|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
SCYL
|
Zaslal: pá prosinec 23, 2011 2:40 pm Předmět: trénink- problém, nějak to nechce růst |
|
|
jedu ted asi 3 týdny tenhle trénink a snažím se procvičit partie 2x týdně.. Cvičím už docela dlouho a tak nějak jsem vždy cvičil podobným způsobem, občas full body nebo korte..
Dříve jsem cvičil partie taky 2x týdně akorát jsem dával cca tři cviky na velký partie a asi jsem to neuregeneroval, ptz jsem nerostl i když jsem měl vždy kvalitní jídelníček. Problém je, že mi příjde, že nerostu ani teď a to jedu jídelníček zas na 110%, tak bud nemám genetiku nebo tenhle trénink stojí za hovno.. Dělám často změny, jak tréninků, tak cviků atd.
Nevím, možná je to málo pro ten sval a potřebuju mu naložit víc, že nemá impulz k růstu, možná by bylo lepší cvičit 1x týdně a víc cviků na partie.. sice dost lidí je proti tomu, ale pravda je, že když vidím v posilce někoho s dobrou postavou, tak vždy cvičí podobným stylem max 2 partie za trénink.. nicméně tady je trénink a napište vaše názory, jestli vám příjde v poho nebo jak by jste to upravili...
Pondělí
Hrudník jednoručky - 5-6 serii-6-10 opakování
Protisměrné kladky- 4 serie-10-15
Záda
přítahy v předklonu- 5-6 serii-6-10 opak
shyby-4 serie
Triceps- franc tlaky 4 serie 6-12
kladka-4 serie -6-12
uterý
Nohy- dřep-5-6 serii 5-10
předkopy-3-4 serie 8-12
lýtka
ramena-tlaky s jednoručkama-5 serii-6-12 opak
rozpažování-4 serie-8-12
biceps- 4 serie velká činka-8-12 opak
jednoručky lehce 3 serie
středa volno
čtvrtek
bench- 5-6 serii 8-10
rozpažky-4 serie 8-12
triceps- úzký bench-4 serie-6-12
extenze za hlavou-4 serie-6-12
shyby se závažím 4 serie
veslo-4 serie 6-12
pátek-
nohy- dřepy/legpress- 5- serii-6-10
zákopy 4 ser-8-12
lýtka
biceps jednoručky-4 serie - 8-12
scotovka-3 serie 8-12
sobota volno neděle volno
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
seabees

|
Zaslal: pá prosinec 23, 2011 2:46 pm Předmět: .. |
|
|
u tvýho příspěvku jsem si vzpoměl jak jsem kdysi začínal.V době když měl Vít Chaloupka obchůdek na Míráku,já dával do cvičení všechno a taky to nerostlo a za pár let jsem zjistil že to ani neporoste,protože stejně jako auto nejede bez benzínu nejede tělo bez pořádnýho žvance.Naštěstí jsem začal chodit do práce a začal si kupovat jídlo a dobroty typu protein,BCCA a pod. a ejhle,už se to hejbe.Jenže roky běží a činky už nežeru tak jako dřív.Prostě zkus jídelníček,jestli máš všeho dost _________________ Franco je sice chytrej,ale je to děcko.Až přijde den D budu jeho táta,bude si ke mě chodit pro rady..........to asi nebude můj případ :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
SCYL
|
Zaslal: pá prosinec 23, 2011 2:50 pm Předmět: |
|
|
Jídlo já mám hodně kvalitní co se bílkovin týče a sacharidů, žeru jen kvalitu - rejži, maso, vajíčka... jím fakt dost a váha stoupá, ale stejně mi nepříjde, že bych nějak moc rostl, vždy vidím, že naberu 2 kg třeba na váze, ale v zrcadle nevidím nic.. možná je to tím, jak jsem furt nažranej, tak proto jsem těžkej an váze :D Suplementaci mám jen protein a momentálně i Go pro.. možná by to chtělo sypat víc sraček no typu nixtrix, xpand a podobný anabolizéry, aminokyseliny atd
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: pá prosinec 23, 2011 8:44 pm Předmět: |
|
|
| SCYL napsal: | | Jídlo já mám hodně kvalitní co se bílkovin týče a sacharidů, žeru jen kvalitu - rejži, maso, vajíčka... jím fakt dost a váha stoupá, ale stejně mi nepříjde, že bych nějak moc rostl, vždy vidím, že naberu 2 kg třeba na váze, ale v zrcadle nevidím nic.. možná je to tím, jak jsem furt nažranej, tak proto jsem těžkej an váze :D Suplementaci mám jen protein a momentálně i Go pro.. možná by to chtělo sypat víc sraček no typu nixtrix, xpand a podobný anabolizéry, aminokyseliny atd |
heh trpělivost přináší růže, navíc bych řekl, že jíš méně než si myslíš, i když třeba kvalitně, tak málo a navíc s kecama jako "možná by to chtělo sypat víc sraček" to dotáhneš opravdu daleko... btw stačí se jednou nevysrat, za den vypít víc vody a 2 kg máš navíc jak nic. _________________ ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Hakymm

|
Zaslal: pá prosinec 23, 2011 8:48 pm Předmět: |
|
|
Strava je nejdůležitější!!!Začni jinak jíst.
|
|
| nahoru |
|
 |
SCYL
|
Zaslal: pá prosinec 23, 2011 9:03 pm Předmět: |
|
|
Hm moje strava
snídaně 4 vejce k tomu pár racio chlebíčků
sváča- kuřecí 200g pytlík rýže
oběd-200 g kuřecí pytlík rýže
sváča ovesný vločky
další sváča ovestný vločky
po tréninku 200g maso, pytlík rýže
celý racio chlebíčky100+ gramů
ovesný vločky
4 vejce
tvaroh na noc
Příjde vám, že málo jim jo? Je pravda, že takhhle jídelníček jedu asi 3 týdny, váha nahoru trochu jde, ale jinak jsem vždy měl kvalitní stravu po celých 6 let co cvičím... spíš budechyba asi v tom tréninku, že nerostu
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: pá prosinec 23, 2011 9:41 pm Předmět: |
|
|
za a) záleží kolik vážíš aktuálně za b) jestli ten jídelníček dodržuješ denně a opravdu se ti nestane, že bys několik dní v týdnu jedl míň.
|
|
| nahoru |
|
 |
SCYL
|
Zaslal: pá prosinec 23, 2011 9:56 pm Předmět: |
|
|
A ten trénink se vám zdá v pohodě, že omíláte furt to vaše jídelníček jídelníček každýmu kdo tu založí téma.. znám lidi co rostou jen z housek a salámů, ten trénink je stejně důležitej jako strava ne jak si tu furt někdo myslí, že stačí jen žrát a je jedno co cvičí...
Já se ptám na trénink ne na stravu, říkám, že tu mám pořešenou
|
|
| nahoru |
|
 |
g3rtrud
|
Zaslal: pá prosinec 23, 2011 10:07 pm Předmět: |
|
|
| SCYL napsal: | A ten trénink se vám zdá v pohodě, že omíláte furt to vaše jídelníček jídelníček každýmu kdo tu založí téma.. znám lidi co rostou jen z housek a salámů, ten trénink je stejně důležitej jako strava ne jak si tu furt někdo myslí, že stačí jen žrát a je jedno co cvičí...
Já se ptám na trénink ne na stravu, říkám, že tu mám pořešenou |
tiež poznám ludi čo rastú zo salamy aj ludí čo cvičia podla vás hrozný split typu prsia+biceps, chrbát+triceps a nohy+ramená 3 x do tyzdna, a rastú. Ak sa ti nedarí len pri korte tak podla mna cvič iny trening a nerieš to.
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: pá prosinec 23, 2011 10:17 pm Předmět: |
|
|
| SCYL napsal: | A ten trénink se vám zdá v pohodě, že omíláte furt to vaše jídelníček jídelníček každýmu kdo tu založí téma.. znám lidi co rostou jen z housek a salámů, ten trénink je stejně důležitej jako strava ne jak si tu furt někdo myslí, že stačí jen žrát a je jedno co cvičí...
Já se ptám na trénink ne na stravu, říkám, že tu mám pořešenou |
Tak jinak, s pořádnou stravou a horším tréninkem to i tak poroste, obráceně ale ne, neboli mám obdobnou otázkou jako 8Shade. Jestli máš menší váhu a takový jídelníček dodržuješ každý den, tak buď kecáš a nebo si z jiný planety :) _________________ ..
Naposledy upravil MiKra dne pá prosinec 23, 2011 10:21 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Hakymm

|
Zaslal: pá prosinec 23, 2011 10:19 pm Předmět: lol |
|
|
Naposledy upravil Hakymm dne pá prosinec 23, 2011 10:33 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
SCYL
|
Zaslal: pá prosinec 23, 2011 10:23 pm Předmět: |
|
|
Tak zatím mi nikdo neřekl co si myslí o tom tréninku co jsem napsal.. Budu doufat, že se k tomu vyjádří i někdo zkušenější (draper, cizo..) tady když si nikdo není vždycky jistej odpovědí, tak začne motat to svoje klasický pro tohle forum- strava, strava, zlepši stravu.. aniž by je zajímalo, že ne každej kdo zakládá topic je totální začátečník..
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: pá prosinec 23, 2011 10:28 pm Předmět: |
|
|
| SCYL napsal: | | Tak zatím mi nikdo neřekl co si myslí o tom tréninku co jsem napsal.. Budu doufat, že se k tomu vyjádří i někdo zkušenější (draper, cizo..) tady když si nikdo není vždycky jistej odpovědí, tak začne motat to svoje klasický pro tohle forum- strava, strava, zlepši stravu.. aniž by je zajímalo, že ne každej kdo zakládá topic je totální začátečník.. |
Tak jestli nejsi začátečník, proč zakládáš takový topick? Svoje jsem řekl, víc už sem psát nebudu, btw když chceš aby ti odepsali konkretní lidi,tak jim pošli rovnou PM a nebreč tu :) _________________ ..
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: pá prosinec 23, 2011 10:37 pm Předmět: |
|
|
člověče zkoušel jsi kromě Korteho a těchto 8-10 op. něco jinýho? třeba 3x3 nebo pyramidu, jiné varianty cviků, těžko-lehký split,...
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: so prosinec 24, 2011 1:01 am Předmět: Re: trénink- problém, nějak to nechce růst |
|
|
| SCYL napsal: | | Cvičím už docela dlouho a tak nějak jsem vždy cvičil podobným způsobem |
Tak zkus naprostou změnu, včetně tempa, počtu opakování, počtu a druhu cviků, počtu sérií a dní v týdnu. Jestli si tvoje tělo už zvyklo na podobnej trénink, tak nemá smysl řešit, co je na něm špatného, ale chce to prostě zvolit jiný trénink.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|