ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 63, 64, 65  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st březen 05, 2014 6:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Balista napsal:
ttby napsal:
jede dle svých technologíí, které zaručují, že se nebude stresovat, ale že ho to bude bavit. TTBY totiž hraje na tuto rovnici výkonu:

X = optimální cvičení, které nebaví (vysoce efektivní) * doba co jsem ochoten cvičit co mi nebaví (méně)
Y = neoptimání cvičení, které baví ( středně efektivní )* doba co jsem ochoten to cvičt co mi baví (hodně)

Y>>Y

Rovnice asi nebude ta, kterou jsi chtěl napsat..
A zda je tvé cvičení středně efektivní, je otázka. Ale na odpověď si počkám třeba půl roku, aby bylo vidět, co jsi absolvoval, aby ses dostal z bodu A do bodu B. Takže zatím nehodnotím, tak to zas neber, jako osobní útok
Škoda, že tady není ještě ttby II., který by si radit nechal a šel by taky z A do B pro srovnání

srovnani bude za 9 mesicu
je dohodnuta sestava cviku a cas
ale podle me ma pravdu v tom, ze ho to musi bavit, a my ze nejde nejelpsi cestou
ttby

PříspěvekZaslal: st březen 05, 2014 11:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Balista:Pokusim se zareagovat na oba. Projel jsem pár stránek zpět a fakt si nejsem vědom, že bych od Balisty přijal nějakej příspěvek, který bych bral jako osobní útok (ten nepřízpusobivej z jejich arény je ten druhej a dalších asi bžilion. Tom3 se postupně transformuje). Takže ne, Balisto od Tebe příspěvky rozhodně neberu jako osobní utok.
Je to spíše nerovnice a má pár matemtických bugů, nicméně chtěl jsem to takhle opravdu napsat. Označil jsi středně efektivní - nevím, tak nějak odhaduji své metody. Zlepšil jsem se ze 4 na 10 přítahů za 2 měsíce (2,5x). To co jsi posílal Ty byl slib (upozornuju SLIB) na 2x měsíčně, tzn 4x za 2 měsíce. Jasně jsou to hloupá čísla, ale na základě tohodle jsem odhadl, že je to tak středn účinné. Myslím objektivní.
TTBY 2.0 by nestačil. Byly by třeba nejméně dvě skupiny TTBYnů. Tady se musí hrát na statistiku a podmíněné závislosti. Jeden jako vzorek je málo. Stačilo by kdyby se jeden (nachladnutí, zlomenej ud, nehoda na kole) vyřadil na týden a bylo by po měření. Podobně by jeden dal do maxima lehce více a zase by to nebylo měřitelné. Ale myšlenka na dvě skupiny TTBYnů je lákavá

Petr: doufám, že Ti to předvedu dříve. Jestli si vpzomináš, tak prvně jsem se nechtěl vsadit, protože jsem Chelsea považoval za nízkej cíl,aby mi zbytečně nedemotivoval. Ano pro Ajtáka je hodně duležité aby bavilo - viz jak jsem tu psal o tom, že jsem dělal podle nějakého template kliky - neosvěčilo prostě. Zoufale uvíznutej na 5-3 (5 týden, 3 den plánu)= (13,13,15,15,12,12,10,30 - s pauzou 45s, těch poslednich 30 jsem tam nedostal, vždycky tak jen 27) mi přinesla dlouhodobé znechucení nad podobnými tipy a plány.
Grimley

PříspěvekZaslal: st březen 05, 2014 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je potřeba dávat pozor na zlomený úd ... Takový TTBY s technologii 3.0 a zlomeným údem by musel transformovat, možná morfovat v ttby s technologií 4.0 a schopností cvičit i se zlomeným údem.... (nedejbože potkat s tím zlomeným údem nějakou samičku )
ttby

PříspěvekZaslal: čt březen 06, 2014 12:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Počet cvičení do challage day: 4
Počet cvičení do cvičení s vestou: dnes

Dneska to prostě nešlo, ale donutil jsem se něco málo.

Přítahy s nadhamtem - pauza písnička - tak 15x celkem.

Přítahy s podhmatem s vestou - pauza písnička - (3,3,3,3,3,3)=18x

Kliky v zátěžové vestě, to jediné mi spravilo náladu v první serii 31x (rekord mam 32) a pak
jsem to dorovnal celkem do 81x , pauza pocitově, cca pod 45s

Břicho..
--
Po dvou hodinách spánku a z donucení. Největší problém jsou pořád přítahy s nadhamtem z minula - tohle ještě tělo neumí regenerovat. A příště totálně bez přítahů. Alespon nějaké to cvičení.
MAST3R

PříspěvekZaslal: čt březen 06, 2014 8:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Co znamená pauza písnička? Jsou písničky co mají minutu, ale taky písničky co mají hodinu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt březen 06, 2014 12:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Co znamená pauza písnička? Jsou písničky co mají minutu, ale taky písničky co mají hodinu.

to uz tu nekde psal, proste na pisnicku nekdy 2,5 nekdy 4 minuty
nema system
decarabas

PříspěvekZaslal: čt březen 06, 2014 1:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale tak mozno pocuva v pauze stale tu istu pesnicku, co my vieme

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
ttby

PříspěvekZaslal: čt březen 06, 2014 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska VOLNO a zítra a o víkendu se uvidí, zase je třebas synchronizace s ostatními částmi života.

A rovnou odpovím - tomu prvnímu týpkovi jsem odpovídat nechtěl páč mi tu urážel. Ale když už mu odpověděl Petr U. Tak odpovím teda taky, dle vybraného alba. Tohle bylo staré dobé Offspring Americana - jež má podle wikipedie pruměrnou písničku 3 minuty 20sekund cca. Jindy je to něco jiného. Nejlepší vynalezená písnička je podle mě od Wintersunu - Sons of Winter and Stars ( která má asi 14 minut. Tak takovéhle pochopitelně neposlouchám při takvémhle cvičení. Aktuálně pouze pro cvičení z vestou a s přítahy s nadhamtem (tzn tam kde nejsem schopen dělat větší počty opakování) Je to příjemnější než čumět na hodiny.
MAST3R

PříspěvekZaslal: čt březen 06, 2014 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ttby napsal:

A rovnou odpovím - tomu prvnímu týpkovi jsem odpovídat nechtěl páč mi tu urážel.

Ježiš nebuď jak malej parchant, tohle je forum, jeden den Ti tu lidi napíšou, že si kokot a druhej den si s Tebou normálně píšou.
ttby

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2014 12:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
jeden den Ti tu lidi napíšou, že si kokot a druhej den si s Tebou normálně píšou.

Jedno z mých pravidel: Neodpouštím a nedávám druhé šance.

------
Počet cvičení do challage day: 3
Počet cvičení do cvičení s vestou: 3

3=3; to je blbost tady bude muset bejt nějakej sofistikovanej algoritmus, aby se to nepotkávalo.

Shyby - prostě nějaké, pauza písnička pro zájemce poslední cca 4 alba Heaven Shall Burn, tzn pruměrně dlouhé písničky

3 přítahy každých 50sekund po dobu 30minut
STRATEGIE:Tady jsem to frajersky sundal rovnou o 3 sekundy a bylo to jentaktak. Příště určitě nechat a tak 3x+ opakovat. Navyšování rate, aktuální 3,6přítahů/min

Každých 50sekund
10 kliků
15 dřepů
8 kol

STRATEGIE: měl jsem dost z přitahů. Každopádně cíl je dělat podstatně více kol a pak to zmergovat s tím prvním. Pauza se dědí z části o přítazích, ne však méně než 45,5 sekundy.

Břicho..
-
Jinak jsem dostal nabídku na práci a asi to vezmu, takže logický krok je pustit nějaké prachy na vybavení ;)
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2014 7:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ttby napsal:
[
3=3; to je blbost tady bude muset bejt nějakej sofistikovanej algoritmus, aby se to nepotkávalo.

nebude, at vemes dve jakakoliv cisla, vzdy dojdes k nejakemu spolecnemu nasobku
ttby

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2014 6:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
ttby napsal:
[

nebude, at vemes dve jakakoliv cisla, vzdy dojdes k nejakemu spolecnemu nasobku

Jasně, ale nemám nic proti tomu, aby se vzájemně potkávala tato cvičení - mužu udělat čelenž dej s vestou. Třeba 6 a 7 (a obecně čísla N a N+1) se potkají nejdříve v 6*7. Jinak je to uloha na prvočíselný rozklad . Ale vážně: hodil jsem tam násobky a takhle by se to potkávalo každé dvě cvičení. A že bych pokaždé musel challange day dělat s vestou se mi moc nechce
ttby

PříspěvekZaslal: po březen 10, 2014 5:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Protože jsem zjistil nepříjemné křížení challange day se cvičením s vestou, rozhodl jsem se dnes pro challange day respektive night ;)

Challange day.
200x přítahy (minule bylo 100 ovšem ted už to dávám v normálním dni, inu +100% )
1000x dřep (minule 666, inu +50% )
333x přednožování na bradlech (minule 333, inu +-0% )
253x dřep s vestou (minule 215, inu +17% )
367x kliky se zátěžovou vestou (minule 333x, inu +10% )
0xshyby (minule 0x) /*+ pisu si protoze priste to chci, dneska uz to telo nedávalo */
---

Přítahy super, mimo posledních 4řech serii, vždy alespon po pěti ;) Kliky jsou ale hodne nepříjemná záležitost.

Takování: přítahy písnička (zase pro zájemce Powerwofl+Lunatica), dřepy, přednožovní - halabala, dřep s vestou - pauza 59s. A kliky 2 minuty (tzn pauzu historicky tahnu sebou z minulejch cvičení)

STRATEGIE: challange day je jasná vždy více i kdybych to mě dělat po jednom dalších 54hodin
ttby

PříspěvekZaslal: pá březen 14, 2014 10:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera:

Shyby, pauza písnička ..

Přítahy - 3x každých 50s po dobu pul hodiny

Kažých 50s
10 kliků
15 dřepů
10 kol
ttby

PříspěvekZaslal: ne březen 16, 2014 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Shyby; pauza 3 minuty
STRATEGIE: začínám taktovat, vyhodil jsem pauzu písničky a implementoval 3 minuty a budu už to tahat dolu ve zrychleném řízení.

Přítahy - 3x každých 49s po dobu pul hodiny
Posledni serii jsem stejně dal 4, takže příště zase sundam sekundu.
STRATEGIE: honit to na rate, aktuální 3,67 přítahů/min

ihned po přítazích
Kažých 49s
10 kliků
15 dřepů
14 kol

STRATEGIE: prodlužovat, pauza se do cca 45s dědí od prvního cvičení4

// EDIT: snad fáze I, příští dny nebudu moc cvičit, měl bych dnes udělat něco více..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 63, 64, 65  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: