|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá listopad 09, 2012 3:16 pm Předmět: |
|
|
Náhodou porovnávací fotky nemáš? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
EddieCz
|
Zaslal: pá listopad 09, 2012 3:19 pm Předmět: |
|
|
Clovece mam, ale hodne se rozmejslim, ohledne privacy. Clovek uz je vopatrnej. _________________ Willst du dich von etwas trennen
dann musst du es verbrennen. (Rammstein)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
EddieCz
|
Zaslal: so listopad 10, 2012 11:24 am Předmět: |
|
|
ne, zadny fotky, kdo se chce mermomoci podivat, muzeme dat spolecne cviceni, Odolka, Praha u PeVana nebo Podvinny mlyn.
Vcera prsa, trenink byl fenomenalni, napumpovani uzasny, ale mimo cviceni to zadna slava neni. Je mi furt horko, boli me klouby, jsem vzteklej,ta zkurvena rejze mi uz leze usima a z krutiho mi brzy naroste peri.
To jsou veci, ktere vam hosi v treninkovem logu nereknou, ty bad sides  a to maji real stuff made in China, ne takovou limonadu jako ja.
cela tahle sranda by mela trvat do 21.11. Pak PCT a napalim tam crossfit a plavani, uz se fakt tesim. _________________ Willst du dich von etwas trennen
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so listopad 10, 2012 12:25 pm Předmět: |
|
|
a proč žereš pořád rejži a krůtí? To není jediný jídlo na světě  Hovězí a brambory je úplně ok alternativa :P
|
|
| nahoru |
|
 |
EddieCz
|
Zaslal: so listopad 10, 2012 12:41 pm Předmět: |
|
|
V ty madarsky prdeli jsem rad aspon za tohle, ale ted doma si budu delat peceny ve slupce. _________________ Willst du dich von etwas trennen
|
|
| nahoru |
|
 |
EddieCz
|
Zaslal: ne listopad 11, 2012 8:27 pm Předmět: |
|
|
Tak jsme skoro presne v pulce, vcera a dnes byl odpocinek a hodne hoveziho u tchyne.
Jen pro zajimavost, byla tady diskuse o tekutych bilcich, v Makru jsem objevil tohle :
Ted je otazka jestli to bude opekatelne. _________________ Willst du dich von etwas trennen
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
EddieCz
|
Zaslal: ne listopad 11, 2012 8:47 pm Předmět: |
|
|
Mas na mysli MP MAX krasavice ? Tady se muze mluvit otevrene, tohle stalo asi 60 korun _________________ Willst du dich von etwas trennen
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
EddieCz
|
Zaslal: ne listopad 11, 2012 8:56 pm Předmět: |
|
|
Je fakt ze to je specialne pro cukrare takze je tam navic xanthan aby se to dobre slehalo, ale upect to snad taky pujde. Prinejhorsim z toho udelam snehove pusinky na vanoce
Ty produkty pro fitness jsou trosku zbytecne vysroubovany. _________________ Willst du dich von etwas trennen
|
|
| nahoru |
|
 |
EddieCz
|
Zaslal: po listopad 12, 2012 7:44 pm Předmět: |
|
|
Pratele a kamaradi bilky jsou jedle, sice to ma trosku jinou konsistenci nez cerstvy bilek, ale poslouzi to stejne.
Dnes se cvicila zada a biceps, trosku jsem se inspiroval u Milana Sadka, ale zapomnel ze mi je o 25 let vice
Takze jsem se kapet utrhl ... no ale dobry, zvladli jsme to. Uz zadne experimenty, 4+1 je nejlepsi a funguje.
V kazdem pripade mam cviceni plne zuby, Trenazole funguje dobre, napumpovani je uzasne, az moc. Ale ta psychika, vsak to tam pisou, deprese (na ty jsem expert), letargie (nechce se absolutne nix), podrazdenost. Fakt uz se tesim az to skoncim a myslim, ze opakovat uz to nebudu.
Na PCT mam pripravene Erase Pro a X-pro, melo by to zvladnout srovnani HPA a SERM. _________________ Willst du dich von etwas trennen
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
EddieCz
|
Zaslal: po listopad 12, 2012 8:06 pm Předmět: |
|
|
Rad bych, pokud mi klapne zase kontrakt ve Vidni tak bych i jezdil, Perkelt uz mi vazne nechutna
Jo Viden a TOP GYM :
tam by pribral i tady ten Bambi, nebo Barbie, ci jak se jmenuje ten hubenej klucik _________________ Willst du dich von etwas trennen
|
|
| nahoru |
|
 |
EddieCz
|
Zaslal: út listopad 13, 2012 7:43 pm Předmět: |
|
|
Mi drazi followers, uz melu z posledniho a doslova striham metr, zbyva presne 8 dni. Dnes jsem vyrazil na Prsa a ramena, ovsem lokty boli natolik, ze jsem cviceni omezil na tlaky s jednoruckama (asi 35 kg) po 10 op. mnoho serii, nejake kladky a military press.
Pridal jsem sacharidy na vecer a tech 8 dni snad nejak docvicim systemem 1 + 1. Omezil jsem Erase na 1 cps, Trenazone stale 1.5 ml. Jeste zbyde, co s tim, asi to vypiju
21.11. posledni davka a trenink, pak 4 dny volno a ... pak .... to je otazka do publika. Co byste do PCT cvicili vy ? (teda pokud to nekdo cte samozrejme) _________________ Willst du dich von etwas trennen
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|