|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tom.K.

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: ne srpen 25, 2013 12:30 pm Předmět: |
|
|
ty máš inak obrovskú ruku _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: ne srpen 25, 2013 12:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
vaclav.p

|
Zaslal: ne srpen 25, 2013 1:19 pm Předmět: |
|
|
chystas se na narodni ligu do Sokolova?
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: ne srpen 25, 2013 6:46 pm Předmět: |
|
|
Turakam: zas taková hitparáda to zase není. I když to centimetrově zase tak špatný není, tak tím jak mám ruce dlouhý to po připažení vypadá jak ručičky 17 leté dorostenky. :-)
Petka: na tomhle místě mi to dělal starej dres. S novým mám pokaždé jelita hlavně na bicáku ze vnitř.
Venca: Nazdar Bizon, chystáme se chystáme. Akorát nám vypadli 3 nejsilnější závodníci, tak to na nějaký lepší umístění moc nevidím. Co vy, máte družstvo? Jdeš závodit? _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
vaclav.p

|
Zaslal: ne srpen 25, 2013 7:51 pm Předmět: |
|
|
Jojo, puvodne sme meli jit jako dve druzstva, ale nyni pujdem asi jako jedno.
Mame RAW team a jdem to vsechno raw, vsichni mame snad 400b+ tak bychom chteli aspon trochu zatopit skafandrum
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: po srpen 26, 2013 7:48 pm Předmět: |
|
|
Venca: 4 rawkaři a v šichni přes 400 bodů? Hmm, tak to se těším na podívanou. :-)
Dnes jsem měl mít původně volno a trénink až zítra a ve středu. Jenže mi malinko změnili plány v práci a musel jsem vyrazit dnes, páč se zítra nedostanu.
Ramena tlaky v sedě před hlavu
20 x 40 kg
10 x 60 kg
3 x 80 kg
3 x 90 kg
3 x 100 kg
3 x 90 kg
6 x 80 kg
Dřep
10 x 50 kg
5 x 80 kg
3 x 110 kg
3 x 130 kg
3 x 150 kg
3 x 170 kg
1 x 190 kg
Dřepy jsem cítil do 170 dobře, i docela lehký, ale se 190 jsem se dost předklonil, tak jsem se na to po jedničce radši vybod. Pořád ještě cítím dřepy a mrtvoly z pátka. Přece jen jsem do takovejch vah nešel dlouho a záda a střed těla dostaly pořádně zabrat. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: po srpen 26, 2013 9:25 pm Předmět: |
|
|
| vaclav.p napsal: | Jojo, puvodne sme meli jit jako dve druzstva, ale nyni pujdem asi jako jedno.
Mame RAW team a jdem to vsechno raw, vsichni mame snad 400b+ tak bychom chteli aspon trochu zatopit skafandrum |
to jste si asi spletli ligu, ne ? _________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
vaclav.p

|
Zaslal: út srpen 27, 2013 7:28 pm Předmět: |
|
|
| Conan napsal: | | vaclav.p napsal: | Jojo, puvodne sme meli jit jako dve druzstva, ale nyni pujdem asi jako jedno.
Mame RAW team a jdem to vsechno raw, vsichni mame snad 400b+ tak bychom chteli aspon trochu zatopit skafandrum |
to jste si asi spletli ligu, ne ? |
spletli s cim jako? v druzstvech se nikde zavodit raw neda, takze je to jedine reseni
Tom.K: no rozpadl se nam equip tym apisu, puvodne sme chteli Apis A a Apis RAW, tak ted zbyl jen ten nas RAW team, ale mozna vymenime nejakeho odpadlika z equip aby nas posilil, jeste nevime..
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: st srpen 28, 2013 7:19 pm Předmět: |
|
|
Myslím, že Conan spíš narážel na to jak jste našláplý!  400+ wilks raw není prdel.
Dnešní pidi benč
5 x 3 x 100 kg
V pátek těžká mrtvola + střední dřep. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 8:00 am Předmět: |
|
|
| Conan napsal: | | Tom.K. napsal: | Myslím, že Conan spíš narážel na to jak jste našláplý! 400+ wilks raw není prdel.
|
tak tak strécu, to je spíš na extra, a tam taky můžou raw :) |
Na extraligu lehce pres 400 wilks nestaci. Kazdopadne dat pres 400 bodu RAW je hodne pekny. Uvidime se na narodni lize. Pojedu tam pomahat klukum. Zavodit za mne bude mladej (je videt, ze je celej ja, jde mu jenom benc ).
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 8:09 am Předmět: |
|
|
... a už abychom byli na další stránce, zde se na začátku vždycky leknu, že je tu zas nějaký "kaasův sťah" :D :D
|
|
| nahoru |
|
 |
vaclav.p

|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 10:26 am Předmět: |
|
|
pri vaze 86kg 630kg raw (vlastne ultra raw jen v trenkach prakticky) mi to hazi 412b, neni to teda blbost?
kolega pri 90kg ma o dost vetsi total nez ja raw takze jemu vychazi asi 425b a kolegyne co vyhrala MCR RAW tak asi 370b cca, takze v prumeru tech 400. Jinak pro uplnost jsme prazsky tym Sporting apis praha.
Ale nechci spekulovat a pocitat (a zasvinit ti tu log), uvidi se co kdo predvede az na lize. Uz i loni tam byly k videni super vykony raw. Nektery ostatni tymy jsou fakt naslaply.
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 11:28 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|