|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Kuchis
|
Zaslal: pá červenec 12, 2013 8:05 pm Předmět: Kolikrát denně jíst? |
|
|
Dneska jsem trochu studoval stravu , objevil jsem různý specialitky jako Warrior diet apod.
Taky se v jednom starším topic řešilo zda je lepší jíst 3x denně nebo spíš ta klasika 5-6x denně.
Já mám odjakživa velký problém s nabíráním váhy.Mám 68 kg a nějak už to nejde nahoru.Na 183cm je to docela bída.
Doteď jsem jedl těch 5-6 jídel denně , doteď šla váha pomalu nahoru ale teď se už moc nehýbe , napadlo že to bude zrychlením metabolismu.
Chtěl bych teď zkusit 3 pořádná jídla denně s tím , že by zůstaly zachovány přijaté živiny v takové míře v jaké jsem je přijímal doposud.
I když nevím jak by to jídlo vypadalo kdybych musel v jednom jídle příjmout ca 50g bílkovin a 150g sacharidů , jde to vůbec?
Myslíte si že je to pro mě správné řešení?Jím podle mě dost kvalitně (viz. můj log) a výsledky co se týče váhy jsou ale nic moc ,poslední dobou to ale fakt spíš stojí.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Insano41

|
Zaslal: pá červenec 19, 2013 6:03 pm Předmět: |
|
|
víš proč nepřibíráš? Protože jíš málo!
podle logu přijímáš 130 g bílkovin , 340 g sacharidy, 89 g tuky = 130*4+340*4+89*9 = 2681kcal
vážně? Myslíš, že ektomorfovi se podaří nabrat při příjmu 2681kcal? Zkus přidat dalších alespoň 500kcal a za 2 týdny se zvaž. Vážíš stejně? Dalších 500 nahoru. A takhle pokračuj, dokud nezačneš nabírat. _________________ Fuaaark
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: pá červenec 19, 2013 6:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mike scania
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
Zaslal: pá červenec 19, 2013 7:55 pm Předmět: |
|
|
přes myfitnesspal.com _________________ Fuaaark
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
|
| nahoru |
|
 |
mike scania
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
Zaslal: pá červenec 19, 2013 8:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: pá červenec 19, 2013 8:16 pm Předmět: |
|
|
ja mam 4000kcal a taky su vyžle :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
mike scania
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: pá červenec 19, 2013 8:21 pm Předmět: |
|
|
Nic nepočítej a řiď podle svýho těla. Každej je jinej, má jiný metabolismus, jiné denní aktivity a i ten trénink v posilovně má každý jiný.
Takže prostě nepřibíráš/hubneš - přidej na jídle, přibíráš až moc/tloustneš - uber na jídle. Dle mě stačí pouze manipulace se sacharidy a tuky. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
Zaslal: pá červenec 19, 2013 8:30 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | Nic nepočítej a řiď podle svýho těla. Každej je jinej, má jiný metabolismus, jiné denní aktivity a i ten trénink v posilovně má každý jiný.
Takže prostě nepřibíráš/hubneš - přidej na jídle, přibíráš až moc/tloustneš - uber na jídle. Dle mě stačí pouze manipulace se sacharidy a tuky. |
Pokud ale ani neví jak počítat kalorie tak nevim jestli by nebylo lepší něco si přečíst o výživě.
Ono do těla prát jídlo jak tě napadne neni moc dobré _________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
"Klíčem ke štěstí je zvedat těžké věci nad hlavu!" - Jon Engum
A vo tom to je !
-Milan Pitkin
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: pá červenec 19, 2013 8:49 pm Předmět: |
|
|
Tak každopádně člověk musí o výživě něco vědět, pokud se tomu chce věnovat. Co, kolik, kdy jíst atd...
Ale určitě postačí vědět že třeba v mase je toho tolik na 100g, v sáčku rýže je tolik sachrů, ve vločkách je to a to... no a na konci dne mu to hodí nějaký čísla.
Nějaký psaní celodenních jídelníčeků do detailu do kalkulaček je tak možná dobrý do diet a do hodně přísných a taky je to fakt výborný na hlavu _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
Zaslal: pá červenec 19, 2013 9:05 pm Předmět: |
|
|
Uplně miluju lidi co si stěžujou jak nemůžou přibrat a pak když se jich zeptám jak jedí ,tak jejich celodenní jídlo je jako moje snídaně _________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
"Klíčem ke štěstí je zvedat těžké věci nad hlavu!" - Jon Engum
A vo tom to je !
-Milan Pitkin
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|