5x5x100kg Mrtvý tah
5x5x90kg Benchpress
5x6x180kg Legpress
3x8x20kg JČ tlaky na ramena
3x8x20kg JČ přítahy na biceps
3x8xjá+20kg Kliky na bradlech
4x25 Zkracovačky na lavici
+ 5x20 kliky
Dnešním dnem (resp. už včerejším) končím objem, ne snad proto, že bych už byl spokojenej, nebo moc zalitej, ale protože mám přesně 10 a půl týdne do výběráku, kde každý kilo navíc bude mým nepřítelem .... Neznamená to, že budu držet dietu, ale tak nějak udržovačka (ohledně váhy) .... jinak bych chtěl s váhama na činkách ještě pohout torchu nahoru :) uvidíme jak to půjde, ptz budu teď trochu víc běhat zase ...
Čas: 0:26´49
Vzdálenost: 5.40 km
Avg HR: 165
Avg Speed: 12 km/h
kCal: 512
Dneska hodně na krev, by člověk neřekl, co s ním udělá tejden a něco neběhání ... no naštěstí už jsem zpátky při životě (moudrák už nebolí), takže začala tvrdá práce :D
Jinak, zabijáckou svalovku a bolest nohou mi pomáhá zvládat pro mě nejvíc motivační song :
5x5x40kg JČ tlaky hlavou mírně nahoru
5x5x60kg Přítahy VČ v předklonu
3x8x17.5kg Arnoldky
3x8x17.5kg Kladiva
3x8x37.5kg Francouzský tlak
4x25 Zkracovačky
Ty voe, u kazdyho pisu jakej je lehkej, mno tady to bude naopak, 10kg a máš mě to se jen tak někomu nepodaří
Ty vole neser mě dělí nás deset kilo, ale když se podívám na svou formu a na tu tvou, tak si přijdu jak 60ti kilovej chcípák... vážně nevím čím to je... asi mám těžkou hlavu z těch všech starostí
Ziskavas 10bodu za lva na zadech, jinak zadovkou se nechlub Z toho boku, to vážne není špatný, tam už něco je, ani ta gorila, neni zlá, prvne si všimnu ramen/trapezy.
Nejsi širokej, tobě by pomahla postava ala Draper, to by na tobe vypadalo dobře, tou cestou bych se vydal. Ber to tak, že každej má něco, já mam zase hubený nohy :ú
jo jinak, jako me by si na to nezbalil
Arnie: nesbalim?:D takže těch deset bodů je mi nanic jo?: ( :D Jinak dikec za kritiku formy :)) ty záda jsou špatný, já vím, ale asi jsem je holt nedostal do vínku :D jinak teď abych všude chodil jen bokem :D .... jdu studovat Drejprdovu postavu .... ale jak říkám, dělí nás “jen“ deset kilo, ale řekl bych i pár let tréninku .... i když mě se díky mýmu běhání asi nikdy nepodaří pořádnej objem ...
Tak abych te potesil jsme uplne stejne vysoky :) Kazdopadne ja nebeham, ale treninky mam delsi intenzivnejsi.
Kazda postava ma svoje, to nejde moc ovlivnit. Chodit bokem dobry, to bude zábava, až pojedem do Pardubek do Globu :) tak te aspon poznam
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru