|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tom.K.

|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 10:42 am Předmět: |
|
|
| raw napsal: | | neuvazoval si o smeru ciste raw bencare? jelikoz v genetice se ti tam nejspis zadarilo nejlip z trojky jak tak koukam |
abych ti pravdu řekl, tak kdysi i jo, ale zase mě to brzo přešlo. Nejvíc jsem benčnul raw 3 x 180, což by odpovídalo tak na 1 x 180 se stopkou. Jsem dost vysokej, takže ač na to nevypadám, pořád se motám okolo 110-120 kg a 180 raw benč při týhle váze není zase žádná hitparáda. Letos jsem uvažoval, že bych si v rámci tréninku zajel na benč do sedlčan, ale s nějakými 170-175 kg bych byl stejně poslední. Na druhou stranu vím, že kdybych se specializoval vyloženě na raw benč, tak by to šlo ještě o něco nahoru, ale mě baví trojboj, takže se pořád tak nějak plácám no. :-) _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
raw

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 11:13 am Předmět: |
|
|
| raw napsal: | jasne chapu, vzdyt sou ruzne poharovky na bench, kde mnohokrat ani nemusi byt stopka, tak muzes treba zkusit pri trojboji i tohle :) ...sam pojedu raw trojboj, ale do toho bych rad dal i nekolik bench soutezi ...dal uz ti to tu nebudu zasirat |
v pohodě. Rád poklábosím.
O tom samozřejmě vím, máme tady kousek vedle v Klatovech o vánocích každej rok soutěž v benči, kde jsou ty pravidla volnější a zrovna letos jsme se domlouvali s klukama, že by jsme tam zajeli něco zkusit zvednout. Už jsem tam chtěl jet v minulosti párkrát, ale vždy jsem byl v tom termínu nějak mimo. Bud zdravotně nebo pracovne. Tak uvidíme letos. S čímkoliv nad 180 bych byl spokojenej. A nějak mi uniklo, ty už jsi soutěžil, nebo se chystáš na svojí první sezonu? _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 11:49 am Předmět: |
|
|
chystam se na pristi rok na ipf raw ve svem kraji, kde bych se rad kvalifikoval na mcr do 105kg jun. a vlastne muj cil je zkusit udelat rekord v mrtvem tahu v teto vahove kategorii, tak snad se zadari ...zatim sem nesoutezil, jelikoz delam trojboj kratce, asi rok, predtim sem cvicil jen tak a hodne chyboval a nevedel do ceho se dam a ted uz mam jasno - viz muj log :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 12:22 pm Předmět: |
|
|
| raw napsal: | | chystam se na pristi rok na ipf raw ve svem kraji, kde bych se rad kvalifikoval na mcr do 105kg jun. a vlastne muj cil je zkusit udelat rekord v mrtvem tahu v teto vahove kategorii, tak snad se zadari ...zatim sem nesoutezil, jelikoz delam trojboj kratce, asi rok, predtim sem cvicil jen tak a hodne chyboval a nevedel do ceho se dam a ted uz mam jasno - viz muj log :) |
Ono v rawce se momentálně rekordy dělají docela snadno, když tam jsou buď limity, nebo pokořený limit 1. rokem (nic proti tomu, je dobře mít cíl a je jasný, že to radost udělá tak jako tak. )
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 12:27 pm Předmět: |
|
|
| Tsunami napsal: | | raw napsal: | | chystam se na pristi rok na ipf raw ve svem kraji, kde bych se rad kvalifikoval na mcr do 105kg jun. a vlastne muj cil je zkusit udelat rekord v mrtvem tahu v teto vahove kategorii, tak snad se zadari ...zatim sem nesoutezil, jelikoz delam trojboj kratce, asi rok, predtim sem cvicil jen tak a hodne chyboval a nevedel do ceho se dam a ted uz mam jasno - viz muj log :) |
Ono v rawce se momentálně rekordy dělají docela snadno, když tam jsou buď limity, nebo pokořený limit 1. rokem (nic proti tomu, je dobře mít cíl a je jasný, že to radost udělá tak jako tak. ) |
tak treba udelat taky rekord, aby meli nastavajici napadnici problem
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 12:30 pm Předmět: |
|
|
| raw napsal: | | Tsunami napsal: | | raw napsal: | | chystam se na pristi rok na ipf raw ve svem kraji, kde bych se rad kvalifikoval na mcr do 105kg jun. a vlastne muj cil je zkusit udelat rekord v mrtvem tahu v teto vahove kategorii, tak snad se zadari ...zatim sem nesoutezil, jelikoz delam trojboj kratce, asi rok, predtim sem cvicil jen tak a hodne chyboval a nevedel do ceho se dam a ted uz mam jasno - viz muj log :) |
Ono v rawce se momentálně rekordy dělají docela snadno, když tam jsou buď limity, nebo pokořený limit 1. rokem (nic proti tomu, je dobře mít cíl a je jasný, že to radost udělá tak jako tak. ) |
tak treba udelat taky rekord, aby meli nastavajici napadnici problem |
Ano, ano :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: út červenec 30, 2013 7:24 pm Předmět: |
|
|
Dnešní trénink jsem ani nechtěl zapisovat, ale nakonec ho sem přece dám, protože tak v prdeli jsem už hooodně dlouho nebyl. Nevím jestli na mě něco leze, nebo jestli se mi jen nakumulovala únava z probdělích nocí v těch vedrech, ale jsem úplně v řiti...
Dřep
do 3 x 170 kg
vydřený jak na jaře 3x210!
A benč jsem se jen rozvičil se 60 kg, teda chtěl jsem se rozcvičit, ale se 60 kg jsem dal jen 10 opak a musel jsem to položit jak mě vše bolelo.
Dám si úplnou pauzu minimálně týden a zkusím něco naspat. V těch hicech jsem nespal fakt dýl jak 4-5 hod noc co noc. Doufám, že to bude v poho, páč jsem z toho nějak v pr... i psychicky. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: út červenec 30, 2013 7:25 pm Předmět: |
|
|
Máš pravdu, v tomhle se fakt moc spát nedá : ( A tréninky zas půjdou líp, teď je to extrém...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út červenec 30, 2013 7:29 pm Předmět: |
|
|
Ja uz jsem to sice psal mockrat ve svem logu, ale opravdu hodne ted na ty horke noci pomaha obycejny stolni ventilator. Dam si ho na stul nad postel, nasmeruji aby foukal na me hlavne na oblicej (jen mirny stupen) a spi se uplne jinak. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: út červenec 30, 2013 8:03 pm Předmět: |
|
|
to sme na tom byli posledni tyden podobne, taky total KO.
ventilator bych radsi neriskoval, stacilo otevreny okno, v noci jsem se zpotil, usnul a rano normalne ryma, prostydly ramena a zada, hotovej duchodce po ranu:) _________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út červenec 30, 2013 8:07 pm Předmět: |
|
|
ventilátor jsem taky musel dávat o víkendu, to se nedalo... bolela mě z něj ale hlava.
Se spánkem je problém vždycky v létě, řešením u mě bývá ledová sprcha a pak osušit a hned spát. Ale ten spánek nemá žádnou kvalitu i po 8 hodinách jsem unavenej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: st červenec 31, 2013 7:15 pm Předmět: |
|
|
Díky všem za příspěvky. Ventilátor už jsem přikoupil v neděli, ale od tý doby pro změnu horka polevily a spát stejně nestíhám, páč bych potřeboval 28 hodinovej den. Únava vyvrcholila dnes v práci. Celý týden rozvážím materiál po stavbách a dnes už jsem usínal i za volantem za bílího dne, což se mi v životě nestalo a to už mám sakra něco nakrouceno. Musel jsem si na hodinku zdřímnout, nemohl jsem fakt pokračovat, páč bych to někam zahodil. Jdu chrápat, snad se to brzo srovná. Pěkně mě to sere všechno. Už jsem tak nějak zvyklej na to, že si v přípravě na soutěž sem tam něco natrhnu apod., ale že bych byl takhle v prdeli celej, to jsem ještě nezažil... _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: ne srpen 04, 2013 7:12 pm Předmět: |
|
|
Zdarec,
dnes už jsem se cítil dobře a po bouřce bylo jen 23 stupnů, tak jsem se šel protáhnout.
Dřep
5 x 5 x 100 kg
Benč
5 x 10 x 80 kg
MT Sumo
5 x 5 x 120 kg
Po dlouhý době můžu napsat, že ač to byly vtipný váhy, trénink jsem si užil a bavilo mě to. A hlavně nic nebolelo. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: ne srpen 04, 2013 9:03 pm Předmět: |
|
|
koukej makat, liga se blíží ! _________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|