Tom.K. dlouhá cesta k 800 kg v trojboji, 227,5 kg benči IPF

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 40, 41, 42  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Tom.K. dlouhá cesta k 800 kg v trojboji, 227,5 kg benči IPF  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Tom.K. dlouhá cesta k 800 kg v trojboji, 227,5 kg benči IPF
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne srpen 25, 2013 12:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zdarec, dovolím si zveřejnit pár fotek pro ty, co si pořád myslí, že to v dresu zvedá samo a bez námahy. I když to na těch fotkách z mobilu není zdaleka tak barevný jako na živo, myslím, že si každej udělá obrázek. Někdy to v dresu fakt bolí. Včera to byl v novým dresu fakt masakr a přes noc se mi vylilo úúúžasný jelito o rozměrech asi tak 10x15 cm. Září to všema barvama a na dotek to je taky zážitek. :-) Na levý to je podobný, ale v menším, páč mám menší ruku a tolik to nedře.

Turakam

PříspěvekZaslal: ne srpen 25, 2013 12:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty máš inak obrovskú ruku
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PetkaB

PříspěvekZaslal: ne srpen 25, 2013 12:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já nemám nijak extrémně malé triko...a stejně to často vypadá takhle :-) takže máš pravdu, samo to zvedá :-)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=459775260720298&set=pb.100000634838553.-2207520000.1377431004.&type=3&theater
vaclav.p

PříspěvekZaslal: ne srpen 25, 2013 1:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

chystas se na narodni ligu do Sokolova?
Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne srpen 25, 2013 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam: zas taková hitparáda to zase není. I když to centimetrově zase tak špatný není, tak tím jak mám ruce dlouhý to po připažení vypadá jak ručičky 17 leté dorostenky. :-)

Petka: na tomhle místě mi to dělal starej dres. S novým mám pokaždé jelita hlavně na bicáku ze vnitř.

Venca: Nazdar Bizon, chystáme se chystáme. Akorát nám vypadli 3 nejsilnější závodníci, tak to na nějaký lepší umístění moc nevidím. Co vy, máte družstvo? Jdeš závodit?
vaclav.p

PříspěvekZaslal: ne srpen 25, 2013 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jojo, puvodne sme meli jit jako dve druzstva, ale nyni pujdem asi jako jedno.

Mame RAW team a jdem to vsechno raw, vsichni mame snad 400b+ tak bychom chteli aspon trochu zatopit skafandrum
Tom.K.

PříspěvekZaslal: po srpen 26, 2013 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Venca: 4 rawkaři a v šichni přes 400 bodů? Hmm, tak to se těším na podívanou. :-)

Dnes jsem měl mít původně volno a trénink až zítra a ve středu. Jenže mi malinko změnili plány v práci a musel jsem vyrazit dnes, páč se zítra nedostanu.

Ramena tlaky v sedě před hlavu
20 x 40 kg
10 x 60 kg
3 x 80 kg
3 x 90 kg
3 x 100 kg
3 x 90 kg
6 x 80 kg

Dřep
10 x 50 kg
5 x 80 kg
3 x 110 kg
3 x 130 kg
3 x 150 kg
3 x 170 kg
1 x 190 kg

Dřepy jsem cítil do 170 dobře, i docela lehký, ale se 190 jsem se dost předklonil, tak jsem se na to po jedničce radši vybod. Pořád ještě cítím dřepy a mrtvoly z pátka. Přece jen jsem do takovejch vah nešel dlouho a záda a střed těla dostaly pořádně zabrat.
Conan

PříspěvekZaslal: po srpen 26, 2013 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vaclav.p napsal:

Mame RAW team a jdem to vsechno raw, vsichni mame snad 400b+ tak bychom chteli aspon trochu zatopit skafandrum

to jste si asi spletli ligu, ne ?
vaclav.p

PříspěvekZaslal: út srpen 27, 2013 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Conan napsal:
vaclav.p napsal:

to jste si asi spletli ligu, ne ?

spletli s cim jako? v druzstvech se nikde zavodit raw neda, takze je to jedine reseni

Tom.K: no rozpadl se nam equip tym apisu, puvodne sme chteli Apis A a Apis RAW, tak ted zbyl jen ten nas RAW team, ale mozna vymenime nejakeho odpadlika z equip aby nas posilil, jeste nevime..
Tom.K.

PříspěvekZaslal: st srpen 28, 2013 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslím, že Conan spíš narážel na to jak jste našláplý! 400+ wilks raw není prdel.

Dnešní pidi benč
5 x 3 x 100 kg

V pátek těžká mrtvola + střední dřep.
Conan

PříspěvekZaslal: st srpen 28, 2013 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
Myslím, že Conan spíš narážel na to jak jste našláplý! 400+ wilks raw není prdel.

tak tak strécu, to je spíš na extra, a tam taky můžou raw :)
drlift_

PříspěvekZaslal: čt srpen 29, 2013 8:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Conan napsal:
Tom.K. napsal:

tak tak strécu, to je spíš na extra, a tam taky můžou raw :)

Na extraligu lehce pres 400 wilks nestaci. Kazdopadne dat pres 400 bodu RAW je hodne pekny. Uvidime se na narodni lize. Pojedu tam pomahat klukum. Zavodit za mne bude mladej (je videt, ze je celej ja, jde mu jenom benc ).
e-witch

PříspěvekZaslal: čt srpen 29, 2013 8:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

... a už abychom byli na další stránce, zde se na začátku vždycky leknu, že je tu zas nějaký "kaasův sťah" :D :D
vaclav.p

PříspěvekZaslal: čt srpen 29, 2013 10:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pri vaze 86kg 630kg raw (vlastne ultra raw jen v trenkach prakticky) mi to hazi 412b, neni to teda blbost?

kolega pri 90kg ma o dost vetsi total nez ja raw takze jemu vychazi asi 425b a kolegyne co vyhrala MCR RAW tak asi 370b cca, takze v prumeru tech 400. Jinak pro uplnost jsme prazsky tym Sporting apis praha.

Ale nechci spekulovat a pocitat (a zasvinit ti tu log), uvidi se co kdo predvede az na lize. Uz i loni tam byly k videni super vykony raw. Nektery ostatni tymy jsou fakt naslaply.
keba

PříspěvekZaslal: čt srpen 29, 2013 11:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vaclav.p : dle http://www.powerlifter.cz/1-mistrovstvi-cr-raw-v-silovem-trojboji-s-mezinarodni-ucasti-brno-s293.aspx vidím u tebe 387 bodů...body se berou ze soutěžních výkonů ne ze součtu tréninkových...

Jinak Tomkus kdy dáme trénink společnej?to bylo řečí ! škoda, že bydlíš v horách

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Tom.K. dlouhá cesta k 800 kg v trojboji, 227,5 kg benči IPF Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 40, 41, 42  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: