|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
YUD

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Merrao

|
Zaslal: pá květen 13, 2011 2:12 pm Předmět: |
|
|
Tak ty kostičky a chrupavky se mi zdají přijatelnější, než dřevo, ale to si upřímě myslím, že by vážně neudělali. Třísku v dásni jsem ještě nikdy neměla :P
Je fakt, že to poznat nejspíš nepůjde, ale když si někdo tuňáka dá jednou za měsíc maximálně tak ten drcený vadit extra nebude. Já jsem ti třeba nevěděla, že by do toho mohli dávat všechno. Raději teď budu jíst drceného jen když nebude zbytí.
|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
Zaslal: pá květen 13, 2011 2:15 pm Předmět: |
|
|
Drcenej je pěknej hegeš, v tom fakt bude všechno možný. Kousky v oleji rulez:)
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá květen 13, 2011 2:16 pm Předmět: |
|
|
Jenže jíš pak méně kvalitní bílkovinu a také jí je méně ve 100 g výrobku. Kupovat drťe = podle mě vyhozené peníze. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá květen 13, 2011 2:58 pm Předmět: |
|
|
| Merrao napsal: | Tak ty kostičky a chrupavky se mi zdají přijatelnější, než dřevo, ale to si upřímě myslím, že by vážně neudělali. Třísku v dásni jsem ještě nikdy neměla :P
Je fakt, že to poznat nejspíš nepůjde, ale když si někdo tuňáka dá jednou za měsíc maximálně tak ten drcený vadit extra nebude. Já jsem ti třeba nevěděla, že by do toho mohli dávat všechno. Raději teď budu jíst drceného jen když nebude zbytí. |
Cokoliv co není v celku má příměsi. A cokoliv je v celku má alespoň příměsi nějakých chemikálií. Tohle bych neřešil.
Nějaké příměsi jako Esko bych také nebral moc v potaz, neboť sice na kg tam budeš mít méně kvalitní bílkoviny, ale v přepočtu na Kč tomu tak být nemusí. A po chrupavkách a kostech se jak známo moc netloustne, naopak, mohou být dobrým zdrojem minerálních látek. Spíše jsou horší ty svinstva která se cpou do uzenin a párků
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: pá květen 13, 2011 5:01 pm Předmět: |
|
|
No jestli jsem to pochopila správně - sice budeš mít míň bílkovin, ale za menší cenu. Já si osobně myslím, že nic tak "humusárního" tam být ani nemůže.
Koneckonců pořád je lepší si koupit rybu než konzervu, to se asi shodnem všichni:D
|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
|
| nahoru |
|
 |
Vladik

|
Zaslal: pá květen 13, 2011 6:17 pm Předmět: |
|
|
| sousedovic Toníček napsal: | Tam se ale dávají zbytky - odpad; akorát se to nadrtí, aby to tak na první pohled nevypadalo... nebo myslíš, že ti tam pomelou krásný maso, který by prodali třeba na steak? | ¨
blbost
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
|
| nahoru |
|
 |
Vladik

|
Zaslal: pá květen 13, 2011 6:30 pm Předmět: |
|
|
| Jirka Kalous napsal: | | Vladik napsal: | | sousedovic Toníček napsal: | Tam se ale dávají zbytky - odpad; akorát se to nadrtí, aby to tak na první pohled nevypadalo... nebo myslíš, že ti tam pomelou krásný maso, který by prodali třeba na steak? | ¨
blbost |
Pokud to svedeš, tak odpovídej příště alespoň celou větou s nějakým obsahem. |
neco k tematu ?..nebo jen hledac p*covin co hleda zaminku k polemizaci a stavbe vety..
Blbost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá květen 13, 2011 6:45 pm Předmět: |
|
|
| Vladik napsal: | | sousedovic Toníček napsal: | Tam se ale dávají zbytky - odpad; akorát se to nadrtí, aby to tak na první pohled nevypadalo... nebo myslíš, že ti tam pomelou krásný maso, který by prodali třeba na steak? | ¨
blbost |
Jeste jsi zapomnel mrknout _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Vladik

|
Zaslal: pá květen 13, 2011 6:46 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Vladik napsal: | | sousedovic Toníček napsal: | Tam se ale dávají zbytky - odpad; akorát se to nadrtí, aby to tak na první pohled nevypadalo... nebo myslíš, že ti tam pomelou krásný maso, který by prodali třeba na steak? | ¨
blbost |
Jeste jsi zapomnel mrknout |
nene to nemas rad..
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá květen 13, 2011 7:14 pm Předmět: |
|
|
| Vladik napsal: |
nene to nemas rad.. |
Tak kvuli mne se zase omezovat nemusis, vim, ze ti dela dobre, ukazat, jak ses nad veci _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: pá květen 13, 2011 7:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: ne červen 26, 2011 10:14 am Předmět: |
|
|
Teď mám doma konzervu tuňáka, přivezl známý ze Španělska, je to 1000g konzerva z toho 650g maso a vyjde to na !!!100Kč!!!
Není to šrot na vrchu je normálně napsáno tuna steak in vegetable oil, ještě jsem ho teda neotevřel, ale známej říkal že je v pohodě, tak uvidím :-) Za ty peníze :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|