20 schybů 30 kliků 40x bríško na lavičce 50 dřepů
3 minuty pauza a pět kol
Časy:
1. kolo 20 schybů za 1:57
1. kolo 30 kliků za 33s
1. kolo 40 bříško za 2 minuty 48s
1. kolo 50 dřepy za 1 minutu 16s
6:32 až 9:32 povinná 3 minutová pauza (o 10s horšejší než minule)
2. kolo 20 schybů za 2 minuty 45s
2. kolo 30 kliků za 46 sekund
2. kolo 40 bríško za 3 minuty 20s
2. kolo 50 dřepy za 1minutu 23s
17:36-20:36 povinná 3 minutová pauza (o 9s lepšejší než minule)
3. kolo 20 schybů za 3 minuty 24s
3. kolo 30 kliků za 40s
3. kolo 40 bříško za 3 minuty 54
3. kolo 50 dřepů za 1 minutu 27s
30:03 - 33:03 povinná 3 minutová pauza (o 28s lepšejší než minule)
4. kolo 20 schybů za 4 minuty
4. kolo 30 kliků za 41s
4. kolo 40 bříško za 4 minuty 9s
4. kolo 50 dřepy za 1 minutu 33s
43:24 až 46:24 povinná 3 minutová pauza (o 1 minuta 24s lepšejší než minule)
5. kolo 20 schybů za 3 minuty 43s
5. kolo 30 kliků za 1 minuta 07s
5. kolo 40 bríško za 3 minuty 52s
5. kolo 50 dřepy 1 minuty 14s
ČAS: 56:18s (o 1 minuta 5s lepší než minule)
--
Strávil jsem
15:49 na schybách (o proti minule 18:54)
3:47 na klikách (o proti minule 3:03, se dalo čekat posledni jsem bohužel nedal najednou)
18:03 na bříšku (o proti 15:59 minule, WTF?..)
6:53 na dřepách (o proti 8:48 minule)
Schyby - potěšení na to jaká to včera byla tragédie, kliky naopak tragédie o proti mému standardu, bříško - WTF, vubec nevim co se stalo a dřepy fajn zlepšení i když jsem dřepoval včera.
A ted přijde ten figl, kdy na tohle tělo nedostane za odměnu Monstra a předtim ho dostalo jen bez cukru
_________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
Dneska myslim, že kalorie low. Ačkoliv nevím líbí se mi myšlenka konzumování zdravých oříšku, ale po té, co jsem tu nalezl nejmenovaný log, kde autor/ka konzumuje přesně 12 mandlí - nevím jestli to přesně dělám správně, naposled jsem si objednal 5kg burákového másla ..a.. a už není...
Každopádně dnes 2 hodiny chuze a ještě bych rád něco přidal.
Je to takové motivační, protože minule jsem se po WOD BARBARA měl problém zvednout se ze záchoda či vylézt z vany. Takže jen, tak že jsem na tom lépe než minule...
_________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
flew: No dotyčný autor/ka logu nejí jen 12náct mandlí denně, ale v ráci nějakého jídla a snad několikrát denně. Ale co mi překvapilo byl ten přesně daný počet. Když jsi koupím takový ten mix oříšku 250g tak ho sním a nějaké to arašídové máslo a kešu a .. jak řikáš 400g neni problém. Ale právě těch 12mandlí mi zarazilo, jako počitání oříšku na kousky ;) Ale tak proč ne, možná by mi to pomohlo sundat tu pneumatiku se kterou musí cvičit..
-----------------------------------------------------
Tak jsem slíbil, že den po WOD barbara bude lepší než prvně co jsem do odcvičil a že alespoň něco udělám - tušim dal jsem 6x Thruster 40kg a 8 dřepů... Zapisuju čistě takticky pro príště a vynucené překonání ..
-----------------------------------------------------
Dnes:
Schyby po písničce (mix motionless in white - - = středně dlouhé písničky)
11,7,7,6,6,6,6,6*,7,6,6,6,6,6,6,6,6,6
* - zbaběle jsem vynechal po písničce, která měla 1:57, takže pak jsem dal 7 v další serii jako menší kompenzaci
+ 11 prvně a myslim, že by šlo i těch 12. Konečně nějaké pozitivní zprávy z bojiště.
Thruster 50kg po 2 minutách (po druhé s touhle váhou)
6,7,6,6,6,5
+ lepší než minule
- příště o deset sekund dolu
Kb 20kg rack and press (alespon tak prej tomu řikaj na youtube) - každé dvě minuty (každou minutu jedna ruka
8,8,8,6
(tam jsem minule po trusterech s 50kg taky moc nezářil :/ dneska jsem to vynuceně navýšil o těch 6, a nějak divně klouzal KB :/)
Pak bicepsy zasebou
3,3,3,3 (KB 20kg bicpesové zdvihy každou minutu jedna ruka)
4,4,3,3 (40kg dvojručka bicepsové zdvihy každou minutu)
4,2,3,2 (16,6 kg bicepsové zdvihy čínky každou minutu)
2,3,2,3 (přítahy se zátěžovou vestou 9,6kg každouminutu)
TABATA floorpress 50kg dvojručka - dostal jsem to tam 72x (PR)
Dneska jsem si stoupnul na váhu a docela dobrý, kdybych lépe synchronioval pití+kadění+vážení, bylo by to ještě lepší... takže jsem to zkusil po minutě, estli lepší:
Schyby - start každou minutu
5,5,5,5,5,5,5,4.5,4,4,4,4,4,4,4,4,4,4,4,4,4,4,4,4,4,4,4,4,4,4=30 kol 30minut
- s pětkama pořád dlouho nevydržím :-/
- poslední kolo jsem chtěl zkusit pět, ale nedal jsem to, ani to nebyl dlouhý boj - vymalováné
+ po 4 jsem kdys vydržel pouze 16 kol a to bez pětek na začátku (takže zlomeno)
+ asi ve 12tém kole jsem měl pocit, že po pár 4kách by šla i nějaká ta pětka, takže odhad je, že tělo už umí relaxovat lehce rychleji než 4schyby za minutu
+ 4ka začíná být tvrdá - takové to číslo, které tělo udělá téměř vždy, něco jako když dělam kliky se zátěžovou vestou - rekord 38x, ale třeba na 50serii za den, tělo pořád dává cca 12 což je 31,5% maxima. Proto s dobrou radou, kterou jsem tu dostal - že 17 schybu max je cca 5schybu každou minutu (29%) souhlasím a je to víceméně i muj expertní odhad
Zejtra Commandos Day (no dobře, řikejme tomu odtučnovací pochod s vestou)
Běh 5 minut do kopce, 3 minuty tak nějak normálně a 14 minut běhu (!)
- bohužel na chatě neni prostě možnost začít jinak běžet než do kopce a vyjít se mi to nechtělo.. každopádně vynuceně o 10 m dále než minule
- 14minut - tohle bylo luxusní, jednak to bylo po zvlěném terénu a především sem udělal změnu - vyměnil jsem metal za nějaké Amaranthe, což asi tak odpovidá mému tempu, běželo se lehce, krása - skončil jsem bohužel na tmě - nebylo vidět na krok, zkusil jsem to a zaběhl jsem akorád doprostřed lesa - jinak by to bylo lepší
Sobota - slíbený commandos day - no dobře do nějakého drillu to mělo hodně dalko..
Start 10:16
1 Nahoru - dolu
2 Nahoru - dolu
3 Nahoru - dolu
4 Nahoru - dolu
5 Nahoru - dolu (Svačina 20minut)
6 Nahoru - 20 kliků - dolu (20 kliku, bylo neb tam byli lidi, co jsem asi 4x potkal a divili se, že tam takhle pendlulu, tak aby měli pocit, že nahoře jsem ještě vždy klikoval )
7 Nahoru - dolu
8 Nahoru - dolu (+ Cesta do obchodu a jidlo za chuze + cca 3km)
9 Nahoru - dolu
10 Nahoru - dolu
11 Nahoru - dolu
End 21:10
Podle mapy je to 36km (vzdušně a přímo) a převýšení 1626m, což je podezřele málo, na defacto 10hodin nonstop schuze. Polni cesta..
Jídlo dobré - odolal všem nástrahám v podobě musli tyčinek, precliku a bramburku, co byli na chatě. Podlehl jsem kokosovo pistáciovému mléku akorád.
Celý den chuze a vzásadě bez poškození, lehce bolí palec a rozedtřená třísla no, klasika. Puchře kupodivu nic ;)
Skončil jsem na tmě opět, příště to chce čelovku, dokážu takhle chodit déle než vydží světlo.. nebo alespon zátěž, bohužel nebylo kam již dát vestu..
Neděle
2 hodiny chuze, bohužel scházel čas.
Schyby po písničce (Sabaton + Powerwolf =stadnardně dlouhé písničky)
7,6,6,6,6,6,6,6,6,6,6,6,6,6,6,6,6,6,6,6 Cíl: Co nejrychleji se zbavit 6tkování.. zítra naposled po 6ti. Pak je to s pauzou písničky zakázané číslo 7 nebo nic.
Thrusteří 50kg po 1:50 (10 sekund dolu)
6,6,6,5,5,6,5,5
Horší než minule, takže vynuceně přidaná serie a na počet 44, minule 36. Příště lépe nebo opět vynuceně více na počet..
Více nic, je pulnoc a někdo zejtra musi dořešit prusery na produkční databázi..
V posledních pár dnech se mi objevilo několik silných motivací, například holička poznala, že cvičím a kamarád ze základy taky. Takže ač já moc nevidím změny, tak lidi poznávaj. A další motivace byl jeden hodně drsný syn, který mi připomnil jisté nevyřešené věci z minulosti a pořád nevím jak na to - ale mezitím jasně keep going, než přijdu na to jak to zavřít, jestli to zavřít.. a tak.
A největší motivaci mi dali dva týpci, které jsem dnes (vlastně včera) míjel na ulici a jeden tomu druhému řikal:"Nezapomeň" a druhej řikal "Jasně na ty čínky se ti poptám". To je kurva motivační jak svin, člověk potřebuje být silnej jestli začnou posilovat i takovéhle potetované smažky a ožralí idioti..
A novinka, vyměním jedno auido ASMR v mp3 přehrávači za tohle motivační video:
Shyby po písničkách (Heaven Shall Burn - Invictus - - pruměrně douhé písničky)
6,6,6,6,6,6,6,6,6,6
Dneska to bylo docela těžké, ale dodělány 6tky a konečně je mužu zavřít.
Bicepsové zdvihy KB 20kg po 45s (pokaždé jen jedna ruka)
5P,5L,3P,2L,3P,1L pak minuta a pul pauza, páč už to nešlo a 4P,3L Delší pauzu příště, jsem se přecenil
Kb 20kg rack and press (alespon tak prej tomu řikaj na youtube) - každé dvě minuty (každou minutu jedna ruka)
9,8,8,8,8,8
uf, vyrovnání toho nejlepšího, ale poslední tak 3-4 cvičení mi nějak divně klouže KB, takže více než rack and press to bylo o uchopu a modlení aby mi to nevyletělo z ruky a nerozbilo ciferník či ještě hůře..
TABATA KB 20kg kolem těla
- dobré, tentokrát jsem to nedělal nakonec a krásně to svištělo
Dipy - start každé 2 minuty - zátěž 16,4kg (vesta + batoh s kotoučky)
8,7,5,5*,3,3
*- neskutečná pochvala za poslední dip, zápasil jsem o něj velice dloho a myslím si, že si zasloužím metál..
KB 20KG proplátání mezi nohama - tak nějak jsem chtěl dojet písničku
2x bicepsový velice cheatovaný a švihaný "zdvih" s 50kg, je třeba si začít troufat
------------------
Dnes jsme na meetingu měli jídlo a přišla tam nějaká pani z HR (řekl bych odsud) a řekla at se nestydím a vezmu si sušinku a pak se na mě podivala a řikala něco ve smylu - aha vy chodítě do posiloviny, tak támhle je banán.. Pořád na sobě nevidím žádný rozdíl, ale tohle se začiná objevovat příjemně často. A snad prvně, kdy se neptali jeslti chodím, ale brali to jako fakt. .
Dneska jentak lehce, šel jsem kolem KB a zkusil jsme štěstí a pravou rukou jsem tu 20kg KB dal ba bicepsový zdvih 8x, což je PR.
Jinak pak jsem s tim pokračoval, bicepsové zdvihy KB 20KB pauza pocitově - byly delší
(levá, pravá)
7,6
6,5
5,5
5,5
5,5
4,4
Neodhadne někdo jestli už mužu koupit 24ku? Na sílu, jako jestli jsem schopen ji alespon jednou nějak přizvednout, aby to mělo smysl?
Jestli chces s kb delat bicepsove zdvyhy, tak si dej dvacet Monsteru do sitovky a zvedej ty. Vyjde to nastejno...
946ml Monstery dělají jen v USA, pokud bych mohl doporučit, tak Matematika je krásná věda..
A co teprve takova logika? Pocitam s tim, ze i ten obal neco vazi a pro holku jako ty ten 12kg kb bohate staci, stejne to budes tahat zadama z paty, tak je to uplne jedno. A kdyz budes chtit byt macho chlapak, muzes si autosugesci vnutit, ze zvedas mnohem vic...
Samička Cindy++ (++ = 2 minuty -> 22 minut)
5 schybů
10 kliků
15 dřepů
na 20 minutách 16 kol (PR)
na 22 minutách 17 kol +3 schyby (zvolnil jsem)
- nebylo to zlé, vlastně PR, ale dělám to stova potřetí
- šel jsem do toho s tim, že záda nemam zrelaxovaná a že zrovna schyby jsou to jediné co mi brzdí, což se potvrdilo - s jednostetovýma schybama jsem šel do kelu po 3tím kole, pak 3+2
- lepší strategie, postupně vychytám i tohle
- pres 10 kol na 12ti minutách
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru