jaký kardio zvolit

Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 13, 14, 15  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - jaký kardio zvolit  Úvodní stránka -> Trénink -> jaký kardio zvolit
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
enemec

PříspěvekZaslal: pá březen 13, 2015 8:24 am    Předmět: jaký kardio zvolit Odpovědět s citátem

Zdar všichni, chtěl bych slyšet názor, jak ideálně zvolit kardio,
rozmýšlím běh a kolo, osobně bych raději to kolo ( běh mě moc nebaví) ..
Na kole nemyslím nějaké dálky ale spíš třeba 8-10 km na kole 2x týdně a převážně kopce a těžší terén, ( silnice mě nebere ) takže takový vyjíždění sjezdovky a tak podobně to mě baví moc..
jedná se hlavně o to snížit tuk, a trochu se zformovat do léta..
(posilka 3x týdně)
díky za názory
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
bolgi

PříspěvekZaslal: pá březen 13, 2015 9:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to uplne jedno, rob to co ta viac bavi - ja tiez neznasam behanie, tak proste bicyklujem a hotovo.

Iba jedno upozornenie -nech ta ani nenapadne vynechavat v treningu nohy, alebo ich obmedzovat, ze vsak makaju ked bicyklujes (do kopcov). Nemakaju. Sorry ak to nie je tvoj pripad, len pre istotu som to spomenul, lebo viem ako to byva skoro vzdy
enemec

PříspěvekZaslal: pá březen 13, 2015 9:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nohy nevynechávam.. skoro bych teď řekl že je drtím až moc .. nějak mě to chytlo
spíš sem myslel jestli se do dá brát jako kardio, když budu jezdit kopce lesy atp, ta tepovka je tam asi jinde než by měla být ( např když třeba pojedu po rovině v jednom tempu...
Pokedex

PříspěvekZaslal: pá březen 13, 2015 10:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

farmers walk , super yoke
mikex2

PříspěvekZaslal: pá březen 13, 2015 10:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro spalování tuků je optimální nižší tepovka. Když chceš makat těžkej terén na kole tak asi spíš zvýšíš svou kondici. Jinak cca 10 km na kole, to je hrozně krátkej čas na spalování tuků.
Zkus kardio po tréninku.
Já jsem se teď zamiloval do rychlé chůze náročným terénem, ale to dělám asi 1,5 - 2 hod. pochody s několika strmými kopci na trase. Je to pěkná sportovně turistická procházka po pěkném okolí.
Ale to tě asi nezaujme.
sk

PříspěvekZaslal: pá březen 13, 2015 10:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

enemec napsal:
nohy nevynechávam.. skoro bych teď řekl že je drtím až moc .. nějak mě to chytlo
spíš sem myslel jestli se do dá brát jako kardio, když budu jezdit kopce lesy atp, ta tepovka je tam asi jinde než by měla být ( např když třeba pojedu po rovině v jednom tempu...

spis to je neco jako HiiT, takze je to lepsi nez nejake klasicke kardio
enemec

PříspěvekZaslal: pá březen 13, 2015 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no mě to chození a běh tak nějak nebaví..
no právě proto si říkám jestli to jde brát jako kardio, ono 10km terénu co jezdím je celkem dost ale nevím jak to bude s tím spalováním chci se zbavit tuku kolem břicha .. je pravda že tepovka je vyšší nevím jaká ale to člověk pozná že je výš .
s břichem by to asi něco udělat mělo takovýhle pohym .. doufám
sk

PříspěvekZaslal: pá březen 13, 2015 10:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

urcite ano, ale taky nezapomen, ze je to i (hlavne) o jidelnicku
bolgi

PříspěvekZaslal: pá březen 13, 2015 10:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak samozrejme bez spravnej diety mozes chodit na bicykel alebo behat kazdy den a tuku sa nezbavis. takze strava je zaklad. kardio je len mala pomocka a skor na osviezenie a zlepsenie kondicie.

ale nesuhlasim ze na spalovanie je lepsia nizsia intenzita rovnomerne. pozname HIIT a prave makacka do kopcov mi pride blizsia k tomuto stylu. chvilu makas do strmeho, potom trosku rovinka. vacsinou sa to strieda v tych kopcoch. a hlavne tie kalorie spalis tak ci tak a potom uz zalezi na diete, ci ich doplnis alebo nie.

iste, pre vrcholoveho kulturistu je idealne robit kardio na pase a tak, lebo si vie tie kalorie lepsie odsledovat, ale pre bezneho cvicenca je to podla mna jedno, treba robit to co ta bavi, lebo inak pri tom nevydrzis a ked ten tuk pojde dolu, je to ok, ked nie, ubrat na jedle, alebo pridat kopec navyse
enemec

PříspěvekZaslal: pá březen 13, 2015 10:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ok, tak fajn. jídelák držím , ne nějak 100%, dělám to vše pro zábavu a že mě to baví ale jím jak by se mělo.. něco sem shodil ale na břiše to zůstává .. tak zkusím toto snad se to rozhýbe ta zima je děs ještě že začíná jaro.. to se hned hýbe lépe
Dík hoši
PMKB5

PříspěvekZaslal: pá březen 13, 2015 10:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

V pořadí důležitosti pro zbavení se tuku:
- jídlo (80%+)
- silový trénink
- kardio
karlwanhov

PříspěvekZaslal: pá březen 13, 2015 10:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

HIIT - swingy, farmers walk, mrskani provazem, sprinty
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: pá březen 13, 2015 11:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono když chce člověk zhubnout, tak je jedno, co dělá za pohyb, hlavní je, že maká, ale co vím i z vlastní zkušenosti, z toho břicha to jde nejhůř a je to nejvíc o stravě, případně nějaký HIIT jak psal karlwanhov.
enemec

PříspěvekZaslal: pá březen 13, 2015 11:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No taky si myslím že je hlavní makat, ono furt se teď řeší a je to moderní tepová frekvence 70% a tak podemně přitom logicky mi přijde hlavní si pořádně máknout a zapotit se
Mablung

PříspěvekZaslal: pá březen 13, 2015 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PMKB5 napsal:
V pořadí důležitosti pro zbavení se tuku:
- jídlo (80%+)
- silový trénink
- kardio

Takhle to nejde napsat ani omylem. Můžu jíst jako teď a když si přidám třikrát týdně pět hodin na kole v terénu, tuky poletí dolů. Jednoduše platí, že čím více člověk fláká jednu věc, tím více musí přidat v druhé.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - jaký kardio zvolit Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 13, 14, 15  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: