Tým Ronnie.cz - Spartan Race

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 29, 30, 31  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Tým Ronnie.cz - Spartan Race  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Tým Ronnie.cz - Spartan Race
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Freimen

PříspěvekZaslal: st leden 01, 2014 7:30 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Tak vážení sportovní přátelé, právě jsem dopsal seznam svých cílů pro rok 2014 a Spartan Race je na 7. místě a vešel se na první stránku, takže pro mě moc důležité a rád bych se do toho pořádně opřel. Přišlo by mi fajn sestavit tým lidí, kde budou všichni chtít dokončit všechny 3 závody Spartan Race , vím, že pro někoho je to velké cestování atd., ale bude super, pokud to společně absolvujeme celé. A když vidím ty medaile Pro mě je ten Beast ohromná výzva srovnatelná s přípravou na závody, hrozně moc se na to těším. Přišlo by mi fajn už dopředu rozvrhnout dvojice dle výkonnosti, protože na trati je řada překážek, které je výhodné (či dokonce skoro nutné) absolvovat ve dvojici. Protože Peter zase vystřelí a už ho nikdo neuvidí až v cíli kolem nějakých holek :) Takže by bylo optimální mít dohromady 8 lidí, kdo se přidáte?

Čili začínáme 31. 5. v Liberci, podle toho, co říkala Nikča, tak budou letos všechny 3 závody v ČR!

Dále by bylo fajn to udělat tak, aby letos v týmu nebyl nikdo, kdo lže a nemá koule, protože pevně věřím tomu, že by se nám pak podařilo domluvit konstruktivně s Martinem a třeba bude tak hodný, že bychom měli jako tým Ronnie.cz i trička a nějakou chemii Vidím ty trička "Ronnie.cz - SPARTAN team" před očima

Rád bych do týmu přihlásil nového člena, není sice registrovaný na foru, ale je to nemalý zákazník eshopu a kolega z práce z kliniky, MUDr. Tomáš Skála, Ph.D., je to špičkový kardiolog, cvičí 5x týdně, běhá 15-20 km, čili výkonnostně je na tom špičkově a já budu mimo jiné rád, že je tam někdo, kdo mě případně zachrání
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st leden 01, 2014 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

uz me tam pis
Liberec je pro me na druhe strane zemekoule, ale snad bychom se nejak domluvit mohli
co treba neco v madarsku nbo na slovensku?
jinak slibuju, ze o holky se uz na trati zajimat nebudu (leda by to byla mimoradna situace, zachrana zivota nebo zadost o telefonni cislo)
co se tyce treningu, tak bych rad letos prubl i Olomoucky pulmaraton, takze na Spartanovi klidne kvuli tymu vypustim dusi!
Freimen

PříspěvekZaslal: st leden 01, 2014 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
uz me tam pis
Liberec je pro me na druhe strane zemekoule, ale snad bychom se nejak domluvit mohli
co treba neco v madarsku nbo na slovensku?
jinak slibuju, ze o holky se uz na trati zajimat nebudu (leda by to byla mimoradna situace, zachrana zivota nebo zadost o telefonni cislo)
co se tyce treningu, tak bych rad letos prubl i Olomoucky pulmaraton, takze na Spartanovi klidne kvuli tymu vypustim dusi!

já jsem v Olomouci 2-3 dny v týdnu, tak můžeme něco spáchat i tréninkově Liberec je daleko, ale o tom jsou závody. To zahraničí není špatný nápad, budete to s Láďou sledovat, kde něco bude?

Já beru, že je aktuální ten seznam výše, který jsi napsal, tedy my 3 s Láďou a humanic a hynek, je to tak?
Humanic145

PříspěvekZaslal: st leden 01, 2014 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Za mě ano:)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Freimen

PříspěvekZaslal: st leden 01, 2014 7:45 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

super, takže nás je zatím definitivně 5 a potřebujeme alespoň ještě 3 lidi...Vladimír Zavadil a Tomáš Neubert dají asi jen některé závody, nechtějí jet všechno kvůli tomu, že v tom vidí tahání lidí a peněz, jejich názor a já to respektuji.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st leden 01, 2014 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

osobne mam stejny nazor, proto letos chci vyhrat a pak nechat i ostanim, at se snazi
v jednotlivcich bych rad do stovky a jako tym, rekneme prvni desitka?
flew

PříspěvekZaslal: st leden 01, 2014 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Se mnou počítejte určitě :) liberec je fakt dálka... Ale myslím, že to bude stat za to....
Sledovat to budu .. budete chtít být v elitni vlně ? Nebo v té po elitě...
Možná místo trička by bylo fajn tílko .. přeci jenom peter se rad ukazuje tak ať mu jdou vidět aspoň ruce

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st leden 01, 2014 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

flew napsal:
Se mnou počítejte určitě :) liberec je fakt dálka... Ale myslím, že to bude stat za to....
Sledovat to budu .. budete chtít být v elitni vlně ? Nebo v té po elitě...
Možná místo trička by bylo fajn tílko .. přeci jenom peter se rad ukazuje tak ať mu jdou vidět aspoň ruce

tak abychom si to ujasnili, ja chci spodary s logem, v tricku nebezim, pokud bude nad nulou!
max mi muze nekdo vytvarne zdatny nakreslit logo RW na zada
Freimen

PříspěvekZaslal: st leden 01, 2014 7:53 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

pojďme si dát natvrdo cíl - v týmech do první 20 z těch zza 500 týmů, které byly naposledy!

chtěl bych být ve vlně hned po elite, to bylo super i vzhledem k času (ne zase až tak brzo) a naopak skvělé trati.

Ty trička spíš jako omáčka v čase okolo závodu, samotné závody je lepší orpavdu dát do půl těla, bylo to šílené to 100x máchat a prát atd. A na ten 22 km by to chtělo nakoupit camelbag

flew

PříspěvekZaslal: st leden 01, 2014 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Místo sypani nám může ronnie udělat nášivky ronnie loga a koupit baťůžky

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
wondra

PříspěvekZaslal: st leden 01, 2014 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Plave se tam?

Jak byste zhodnotili ve zkratce přípravu na závody? Hlavně silová vytrvalost a běh?
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st leden 01, 2014 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

myslim, ze nejake velbloudy mam, dva outdoorove a dva pro modelky, kdyby mel nekdo problem
ale zvaz, ze se v tom blbe bezi, lepsi je neoprenovy elaticky pas a v tom male lahvicky
Freimen

PříspěvekZaslal: st leden 01, 2014 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neplave se tam.

Příprava běhání, běhání a běhání, zatím se vždy umístili nejlépe lid, kteří s fitness nemají nic společného (běžci, triatlonistky, fotbalisté, běžci na lyžích, cyklisté). Silově vytrvalostní složka na tom závodě je tak 10 %. Mně osobně by se klidně líbilo, kdyby bylo věcí na silovou vytrvalost více, to nošení pytlů do ostré stráně se mi moc líbilo, přesně disciplína pro mě.
Freimen

PříspěvekZaslal: st leden 01, 2014 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
myslim, ze nejake velbloudy mam, dva outdoorove a dva pro modelky, kdyby mel nekdo problem
ale zvaz, ze se v tom blbe bezi, lepsi je neoprenovy elaticky pas a v tom male lahvicky

to pořešíme až to přijde, těch 22 km nedám bez nějakého občerstvení
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st leden 01, 2014 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wondra napsal:
Plave se tam?

Jak byste zhodnotili ve zkratce přípravu na závody? Hlavně silová vytrvalost a běh?

neplave, aspon ne nic strasneho, v nejhorsim nejaky rybnicek, zbytek je o vytrvalosti, anglicaky, shyby, kliky, drepy
nejake treningy v tomhle vlakne najdes

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Tým Ronnie.cz - Spartan Race Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 29, 30, 31  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: