Úzká ramena

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Úzká ramena  Úvodní stránka -> Trénink -> Úzká ramena
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
VeruseOstrava

PříspěvekZaslal: so říjen 03, 2015 8:50 am    Předmět: Úzká ramena Odpovědět s citátem

Ahojky :-) Lidičky mám problém a to jsou mé ramena.... Všechno roste, jde to, ale s rameny nějak nemůžu hnout. :- ( Zkusila jsem více opakování, těžké váhy a posun minimální :- ( Máte nějaké osvědčené metody? Určitě se tady najde někdo, kdo se ze své rachitické postavy snaží udělat "něco" :-D Bohužel jsem ten opačný případ kdy z vychrtlé modelky chci udělat mohutnější fitnessku, což se mi perfektně daří až na ty ramena :-D A vždycky jsem měla kostnatá úzká ramena :- ( což mi kazí symetrii :- ( Kdo tento problém nějak překonal? Jak??
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mravenec1

PříspěvekZaslal: so říjen 03, 2015 8:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

taky ramena drtim a mam je nahovno zvykneš si
tata mel postavu do hrusky, deda jak z koncentraku ..
VeruseOstrava

PříspěvekZaslal: so říjen 03, 2015 9:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mravenec1 napsal:
taky ramena drtim a mam je nahovno zvykneš si
tata mel postavu do hrusky, deda jak z koncentraku ..

No to jsi mě teda potěšil
Mravenec1

PříspěvekZaslal: so říjen 03, 2015 9:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to bylo ze srandy
třeba to drtíš málo (objemem treninku) nebo to cvičíš špatně nebo cvičíš krátce..
Tom3

PříspěvekZaslal: so říjen 03, 2015 9:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zamerit se na upazovani a nezapomenout na zadky ramen
VeruseOstrava

PříspěvekZaslal: so říjen 03, 2015 9:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mravenec1 napsal:
to bylo ze srandy
třeba to drtíš málo (objemem treninku) nebo to cvičíš špatně nebo cvičíš krátce..

Cvičím rok a půl cca, drtím to 2x týdně (1x týdně vyhrazený trénink jen na ramena), tlaky dělám i s 15kg jednoručkami, sílu mám mega to je fakt :-D cvičila jsem je i s trenérem (trenéra jsem měla skoro půl roku na každý trénink), chyba ve špatném provedení nebude. Vždy cítím tu část svalu kterou zrovna cvičím a na kterou se soustředím :-) Nikdo kolem mi nedokáže poradit :-D Ae je fakt, že ve fitku zrovna nějaké "profíky" nemáme
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: so říjen 03, 2015 10:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Boky a zadky ramen, naopak netrénovat moc trapézy, zúžit pas.
Mravenec1

PříspěvekZaslal: so říjen 03, 2015 10:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

15kg jednorucky na holku je dobré
VeruseOstrava

PříspěvekZaslal: so říjen 03, 2015 10:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Boky a zadky ramen, naopak netrénovat moc trapézy, zúžit pas.

Právě na ty se zaměřuju nejvíce....ale pořád tam nemám ten oblouček, nejsou kulaté :- ( Prostě jsou placaté nic.... trapézy nejedu vůbec. A pas mám relativně úzký....záda ok, nohy ok ale ty ramena tam udělají celkem dost :- (
Mravenec1

PříspěvekZaslal: so říjen 03, 2015 10:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vsadím se, že když dáš fotku, tak by ti tu minimálně deadlift dokázal napsat, která část deltů ti zaostává a na jakou se zaměřit.. ta fotka udělá víc než tlachání do prázdna
VeruseOstrava

PříspěvekZaslal: so říjen 03, 2015 10:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mravenec1 napsal:
vsadím se, že když dáš fotku, tak by ti tu minimálně deadlift dokázal napsat, která část deltů ti zaostává a na jakou se zaměřit.. ta fotka udělá víc než tlachání do prázdna
[img][/img]

Tak něco přídám :-) je to sice z července, ale ono se to moc nezměnilo :-D

Tom3

PříspěvekZaslal: so říjen 03, 2015 10:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ja to zkusim jeste raz, jako cvik no.1 dej upazovani, tlaky bud jen doplnkove nebo sem tam. Nekomu to z tlaku roste dobre, me treba vubec.. z toho co si napsala jedes vse striktne procitene.. mozna to bude znit blbe, ale zkus si nalozit o neco vic a mirne zacheatovat..
VeruseOstrava

PříspěvekZaslal: so říjen 03, 2015 10:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3 napsal:
Tak ja to zkusim jeste raz, jako cvik no.1 dej upazovani, tlaky bud jen doplnkove nebo sem tam. Nekomu to z tlaku roste dobre, me treba vubec.. z toho co si napsala jedes vse striktne procitene.. mozna to bude znit blbe, ale zkus si nalozit o neco vic a mirne zacheatovat..

Toš je asi na čase trošku poku...it techniku bo jinak to nevidím :-D

Sice jsem sama zvědavá jak si dám upažování s 10 kg :-D ale bude sranda :-D
mirus

PříspěvekZaslal: so říjen 03, 2015 11:59 am    Předmět: rada na ramena Odpovědět s citátem

Já začínám první cvik upažování s jednoručkama 1x50 opakování. nejen že to skvěle napumpuje, ale taky předunavý a sval vyčerpá. Na další cviky pak ramena skvěle reagují. Mám (měl sem) stejný problém s rameny jako ty. Váhu si vyber lehkou s kterou uděláš padesát opakování. Dělám to takto už několik měsíců a podařilo se ramena rozšířit.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: so říjen 03, 2015 1:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mno...jak to říct upřímně a přitom neurazit. Máš pravdu-není to tam. Zaměř se víc na ty boky, klidně vícekrát týdně. Necpat tam vysoké hmotnosti na upažování, ale cvičit perfektně a striktně. Tj. nic co vidíš kolem ve fitku - kdy cvičíš s lokty v úhlu 90°. Hodně makej na zadcích ramen (i když nic nevidím). Ono to u holek trvá - vybudovat ramena. Trpělivost.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Úzká ramena Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: