|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Moocha

|
Zaslal: ne červen 26, 2011 11:11 am Předmět: |
|
|
Spazik: Myslíš, že by se dal nějak hromadně objednat?? Ta cena je skvělá.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: ne červen 26, 2011 2:14 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | Teď mám doma konzervu tuňáka, přivezl známý ze Španělska, je to 1000g konzerva z toho 650g maso a vyjde to na !!!100Kč!!!
Není to šrot na vrchu je normálně napsáno tuna steak in vegetable oil, ještě jsem ho teda neotevřel, ale známej říkal že je v pohodě, tak uvidím :-) Za ty peníze :-) |
Moje zkusenost s tunaky a rybama v konzerve obecne je takova, ze pokud to po otevreni hned nesnim dostane to jakousi divnou pachut a vubec to neni dobre, proto jsem nikdy tyhle velke konzervy nekupoval, i kdyz jsem mel moznost mit je za levno. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: ne červen 26, 2011 10:09 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Jenže jíš pak méně kvalitní bílkovinu a také jí je méně ve 100 g výrobku. Kupovat drťe = podle mě vyhozené peníze. |
nečetl jsem to celé, ale jaký je rozdíl v kvalitě bílkovin v různých částí masa?
už mi to tu trošku přijde jako žrát koňský koule a zbytek koně vyhodit.
Samozřejmě, že kvalita masa jako taková je v drcených horší, proto je to levnější, můžou do té drti dát vesměs takové maso či části ryby z kterých by neudělali kousky. Nicméně zas až tak moc to vyhrotit jako, že je to neplnohodnotné bílkoviny nebo skoro zbytečné žrát? To bych si zrovna netroufnul říct.
Kvalita masa:
Ryba chycená v řece / z lodi na moři vlastnoručně
Ryba chycená vlastnoručně v jezeře/rybníce vlastnoručně
Ryba čerstvá chlazená
Ryba mražená
Konzerva - celá (rybičky apod.)
Konzerva - kousky
Konzerva - sekaná ryba
Konzerva - drcená ryba
Buď jak buď, rozhodně je dobrý koukat na podíl masa, pokud to na obalu není, tak bych koukal po bílkovinách, myslím si, že pokud má konzerva 28g bílkovin 0g sachru 0g tuku, tak to zas tak strašný jak vy tvrdíte není.
Myslím, že netřeba dělat z toho takový peklo :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po červen 27, 2011 2:43 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Spazik napsal: | Teď mám doma konzervu tuňáka, přivezl známý ze Španělska, je to 1000g konzerva z toho 650g maso a vyjde to na !!!100Kč!!!
Není to šrot na vrchu je normálně napsáno tuna steak in vegetable oil, ještě jsem ho teda neotevřel, ale známej říkal že je v pohodě, tak uvidím :-) Za ty peníze :-) |
Moje zkusenost s tunaky a rybama v konzerve obecne je takova, ze pokud to po otevreni hned nesnim dostane to jakousi divnou pachut a vubec to neni dobre, proto jsem nikdy tyhle velke konzervy nekupoval, i kdyz jsem mel moznost mit je za levno. |
Tak 650g ryby to není nic co by se nedalo zpracovat a sníst za 2dny, i když si sám, natož pokud žiješ doma ve 2 a více lidech :-) Pokud by se to zamíchalo do nějakýho salátu z těstovin např. tak nevěřim, že by se to jakkoli zkazilo za den.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po červen 27, 2011 3:23 pm Předmět: |
|
|
Ono to tu pachut dostane behem par hodin. Nerikam, ze se to zkazi, to ne, ale proste to maso jakoby trochu ztmavne a chutna to divne. Nevim, ale pokazde se mi to stalo, kdyz jsem rybu nahodou nedojedl a nechal si to na pozdeji. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
L@dis
|
Zaslal: čt srpen 11, 2011 10:56 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: čt srpen 11, 2011 11:23 am Předmět: |
|
|
Giana ted dela (mozna uz delsi dobu) kousky ve vlastni stave, ja sem vzdycky videl jen butto drt ve vlastni stave, nebo kousky v oleju, ale ty kousky ve vlastni stave sou fakt dobry, neda se to s tema ostatnima srovnavat, aj ta barva toho masa je uplne jina mňam :)
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: čt srpen 11, 2011 11:30 am Předmět: |
|
|
Giana vo vlastnej stave kupujem mozno 5 rokov. Je tam deklarovanych 130g mäsa. Obcas to zvyknem prevazit a je to ok, odchylka zvykne byt par gramov. Naviac, ta stava je fajn...akurat mi pride na moj vkus dost slana. Ked ho davam do pomazanky s vajickami, uz netreba ziadnu sol teda. Pamätam sa, ked som to prvykrat osolil, bolo to na bliti slane. A skutocne je to lakave aj na pohlad, ked sa otvori konzerva. Kusy mäsa.
Inak, eSko tu daval odkaz na test tuniakov. Tento tam nebol, ale testovali Giana drt. A ta vysla dost biedne v teste. _________________ EQ20002:
na svou váhu mám teoreticky spotřebovat 100g proteinu, spočítám si to... ok
ale když ejakuluju nevím třebas 10g tak mému tělu chybí 90g tudíž musím jíst 110g abych tělu dodával správné množství?
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: čt srpen 11, 2011 11:33 am Předmět: |
|
|
jj presne otevres konzervu a vypada to pekne a s tema kouskama v oleju nebo s tou drti se to neda srovnavat. Ja tu stavu vylejvam a davam si do toho olivovej olej...
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacatecnik Anthony
|
Zaslal: so říjen 08, 2011 8:50 pm Předmět: |
|
|
ja kvuli cene kupuji Giana asi za 15kc
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so říjen 08, 2011 9:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacatecnik Anthony
|
Zaslal: st listopad 02, 2011 9:41 am Předmět: |
|
|
vetsinou v penny,a je to ten ve vlastni stave,ten v rostlinem oleji je myslim lehce drazsi
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: st listopad 02, 2011 10:43 am Předmět: |
|
|
Jo jo Giana neni zlá, poměr cena množství. Nejvíc mi, ale chutná Calvo _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Matheus

|
Zaslal: čt prosinec 08, 2011 6:35 pm Předmět: |
|
|
zajímavý test na tohle téma
Černé Ovce - test tuňáků
s pro mne jasným vítězem :-) Kaiser Josef je nejlepší tuňák, kam se hrabe Rio Mare... _________________ Krev z nosa a po treninku kosa... ;-) jinak to neporoste
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: čt prosinec 08, 2011 7:49 pm Předmět: |
|
|
Měl tam víc zaujal ochutnávající Vaněk:)
Nezapomen, že císařpán má jen 67% masa. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|