tu fotku cos dával na fejsbůk do aktuálních forem. Jseš fakt nechutně nafouklej pane dinosaurus!!! Aspoň by tady byl zase nějakej rozruch. Kolik máš přes bicák? 60?
Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne listopad 18, 2012 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:
Vubec bych se suma v Centurionu nebal. Drive jsem v nem taky tahal a nebylo to spatny. Podle mne je pri sumu snazsi vyuzivat dres. U klasiky se mnohem hur chyta cinka a je tezsi se srovnat do dobre startovni pozice.

Centurion mi při sumu tlačil kolena dovnitř, nemá tenhle novej nějakej užší střih na nohavičkách? Bavil jsem se s klukama co kdysi starým centurionem tahaly sumo a tyhle problémy neměli.

EDIT: aha, teď jsem to rozřešil. Koukal jsem na ofiko stránky Titanu a mají centurion na výber pro klasický nebo široký postoj a já mám typ RS (regular stance), klasický postoj.

Ještě mě tak napadlo. Jakou máš velikost Martine? 44? 46? Jestli bych eventuelně mohl zkusit tvůj deadlift suit?

Conan: to otáčení myslím smysl nemá, ale ještě to kdyžtak zkusím.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Tom.K. dlouhá cesta k 800 kg v trojboji, 227,5 kg benči IPF Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 40, 41, 42  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: