|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
koubic
|
Zaslal: út leden 10, 2012 9:36 pm Předmět: |
|
|
| Primitiv napsal: | | Mimochodem, moc hezká posilka. Ale kde dřepáš? |
děkuju!
nedřepuju... je víc důvodů proč, ale především na dobrý benč stačí dělat mrtvý tahy. tedy aspon mně to stačí...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út leden 10, 2012 9:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: út leden 10, 2012 9:38 pm Předmět: |
|
|
| koubic napsal: | | Primitiv napsal: | | Mimochodem, moc hezká posilka. Ale kde dřepáš? |
děkuju!
nedřepuju... je víc důvodů proč, ale především na dobrý benč stačí dělat mrtvý tahy . tedy aspon mně to stačí... |
nepsal jsi, že mrtvý tahy kvůli tvrdé ose nejezdíš?
|
|
| nahoru |
|
 |
koubic
|
Zaslal: út leden 10, 2012 9:40 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | | koubic napsal: | | Primitiv napsal: | | Mimochodem, moc hezká posilka. Ale kde dřepáš? |
děkuju!
nedřepuju... je víc důvodů proč, ale především na dobrý benč stačí dělat mrtvý tahy . tedy aspon mně to stačí... |
nepsal jsi, že mrtvý tahy kvůli tvrdé ose nejezdíš? |
a psal někdo že mám dobrý benč?
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: út leden 10, 2012 9:58 pm Předmět: |
|
|
Tady je moje kralovstvi. Z te velke svine jde udelat hrazda, bradla a stojany na drep, co benc.
(Zrcadla jsou puvodni a jinde neni vhodne misto, nejsem takovy narcis. ;)) _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: út leden 10, 2012 10:05 pm Předmět: |
|
|
Zejtra když si na to vzpomenu, tak vám vyfotím, kde cvičím já, budete se cítit jak v absolutním luxusu _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: út leden 10, 2012 10:06 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | Mě by stačila klec na dřepy, olympijská tyč + 200 kg závaží, hrazda, 2x20 kg nakládací jednoručky, TRX, kettlebelly a pořádnej prostor ke cvičení a byl bych spokojenej člověk . | Přidal bych tam lavici :) ale jinak docela souhlas :)
2 Douglas: Otočit obrázek by taky neškodilo...
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út leden 10, 2012 10:08 pm Předmět: |
|
|
Douglas: moc pekny  sem debil, ze sem se tenkrat na ten stojan vysral..
Koubic: co k tomu rict, super! (akorat to monstrum bych vyhodil)) _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
|
| nahoru |
|
 |
koubic
|
Zaslal: út leden 10, 2012 10:16 pm Předmět: |
|
|
douglas - nahodou to zrcadlo je podle me fajn.. neznam nikoho kdo by se na sebe pri cviceni nepodival kdyz je ta moznost.
|
|
| nahoru |
|
 |
koubic
|
Zaslal: út leden 10, 2012 10:19 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | super smrdis! (akorat to monstrum bych vyhodil)) |
dik to monstrum ma i kladky na pumping, nezapomen uz nejsem nejmladsi
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
koubic
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: st leden 11, 2012 3:46 pm Předmět: |
|
|
Parádní Peťo..závidím. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st leden 11, 2012 3:48 pm Předmět: |
|
|
čekal jsem, kdo napíše o těch basketbalácích. Není to žádná udička na madballa, jeden je medicinball a druhej je do páru, aby mu nebylo smutno. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|