ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 63, 64, 65  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MilanaliM

PříspěvekZaslal: ne prosinec 29, 2013 10:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tady je vždycky veselo
Jejich revírem je činkárna, jejich tempo je úměrné zkušenostem, jejich protivníci jsou vysedávači na lavičkách, telefonující cvičenci a neuklízeči kotoučů z činek. Muži z Korby 11 posilují ve dne v noci. Jejich úkolem je nabírat a chránit svalovou hmotu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
ttby

PříspěvekZaslal: po prosinec 30, 2013 1:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak asi to není otom, že bych nedal 10kliku jako takových ale pokud vidim, že nic kvalitního takhle unavených na tricepsech nepředvedu, tak proč bych je trápil? Abych se o další dva dny mátořily déle a ted neodcvičil nic? Nesmysl.. navíc chci bejt ok na Silvestrovské cvičení.

Až stabilizuju styl a cvičení, pak časem dožene tělo zvyšující se load výkonem a bude to ok. Zatím tomu tak není.

Ale spamu jako rejapalovi jsem odpovídat nechtěl, přišel jsem si sem připsat :

S 92kg (vesta + kotníkové zátěže) 3x3 Chin-down, po minutě.

Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po prosinec 30, 2013 9:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ttby napsal:
Petr:...ale ověřených mam 8.
Ale určitě se dostanou na řadu, časem.

tak to zarad do rozcvicky, potrebujes to jako prase drbani, moje desetileta dcera jich udela 2x tolik
jožko.mrkvička

PříspěvekZaslal: po prosinec 30, 2013 9:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
ttby napsal:

tak to zarad do rozcvicky, potrebujes to jako prase drbani, moje desetileta dcera jich udela 2x tolik
Do rozcvičky a tempom podľa Tabaty. Keď nevládzeš, tak ich rob zjednodušene bez kliku a bez výskoku. Časom ako si zvykneš na ten pohyb, a získaš silu, tak pridáš aj klik, aj výskok.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tom3

PříspěvekZaslal: po prosinec 30, 2013 9:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Co to je chin down?
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po prosinec 30, 2013 9:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jožko.mrkvička napsal:
Peter Ustinov napsal:
ttby napsal:

Do rozcvičky a tempom podľa Tabaty. Keď nevládzeš, tak ich rob zjednodušene bez kliku a bez výskoku. Časom ako si zvykneš na ten pohyb, a získaš silu, tak pridáš aj klik, aj výskok.

jestli da 8 za minutu, tak za tech 20sec da v prvnim kole 3 a pak uz po jednom
to opravdu neni dobry napad
ttby

PříspěvekZaslal: po prosinec 30, 2013 9:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak jsem naznačil nekončil jsem na vyčerpání ani neschopnost udělat další jako na větu "kde to sakra jsem" a vyhodnocení, že jestli takhle budu putovat po pokoji, že to nemá cenu vůbec dělat. , nejde o to, že by tělo nezvádlo cvik výkonově (kolik netroufám hádat) ale mozek tu koordinaci. Tak zkoušel jsem to jednou no. Mužu zkusit znovu, do ted mi to ani nenapadlo zkoušet to po cca roce znovu..

Myslim, že bych při tom vypadal jak postřelená kachna.

Ad ten druhý příspěvek kliky - kliky jeden při angličáku problém asi není. Alespoň né prvních low (xx) serii.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po prosinec 30, 2013 9:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ono je jedno proc to nezvladas
proste nezvladas a tecka
ja taky neudelam vic shybu, protze mam slaby uchop, ale to nikoho nezajima
proste co udelas udelas
ttby

PříspěvekZaslal: po prosinec 30, 2013 9:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3 napsal:
Co to je chin down?

opak chin-up, jako je přítah na hrazdě s podhmatem tak tohle je pravej opak. Koukal jsem na youtube jak se trénujou na přítahy lamy, co nedaji ani jeden a ten týpek dopručoval vyhodit se na horu fakem/židlí a pak z té pozice padat a prvně je cíl pouze ten pohyb brzdit. Takže nahoru vylezu a padám dolu. S tím, že normálně to zvládnu ale se zátěží cca 17kg už se nahoru nevytáhnu, jen do pulky cca. Takže jsem s vestou vyskočil nahoru a jen brzdil pád.

viděl jsem to zde:
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po prosinec 30, 2013 9:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ttby napsal:
Tom3 napsal:
Co to je chin down?

opak chin-up, jako je přítah na hrazdě s podhmatem tak tohle je pravej opak. Koukal jsem na youtube jak se trénujou na přítahy lamy, co nedaji ani jeden a ten týpek dopručoval vyhodit se na horu fakem/židlí a pak z té pozice padat a prvně je cíl pouze ten pohyb brzdit. Takže nahoru vylezu a padám dolu. S tím, že normálně to zvládnu ale se zátěží cca 17kg už se nahoru nevytáhnu, jen do pulky cca. Takže jsem s vestou vyskočil nahoru a jen brzdil pád.

viděl jsem to zde:

ehm, a k cemu to je dobry?
ja jenom, ze vetsina lidi postupuje tak nejak opacne, az udela treba 10 shybu, tak zacne pridavat zatez
ttby

PříspěvekZaslal: po prosinec 30, 2013 9:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
ono je jedno proc to nezvladas
proste nezvladas a tecka
ja taky neudelam vic shybu, protze mam slaby uchop, ale to nikoho nezajima
proste co udelas udelas

na jednu stranu souhlas, na stranu druhou - 8 protože to člověk nedává výkonově je imho horší, protože se musíš vytrénovat. 8 protože zjistíš, že pokud to děláš rychle jsi každé dva o metr jinde než by jsi měl je problém mozku, což je věc, která se dá naučit podstatně rychleji. Na soutěži se nikdo ptát nebude proč ne, pro mou nesoutěžní potřebu je důležité odlišovat, co je špatně a slabý článek.

Viz schyby - neomlouvám se, že jen pár, ale pokud by to byl slabý úchop, pak by to bylo třeba fajn, to se dá trénovat lépe. Zde si myslím, že jsou to ty zádové svaly, což vnímám daleko hůře.
ttby

PříspěvekZaslal: po prosinec 30, 2013 9:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
ttby napsal:
Tom3 napsal:
Co to je chin down?

viděl jsem to zde:

ehm, a k cemu to je dobry?
ja jenom, ze vetsina lidi postupuje tak nejak opacne, az udela treba 10 shybu, tak zacne pridavat zatez

Tak vyhodnotil jsem to tak, že schybu za den den jsem již udělal hodně a chtěl jsem zkusit něco nového. Také je cíl do konce roku to s 92kg (jako moje váha dorovnan na tuhle část, tedy cca 16kg zátěž) umět 12x. Minimálně je dobré si zjistit, jak asi těžké to je a jestli to vůbec vypadá reálně. A taky jsem chtěl tělu ukázat, co se po něm jednou bude chtít. Nevidim důvod proč bych se na konci normálních schybů nemohl párkrát pustit dolu se zátěží a zkusit to vyblokovat.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po prosinec 30, 2013 9:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ttby napsal:
...Nevidim důvod proč bych se na konci normálních schybů nemohl párkrát pustit dolu se zátěží a zkusit to vyblokovat.

ja bych jeden videl, a mozna je to stezejni, co te brzdi v postupu:
Stres z vynucených opakování působící na celé tělo, především ale na nervovou soustavu, bez diskusí překračuje regenerační možnosti většiny lidí a nelze tedy v žádném případě očekávat zázračné přírůstky. Sám jsem kdysi tuto metodu také používal, pochopitelně s naprosto nulovou úspěšností. Výsledkem bylo pouze nežádoucí prodloužení regenerace, riziko přetížení centrální nervové soustavy (CNS) a následná stagnace.
cerpano: http://kulturistika.ronnie.cz/c-3982-intenzifikacni-treninkove-metody.html
Spam

PříspěvekZaslal: po prosinec 30, 2013 9:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já tě stejně vůbec nechápu, prostě seš s fyzičkou i silově totálně v pr. na úrovni začátečníka a nic jiného než poctivě makat jako každej tady ti nezbude.
Nějaký propočty a kdoví co... na co, na hovno. Prostě makej, dělej shyby kolik jich uděláš, kliky na bradlech pořád a pořád dokola. Vůbec se nezabývej nějakýma počtama a dři jak kůň.
Jestli uděláš 3 shyby no a? Tak ty 3 shyby dělej dokud neuděláš ani jeden a chci vidět kolik jich uděláš za měsíc...
ttby

PříspěvekZaslal: po prosinec 30, 2013 10:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
ttby napsal:
...Nevidim důvod proč bych se na konci normálních schybů nemohl párkrát pustit dolu se zátěží a zkusit to vyblokovat.

ja bych jeden videl, a mozna je to stezejni, co te brzdi v postupu:
Stres z vynucených opakování působící na celé tělo, především ale na nervovou soustavu, bez diskusí překračuje regenerační možnosti většiny lidí a nelze tedy v žádném případě očekávat zázračné přírůstky. Sám jsem kdysi tuto metodu také používal, pochopitelně s naprosto nulovou úspěšností. Výsledkem bylo pouze nežádoucí prodloužení regenerace, riziko přetížení centrální nervové soustavy (CNS) a následná stagnace.
cerpano: http://kulturistika.ronnie.cz/c-3982-intenzifikacni-treninkove-metody.html

Rozumim, proč my to posíláš. Ale v tom článku si lehce protiřečí, konkrétně tam odsuzuje, čtení některých článku a cvičení podle toho, a sám o sobě je to článek.

Myslim, že poznat hranici je těžké (jestli vůbec to má nějaký smysl) Ony všechny ty studie a nápady si krásně protiřečí.

Aktuálně stagnaci nevidím nikde a s tou regenerací to nejspíše bude na hraně. Ale většinou jsem lepší než cvičení před tím, což beru že to tělo zregenerovalo tak nějak. Cviky a série budu přidávat jen omezenou dobu. Jasně, že nechytnu optimum ale to asi nikdo.

Ohledně padání s vestou - určitě jsem si to chtěl zkusit, minimálně se v ní přitáhnout, či se v tom pověsit. Ok, tohle asi nemusím dělat pokaždé . Až budu umět 7-8přítahů, tak ten jeden s tou vestou také dám ;)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 63, 64, 65  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: