si si isty po tom videu co som postol ze to chces? Ta dynamika v ramenach je ohromujuca, a nerad by som aby si kvoli mne odisiel na vzpieracky dochodok
no dosiel som k zatial zaujimavemu poznatku, postupne som zistil ze sa dosieram vlastne z hocijakej aminokyseliny resp "predtreningovky'' ci je to citrulin, arginin, alanin, a mam uz aj podozrenie na bcaa, vzdy ked vynecham vsetko, neposieram sa. Co ma samozrejme nasralo takze posledne dni nedavam nic a neposieram sa. Zazrak. Ani kreatin. Bol som teda zvedavy ako bude vyzerat moj trening len s guaranou. No, lepsie. Nie len ze vykon mi neklesol, ale stupol.
Mozme si este nahovarat ze ano ano ale prejavi sa to o mesiac lebo bez bcaa atd mi hrozne klesne regeneracia zacnem upadat spadnem do depresie, zabijem sa. Ale momentalne to vyzera skor tak, ze bcaa a spol ma brzdili, namiesto posuvania dopredu, dokonca mozno by som bcaa mohol brat, ako pridavne zavazie, alebo deficit, proste vedome bral tieto sracky na stazenie treningu Kazdopadne:
Incline : rozcvicka, 90kg 5x, 4x, 5x, 4x (pri prvej serii citelna rezerva)
No sobotu som vynechal mal som sutaz v bjj po 2 rokoch no a hned prehra v prvom zapase na body, mozno sem dam videjko ked bude. Nevadi, ideme dalej. Ale vcera som vstaval o 5 rano a prisiel som o 23 fakt som bol rozbity, preto som od dnesnej posilky vela necakal, ale vydalo to vcelku dost a dopadlo vcelku prekvapivo dobre.
Ramena:
Hspu rozcvicka 5x
Hspu turbo deficit po ramena : 1x, 2x, 3x, 4x, 4x, 4x, 4x, 3x v prvych seriach bola rezerva aj na viac ako 4, spokojnost
Hspu dokoncenie 10x
Musleupy hrazda 3x3
+ doplnky side lateral raise 5x18, 5x22, 5x22, pritahy kladky k brade
brucho zdvihanie kolien do stran 5x22kg, 5x22kg, stahovanie kladky
No par logov som vynechal mam totiz odpaleny komp a na mobile sa mi nechcelo vytukavat, ale nic extra zaznamenania hodne.
Dnes ramena
Hspu rozcvicka : 5, 5, 5
Hspu turbodeficit : 2, 2, 3, 3, 3, 3, 3 vzdy poctiva 2sek pauza v uplne spodnej faze
Side lateral raise : 5x18, 5x20, 5x22 + pritahovanie kladky k celu + brucho
trosku som pochudol na 81vela trenovania + fasting, takze aspon mozem zrat jak totalne prasa vzdy po fastingu napr dnes gofra ci vafla ci jak sa to vola, so slahackou javorovym sirupom, dzemom, asi tak 5kuskov ;)
Dnes kozy, ale este predtym sem chcem napisat drobne zmeny, ktore zavadzam do praxe, nakolko s telom ako takym som v podstate spokojny uz neni posilka moja top priorita, nadalej pokracujem v cviceni a v dosahovani cielov ako napr bench, military, hspu atd, ale kedze som presvedceny ze na progres mi staci aj cvicenie 2x do tyzdna, a tak ten den navyse v tyzdni vyuzijem pre trening jiu jitsu.
Zaroven, asi poupravim fasting a niektore dni pojdem skor 14hodin ako 16 a viac, nestiham totiz zrat aj ked zerem palacinky, wafle, slahacku kazdy den, stale som v kalorickom deficite. A zacinam byt dost unaveny.
Za posledne 3 tyzdne som mal 3 sutaze v bjj, modry opasok mam uz cez 3 roky a nejaku dobu sa suska o fialovom, mne je to v podstate jedno ten opasok nic nemeni, len mi stazuje poziciu v sutaziach, ale rad by som este dovtedy v modrych nieco uhral kedze som 2 roky nesutazil, aj to je dovod ze chcem intenzivnejsie trenovat. Tie sutaze su extremne vycerpavajuce ziadna z nich v podstate nervala pod 9-10 hodin, a ja blazon este fastujem cize na poslednej som fastoval pocas sutazenia 24hodin cize v sutazne dni sa asi fakt radsej nazerem rano.
Este k sutaziam, prva bola peklo a video uz mam len ho musim nejak skomprimovat a hodit na jutub, ale nic moc video kedze prehra na body, druha bola submission only, napriek tomu ze som sweepol supera, a 2x bol na vrchu, vyhral on, udajne pre moju pasivitu, ja si to nemyslim, ale to je fuk. Posledna bola teraz predvcerom, nervozita bola najmensia, aj ked stale znacna.
Prvy zapas som skoro skapal a bol to nervak, 45 sekund pred koncom som prehraval na body 3:2, a bozou prozretelnostou a matkou terezou som nabodoval posledne sekundy na 5:3 a vyhral zapas, stym, ze som bol na pokraji infarktu. Druhy zapas som uz bol kludnejsi a bohuzial bol s chalanom od nas z klubu, ktory ako jeden z mala mi robi problemy, nezacal som zle, otvoril som ju guard, skoro mi vysiel naskoceny armbar, ale nakoniec som sa sam psychicky zlomil a on ma uskrtil, ta prehra ma sere, bola zbytocne lacna a zbytocna.
Zapas o tretie miesto v kimone bol hajlajtom celeho dna, v prvych par sekundach v stoji sa mi podarilo skocit flying triangle na co cela hala zacala buracat a skandovat moje meno super hned branil ale podarilo sa mi prepnut do armbaru (paka na ruku) a vdaka bohu to odklepal. Takze v kimone bronz modre opasky.
Potom prislo no gi ( bez kimona) tu som nemal ziadne ocakavania, jeden super nenastupil druhy som nabodoval vysoko tusim 10:2 s tretim som prehral neustale robil lockdown eddieho brava - ti ktori nepoznate v skratke v istom uhle je tam nepriemna paka na koleno a nakonci som proste uz nevladal ked po 2 alebo tretom sweepe urobil lockdown a electric chair mentalne som to vzdal a on ma uskrtil ale nevadi no gi 2he miesto teda striebro.
No takze bol som tyzden komplet mimo na treningu mi drbol chrbat, nevedel som si ani snurky zaviazat nastastie sa to rychlo zlepsilo ale stale to citim trochu, skusil som posilku a neda sa povedat ze by mi to prospelo vsetko pre tie retardovane postihnute hnile dementne mrtvoly ktore uz aj tak nerobim par mesiacov. Preklinam ich su k nicomu je to retardovany cvik.
po tyzdni som sa necitil prave najsilnejsi a dal som len cviky ktore priamo nezatazuju chrbat, aj ked jasne ze chrbat sa zapaja furt pri vsetkom.
HSPU : 3x5opakovani rozcvicka
HSPU stolcekovy deficit : 10x2opakovania (necakal som ani to vzdy ale s rezervou)
Muscleupy : 2, 2, 2, 3
Ramena rozpazky s 12kg v sede 4x10opakovani
Pritahy kladky k brade + par stahovani kladky bruchom
uvidime, min do utorka mam zas uplne volno a uvidime progres
tak som opacil oproboval, chrbat o dost lepsie sem tam citim taky ritny nerv ale riskol som a nastastie dopadlo to ok, na lavicke som sa snazil neprehybat sa v chrbte vobec, aby som to nahodou nedodrbal takze aj sa trosku tazssie tlacilo, ale nehrotil som to, bol som rad ze som odcvicil
Incline : 80kg x 5, 5, 4, 5
Flat bench : 8x80, 10x80
+ brucho kladka
+plus take rehabko hyperextenzie, a take akoze zhyby na bradlach
Takze chrbat uz v podstate bez problemov, az tak ze som skusil po sto rokoch drepy... dnes ale primarne ramena.
Hspu rozcvicka : 5, 5,
Hspu stolcek deficit : 3, 4, 5, 3, 4, 3, 3
Drepy na box : 5x70, 5x70, 5x70
side lateral raise : 10x12, 8x16, 8x18
face pull 8x nejaka vaha, 8x nejaka vaha
Brucho stahovanie kladky, hyperextenzie
aktualna vaha cca 81kg, posledne 2 tyzdne idem cca do 2 000 kalorii a 20+ hodinove fastingy, normalne chodievam 2700-3000 kalorii, ale kedze som necvicil tak som to zosekal, evidentne velmi presne, kedze vaha sa drzi
inak nova vychytavka pilos (z lidlu) slahacka v spreji, totalne dietna slahacka len 17% tuku, cize na 100g ma len 17g tuku a nejak 12g sacharidov, cela 250ml slahacka ma asi 240g, co je MEGA HODNE SLAHACKY ale kludne si do papule mozem vystriekat polflase a ma to kaloricky hodnotu asi jak jeden banan a par orieskov, no proste slahackova dieta!
eeeej tento predvianocny cas je na regeneraciu narocny, ale dnes kozy kazdopadne
Incline : 5x80, 4x85, 3x85, 9x75, 5x75 (nic moc ale ani som nehrotil)
Jednorucky 30stupnova : 8x34
Jednorucky 45stupnova : 6x34
Brucho zdvihanie kolien s 20kg cinkou a kladka.
inak si davam teraz kazdy den palacinky a chudnem, na ilustraciu, denne zozeriem asi tak 6-8 palaciniek s dzemom - rozne variacie na tom kybel slahacky a granko
Odkaz pre paleorawretardofanatikov, tie palacinky na tanieri maju kaloricku hodnotu cca ako 100gramov kesu orieskov. Takze pite kavu s maslom/kokosovym olejom a zerte na ranajky kybel orechov, ja si budem udrziavat sixpack s palacinkami
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru