sestavení tréninkového plánu

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - sestavení tréninkového plánu  Úvodní stránka -> Trénink -> sestavení tréninkového plánu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
sosin9

PříspěvekZaslal: pá leden 20, 2012 6:23 pm    Předmět: sestavení tréninkového plánu Odpovědět s citátem

zdravim, vsechny, nevim zda toto patri zrovna sem, ale neda mi to a musim to napsat, jde o sestavení tréninkového plánu, sám to dobře nedokážu, chtěl někoho poprosit jestli by mi sestravil treninkovy plan, hraji florbal a chytam futsal, potrebovat bych predevsim plyometrii ci dalsi vhodne cviky, kdyby se někdo našel kdo by byl ochoten mi plán sestavit, tak ať mi napíše sem nebo na mail a domluvime se vice na podrobnostech (sosin9@centrum.cz), díky moc všem za jakoukoli odpověď
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: pá leden 20, 2012 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Za tohle se standartně platí, tak se aspoň trochu snaž a něco si vymysli, k tomu Ti někdo něco už možná napíše...
sosin9

PříspěvekZaslal: pá leden 20, 2012 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vím, že se za to platí, ale veřím, že by někdo byl schopen to udělat zadarmo, já něco dělám pravidelne a snažím se vymyslet svuj plan, ale nema to moc hlavu a patu, jde mi hlavne jak cvicit plyometrii, jaky cviky a s jakou intenzitou, jinak děkuju za odpoved
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá leden 20, 2012 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tady mám pár svých videí s plyometrií. Plán ti nesestavím, ale máš tu alespoň nějakou inspiraci:

sosin9

PříspěvekZaslal: so leden 21, 2012 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

díky moc ... jenom se zeptám, jak často by se tohle melo delat ? myslim, kolik dnu v tydnu, diky ... :))
Frozz.

PříspěvekZaslal: so leden 21, 2012 1:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sosin9 napsal:
díky moc ... jenom se zeptám, jak často by se tohle melo delat ? myslim, kolik dnu v tydnu, diky ... :))

http://kulturistika.ronnie.cz/c-7350-plyometricky-trenink.html

Nejlépe si vyhradit 1 den pouze pro plyo. trenink, tzn. nedělat plyo. například po posilovně, je totiž zapotřebí do každého opakování dát 100% úsilí. Frekvenci bych viděl tak na 1-2x týdně.
8Shade

PříspěvekZaslal: so leden 21, 2012 5:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

P90X obsahuje v sobě jeden trénink plyo. Doporučuju.

Rychle na stránku:

Přejdi na: