|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ILikeBike
|
Zaslal: čt listopad 10, 2011 6:44 pm Předmět: Korte |
|
|
Co říkáte na trénink korte v 15 letech? Dřep i mrtvý tah už cvičím, problémy s tím nemám, ale kdybyste měli nějáký lepší typ na podobný trénink, který by bylo asi bezbečnější cvičit v patnácti, tak sem s ním. Díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
papaya

|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: čt listopad 10, 2011 7:07 pm Předmět: |
|
|
To je přesně to, co sem fakt slyšet nechtěl. Cvičím půl roku, zlepšení tam nějáký je, dávám do toho všechno ( uplně sem změnil životosprávu, prostě mě to strašně baví) , a pak zjistím, že si kurvím tělo...
Naposledy upravil ILikeBike dne čt listopad 10, 2011 7:11 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: čt listopad 10, 2011 7:18 pm Předmět: |
|
|
Nejde se na to uplně vykašlat, mám určený nějáký cíle, a těch se člověk těžko vzdá. Ale to korte bylo asi hodně unáhlený.
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: čt listopad 10, 2011 7:27 pm Předmět: |
|
|
Neříkám ti, aby ses na to vykašlal, jen jsem se opovážil prezentovat svůj názor, že riskovat zranění nesprávnou technikou provádění cviků v tak útlém věku, jako je ten tvůj, je zybtečné.. Pokud miluješ cvičení, chceš cvičit, dáváš do toho vše, tak to do toho dávej.. Ale určitě to jde i jinou cestou, než cvičením MT.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt listopad 10, 2011 7:41 pm Předmět: |
|
|
| papaya napsal: | Podle mě je blbost v patnácti letech cvičit s činkama a už vůbec ne cviky typu mrtvý tah. To, že je cvičíš, neznamená, že dobře.. V tvým věku bys měl cvičit co nejvíce s vlastní vahou a ne si ku*vit tělo činkama.. To je však jen můj názor.. |
nesmysl
|
|
| nahoru |
|
 |
mpvp
|
Zaslal: čt listopad 10, 2011 7:51 pm Předmět: |
|
|
když bude správná technika toho MT tak si myslím že to je bezpečné
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: čt listopad 10, 2011 7:56 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | nesmysl |
Máš pro to nějaký argument? Já to prostě beru z toho úhlu, že MT je co se techniky týče jeden z nejobtížnějších cviků. Myslím si, že v 15ti letech na to má ještě čas.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt listopad 10, 2011 8:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: čt listopad 10, 2011 8:52 pm Předmět: |
|
|
To netvrdím, ale myslím si, že ve věku řekněme do těch 14ti-15ti let by měli děcka spíš plavat, běhat, shybovat, klikovat, stejně jako můžou dělat spoustu jiných cviků - kliky na bradlech, tricepsové kliky, když už tam chceš zařadit ty spodní záda, tak třeba hyperextenze atd.. Činek si člověk, pokud u toho chce vydržet, užije ještě habaděj
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt listopad 10, 2011 9:05 pm Předmět: |
|
|
souhlasím s tebou ve všem ale prostě ty činky tam patřej taky - ano - nemusí tam být mrtvý tah, ale nevidím žádný problém v posilování s činkama
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: čt listopad 10, 2011 9:07 pm Předmět: |
|
|
Já si myslím že kluk co má 14- 15 let může v pohodě cvičit s činkama .. dřepy, mrtvé tahy apod. ... samozřejmě správně technicky a přizpůsobit váhy.
Kulturisti začínají ve 12cti či v kolika. :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|