jak vymakat břicho?

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - jak vymakat břicho?  Úvodní stránka -> Začátečníci -> jak vymakat břicho?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
enemec

PříspěvekZaslal: čt červenec 11, 2013 6:43 pm    Předmět: jak vymakat břicho? Odpovědět s citátem

Zdravíčko, nemáte někdo tip , jak nejlépe vytvarovat břicho.. všechno ostatní mi jde dobře, ale s břichem si stále nevím rady asi nějaký prokletí nebo co
Nemám ho nějak vyžraný jen prostě větší jako by nafouklý ale tvrdý žádnej aspik. Díky za tipy!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt červenec 11, 2013 6:58 pm    Předmět: Re: jak vymakat břicho? Odpovědět s citátem

enemec napsal:
Zdravíčko, nemáte někdo tip , jak nejlépe vytvarovat břicho.. všechno ostatní mi jde dobře, ale s břichem si stále nevím rady asi nějaký prokletí nebo co
Nemám ho nějak vyžraný jen prostě větší jako by nafouklý ale tvrdý žádnej aspik. Díky za tipy!!

cvicit a nezrat

kazde procento tuku, ktere mas, je proti
takze dieta
svoji roli ale hraje i genetika
enemec

PříspěvekZaslal: čt červenec 11, 2013 7:06 pm    Předmět: Re: jak vymakat břicho? Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
enemec napsal:

cvicit a nezrat

kazde procento tuku, ktere mas, je proti
takze dieta
svoji roli ale hraje i genetika

genetiku mam ok. a jak řikam neni vyzrany jakoze špeky špeky, je velky ale tvrdy..
nějaká konkrétnější rada ??
raw

PříspěvekZaslal: čt červenec 11, 2013 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nechapu lidi co si mysli, ze kdyz budes bude cvicit dany sval tak jenom tam zhodi tuk a nabere svalovinu... chces aby ti slo videt bricho? cvic ho uplne normalne, ale musis upravit jidelnicek a pridat kardio, pujde ti videt bricho, ale musis zhodit tuk na celem tele a cvicit cele telo

JEDEN SVAL NEJDE VYSEKAT/VYTVAROVAT!
enemec

PříspěvekZaslal: čt červenec 11, 2013 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

raw napsal:
nechapu lidi co si mysli, ze kdyz budes bude cvicit dany sval tak jenom tam zhodi tuk a nabere svalovinu... chces aby ti slo videt bricho? cvic ho uplne normalne, ale musis upravit jidelnicek a pridat kardio, pujde ti videt bricho, ale musis zhodit tuk na celem tele a cvicit cele telo

ok kardi přidám to jsem nedělal snad nikdy.. občas běhám .. a vím že jeden sval nevysekam spíš to mám tak že jen jeden se nedaří..
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt červenec 11, 2013 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

enemec napsal:
raw napsal:

ok kardi přidám to jsem nedělal snad nikdy.. občas běhám .. a vím že jeden sval nevysekam spíš to mám tak že jen jeden se nedaří..

problem to bude tehdy, az budes mit zilu na brise, na bicepsu, na stehnes, a sixpack porad nikde, do te doby jsi zatucneny
raw

PříspěvekZaslal: čt červenec 11, 2013 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dieta, kardio, dal cvicit cele telo a postupne to pujde i z bricha dolu, tam je totiz vzdycky tuku nejvic no

a na ty kraviny, jak si nekdo dava kolem bricha igelit nebo hadr aby se tam vic potil rovnou zapomen - pokud si na to pomyslel, pocenim jde pryc jen voda
enemec

PříspěvekZaslal: čt červenec 11, 2013 7:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
enemec napsal:
raw napsal:

problem to bude tehdy, az budes mit zilu na brise, na bicepsu, na stehnes, a sixpack porad nikde, do te doby jsi zatucneny

mozná se ptam blbe ale je mozny ze mam tedy tuk vnitřní?? když na sobě žádný hmatatelny nevidím.. ? jen vetší tvrdy břicho?
dik
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: čt červenec 11, 2013 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

chapu to jen ja ze to bricho mas proste jen nafoukle-vypouklé?
enemec

PříspěvekZaslal: čt červenec 11, 2013 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
chapu to jen ja ze to bricho mas proste jen nafoukle-vypouklé?

ano
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: čt červenec 11, 2013 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a správně či nikoli?
enemec

PříspěvekZaslal: čt červenec 11, 2013 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
a správně či nikoli?

co správně.. jsem popisoval co mam zaproblem..
shooter

PříspěvekZaslal: čt červenec 11, 2013 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

raw napsal:
dieta, kardio, dal cvicit cele telo a postupne to pujde i z bricha dolu, tam je totiz vzdycky tuku nejvic no

a na ty kraviny, jak si nekdo dava kolem bricha igelit nebo hadr aby se tam vic potil rovnou zapomen - pokud si na to pomyslel, pocenim jde pryc jen voda

Si mi připomněl moje začátky v posilce IGELIT kolem břicha

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: čt červenec 11, 2013 8:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vseci pisou o tuku a ty si psal o nafouklem brise...
enemec

PříspěvekZaslal: čt červenec 11, 2013 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
vseci pisou o tuku a ty si psal o nafouklem brise...

ano nafoukle.. jestli se jedna o tuk tak jedině vnitřní který obaluje orgány..
shooter : takovýhle věci ja nedělam protože mi je jasný že je to na dvě věci .. ta jedna je na hovno...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - jak vymakat břicho? Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: