Dnes jsem si udělal volnější den, za prvý mám rýmičku a kašílek a za druhý potřebuju nabrat energii
Trénink
3x20 Kliky military
3x5 Shyby nadhmatem
3x10 Shyby podhmatem
3x10 Shyby na ramena (obouruč chyceno dlaněma za sebou - mám tu někde video na začátku)
Už delší dobu zkouším kliky bez nohou :D ... zajímalo by mě, co byste mi doporučili trénovat, abych se udržel ve vzduchu... přikládám video, ať vidíte, jak mi to jde (resp. nejde) a co myslím
Sice nevim, co a jak na tohle trenovat, ale tady si myslim, ze je strasne dulezite naucit se ovladat a mit zpevnene bricho a celkove stred tela.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Jj to si taky myslím no, drtím břišáky, ale myslel jsem, že by mohli existovat nějaký cviky přímo na "tohle" :D ono bude potřeba mít asi i sílu v zápěstí... Ale rozhodně ty břišáky bude asi základ no ...
Ještě mám malej dotaz, myslíte, že něco zkazím tím, když si v průběhu dne udělám dejme tomu 40-50 shybů ? ... nezávisle na posilování nebo běhání ? ... jestli to nebude spíš kontraproduktivní...
Čas: 1:39´22
Vzdálenost: 17.3 km
Avg Speed: 10.4 km/h
Avg HR: 163
kCal: 1759
Dnesa záděr jak sviňa ... běželi jsme ze šumavský z intru směrem na tech. park, potom nahoru na medláneckej kopec a kolem leštiště až na prígl :D ....kopců jak nasranejch, ale bylo to pěkně hardcore :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru