|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tom.K.

|
Zaslal: ne listopad 18, 2012 11:16 pm Předmět: |
|
|
Dnes:
Benč
20 x 50 kg
12 x 70 kg
10 x 90 kg
8 x 110 kg
5 x 120 kg
3 x 130 kg
1 x 140 kg
Neměl jsem chuť jít dnes nějak do vah, ale po tom jak to krásně šlo jsem si vyjel až do 140. 8 x 110 mě teda dost napumpovalo, že 140 už bylo dnes fakt na krev.
RAM benč
3 x 6 x 130 kg
Pak byl v plánu nějakej bic+tric a ramena, ale ta mrtvola mě tak štve, že mi to nedalo. Zkusil jsem udělat pokus a i když mám od pátku stehna totálně odvařený a jel jsem i lehkou mrtvolu, takhle to dopadlo:
Sumo pozved
5 x 50 kg
3 x 80 kg
3 x 110 kg
1 x 130 kg
1 x 150 kg
1 x 170 kg
1 x 190 kg
1 x 210 kg
1 x 230 kg
Nechápu se, totálně se nechápu!!! Už od 130 kg jsem teda vzal na zkoušku dřepací centurion do kterýho jsem hupnul jak Jája a Pája z pece do gatí ve večerníčku  , mám TH pořád -14 kg než naposledy v něm, nohavičky jsem vyhrnul co to šlo, díky tomu jsem měl ale ramínka tak volná, že bych pod ně zasunul klíďo i šejkr a přesto i 230 raketa s rezervou 20 kg STOPRO! Výš jsem radši nešel, přece jen jsem letos držel v ruce max 190 a zatím není kam chvátat. Záda vůbec nebolí, ba dokonce mi to technicky tak sedí, že vůbec necítím svaly bederky! Nejde mi do hlavy, proč jsem tak divnej!!!  Mrtvolu sumem jsem jezdil do asi května 2008, než jsem si udělal víc jak dvouletou pauzu od činek. Když jsem se koncem roku 2010 vrátil k tréninku, začal jsem automaticky sumem a vůbec mi to nešlo. Zkusil jsem klasiku a sedělo mi to parádně. Teď jsem nemohl jet mrtvolu 8 měsíců a najednou mi to nejde klasikou! No to bych se z toho po...!!! Jo nemám to se sebou lehké! Takže od příště jedu sumem a musím tedy poladit nějakej spešl dres na sumo mrtvolu. Co DrLifte? Nějaké rady, tipy a triky?  Jo a zítra se nehnu... Už ted nemůžu chodit. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Conan

|
Zaslal: ne listopad 18, 2012 11:32 pm Předmět: |
|
|
no vidis
jen zase moc neblbni... _________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: po listopad 19, 2012 9:30 am Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: |
EDIT: aha, teď jsem to rozřešil. Koukal jsem na ofiko stránky Titanu a mají centurion na výber pro klasický nebo široký postoj a já mám typ RS (regular stance), klasický postoj.
Ještě mě tak napadlo. Jakou máš velikost Martine? 44? 46? Jestli bych eventuelně mohl zkusit tvůj deadlift suit?
Conan: to otáčení myslím smysl nemá, ale ještě to kdyžtak zkusím. |
Jiny Centuriony nez RS jsme nikdy neprodavali
Centurion mam velikost 44. Mrtvolu jsem tahal v Super Centurionu vel. 46. Velocity mam vel. 44. Zkusit ho klidne muzes, neocekavam, ze zrovna ty bys ho vytahal
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: po listopad 19, 2012 9:35 am Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | Takže od příště jedu sumem a musím tedy poladit nějakej spešl dres na sumo mrtvolu. Co DrLifte? Nějaké rady, tipy a triky? |
Neni to zadna veda. Proste se chytis cinky, pak se dole porovnas, snazis se drzet zada a tahas.
Podle mne taky dost zalezi na tom, jak tesnej mas dres. Pokud je tesny, tak se ti dole uz asi nepodari nadechnout, coz je samozrejme prusvih, protoze pokud nejsi nadechly nejsi poradne zpevnenej. Ja to resim tak, ze se dole uz nenadechuju. Nadechnu se , kdyz stojim nez se chytam cinky a cele to odjedu se zadrzenym dechem. Proste takove hlubinne potapeni na suchu
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: po listopad 19, 2012 7:30 pm Předmět: |
|
|
DrLift: teď jsem v tom zamotanej. Dřív byl Centurion a super centurion? Páč já mám už super centurion vel 46 a je mi ted fakt obří. Ten velocity je ze stejnýho materiálu jako super centurion? Co se týká provedení cviku tak s tím problémy nemám, spíš budu potřebovat poradit s výběrem dresu. Budu fakt potřebovat ještě jeden, protože vím, že až se dostanu zase na těžší váhu, tak to sumem raw ze spodu nerozjedu, ale na dřep potřebuju mít úplně jinak dlouhý ramínka než na mrtvolu. Zlatej GPC metal s ramínkama na sucháč! :-)
Conan: jo to věřím, starej deadlift suit a superior byly z materiálu na babiččinou noční košili!  Koupili jsme Lukášovi superior na dřep a když ho zkoušel oblíct v plzni tak se bál, že jsme měli vzít o číslo větší, byl v něm dvakrát a už jsme ho museli nechat zapošít. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: út listopad 20, 2012 1:18 pm Předmět: |
|
|
Mam ještě ten tvůj starej Centurion 46 sumem se mi v něm tahalo dobře, necham ti ho doslova za hubičku když budeš chtít _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út listopad 20, 2012 1:25 pm Předmět: |
|
|
Na kebu si dej Tome bacha, napíše "za hubičku" a pak bude chtít francla jak z hříšnýho tance... _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: út listopad 20, 2012 2:33 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | | DrLift: teď jsem v tom zamotanej. Dřív byl Centurion a super centurion? Páč já mám už super centurion vel 46 a je mi ted fakt obří. Ten velocity je ze stejnýho materiálu jako super centurion? Co se týká provedení cviku tak s tím problémy nemám, spíš budu potřebovat poradit s výběrem dresu. |
Co se tyce velikosti dresu tak podle mne potrebujes cca vel. 42 :) Centuriony uz par let neprodavame. Nahradily je prave Super Centuriony, ktere maji sirsi ramina a jsou ze silnejsiho materialu.
Velocity je mekci nez Super Centurion, proto take moc nedoporucuju v nem pravidelne trenovat. Diky tomu, ze je mekci, se driv natahne a pak uz to neni ono.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: út listopad 20, 2012 3:15 pm Předmět: |
|
|
DrLift: aha, děkuji za vysvětlení. Takže jsem mel i pravdu když jsem psal že v centurionu kluci tahali sumem v pohodě a v mym centurionu to jde blbě. Netušil jsem, že se jedná o dva rozdílné dresy, páč už mám super centurion.  A 42? Neblbni, víš že nejsem milovníkem svěrajkokazajkoidního způsobu liftování.  Já do tý 46 zase dokynu, vždyt jsou tu za chvilku vánoce.
Keba: tak to vypadá, že můj tvůj centurion bude zase můj.  Je to opravdu jen centurion? Nebyl už to taky super c.? _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: út listopad 20, 2012 10:01 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | DrLift: aha, děkuji za vysvětlení. Takže jsem mel i pravdu když jsem psal že v centurionu kluci tahali sumem v pohodě a v mym centurionu to jde blbě. Netušil jsem, že se jedná o dva rozdílné dresy, páč už mám super centurion. A 42? Neblbni, víš že nejsem milovníkem svěrajkokazajkoidního způsobu liftování. Já do tý 46 zase dokynu, vždyt jsou tu za chvilku vánoce.
Keba: tak to vypadá, že můj tvůj centurion bude zase můj. Je to opravdu jen centurion? Nebyl už to taky super c.? |
Ale ja tahal v pohode v Super Centurionu :)
Hele, 44 je mi velka a ty jses proti mne jak Twiggy :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: út listopad 20, 2012 11:40 pm Předmět: |
|
|
Jenže za 1. ty seš masochista a tvoje vnímání velikostí je trochu úchylné!  a za 2. už nejsem zas tak rozpuštěný a vypuštěný jako když jsme se viděli naposled a jak to tak pozoruju, s tou 105 jsem se asi unáhlil.
Ale to nic nemění na tom, že na sumo prostě potřebuju ještě jeden dres. I ramínka potřebuju jinak na dřep i na mrtvolu. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: út listopad 20, 2012 11:51 pm Předmět: |
|
|
Jestli se můžu taky vyjádřit, tak pro 105kg je podle mě 42ka super centurion velká až až...Já jsem sice trošku masochista  , ale momentálně mám taky 44ku, kterou považuju za hodně volnou, a mám 119kg  (měl jsem i 40tku při 109kg, ale to je jiná debata  )
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|