ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 63, 64, 65  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ttby

PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2014 10:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

I.N.G. napsal:
Hele,když máš to roční výročí a bilancuješ lidi, technologie atd...
Co zhodnotit cíle ze začátku roku?
citace:

Edited: 1.3.2014 Aktuální cíle do konce roku:
-12+ přítahů (podhamat) v 92kg
-35+ kliků v 92kg
-Předvéct Petrovi U. Chelseu
-Začít běhat (do dubna stejně jako Doreen)
-Burpee mile
Tělo: 166cm/75kg. Cíl tak -3kg zhubnout, ale dalších asi bžilion tuku proměnit ve svaly .

Podařilo se něco z toho těmi revolučními technologiemi?

-12+ přítahů (podhamat) v 92kg - necvičim již, maximu 7 = NE
-35+ kliků v 92kg - ANO
-Předvéct Petrovi U. Chelseu - NE (ještě neni konec roku, ale je to myslim jasné)
-Začít běhat (do dubna stejně jako Doreen) - samička si někoho mezitim našla, tedy již neni cíl, občas zkouším běhat, ale nejspíše nedosahuju jejího výkonu tedy ANO (NE)
-Burpee mile jsem uplně zapomnil, že vubec něco takového tu mám - NE
Cíl tak -3kg zhubnout, ale dalších asi bžilion tuku proměnit ve svaly - vaha NE, svaly nějaké navíc jsou, neměřil jsem exactně, těžko hádat
smetak

PříspěvekZaslal: út prosinec 16, 2014 12:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Your technologies seems legit, bro.
ttby

PříspěvekZaslal: út prosinec 16, 2014 12:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

smetak napsal:
Your technologies seems legit, bro.

Tack så mycket ! (děkuji mnohokrát - švédsky)
Cmeni

PříspěvekZaslal: út prosinec 16, 2014 12:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Docela to jde, já jsem ze svých cílů z jara nesplnil ještě ani jeden

Mimochodem zkoušel jsem toes to bar a horko těžko jsem dal 10...35 je dost masakr
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
ttby

PříspěvekZaslal: út prosinec 16, 2014 12:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cmeni napsal:

Já jsem to tu nechtěl obhajovat, protože by mi tu zase rozrejpali, prostě jsem naférovku napsal, že jsem to nedal. Ačkoliv objektivně - mam například uplně jiné cvičební pomůcky než jsem měl v době kdy jsem cíl psal a tak cvičím něco jiného, jinak a sleduji uplně jiné věci..

Takže kritika mých technologii na zákadě nesplnění cílu neni uplně objektivní - měl jsem spoustu cílu na tento rok a nejen cvičících a seriously - nesplnil jsem skoro nic a v ničem . A důvodu je spoustu, včetně těch že cíle už jsou prostě jiné - hádat na rok dopředu, se dá jen velmi těžko.. klasicky - v práci se jde do jiného programovacího jazyku - tedy naplánovaná další certifikace na tenhle rok, přestala bejt prioritou. Přemýšlím od nějaké severské zemi - zlepšení angličtiny nepadá, ale aktivita začiná být vytlačována dočasně švédštinou..
I.N.G.

PříspěvekZaslal: út prosinec 16, 2014 9:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na ferovku jsi napsal, že jsi vlastně nic nesplnil. Tak na to, jak jsi turakamovi psal:
citace:
Nezměnil jsi se (a bohužel ani nezemřel), zatímco já jsem za tu dobu otočil spoustu pokročilých technologii, daleko revolučnějších než jaké máš na logu ty.
je to docela slabota. Revoluční ty "technologie" možná jsou, ale jako většina revolucí jsou zřejmě celkem k hounu. Možná by sis měl přiznat, že tudy cesta nevede.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
evan

PříspěvekZaslal: út prosinec 16, 2014 9:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sorry, ale asi po půl roce co to tu sleduju musím uznat že seš totální i**ot že to snad ani není možný... zapni si nějaký wowko nebo tak něco a dej pokoj lidem co žijou real.
Petey

PříspěvekZaslal: út prosinec 16, 2014 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ciele si nesplnil, tuku je stale vela,cvicis stale zle nie je na case vysrat sa na revoluciu?
Oddo

PříspěvekZaslal: út prosinec 16, 2014 1:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vidím, že tradiční Vánoční lynč začíná letos brzy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
dodo1985

PříspěvekZaslal: út prosinec 16, 2014 2:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ttby napsal:
Cmeni napsal:

Já jsem to tu nechtěl obhajovat, protože by mi tu zase rozrejpali, prostě jsem naférovku napsal, že jsem to nedal. Ačkoliv objektivně - mam například uplně jiné cvičební pomůcky než jsem měl v době kdy jsem cíl psal a tak cvičím něco jiného, jinak a sleduji uplně jiné věci..

Takže kritika mých technologii na zákadě nesplnění cílu neni uplně objektivní - měl jsem spoustu cílu na tento rok a nejen cvičících a seriously - nesplnil jsem skoro nic a v ničem . A důvodu je spoustu, včetně těch že cíle už jsou prostě jiné - hádat na rok dopředu, se dá jen velmi těžko.. klasicky - v práci se jde do jiného programovacího jazyku - tedy naplánovaná další certifikace na tenhle rok, přestala bejt prioritou. Přemýšlím od nějaké severské zemi - zlepšení angličtiny nepadá, ale aktivita začiná být vytlačována dočasně švédštinou..

To vše je v životě zcela normální a na rozdíl od jiných nekecáš. :)
jožko.mrkvička

PříspěvekZaslal: út prosinec 16, 2014 3:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ttby, pochopil som, že pracuješ s počítačmi, tak napíš svoj ročný príjem. Aspoň prachy máš?
ttby

PříspěvekZaslal: st prosinec 31, 2014 12:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pominu všechny rejpal předtím a otázky na mou finanční situaci.

JÁ TTBY, ZDE PŘIZNÁVÁM PROHRU VE VĚCI SÁZKY S P.U. O TO, ŽE BUDU SCHOPEN DÁT CINDY DO KONCE ROKU. NEJSEM, ZVORAL JSEM TO A NEDÁVÁM TO.

P.U. PRÁVEM VYHRÁVÁ NAŠÍ SÁZKU.

(nicméně rád bych, aby to bylo svaleno na mé hulváctví v konzumaci monster energy a čokolád, kterého jsem se nedokázal zbavit a nebylo to přikládáné mým revolučním technologíím ve cvičení)

Přejmenovávám na měsíc potupně svůj thread.

---------
Švédština
stanna - zastavit
betala - platit
bära - nosit
sjukdom - nemoc
rabatt - sleva
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st prosinec 31, 2014 8:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

skoda ze nemas dvojce, ktery by byl zavisly na cokolade stejne jako a byl by ochotny aplikovat jine metody treningu, pak by se video
zajimalo by me, jak daleko se dostanes, pokud to pojedes podle pravidel!
jinak me netesi vyhra tolik, jako rmouti tvoje prohra!
Tom3

PříspěvekZaslal: st prosinec 31, 2014 10:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja tohle casto lidem nerikam, protoze se to nedela.. ale zabal to. Nemas vuli provozovat tenhle "sport". Zustan u hledani online samicek a programovani, to ti jde.
Turakam

PříspěvekZaslal: st prosinec 31, 2014 11:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tento log treba otvoriť na silvestra a na 1. apríla, vtedy sa to hodí

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 63, 64, 65  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: