ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 63, 64, 65  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út prosinec 24, 2013 2:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
Já nevím, nečetl jsem to tu všechno, ale nějaký tabulky/série/počty opak./navyšování a kdoví co všechno... Nevím, ale podle mě se vykašli na nějaký tyhle kraviny a prostě makej. S klikama i shybama mám dost zkušeností a nejlepší způsob jsou prostě stovky/tisíce opakování a drtit to a drtit nic víc nic míň .

myslis klasicky trening HPM?
Spam

PříspěvekZaslal: út prosinec 24, 2013 2:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
Spam napsal:
Já nevím, nečetl jsem to tu všechno, ale nějaký tabulky/série/počty opak./navyšování a kdoví co všechno... Nevím, ale podle mě se vykašli na nějaký tyhle kraviny a prostě makej. S klikama i shybama mám dost zkušeností a nejlepší způsob jsou prostě stovky/tisíce opakování a drtit to a drtit nic víc nic míň .

myslis klasicky trening HPM?

Jojo asi tak HPM, žrat a držet hubu A ono to časem přijde. Hlavně taky umět vypnout a používat selskej rozum!
Když tu vidím 10xvěkxBWx 4serie= XX opak. a kamarád jich udělá při jeho 10xvěkxBW víc = On je silnější
Když to řeknu trošku s nadsázkou, tak tu někdo psal v jednom vlákně něco ve smyslu: Sedí jeden velkej a druhej ještě větší v restauraci u steaku s bramborama, ani jeden netuší co je GI, netuší kolik gramů mají ty brambory a kolik má ten steak... Ale prostě chodí makat do fitka a nejsou lenošní a umí se najíst, toť vše, žádná věda.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Martin Pedain

PříspěvekZaslal: út prosinec 24, 2013 3:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V odkaze najdeš přehled toho oč tu běží.
http://treninksily.wz.cz/

Zde máš vyšší level Tvých relevantně-informativních onanií abys pochopil proč tu lidem příjde Tvůj trénink o hovně.

http://is.muni.cz/th/74113/fsps_m/DIPLOMOVA_PRACE.doc
ttby

PříspěvekZaslal: út prosinec 24, 2013 4:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
Grimley napsal:
Ja treba kliky taky delam jen po 20-25 opakovanich v serii a jen navysuju pocet serii...momentalne jsem na 55 technicky cistejch klicich na jeden zatah....

dalsi moznosti jet porad stejny pocet opakovani i serii, ale kratti prestavky
pri peti seriich po triceti udela i zkraceni pauzy o 5 sec hodne

Nebo jet podle téhle aplikace: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kinnack.nthings&hl=cs kdy se položí mobil na zem a nosem se na dotykáči dole odklikávaj kliky.

Super, dlouho jsem jí jezdil a snad zase začnu. Skončil jsem na levelu 6-2 na easy. Přestalo mi to bavit, protože 6-2 vs 6-3 je o cca 20% lepší. Což se dělá blbě, je to hooodně velkej skok (zvláš pak zase v tomhle stavu, když už to začiná stagnovat). Proto jsem s tím přestal a začal cvičit jinak. Hodlám se vrátit, až budu schopen dát 6-3.

Jinak aplikace kombinuje všechny přístupy:
- změna délky pauzy
- více kliků v serii
- více serii
i takové to vyflusání, je rozdíl udělat 8x16 vs 12-10-21-12...30, aplikace diktuje serie stylem (prumer, nadprumer, malo, malo, nejvice)
- a člověk to i časem dopumne, když se v poslední serii vyčerpá uplně, tak zkusím ještě 2-3 serie, hned jak si myslim, že jsem schopen dalších cca 5 kliku zase dát

To dělám i u většiny dalších cvičení - poslední pauza je cca pulka té normální. Jasně, že pulka písničky je pořád moc , ale bude se časem pauza redukovat..
---

Jinak muj rekord na kliky je 64 - nutně podotknout, že jsem trénoval pouze kliky, vsadili jsme se s kamarádem, kdo dříve dá 200 - vsadili jsme se před cca 7mi lety a tak 6let vím, že to nikdo nikdy nevyhraje , ale fakt je, že když jsem to zkoušel tak jsem se dostal alespon 64 (on "nehraje"). Což už je nějaký pátek, proto si to rozhodně nepočítám.

edit:// jako dost dlouho nějký ten rok, co jsme to dal. Ještě předtím, než jsem měl období snídání čokolád s redbullem a monsterem :D

Naposledy upravil ttby dne út prosinec 24, 2013 4:17 pm, celkově upraveno 1 krát
ttby

PříspěvekZaslal: út prosinec 24, 2013 4:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Martin Pedain napsal:
V odkaze najdeš přehled toho oč tu běží.
http://treninksily.wz.cz/

Zde máš vyšší level Tvých relevantně-informativních onanií abys pochopil proč tu lidem příjde Tvůj trénink o hovně.

http://is.muni.cz/th/74113/fsps_m/DIPLOMOVA_PRACE.doc

Děkuji, tu diplomku si přečtu. Už jsem to tu opakoval mockrát - tréning je dynamický a ruzně ohybaný pro ruzné učely a komrpomisy. Umim si představit, že v řádu 6ti měsícu to dokážu POSTUPNĚ strovnat tak, že to i tady majoritě přijde smysluplné.

Diplomka fajn, jako Phd. student bych vykritizoval délku a doporučil věnovat tomu více času, jako člověk mimo obor si to rád přečtu.
ttby

PříspěvekZaslal: út prosinec 24, 2013 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

HPM tréning je..? děkuji
ttby

PříspěvekZaslal: út prosinec 24, 2013 4:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

High-Performance Mass - už googlim, v poho najdu si ;)
Spam

PříspěvekZaslal: út prosinec 24, 2013 4:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty vole! HPM = Hlavně pořádně makat
Grimley

PříspěvekZaslal: út prosinec 24, 2013 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to mi ho vyndej
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út prosinec 24, 2013 5:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
to mi ho vyndej

zajimalo by me, jestli o pristich vanocich udela aspon nejaky progres
ttby

PříspěvekZaslal: út prosinec 24, 2013 5:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
Grimley napsal:
to mi ho vyndej

se budeš divit, jakej progress tam nahodim jestli myslíš mě. Tenhle rok se budeš divit, další se budeš bát o svá místa v soutěžích a 3tí rok budeš jen dejchat na záda
Grimley

PříspěvekZaslal: út prosinec 24, 2013 5:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bedlivě budu tento log sledovat...protože takovouhle cestu plnou nepochopení základů úspěšného tréninku dlážděnou do pekel jsem ještě neviděl :)) buď to po dvou měsících přehodnotí , nebo to zabalí ... Je to škoda, očividně chce něčeho dosáhnout, ale poradit si nenechá.... Myslím ale, že kazdej začátečník ma svou hlavu a průser je v tom, že ze zacatku to roste i z pohledu na činky ...
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út prosinec 24, 2013 5:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ttby napsal:
Peter Ustinov napsal:
Grimley napsal:
to mi ho vyndej

se budeš divit, jakej progress tam nahodim jestli myslíš mě. Tenhle rok se budeš divit, další se budeš bát o svá místa v soutěžích a 3tí rok budeš jen dejchat na záda

ted tu o te cervene karkulce:-D
do konce pristiho roku nezvladnes ani "Chelsii" http://www.crossfit.com/cf-info/faq.html#WOD0
jožko.mrkvička

PříspěvekZaslal: út prosinec 24, 2013 5:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Alebo takýto tréning:
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út prosinec 24, 2013 5:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jožko.mrkvička napsal:
Alebo takýto tréning:

to je dlouhe akomplikovane
v chelsii jsou jenom shyby ( v poctu peti kusu), klasicke kliky (10x) a drepy (bez zateze a jenom 15x)
a ty staci opakovat dle urceneho klice
nic vic

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 63, 64, 65  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: