Kvalita masa

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kvalita masa  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Kvalita masa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Andropov

PříspěvekZaslal: čt únor 18, 2010 3:19 pm    Předmět: Kvalita masa Odpovědět s citátem

Tak uz vím, proc nemůžu nabrat žádnou hmotu

//jidlo.ihned.cz/c1-40613210-pravda-o-ceskych-kuratech-proc-misto-masa-kupujeme-vodu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: so březen 31, 2012 8:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Koupil sem si v akci rybi prsty 900g za cca 20 Kc, je to sice jen takova drt, obsah proteinu je taky nizky, ale kdyz to doplnim proteinakem, syrem nebo vajicky, tak to zas takovy pruser neni ne? Obsah zivin to s bramborama splni a hlavne se skoro zadarmo najim...
kuše

PříspěvekZaslal: so březen 31, 2012 8:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

podle mě už to, že žereš tyhle prsty, je průser... :).... a když si k tomu dáš sejra nebo vejce, nevidím už potřebu cpát se (ne)rybími prsty... ale můj názor
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so březen 31, 2012 8:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

drcený ploutve :D a možná ani to ne....
owar

PříspěvekZaslal: so březen 31, 2012 9:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

uzij si tu strouhanku, mouku a skrob..a pak, aby nam sem nadovazeli takovy sracky, kdyz to tommy a jemu podobni kupuji..
Martinn24

PříspěvekZaslal: so březen 31, 2012 9:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

v dnešní době stojí všechno maso za vyliž prdel, nedávno jsem koupil kuřecí řízky a když jsem to smažil tak se to všelijak kroutilo a bylo to jak podrážka - samé šlachy! Ale netýká se to jen masa. Za všechno může ta debilní EU, všechno se k nám dováží a pak to tak vypadá. Pořádného řezníka s vlastním obchodem dneska nenajdete. To by se za komunistů stát nemohlo.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: so březen 31, 2012 9:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Základ je nekupovat drůbež v řetězcích, to snad ví každej ňouma... A doprdele číst složení. Jak je tam napsáno křehčené, je to plný vody.

Osobně bych žádný kuře nekoupil a radši zajel do Globusu pro hovězí.
RavenStalker

PříspěvekZaslal: so březen 31, 2012 10:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 napsal:
Koupil sem si v akci rybi prsty 900g za cca 20 Kc, je to sice jen takova drt, obsah proteinu je taky nizky, ale kdyz to doplnim proteinakem, syrem nebo vajicky, tak to zas takovy pruser neni ne? Obsah zivin to s bramborama splni a hlavne se skoro zadarmo najim...

To jsem viděl v Kauflandu :D sice víc sacharidů ze strouhanky než bílkovin ale myslím že B tam bylo asi 80g nebo tak. Do oběmu osmažit na pečícím papíru celé balení a máš dobrý oběd.

K tomu masu: Pokud tam je "křehčené" tak si to nekupovat, já kupuju prsa za 109 ze sámošky a jestli tam je nějaká voda tak jich musím sníst víc no. To samé šunky: Pokud není napsáno co v tom je tak si tu krájenou nekoupit a vzít si třeba vakuovanou Schwarzvaldskou (nebo jak se to píše) nebo z pečeně, ty sušený vzduchem ta má třeba 20/25g B ve 100 píšou.

Naposledy upravil RavenStalker dne so březen 31, 2012 10:41 am, celkově upraveno 1 krát
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: so březen 31, 2012 10:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

RavenStalker napsal:
70mMyW!53 napsal:

To jsem viděl v Kauflandu :D sice víc sacharidů ze strouhanky než bílkovin ale myslím že B tam bylo asi 80g nebo tak. Do oběmu osmažit na pečícím papíru celé balení a máš dobrý oběd.

jj to je ono :D
RavenStalker

PříspěvekZaslal: so březen 31, 2012 10:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 napsal:
RavenStalker napsal:
70mMyW!53 napsal:

jj to je ono :D

Haha :D to jsem viděl s kámošem a řekl jsem si "kur**" já bych chtěl jíst normálně jako prase dřív :D jíst rybí prsty dokud by mi nebylo blbě, potom se rozplácnout na gauč a čumět na TV (dřív v TV dokonce něco dávali)
robo2512

PříspěvekZaslal: so březen 31, 2012 10:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mozno trosku mimo, ale what the hell :) ... co si myslite o tuniakovi v konzerve drvenom a nedrvenom? je tam velky rozdiel v obsahu bielkovin a podobne? aky je vas nazor na to?
Spazik

PříspěvekZaslal: so březen 31, 2012 10:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Martinn24 napsal:
v dnešní době stojí všechno maso za vyliž prdel, nedávno jsem koupil kuřecí řízky a když jsem to smažil tak se to všelijak kroutilo a bylo to jak podrážka - samé šlachy! Ale netýká se to jen masa. Za všechno může ta debilní EU, všechno se k nám dováží a pak to tak vypadá. Pořádného řezníka s vlastním obchodem dneska nenajdete. To by se za komunistů stát nemohlo.

Můžeš si koupit poctivý kuře, ale nedáš 60Kč/kg, ale 200+Kč/kg

Dobrá alternativa je podle mě farmářský kuře co dělá Vodňanská drůbež, myslím že je asi za 130Kč/kg (celé).

Spousta lidí si snad myslí, že se to maso bere někde v hyperprostoru, chovat poctivě zvířata je docela dost práce a nákladů, takže je jasný, že aby bylo v marketu maso za 100Kč/kg (ze kterýho má chovatel možná ani nepolovinu) musí se to tak trochu ojebávat
RavenStalker

PříspěvekZaslal: so březen 31, 2012 10:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

robo2512 napsal:
mozno trosku mimo, ale what the hell :) ... co si myslite o tuniakovi v konzerve drvenom a nedrvenom? je tam velky rozdiel v obsahu bielkovin a podobne? aky je vas nazor na to?

Tuňák v dřevěné konzervě nebo WTF?

Drcenný? No jelikož jsou ty částečky masa menší tak se okolo nich může obalit více oleje = méně masa
A navíc nevíš co to bude za šlichtu takže spíš bych vzal celý (ale to je moc drahý) takže spíš takový ty kousky v oleji (kaufland žlutý tuňák, s otvírákem)
RavenStalker

PříspěvekZaslal: so březen 31, 2012 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nezkoušel jste někdo to mražené maso z Lidlu jak mají v tom pěkném obalu v mrazáku? Jelení guláš, perlička, bažant, křepelka, porcovaná kachna? Není to zase tak drahý ale máte s tím zkušenosti?
Grimley

PříspěvekZaslal: so březen 31, 2012 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já maso nakupuju vyloženě v řeznictví (v Brně na Klusáčkově) a jsem více než spokojený :) maso poctivý, i ty kuřecí prsa se chvíli dělaj a člověk má pocit, že ji maso a ne že to dám na pánev, za dvě minuty je to vysušený a z půl kila masa je rázem porcička o polovičním množství :D Akorát ty paní tam neuměj poznat svíčkovou panenu od zbytku masa, což je trochu zvláštní

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kvalita masa Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: