Náhdou jsem rád, nikdo moc muj nápad nevitá. Ale jsem rád, že mi rozumíš jsou to krásné země. U nás v ČR je k vidění maximálně Amerika (ano, jediné krásné místo a je pojemenováno po cizím uzemí) a Hanička z HR. Zatímco severské země jsou samé krásné čisté jezero a příroda. Mě žádná žena tu nedrží (zatím a nevim jestli bohužel nebo díky), ale než zvednu kotvy, kdo ví..
--
Schyby s vestou 9,6kg (pauza 2:20 - redukce z písničky Norther)
7,6,6,6,6,6,6*
- poslední serie bez vesty, už to nešlo a zkoušel jsem to s dalším prověšením..
- 6+ za cenu další pauzy
- prvně 7 s vestou
TABATA floorpress 55kg (+5kg)
- prvně v 55kg, dostal jsem to tam 65x (inital version)
- v prvním slotu 17x
Bicepsové zdvihy KB 20kg - start každých 1:33 (pauzu nesnižuji ještě 1 cvičení)
6,6,5,5,5,5
- opět se mi podařilo jednu 5tku vyměnit za 6
- na hranici proveditelnosti, nechat
Rack and press kb 24kg start každých 59s (obě ruce v rámci slotu)
5,5,5,5,5,5
- stále na hranici proveditelnosti (levá je blocker), nechat
TABATA kb 28kg kolem těla ihned
TABATA kb 24kg kolem těla ihned
TABATA kb 20kg kolem těla
Toes to bar - celkem 35 (minule 26)
Old:Strategie byla navyšovat počet za každou cenu a pak to převést na něco smysluplného
New: Kašlu na to, jednak to rozhodně nepodprouje mé mozoly z KB a Schybu a vzhledem k tomu, že mam na Schyby defakto SLA od Petra Usinova nebudu rozjebávat mozoly něčím, co neni uplně nutné. A druhak mi vypadává při cvičení přehrávač z kapsy :/ ( a já bez muziky necvičím - tohle je doufám vpořádku, peetthemaster ?). Takže nahradím L-sitem na KB nebo zpět k přednožování. Pak se uvidí.
---
Švédština
gris - prase
ko - kráva
orm - had
djur - zvíře
_________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
severské země jsou určitě krásné ale žít tam přes zimu? no to by mi jeblo
a hlavně by polovina platu padla za pivo
a druhá na dane
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Jako abstinent se svým platem temto problemum celit nebudu..
Schyby po 2:10 s 9,6kg zátěží - vesta (redukce o 10 sekund)
7,6,6,6,6,6,9* * - posledni bez vesty
- priste bych rad zkusil dvě 7mičky či prvně 8, vypdalo to, že by to bejvalo šlo
TABATA floorpress 55kg dvojručka - dostal jsem to tam 61x - podruhé s touhle váhou, prvně 65x tzn dnes sucks
Bicepsové zvihy kb 20kg po 1:33 (a příště už zase začinám redukovat pauzu)
6,6,5,5,5,5
cvičil jsem na lačno a moc to nešlo a dokonce pak i tělo nebylo ochotno vynakládat energii na kousání .. takže přestávka několik hodin než se s tim tělo srovnalo..
Bicepsové zdvihy kb 24 kg pauza středně dlouhá písnička (3:25 cca)
2,2,2,2,2 - tohle se naopak povedlo ;) Sice cheatované na levé ruce, ale co už i tak to jde nahoru.
Rack and press kb 28kg pauza pauza středně dlouhá písnička (3:25 cca)
2,2,2,2,2,2,2 - jentak první nástřel s touhle váhou, nechtěl jsem si kvuli jednomu cvičení přesouvat laptop s hodinama. Pravá ok, levá jentaktak
TABATA kb 28 kg kolem těla (v prámci pauzy 1x air squat) ihned
TABATA kb 24 kg kolem těla (v prámci pauzy 1x air squat) ihned
TABATA kb 20 kg kolem těla (v prámci pauzy 1x air squat) - (novinka) začal dělat při 10s pauze jeden dřep (bez KB)
----
Svedstina
fader - otec
gata - ulice
öra - ucho
öga - oko
_________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
Schyby po 2:00 s 9,6kg zátěží - vesta (redukce o 10 sekund)
8 (!),6,6,6,6,6,9*
* - posledni bez vesty
- prvně 8 s vestou , ale stalo to dost sil, takže posledni serie s vestou a posledni cvik byl opět chcipák
TABATA floorpress 55kg dvojručka - dostal jsem to tam 65x
- potřetí s touhle váhou, prvně 65 podruhé 61 dneska 65 a o 66 jsem bojoval, ne moc statečně, ale bojoval! v ramci poslednich několika sekund
Bicepsové zdvihy kb 20kg po 1:31 (sundal jsem pauzu o 2s, ještě několikrát a pak navyšování počtu)
6,6,5,5,5,5 novinka - 5x dřep v pauze
Rack and press kb 24kg každých 59s (obě ruce v rámci slotu)
5,5,5,5,5,5
- stále na hranici proveditelnosti, opakuji neni prostor navyšovat
TABATA kb 28 kg kolem těla (v prámci pauzy 2x air squat) ihned
TABATA kb 24 kg kolem těla (v prámci pauzy 2x air squat) ihned
TABATA kb 20 kg kolem těla (v prámci pauzy 2x air squat)
- přidal jsem dřep v pauze
- dneska tohle moc neslo
Schyby po 2:00 s 9,6kg zátěží - vesta (stabilizace)
7,7,6,6,6,5,9*
* - posledni bez vesty
- poslednich 6 s vestou proste neslo 5 a kousek fail
- alespon prvně 2x7
- nechat
TABATA floorpress 55kg dvojručka - dostal jsem to tam 67x (PR)
- počtvrté s touhle váhou a PR 67x upgrade z 65x
Bicepsové zdvihy kb 20kg po 1:29 (sundal jsem pauzu zase o 2, v pauze +dřep)
6,6,5,5,5,5 (v každé pauze 6 dřepů)
Rack and press kb 24kg každých 59s (stabilizace) (obě ruce v rámci slotu)
5,5,5,5,5,5,3
- stale na hranici proveditelnosti, nicméně zatim nejlepší, alespon jsem se ukecal načít další serii +3
TABATA kb 28 kg kolem těla (v prámci pauzy 3x air squat) ihned
TABATA kb 24 kg kolem těla (v prámci pauzy 3x air squat) ihned
TABATA kb 20 kg kolem těla (v prámci pauzy 3x air squat)
- přidal jsem dřep v pauze
- hodne ze mě chcalo jako hodně
-------
Švédština
börs - burza
nöjd - spkojeny
elev - zak
bada , -r - koupat se
Schyby, zátěž 9,6kg po 2:00
8,7,6,6,5,5,8* - *posledni bez vesty
- prvně vynuceně kombinace 8,7 ale pak už jsem těch 6 nevytlačil
- pochvala za první serii, kdy jsem při cestě ze 7mého schybu trevil bradou tyč, takže jsem citil krev v puse a dlouho jsem se prověšoval než jsem se odhodlal udělat 8mej - ale dostal jsem to tam, uf !
Dipy ve 103,4kg (oblecenej ttby 77,2+26,2kg zatez) po 2:00 (3,4kg a minus 10s)
5,5,4,4,4,1 - posledni asi nema cenu komentovat, palilo to jako cert a byl jsem rád za ten jeden
Rack and press KB 28kg po 3:00 (redukce z pisnicky)
3,3,2,2,2,2
- lehce pauzu dolu
- zacal jsem tam tlacit 3 na zacatku, leva ruka je blocker, prava to dává vpohode..
TABATA kb 28 kg kolem těla (v prámci pauzy 3x air squat) ihned (8 kol)
TABATA kb 24 kg kolem těla (v prámci pauzy 3x air squat) ihned (10 kol)
TABATA kb 20 kg kolem těla (v prámci pauzy 3x air squat) (6 kol) - transfer ve dvou kolech 3tí tabaty 24kg kb misto 20kg
- dřepy už navyšovat nebudu budu vytlačovat kb s nejnižšší váhou
Švédština
skål - miska
löv , et - listi
flod - reka
äffar - obchod
Dneska jsem si jentak zkusil nastrelit schyby do maxima - 12 (stale nahovno, ale progress tam je), tedy PR. (asi neni uplne limit, sel jsem do toho udavenej)
Pak jsem zkusil zacit schybovat s vestou a dal jsem 5 schybu a na vic to moc nevypadalo, takze jsem se na to vykaslal a zkusil to jinak:
Start kazdou minutu
2 schyby s vestou 9,6kg
15 drepů s vestou 9,6kg
30+1 kol = 30 minut + jedno kolo s 5 schybama 10 klikama a 15 drepama bez vesty
-----
Maknul jsem si, ale asi jsem mel privrdit. Kazdopadne uz se mi nechce spat, svuj ucel to splnilo ;)
-------
Svedstina
myra - mravenec
vikt - vaha
regna - dest
krig - valka
nötsmör - oriskove maslo ;)
prubni si tu chelsii, at vidis, co z toho ti ude delat nejvetsi problem, at na tom muzes jeste mesic zamakat
Vsak na tom makam porad - schyby jsou ten problem. Mam jitej tip jak to dopadne : (, Ale jak rikas jeste moznost par treningu tam je a predevsim zkusim sundat vahu. Tam je nadeje, ze s tim zahyba nejvice..
KB 24kg bicepové zdvihy start 2:40 (redukce pauzy o 20s)
2,2,2,2,2,2
- hodně cheatované
KB 28kg rack and press start start 2:40 (redukce pauzy o 20s)
3,3,3,3,3,3
- fajn dvojky jsem nahradil trojkama ;)
TABATA KB 28kg kolem těla ihned
TABATA KB 28kg kolem těla ihned
TABATA KB 24kg kolem těla
- vyhodil jsem drepy, dneska jich jiz bylo dost
- v ramci vytlacovanei nizkovahovejch KB jsem tam rovnou dal dvakrát 28kb, at to svisti..
A jedna promo fotka, kdyz uz ostatni posilaji fotky, tak at nejsme s rybickama pozadu:
----
Svedstina
handväska - kabelka
ett fält - pole
höjd - vyska
en bjöla - plenky
bajsa - hovno
Rozhodl jsem se vrámci technologie rozvírání škvíry vrátit k jedné mé starší technologii a zkombinovat je.
Inu:
21x rack and press 20kg kb (leva a prava tzn 42x) 21 kliku 21 drepu
15x rack and press 20kg kb (leva a prava tzn 30x) 15 kliku 15 drepu
9x rack and press 20kg kb (leva a prava tzn 18x) 9 kliku 9 drepu cas jsem nemeril odhadem 11 minut
nekolik hodin pauza
21x rack and press 20kg kb (leva a prava tzn 42x) 21 kliku 21 drepu
15x rack and press 20kg kb (leva a prava tzn 30x) 15 kliku 15 drepu
9x rack and press 20kg kb (leva a prava tzn 18x) 9 kliku 9 drepu cas jsem nemeril odhadem 9:43 (podle toho jak jsem koncil za pisnickou)
nekolik hodin pauza
3 schyby
10 kliku
15 drepu
kazdych 59s =9:50
nekolik hodin pauza
10-10-9-8-7-6-5-4-3-2-1
10x rack and press 20kg kb (leva a prava tzn 20) 10 kliku 10 drepu
10x rack and press 20kg kb (leva a prava tzn 20x) 10 kliku 10 drepu
9x rack and press 20kg kb (leva a prava tzn 18x) 9 kliku 9 drepu
8x rack and press 20kg kb (leva a prava tzn 16x) 8 kliku 8 drepu
7x rack and press 20kg kb (leva a prava tzn 14x) 7 kliku 7 drepu
... atd az do 1
Cas jsem nemeril
Kalorie: pekelne nizko, monster bez cukru a jedu silnej celenej caj..
Akorad se teda vyskytl neprijemny problem v podobě krámu s vietnamcem , ktery se zabydlel primo vedle meho chodu a jako napotvoru má velkej vyber energy drinku vsechny mozne rockstary a monstery a vsechno co mam rád. Tedko drzim prisnou dietu v ramci nove stanovene strategie, ale odolávám jenproto, že je nema výchlazené. Respektive vychlazené má jen monster original a rockstar original - coz jsou snad jedine na ktere mi nenalaká. Ještě teda tam chladí cocaine, ale ten prodávaj jen ve črvrtlitru a takhle malé energy drinky nepiju (ačkoliv v něm je dvojnásobek kofeinu). uf tenhe vietamskej krámek ještě s mým procentem tuku v těle hodně zahýbe .- (
---
Svedstina
svälja - polykat
skriva - kricet
lida - trpet
göra - delat
finnas - existovat
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru