|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spam

|
Zaslal: út prosinec 24, 2013 2:49 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Spam napsal: | | Já nevím, nečetl jsem to tu všechno, ale nějaký tabulky/série/počty opak./navyšování a kdoví co všechno... Nevím, ale podle mě se vykašli na nějaký tyhle kraviny a prostě makej. S klikama i shybama mám dost zkušeností a nejlepší způsob jsou prostě stovky/tisíce opakování a drtit to a drtit nic víc nic míň . |
myslis klasicky trening HPM? |
Jojo asi tak HPM, žrat a držet hubu A ono to časem přijde. Hlavně taky umět vypnout a používat selskej rozum!
Když tu vidím 10xvěkxBWx 4serie= XX opak. a kamarád jich udělá při jeho 10xvěkxBW víc = On je silnější
Když to řeknu trošku s nadsázkou, tak tu někdo psal v jednom vlákně něco ve smyslu: Sedí jeden velkej a druhej ještě větší v restauraci u steaku s bramborama, ani jeden netuší co je GI, netuší kolik gramů mají ty brambory a kolik má ten steak... Ale prostě chodí makat do fitka a nejsou lenošní a umí se najíst, toť vše, žádná věda. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Martin Pedain

|
Zaslal: út prosinec 24, 2013 3:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: út prosinec 24, 2013 4:10 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Grimley napsal: | | Ja treba kliky taky delam jen po 20-25 opakovanich v serii a jen navysuju pocet serii...momentalne jsem na 55 technicky cistejch klicich na jeden zatah.... |
dalsi moznosti jet porad stejny pocet opakovani i serii, ale kratti prestavky
pri peti seriich po triceti udela i zkraceni pauzy o 5 sec hodne |
Nebo jet podle téhle aplikace: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kinnack.nthings&hl=cs kdy se položí mobil na zem a nosem se na dotykáči dole odklikávaj kliky.
Super, dlouho jsem jí jezdil a snad zase začnu. Skončil jsem na levelu 6-2 na easy. Přestalo mi to bavit, protože 6-2 vs 6-3 je o cca 20% lepší. Což se dělá blbě, je to hooodně velkej skok (zvláš pak zase v tomhle stavu, když už to začiná stagnovat). Proto jsem s tím přestal a začal cvičit jinak. Hodlám se vrátit, až budu schopen dát 6-3.
Jinak aplikace kombinuje všechny přístupy:
- změna délky pauzy
- více kliků v serii
- více serii
i takové to vyflusání, je rozdíl udělat 8x16 vs 12-10-21-12...30, aplikace diktuje serie stylem (prumer, nadprumer, malo, malo, nejvice)
- a člověk to i časem dopumne, když se v poslední serii vyčerpá uplně, tak zkusím ještě 2-3 serie, hned jak si myslim, že jsem schopen dalších cca 5 kliku zase dát
To dělám i u většiny dalších cvičení - poslední pauza je cca pulka té normální. Jasně, že pulka písničky je pořád moc , ale bude se časem pauza redukovat..
---
Jinak muj rekord na kliky je 64 - nutně podotknout, že jsem trénoval pouze kliky, vsadili jsme se s kamarádem, kdo dříve dá 200 - vsadili jsme se před cca 7mi lety a tak 6let vím, že to nikdo nikdy nevyhraje , ale fakt je, že když jsem to zkoušel tak jsem se dostal alespon 64 (on "nehraje"). Což už je nějaký pátek, proto si to rozhodně nepočítám.
edit:// jako dost dlouho nějký ten rok, co jsme to dal. Ještě předtím, než jsem měl období snídání čokolád s redbullem a monsterem :D _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
Naposledy upravil ttby dne út prosinec 24, 2013 4:17 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: út prosinec 24, 2013 4:15 pm Předmět: |
|
|
Děkuji, tu diplomku si přečtu. Už jsem to tu opakoval mockrát - tréning je dynamický a ruzně ohybaný pro ruzné učely a komrpomisy. Umim si představit, že v řádu 6ti měsícu to dokážu POSTUPNĚ strovnat tak, že to i tady majoritě přijde smysluplné.
Diplomka fajn, jako Phd. student bych vykritizoval délku a doporučil věnovat tomu více času, jako člověk mimo obor si to rád přečtu. _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: út prosinec 24, 2013 4:23 pm Předmět: |
|
|
HPM tréning je..? děkuji _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: út prosinec 24, 2013 4:34 pm Předmět: |
|
|
High-Performance Mass - už googlim, v poho najdu si ;) _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: út prosinec 24, 2013 4:42 pm Předmět: |
|
|
Ty vole! HPM = Hlavně pořádně makat _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út prosinec 24, 2013 5:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: út prosinec 24, 2013 5:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út prosinec 24, 2013 5:10 pm Předmět: |
|
|
Bedlivě budu tento log sledovat...protože takovouhle cestu plnou nepochopení základů úspěšného tréninku dlážděnou do pekel jsem ještě neviděl :)) buď to po dvou měsících přehodnotí , nebo to zabalí ... Je to škoda, očividně chce něčeho dosáhnout, ale poradit si nenechá.... Myslím ale, že kazdej začátečník ma svou hlavu a průser je v tom, že ze zacatku to roste i z pohledu na činky ... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út prosinec 24, 2013 5:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|