Tak jsem byl dneska na inBody 720 :D no mohlo by bejt líp, ale i hůř :D před rokem jsem měl o 7 kilo tuků míň :D:D holt se trochu ovládnu a nebudu tolik prasečit :D
Dneska cejtim ze jsem nejakej unavenej a celkove nejsem OK, tak jsem jeden den vynechal a piju caj a uz jsem podruhy v horky vane, cejtim ze se to zlepsuje, takze zejtra snad do posilky :))
EZ zdvihy
8x32.5kg
5x47.5kg
5x47.5kg
5x47.5kg
5x47.5kg
5x47.5kg
Břicho
3x30 Zkracovačky
Dneska opět supr trénink :) tenhle týden dělám řidiče do práce a ráno už mi auto pípalo, že mu je zima (byly 2 stupně) - do toho Lilo jak z konce a v lese mlha.... Cesta vážně na kokot...jak mám řízení rád, tak tohle cestování je hrozný
4x30 Zkracovačky
4x15 Zkracovačky na boku
4x60sec Side Plank
4x30 Natahování a krčení nohou těsně nad zemí
Dneska jen klasika břišáky.... pořád mě tak nějak pobolívá rameno levý v jednom směru... bojím se, abych neměl nějakej zánět...respektive není to žádná ostrá bolest a bolí jen když jsem třeba delší dobu zapřenej na levý ruce když ležím na posteli na břiše a něco si čtu... nebo v noci když ležím a podpírám se levou rukou....
Taky plánuju koupit TRX, ty cviky na břišáky a na vršek těla se mi líběj, plánuju že bych zapojil do tréninku jako takový ozvláštnění tréninku a taky bych asi dal tělu další impuls novej :)
Tak TRXko si nadělím na Vánoce a bude :)) do tý doby pojedu břišáky ještě s vlastní pomocí a medicinbalem a v posilce :D
Jinak od dneška už jedu celkem čistej objem (bez nějakejch úletů v podobě sladkostí tak snad mi o vydrží :D chci jet ještě chvíli nahoru, abych to kdyžtak pak z přpadný prasoformy trochu rýsnul a byl happy :D )
Dneska naprosto otřesnej den .... Nejdřív ve škole jsem myslel, že se zastavil čas a pak jsem se těšil do posilky že si dám nohy a ramena - přiběhnu ze školy, jen se převlíknu, hodím do sebe banán a vyrážím do BG, přijdu tam a přede mnou fronta a čekal jsem tam 25 !!!! minut než jsem se dostal pro klíč. Už to mě celkem znechutilo ale dobře, převlíkl jsem se a běžím posilovat a BG totálně zasekanej, na stojanu na dřepy zrovna někdo začínal cvičit, všechny stroje na nohy obsazený, tak jsem si dal aspoň kozy a bicáky... to jsem se ještě nasral, když byla víc než půlka jednoruček vyházenejch mimo stojan .... kurva to tam ten chlap za barem nemůže občas mrknout a udělat pořádek? ... když jsem pak ke svý spokojenosti odjel celkem slušně kozy, začal jsem s bicákama už notně rozladěnej a když si tam chlap začal cvičit se 17kama a dvacítkama najendou, už jsem se nasral a šel do hajzlu .... dnešní trénink mě totálně nebavil a byl k nasrání....
PS.: Dost začínám uvažovat o tom, že bych se zas na nějakou dobu pověnoval cvičení s vlastní váhou a s TRXkem ... (nevím, jestli ty 50ti kilový jednoručky na kozy, případně 35ky na ramena.... 140kg na mrtvoly nebo 260kg na legpress jsou úplně košér na klouby) .... kort po dnešním znechucení z přecpaný posilky, který teď na zimu a tuplem po vánocích budou praskat ve švech
PS.: Dost začínám uvažovat o tom, že bych se zas na nějakou dobu pověnoval cvičení s vlastní váhou a s TRXkem ... (nevím, jestli ty 50ti kilový jednoručky na kozy, případně 35ky na ramena.... 140kg na mrtvoly nebo 260kg na legpress jsou úplně košér na klouby) .... kort po dnešním znechucení z přecpaný posilky, který teď na zimu a tuplem po vánocích budou praskat ve švech
Nejsou košér na klouby, ale když u toho vydržíš tak máš šanci, že budeš ve 40ceti dělat reklamu na GS Condro
Né vážně, radši zůstaň u železa, víš jak to dopadlo minule, dal si dva tři tréninky jen s BW, draper ti napsal, že už to tu číst nebude a do týdne si byl zpět u železa
Nejsou košér na klouby, ale když u toho vydržíš tak máš šanci, že budeš ve 40ceti dělat reklamu na GS Condro
Né vážně, radši zůstaň u železa, víš jak to dopadlo minule, dal si dva tři tréninky jen s BW, draper ti napsal, že už to tu číst nebude a do týdne si byl zpět u železa
Drejprd to tu stejně nečte si myslím :D .... každopádně jsem myslel, že bych zkusil posilku jen doplňkově a zkusil se dřít doma na TRXku .... zas nevím jaký supersérie bych musel jet, abych ty kozy unavil, když teď odjedu 5x5x50ky, pak 5x5x40ky a 5x5x35ky a ještě bych si klidně něco dal.... no je pravda, že to cvičení s BW mě posledně přešlo hodně rychle no ale chtěl bych změnu asi ... fullbody se mi ale jet nechce
Tady jde jen vidět, že o cvičení s BW nevíš zhola nic je sice hezké, že jako správný alfasamec zvedáš nejtěžší jednoručky ve fitku, ale zkus si s těma TRX třeba gymnastic pelicans stage 1-2 (google it), nebo pseudo planche pushups a uvidíme, jaký budeš mačo
Tady je třeba krásný příklad, toho, co se dá na prsa vymyslet, a opravdu se nebojím toho, že by to pro tebe byla hračka
Však já TRXko podporuju a mám z něj respekt :) o tom žádná.... ale bojím se, že se svejma 96kg když se zavěsím do nějakýho krkolomnýho cviku, že se se mnou urve hrazda co mám ve dveřích a neuvěřitelně si rozbiju držku :D .... a nevím na co jinýho bych to v paneláku zavěsil :D
Jinak dost silně uvažuju o tom TRX ( před koupí ). Myslíte, že stačí ten z insportline za 1400 nebo bude lepší koupit originál TRX za 2500 ? ( nerad bych příplácel 11 stovek jen kvůli třem písmenkům na gumovým logu )
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru