|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: čt leden 31, 2013 11:20 am Předmět: |
|
|
Koule, myslím, že když neudělá technicky správně dřep s činkou vzad, tak pistole sotva udělá. Já dřepy zvládám jak přední tak zadní (i když je pořád co zlepšovat), ale ty pistole ne a ne jít  (a to se snažím hodně protahovat, ale furt je tam někde blok). _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: čt leden 31, 2013 11:25 am Předmět: |
|
|
S tím souhlasím, taky bych nikomu neradil pistoli před tím, než bude mít perfektní dřep.
BTW, jak se sem vkládá YT video? Chtěl jsem Ntzemu postnout pistoli, ale asi mám zas někde blok já (v hlavě zřejmě :))
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: čt leden 31, 2013 11:29 am Předmět: |
|
|
pockejte chlapci .. ja ten drep delam technicky podle me dobre .. zrovna vcera jsem explicitne poprosil remajze, at me zkontroluje .. hlubokej ho delam az az a jsem u toho krasne rovnej ..
co si myslite o tom, ze me vcera remajz rekl, at delam polovinu drepu s lehci vahou az na zem ? tzn delam takovej ten hlubokej lifterskej drep a s mensi vahou klasiku s prdeli na paty ?
u me je problem ten blok v ty hlave, kterej mi nedovoli nalozit si moc .. se asi podvedome bojim zahazovani cinky, nebo ze to nevytlacim ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt leden 31, 2013 11:36 am Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: |
BTW, jak se sem vkládá YT video? Chtěl jsem Ntzemu postnout pistoli, ale asi mám zas někde blok já (v hlavě zřejmě :)) |
Tag, který je za "=" a "&" (např. tento: tb0fWPRziTw) vložíš mezi [you*tube][/you*tube] bez hvězdiček. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: čt leden 31, 2013 11:44 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: čt leden 31, 2013 12:03 pm Předmět: |
|
|
tak tohle obcas delam .. akorat u toho stojim na kraji bedny .. jj, budu to delat vic .. jinak cisty provedeni tohodle cviku (myslim bez krouceni) dam v pohode tak x4 na kazdou nohu ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
Zaslal: čt leden 31, 2013 12:27 pm Předmět: |
|
|
Jak casto cvicit ty pistole ? Ze zacatku tak 2x tydne nez si clovek na ten pohyb zvykne a pak klidne vic ?
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: čt leden 31, 2013 1:05 pm Předmět: |
|
|
Klidně každý den v malém objemu, nebo i víckrát denně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: čt leden 31, 2013 1:10 pm Předmět: |
|
|
Přečti si Naked Warrior, tam najdeš všechno, co potřebuješ vědět ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
Zaslal: čt leden 31, 2013 1:31 pm Předmět: |
|
|
Tak s pravou nohou to je v pohode, v te leve mam asi horsi balanc, protoze citim tlak na vnitrni stranu kolena, musim to jeste pomalu zkouset.
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: čt leden 31, 2013 2:43 pm Předmět: |
|
|
| Foresten napsal: | | Tak s pravou nohou to je v pohode, v te leve mam asi horsi balanc, protoze citim tlak na vnitrni stranu kolena, musim to jeste pomalu zkouset. |
hodne strecingu a delej to na bedne nebo na schode - alespon ze zacatku ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt leden 31, 2013 2:48 pm Předmět: |
|
|
| Foresten napsal: | | Tak s pravou nohou to je v pohode, v te leve mam asi horsi balanc, protoze citim tlak na vnitrni stranu kolena, musim to jeste pomalu zkouset. |
zkus si predtim poradne rozhejbat kotnik, kruz a naklanej ruzne do stran i pomoci rukou..
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
Zaslal: čt leden 31, 2013 2:51 pm Předmět: |
|
|
Tak na bedne jsem zacinal, tedka jsem daval ty pistole tak po 5, spis se zamerim na rovnovahu.
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: pá únor 01, 2013 9:53 am Předmět: |
|
|
Řeknu to ještě jednou: Přečti si Naked Warrior!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|