ocny tlak+cvicenie

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - ocny tlak+cvicenie  Úvodní stránka -> Trénink -> ocny tlak+cvicenie
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Duro

PříspěvekZaslal: po leden 16, 2012 9:54 am    Předmět: ocny tlak+cvicenie Odpovědět s citátem

caute
v poslednej dobe sa mi vyskytol trosku problem,bol som operovany na vysoky ocny tlak,nasli mi aj glaukom,doktorka mi v podstate zatrhla klasicke cvicenie

chcem sa Vas spytat,ci je tu niekto kto by mi vedel poradit,ake formy cvicenia by som mohol teda volit (ona mi v podstate povedala ze mam zatrhnute izometricke cviky,viac ale nejak nic k tomu nedodala)

beh,svihadlo a podobne samozrejme mozem,ale dalo by sa premyslat napriklad nad boxom? (len pytel samozrejme),popripade nad nejakymi lahsimi cvikmi s kettlebellom,nejake dynamicke cviky s lahsimi jednoruckami?
nezatrhla napriklad vseobecne cviky s vlastnou vahou
diky moc za kazdu radu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mr. Muscle

PříspěvekZaslal: po leden 16, 2012 10:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Když nemlůžeš normálně cvičit. Zvedat váhy. Taky bych se snažil zvíšit si fyzičku. ( protože ta se velká hodí vžycky). Takže zkus nějaké crossfity s vlastní vahou (popřípadě s malým kettlebelem.) To je moje rada
8Shade

PříspěvekZaslal: po leden 16, 2012 11:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak se ti ten tlak projevoval? Nějaké poruchy vidění?
Duro

PříspěvekZaslal: po leden 16, 2012 1:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No bolievala ma hlava,zaroven sa zhorsovalo trosku aj videnie,lebo mi to sposobilo ten glaukom,tak sa s tym nechcem zahravat,ale zas len behat a aerobne cvicit,to by ma zabilo bez cvicenia
8Shade

PříspěvekZaslal: po leden 16, 2012 2:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Duro napsal:
No bolievala ma hlava,zaroven sa zhorsovalo trosku aj videnie,lebo mi to sposobilo ten glaukom,tak sa s tym nechcem zahravat,ale zas len behat a aerobne cvicit,to by ma zabilo bez cvicenia
Mě se totiž asi před tejdnem stalo na 20 minut něco s viděním, měl jsem rozmazanou šmouhu tam, kde zaostřuju a ta šmouha se potom měnila do takovýho obrácenýho písmene C až zmizela úplně (i když jsem si zakryl jedno oko, tak jsem jí viděl i tím druhým). Od té doby se to neopakovalo a vidím normálně, tak mi zajímá, jestli to náhodou nebyl projev tlaku v očích.
Duro

PříspěvekZaslal: po leden 16, 2012 3:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no na tvojom mieste by som urcite isiel na zmeranie tlaku v ociach,ja som to podcenil a malo to dost neblahe nasledky
DaveX

PříspěvekZaslal: po leden 16, 2012 3:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

8Shade napsal:
Mě se totiž asi před tejdnem stalo na 20 minut něco s viděním, měl jsem rozmazanou šmouhu tam, kde zaostřuju a ta šmouha se potom měnila do takovýho obrácenýho písmene C až zmizela úplně (i když jsem si zakryl jedno oko, tak jsem jí viděl i tím druhým). Od té doby se to neopakovalo a vidím normálně, tak mi zajímá, jestli to náhodou nebyl projev tlaku v očích.

Ahoj, mě se před asi půl rokem stalo něco podobného. Nenavštívil jsem doktora a zatím to je OK. Stalo se mi to ale až druhý den ráno po tréninku. Kdyby si došel k nějakému závěru, či navštívil lékaře, tak mi dej vědět výsledky.
8Shade

PříspěvekZaslal: út leden 17, 2012 2:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DaveX napsal:

Ahoj, mě se před asi půl rokem stalo něco podobného. Nenavštívil jsem doktora a zatím to je OK. Stalo se mi to ale až druhý den ráno po tréninku. Kdyby si došel k nějakému závěru, či navštívil lékaře, tak mi dej vědět výsledky.

Mě se to stalo tak 20 minut po tréninku když jsem koukal do jídla na obědě. Ten trénink jsem jel dřepy a mrtvolu a byl jsem tak tejden po nemoci. Mam toho teď víc, co mi trápí se zdravím, ale zajdu k doktorovi až po zkouškách. Zatím ani jedna z těch věcí není zrovna akutní, ale pak ti určitě dam vědět, co mi na to řeknou.

Rychle na stránku:

Přejdi na: