Ukažte domácí posilovnu

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ukažte domácí posilovnu  Úvodní stránka -> Fotografie -> Ukažte domácí posilovnu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
koubic

PříspěvekZaslal: st leden 11, 2012 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

douglas: proc si ten pytel nechces dat do bytu? ja kdybych to nemel tady "doma", tak to nemam... proste se krade a tady to ohlidam. ten pytel bude delat rany jen pri buseni, ale jsou to zvukove projevy a ne vibrace.
navic nevim jak u tebe v baraku ale tady se furt vrta nebo nekdo hraje na fletnu, sousta... takze se moc nekrotim a nechavam hluku volny prubeh. to jinak nejde, jinak trpim...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Douglas

PříspěvekZaslal: st leden 11, 2012 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

koubic napsal:
douglas: proc si ten pytel nechces dat do bytu? ja kdybych to nemel tady "doma", tak to nemam... proste se krade a tady to ohlidam. ten pytel bude delat rany jen pri buseni, ale jsou to zvukove projevy a ne vibrace.
navic nevim jak u tebe v baraku ale tady se furt vrta nebo nekdo hraje na fletnu, sousta... takze se moc nekrotim a nechavam hluku volny prubeh. to jinak nejde, jinak trpim...

No, mam nad sebou zenskou co porad hraje na piano, tazke by to lidi z baraku asi prezili, z toho aby to nejaky "chudak potrebny" neodnesl do sberu strach mam, asi se zaridim jak rikas, misto zatim neni problem a platit dalsich x tycek jen za garaz na cviceni asi neni stejne idealni.
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
pan tovarnik

PříspěvekZaslal: st leden 11, 2012 8:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
koubic, pěkný, mít tam powerrack a být to ve sklepě kvůli betonové podlaze, tak nemám žádný výhrady. Vybavení je luxusní.

koubic napsal:
nedřepuju... je víc důvodů proč, ale především na dobrý benč stačí dělat mrtvý tahy. tedy aspon mně to stačí...

Sem si řekl, že budu svině.

tady jde o zdraví ne tím pádem činky ale především tou váhou za krkem, páteř atd nemysíte???
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st leden 11, 2012 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslím, že Kuba moc dobře ví co je pro něj dobré ( a titul mistra světa a světového rekordmana hovoří za vše ). Váha to je monstrozní a já osobně bych si za sebe nevzal nejmenšího a nejlehčího trenéra z Goldu - nic proti Robertovi.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: st leden 11, 2012 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Daymoon: - dost dobrá homemade posilka - takhle bych si někdy představoval tu mojí
koubic

PříspěvekZaslal: st leden 11, 2012 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Myslím, že Kuba moc dobře ví co je pro něj dobré ( a titul mistra světa a světového rekordmana hovoří za vše ). Váha to je monstrozní a já osobně bych si za sebe nevzal nejmenšího a nejlehčího trenéra z Goldu - nic proti Robertovi.

deadlifte uz prosim ne, uz to vickrat nikde nepis...
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: út leden 17, 2012 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moje zimní provizorium, jinak cvičím v místní bývalé hasičské zbrojnici, kde je místa celkem dost

místo na chyby není

železa taky moc není

Nemůže se mi nic stát:

V tréningu nezaostává ani náš pes

Kvalita je taková, jakou dovolí telefon
Draper

PříspěvekZaslal: út leden 17, 2012 12:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je to slavne HC gym Hlasnice? Nahodou ale mit tohle doma, tak jsem naprosto spokojenej
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: út leden 17, 2012 12:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

HC gym Hlásnice je v té hasičské zbrojnici, tam roste tráva z betonu, hrazda pověšená na řetězech a tak...
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út leden 17, 2012 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ono kdybys to tam trochu uklidil, vyhodil kamna a zbytečnosti, dal něco na zem, tak je to luxusní.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: út leden 17, 2012 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
ono kdybys to tam trochu uklidil, vyhodil kamna a zbytečnosti, dal něco na zem, tak je to luxusní.

Jo to by bylo parádní, akorát že tam jsou věci po bábi a dědovi a navíc si z toho matka dělá skladiště, když jsem si to tam dělal, tak řádila jak černá ruka a teď to tam už je uklizený...
e-witch

PříspěvekZaslal: st leden 18, 2012 8:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

... náhodou, má to svůj půvab

... trocha inspirace by Mihály Csukrán
http://www.sibik.cz/reportaze/Vesnicky%20sportovni%20oddil/index.html
Draper

PříspěvekZaslal: st leden 18, 2012 10:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Uz je to sice asi 5 let zpatky, ale tohle byl kdysi muj "drepovaci stojan" a nikdy a nikde se mne lepe nedrepovalo nez doma.

Draper

PříspěvekZaslal: st leden 18, 2012 10:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A s touhle cinkou jsem kdysi cvicival mrtvoly.Osa byla sice tlusta, ale vubec neklouzala a perfektne se drzela v rukach. Mela 180kg + jsem si tam pripevnoval dalsi male kotouce, jenze jak jsem si zranil koleno, tak ji muj deda rozmontoval a odvezl do srotu se s tim, ze to akorat nici telo. Me tak nasral, ze to rozdejchavam jeste ted, kdyz si na to vzpomenu

koubic

PříspěvekZaslal: st leden 18, 2012 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

čerstvě po natření a ty kotouče, co leží vedle činky, tak to jsou kotouče na brusku, ne na činku, ale každý podle svého gusta

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Ukažte domácí posilovnu Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: