|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
B.é.d.a.
|
Zaslal: út srpen 13, 2013 9:26 am Předmět: Objemový trénink 2x týdně celé tělo do 60 minut |
|
|
Zdravim všechny,
potřeboval bych zhodnotit svůj trénink. Chci jet každou partii 2x do týdne a trénink stihnout do 60 minut. Pár věcí o mě - 19 let, ektomorf, 183cm, 78kg, cca 1,5 roku cvičení.
Střídám těžký (6-8 opakování) a lehký (10-12 opakování) týden + obměňuju pár cviků.
Předem díky za zhodnocení :-)
TRÉNINK A: PONDĚLÍ, ČTVRTEK
ZÁDA
Shyby 4xmaximum
Přítahy velké činky v předklonu 5x8
RAMENA
Tlaky s velkou činkou v sedě 5x8
BICEPS
Zdvihy s velkou činkou 5x8
+BŘICHO
TRÉNINK B: ÚTERÝ, PÁTEK
NOHY
Dřepy 5x8
Výpony ve stoje 4x12
HRUDNÍK
Bench-press na rovné lavici 4x8
Bench-press hlavou nahoru 4x8
TRICEPS
Bench-press úzkým úchopem 5x8
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spam

|
Zaslal: út srpen 13, 2013 9:34 am Předmět: |
|
|
Nic nevymýšlej: Těžko - Lehký split, Vršek/Spodek, Bear _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: út srpen 13, 2013 9:52 am Předmět: Re: Objemový trénink 2x týdně celé tělo do 60 minut |
|
|
na hrudnik ti stačí jeden cvik, přidal bych nějáký cvik na hamstringy
|
|
| nahoru |
|
 |
B.é.d.a.
|
Zaslal: út srpen 13, 2013 2:03 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | Nic nevymýšlej: Těžko - Lehký split, Vršek/Spodek, Bear |
Zapoměl sem zmínit, že cvičím doma, takže nemám k dispozici jakékoliv kladky nebo legpres.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
|
| nahoru |
|
 |
B.é.d.a.
|
Zaslal: út srpen 13, 2013 3:26 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | B.é.d.a. napsal: | | Spam napsal: | | Nic nevymýšlej: Těžko - Lehký split, Vršek/Spodek, Bear |
Zapoměl sem zmínit, že cvičím doma, takže nemám k dispozici jakékoliv kladky nebo legpres. |
Však taky hlavně nic takového vůbec nepotřebuješ |
Možná, ale ve splitu se ten legpress určitě hodí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: út srpen 13, 2013 3:28 pm Předmět: |
|
|
| B.é.d.a. napsal: | | Spam napsal: | | B.é.d.a. napsal: | | Spam napsal: | | Nic nevymýšlej: Těžko - Lehký split, Vršek/Spodek, Bear |
Zapoměl sem zmínit, že cvičím doma, takže nemám k dispozici jakékoliv kladky nebo legpres. |
Však taky hlavně nic takového vůbec nepotřebuješ |
Možná, ale ve splitu se ten legpress určitě hodí. |
Co je tohle zase za nesmysl? _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: út srpen 13, 2013 3:33 pm Předmět: |
|
|
| B.é.d.a. napsal: | | Možná, ale ve splitu se ten legpress určitě hodí. |
legpress je nahovno..zvedneš bederku a ... není nad klasické dřepy béďo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: út srpen 13, 2013 3:37 pm Předmět: |
|
|
| B.é.d.a. napsal: | | Možná, ale ve splitu se ten legpress určitě hodí. |
Nemáš legpress, no tak tam prostě dáš jinej, co možná nejpodobnější cvik. Ten rozpis není žádný dogma jak to prostě musí být. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
|
|
| nahoru |
|
 |
Ranař Šón

|
Zaslal: út srpen 13, 2013 4:24 pm Předmět: Re: Objemový trénink 2x týdně celé tělo do 60 minut |
|
|
Ahoj, pokud jsi ektomorf a chceš nabrat, zkus full body trénink, jednou za 4-5 dní.
Pokud nejedeš AS, tímto stylem nic nenabereš. Někdy méně je více.
| B.é.d.a. napsal: | Zdravim všechny,
potřeboval bych zhodnotit svůj trénink. Chci jet každou partii 2x do týdne a trénink stihnout do 60 minut. Pár věcí o mě - 19 let, ektomorf, 183cm, 78kg, cca 1,5 roku cvičení.
Střídám těžký (6-8 opakování) a lehký (10-12 opakování) týden + obměňuju pár cviků.
Předem díky za zhodnocení :-)
TRÉNINK A: PONDĚLÍ, ČTVRTEK
ZÁDA
Shyby 4xmaximum
Přítahy velké činky v předklonu 5x8
RAMENA
Tlaky s velkou činkou v sedě 5x8
BICEPS
Zdvihy s velkou činkou 5x8
+BŘICHO
TRÉNINK B: ÚTERÝ, PÁTEK
NOHY
Dřepy 5x8
Výpony ve stoje 4x12
HRUDNÍK
Bench-press na rovné lavici 4x8
Bench-press hlavou nahoru 4x8
TRICEPS
Bench-press úzkým úchopem 5x8 | _________________ Cum cecidero surgam.
|
|
| nahoru |
|
 |
B.é.d.a.
|
Zaslal: út srpen 13, 2013 5:40 pm Předmět: Re: Objemový trénink 2x týdně celé tělo do 60 minut |
|
|
| Ranař Šón napsal: | Ahoj, pokud jsi ektomorf a chceš nabrat, zkus full body trénink, jednou za 4-5 dní.
Pokud nejedeš AS, tímto stylem nic nenabereš. Někdy méně je více. |
Díky za reakci, můžeš mi prosím poradit jak by měl takovej fullbody vypadat? ;-) nebo aspoň nějakej užitečnej článek, díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út srpen 13, 2013 5:48 pm Předmět: Re: Objemový trénink 2x týdně celé tělo do 60 minut |
|
|
| Spam napsal: | | Nic nevymýšlej: Těžko - Lehký split, Vršek/Spodek, Bear |
Vrsek / spodek
Porad sem tohle rozdeleni cpete, ale nikdy jsem na tom nenasel nic tak dvakrat logickeho. Proc rvat vsechny svaly vrchni casti tela do jednoho treninku?
Ano, vim, ze u komplexnich cviku procvicis cele telo, ovsem nemyslim si , ze dostatecne, pokud jde nekomu o svalovy rozvoj.
| Mravenec1 napsal: | | na hrudnik ti stačí jeden cvik, přidal bych nějáký cvik na hamstringy |
To je taky celkem blbost. Pro rozvoj hrudniku 1 cvik nestaci. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út srpen 13, 2013 5:58 pm Předmět: |
|
|
Zkusil bych spíš dát:
A:prsa, zada, ramena
B:nohy, ruce
Mě nevyhovovalo cvičit jeden den ramena druhý dne prsa, proto jsem měl vždy v jednom tréninku a ty záda jsou tam mezi, aby si právě ramena trochu odpočinuly. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: út srpen 13, 2013 6:00 pm Předmět: |
|
|
Vršek/Spodek se mě výborně osvědčil. Taky záleží jak ho kdo odjede a jak má cviky poskládané.
Já měl těžké a lehké dny, z toho těžce:
Vršek:
Záda: MT 5x10, Přítahy VČ 4x10
Prsa: BP: 5x10, Tlaky JČ nahoru 4x10
Ramena: Rozpažky 4x10, Rozpažky v předklonu 4x10
Spodek:
Nohy: Dřepy: 5x10, Výpady: 4x10, Předkopy: 4x10
Biceps: EZ 4x10, Jednoručky 4x10
Triceps: Francouz 4x10, H. kladka 4x10
- biceps, triceps možno v SS
A cpu to sem protože mě to suprově šlapalo. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út srpen 13, 2013 6:06 pm Předmět: |
|
|
Ja nerekl, ze to sem cpes ty, ale obecne, ze to tu nekdo neustale doporucuje, i kdyz si myslim, ze jsou vhodnejsi zpusoby rozdeleni tela.
Pokud je to ale treba takhle, jak pises, tak ok, takhle jsem to taky kdysi jel a celkem mne to vyhovovalo, ovsem ja teda mam biceps a triceps na horni casti tela :D
Ja vim, vy nekteri tady povazujete bic a tric za gay svaly, takze je odcvicite za 3ma lehkyma seriema za 3 minuty a hotovo, takze to ani napocitate do treninku. Ja na tohle mam trochu jiny nazor. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|