|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Používáte opasek? |
| Ano, samozřejmě! |
|
22% |
[ 26 ] |
| Ne, nikdy! |
|
23% |
[ 27 ] |
| Občas, vybraně.. |
|
37% |
[ 44 ] |
| Ne, ale uvažuji nad koupí. |
|
17% |
[ 20 ] |
|
| Celkem hlasů : 117 |
|
| Autor |
Zpráva |
Hack

|
Zaslal: pá duben 30, 2004 7:31 pm Předmět: Opasek?? |
|
|
Uvažuji nad koupí opasku a tak by mě zajímalo, které jsou nejlepší, které používáte, jaké s nimi máte zkušenosti a jaký na ně máte názor... (No prostě všechno o opascích)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Hack

|
Zaslal: pá duben 30, 2004 8:11 pm Předmět: |
|
|
Tady pište bez omezení...
|
|
| nahoru |
|
 |
zacatecn1k

|
Zaslal: pá duben 30, 2004 9:36 pm Předmět: |
|
|
jakej je rozdil mezi "Ano samozrejme" a "Obcas, vybrane" ? ja to mam tak nejak mezi tim - "Ano, samozrejme ze na vybrany cviky" _________________ My girlfriend said I was a pedophile, I think it's a pretty big word for a 12 year old..
|
|
| nahoru |
|
 |
Sešívaný

|
Zaslal: pá duben 30, 2004 10:36 pm Předmět: |
|
|
Já používám opasek na suchý zip od Harbingeru. Někdo mi říkal, jestli se nebojím, že mi prdne, ale myslím, že jsou to zbytečné obavy. Mám tento opasek dva roky a nikdy jsem s ním neměl sebemenší problém. Zatím sem s ním jel největší váhu 200 kg při mrtvém tahu. Perfektně mi sedí. Občas, když si ho zapomenu, tak si půjčím kožený od někoho jiného, ale ten mi tak dobře nesedí (asi je to taky otázka zvyku).
|
|
| nahoru |
|
 |
ElChino

|
|
| nahoru |
|
 |
tuberacek

|
Zaslal: so květen 01, 2004 8:06 am Předmět: |
|
|
Ja zatim na opasek seru, ale zajimalo by me jestli kdyz bych si ho vzal na drepy, jestli by me pak min boleli spodni zada?? Pomaha to v tomhle ohledu? Ptze me po drepech docela bolej....
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
|
| nahoru |
|
 |
Mára

|
Zaslal: so květen 01, 2004 8:37 am Předmět: |
|
|
Na mrtoly to opasek chce...jinak já to nejezdim takže opasek nepoužívám...
|
|
| nahoru |
|
 |
zacatecn1k

|
|
| nahoru |
|
 |
Tominator

|
|
| nahoru |
|
 |
Hack

|
Zaslal: so květen 01, 2004 3:04 pm Předmět: |
|
|
| zacatecn1k napsal: | jakej je rozdil mezi "Ano samozrejme" a "Obcas, vybrane" ? ja to mam tak nejak mezi tim - "Ano, samozrejme ze na vybrany cviky" |
"ano samozřejmě" má znamenat prakticky nonstop po celý trénink, takže podle téhle ankety ho ty používáš "vybraně"
|
|
| nahoru |
|
 |
Hack

|
Zaslal: so květen 01, 2004 3:08 pm Předmět: |
|
|
| Tyrael napsal: | Já mám opasek od Mad maxu ...používám ho hlavně na MT DŘEPY a PŘÍTAHY ČINKY V PŘEDKLONU |
Od MAD MAXU mám rukavice připadá mi to jako docela dobrá značka..
Co je takový Rolls Roys mezi opasky??
|
|
| nahoru |
|
 |
badboy

|
Zaslal: so květen 01, 2004 3:38 pm Předmět: |
|
|
Pri MT, Drep, Bench od vah 80% max. Mam nejakej Waider. Nic moc.
|
|
| nahoru |
|
 |
JIM

|
Zaslal: so květen 01, 2004 4:03 pm Předmět: |
|
|
Na pritahy v predklonu je to podle me zbytecny...na drepech pouzivam opasek od 120 a na MT od 150 kilo....a asi zacnu pouzivat na ten military press nebo tlaky jednorucek na ramena..tam spodni zada dostavaj peknej kotel...
|
|
| nahoru |
|
 |
Sešívaný

|
Zaslal: so květen 01, 2004 4:58 pm Předmět: |
|
|
| Hack napsal: | | Tyrael napsal: | Já mám opasek od Mad maxu ...používám ho hlavně na MT DŘEPY a PŘÍTAHY ČINKY V PŘEDKLONU |
Od MAD MAXU mám rukavice připadá mi to jako docela dobrá značka..
Co je takový Rolls Roys mezi opasky?? |
Já mám jak rukavice, tak opasek od Harbingeru. Jsou sice docela drahé, ale já jsem s nimi 100% spokojený. Vyzkoušel jsem taky rukavice Polednik, nebyly špatné, ale vedle Harbingeru ani neleží, ty jsou opravdu pohodlné a navíc vydrží. Opasek to samé, perfektně se přizpůsobní tvaru těla. Takže pro mě je Rolls Roys Harbinger.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|