|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: po říjen 08, 2012 9:41 pm Předmět: Frozz - silová vytrvalost |
|
|
Rozhodl jsem se založit nový log, kde budu psát hlavně zápisy z CF tréninků (zde starý: https://forum.ronnie.cz/frozz-t23271-1890.html )
Zatím to vypadá na CF trénink 3x týdně, někdy podle času klasická posilovna cca 1-2x týdně, víkendy HIIT sprinty, švihadlo.
Váha se pohybuje kolem 87kg, nechám se přeměřit (tuk, svaly, váha) ať můžu mít nějaký "základ", ze kterého se pak dají rozpoznat výsledky.
Suplementace:
- kreatin (5g/den) + jedlá soda
- BCAA (10g před + 10g po)
- dobírám protein
- dobírám sachariďák
Oficiální 1. WOD:
500m row
21-15-9
squat
KB swing (20kg)
situp
500m row
Time: 9:20 (snaha hlavně o techniku) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne so červen 21, 2014 1:19 pm, celkově upraveno 19 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
patrikdundych

|
Zaslal: po říjen 08, 2012 9:50 pm Předmět: |
|
|
Tak frozzi,ať tě to baví a ať si splníš ty cíle  . Tvůj log budu sledovat jako ten předchozí,už se těšim a možná se nechám trochu inspirovat  Good luck
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: po říjen 08, 2012 9:50 pm Předmět: |
|
|
Nech sa ti darí a dúfam, že sa potom stretneme na nejakej súťaži :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: po říjen 08, 2012 10:42 pm Předmět: |
|
|
super chlape :) aspon nejsem v novym logu sam :P budu te sledovat, at to slape ;) _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po říjen 08, 2012 10:49 pm Předmět: |
|
|
Patrik - díky, taky sleduju ;o)
Secret - taky doufám, rád tě poznám jako přítele i jako nepřítele, až budem proti sobě soupeřit
Prasopes - díky chlape! _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: po říjen 08, 2012 11:05 pm Předmět: |
|
|
Jak uz jsem psal nedavno v PM, budu sledovat a tesim se az se pristi rok nekde potkame na zavodech :-). A doufam, ze se z tech treningu objevi co nejvice informaci :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st říjen 10, 2012 9:33 pm Předmět: Re: Frozz - Crossfit / This is not heavy enough, give me mor |
|
|
CF #02:
warm-up:
800m run
x lunge
x pistol (zatím neumím)
x HSPU (zatím neumím)
x dip
x DU
x V-up
x TTB
Strength:
Squat 3x3 - 90% (zkoušení) - 90, 90, 100kg
3x max strict pullup
3x max weighted pushup (20kg)
AMRAP 10min:
10 KB swing (24kg)
20 situp
30 DU
Rounds: 4+30
- KB swingy jsem jel zezačátku jen do úrovně očí, takže nakonec nemám Rx
- nesnáším sit-ups, hrozně jsem na nich ztrácel
- přepálil jsem začátek
- jsem celkem spokojený, forma se rychle vrací
- po tréninku netekla teplá voda (dokonce ani krev z nosu), takže srprcha v příjemný ledový vodě _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne čt listopad 08, 2012 9:36 pm, celkově upraveno 4 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: st říjen 10, 2012 9:50 pm Předmět: |
|
|
WOD
AMRAP
Ice Cold Shower?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt říjen 11, 2012 11:26 am Předmět: Re: Frozz - Crossfit / This is not heavy enough, give me mor |
|
|
CF #03:
warm-up:
DU 5min
x squat
x situp
x pushup
x lunge
x pistol
x V-up
x TTB
Strength:
Deadlift 3x3 - 90% (zkoušení) - 150, 150, 150kg
3x max KB row
3x max KB press
WOD 7 rounds:
14 KB goblet squat (24kg)
7 kipping pullup (neumím, takže striktní s gumou)
Time: 12:26
- NESNÁŠÍM shyby, prostě mi nejdou, tam jsem to fakt nedával, jinak goblety v pohodě
- jsem docela nasranej za ten čas, ale prostě na nich musím zamakat, je to moje slabina
- naopak deadlift spokojenost _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne čt listopad 08, 2012 9:35 pm, celkově upraveno 5 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: čt říjen 11, 2012 11:42 am Předmět: Re: Frozz - Crossfit / This is not heavy enough, give me mor |
|
|
| Frozz. napsal: | ...
7x kipping pullups (neumím, takže striktní s gumou)
... NESNÁŠÍM shyby, prostě mi nejdou, tam jsem to fakt nedával, ... |
A normální ti jdou? Btw. ty dynamický shyby jsou sranda ... ale včera jsem zkoušel fakt shyby na záda a poprvé snad jsem cítil tak ukrutně záda a z hrazdy jsem padal protože jsem se pomocí zad nezvedl, ruce mne nebolely naopak vůbec (většinou mi natekly na hrazdě vždycky ruce) ...
Ja se dynamický shyb naučil pomocí houpání/vlnění na hrazdě ... škoda, že se nedostaneš do brna bych ti s tím klidně pomohl ... _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt říjen 11, 2012 2:02 pm Předmět: Re: Frozz - Crossfit / This is not heavy enough, give me mor |
|
|
Čau. Normální mi jdou, ale dám jich zatím max 10-12 co jsem zkoušel, 7x7=49 ani náhodou (v tempu bez pauz).
Joey mi to vysvětloval, učil jsem se to houpání, moc mi to ale nešlo. To chce čas a naučím se je. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 10:17 am Předmět: Re: Frozz - Crossfit / This is not heavy enough, give me mor |
|
|
Takže jsem docela rozlámanej, ale i tak si půjdu zacvičit do posky, vidím to na nějaký cleany, možná trhy, pěkně v tempu, ještě něco vymyslím ...
Jinak tady vám představuju své dva nové společníky  .
MP se mi začíná čím dál víc zamlouvat, prostě 100% kvalita, ať už jde o BCAA, protein nebo assault (vše osobní zkušenosti).
Teď budu poprvé v životě suplementovat kreatin, tak snad poznám nějaké změny. SUper je, že stačí jen 5g denně.
/edit: díky Lusterovi za rady :)
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 11:19 am Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | ja si nemuzu pomoc, ale ty pixly sou hrozne fotogenicky co rikas na chut amino1, mas taky Cherry Limeade? |
Jojo, chuť výborná, možná o něco lepší než původní Amino-X.
Se ti přiznám: jak jsem sundaval folii z té pixly od kreatinu, omylem jsem natrhnul i ten bílo zelený obal - a né abych ho strhnul a vyhodil, já vzal lepicí pásku a znovu přilepil, abych se na něj mohl při dávkování vždy podívat . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|