|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jak často v týdnu trénujete ? |
| 1 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 2 |
|
6% |
[ 3 ] |
| 3 |
|
32% |
[ 15 ] |
| 4 |
|
26% |
[ 12 ] |
| 5 |
|
17% |
[ 8 ] |
| 6 |
|
13% |
[ 6 ] |
| 7 |
|
4% |
[ 2 ] |
|
| Celkem hlasů : 46 |
|
| Autor |
Zpráva |
FandaCZ

|
Zaslal: po červen 14, 2010 6:21 pm Předmět: Dvoufázový trénink |
|
|
Takže....chci se na vás otázat, cvičím od prosince a už je to na mně celkem znát, ale teď začnou prázdniny. Takže za 1) já budu mít možnost chodit do posilovny každý den a tak bych velice rád, kdyby jste mi sestavili trénink, aby vyhovoval mému tělu, abych neměl v jeden den takové cviky, které by mě unavily, ale tak abych mohl cvičit další den i jiné partie. (chtěl bych do tréniku hlavně tyto cviky, Mrtvý tah, Bench, Shyby, Dřepy a ostatní nechám na vás  ) To by byl trénink na prázdiny (může být každý den, pokud to bude potřeba)
a za 2) bych chtěl trénink do školy a tam mám možnost pouze 2x týdně..  A tak bych potřeboval nějaký trénink na rozvoj objemu..  Děkuji....všem, kteří mi poradí  a popřípadně k tréninku napsat počet sérií a opakování
A jinak moje top výsledky : Bench (75kg), Mrtvý tah (70kg 5x5), Dřep (ještě jsem tolik nezkoušel, bolí mě z toho za krkem,takže jedu spíše na více opakování) a to je asi vše na biceps zvedám 12,5 kg 5x5 sérií a tripeps dělám francouzký tlak..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ernandes

|
Zaslal: po červen 14, 2010 6:24 pm Předmět: |
|
|
Trenink si musíš sestavit sám tak aby ti vyhovoval a podle pocitů jej upravíš. Nikdo tady neví kolik toho sneseš.Budeš se citit unavenej ubereš. Budeš to zvladat v pohodě přidáš.
Na prazdniny bych zvolil split partie 2-3do týdne a pak až budeš moct jen 2x týdně tak si dej určitě fullbody jen se základníma cvikama.
|
|
| nahoru |
|
 |
FandaCZ

|
Zaslal: po červen 14, 2010 6:34 pm Předmět: |
|
|
a nějaké ty základní cviky na fullbody ? když budu ve škole
O prázdninách bych šel určitě tak 4x do fitka
A teď asi to nejhlavnější jak to udělat s jídelníčkem ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: po červen 14, 2010 6:51 pm Předmět: |
|
|
| FandaCZ napsal: | a nějaké ty základní cviky na fullbody ? když budu ve škole
O prázdninách bych šel určitě tak 4x do fitka
A teď asi to nejhlavnější jak to udělat s jídelníčkem ? |
Mrtvola, Bench, dřep, Pushpress, Shyby....
Pokud 4x tak dej split partie 2x tydně.
A co s jidleničkem? O tom jak jiste je tu toho tuny. O prazdninach žer tak dobře jak jen dokažeš. Pravidelně každy 2-3hod. Až budeš mit školu tak je jidelniček horší tak to teď přes prázdniny zkus udržovat co nejprofesionálněji.
|
|
| nahoru |
|
 |
FandaCZ

|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: po červen 14, 2010 6:57 pm Předmět: |
|
|
| FandaCZ napsal: | Co je to split partie 2x tydně. |
Co takhle si o tom něco přečíst než se ptat na každou blbinu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po červen 14, 2010 7:47 pm Předmět: |
|
|
Proč je nadpis topicu Dvoufázový trening, ale přitom ses o něm vůbec nezmínil a nechceš ho zavádět? To jsem nepochopil. Každý den nechoď, zkus fullbody 3x týdně se základníma cvikama. A jídelníčky jsou tu všude a neustále se na to lidi baví, takže hledej. Jez jez jez. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Posilmann
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt červen 24, 2010 5:09 am Předmět: Re: Dvoufázový trénink |
|
|
| FandaCZ napsal: | | bych velice rád, kdyby jste mi sestavili trénink, aby vyhovoval mému tělu, | Jo, jistě, a křišťálovou kouli pošleš v PM? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt červen 24, 2010 9:08 am Předmět: Re: Dvoufázový trénink |
|
|
| daymoon napsal: | | FandaCZ napsal: | | bych velice rád, kdyby jste mi sestavili trénink, aby vyhovoval mému tělu, | Jo, jistě, a křišťálovou kouli pošleš v PM? |
mne by uplne bohate stacilo, kdyby poslal nejakou peknou financni castku a klidne mu sestavim treba 5ti fazovy trenink na miru :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: st červenec 15, 2015 10:01 am Předmět: |
|
|
třošku to oživim :-) mám v práci volnou pracovní dobu tak mě napadlo že bych před prací chodil cvičit na hodinu (se strečinkem) řekněme +- 6:00 a druhá jednotka by byla +-15:30
akorát nevim jak na to doted jsem delal lifterskej trenink 3x tydne , to bych rad zachoval akorát tyhle dny bych ráno si šel ještě zacvicit napadá mě že bych mohl ráno "odbýt" strečink , mobilitu , biceps , triceps lýtka. a odpoledne se soustředit na velkou trojku + doplňky, ale nemam zkusenosti poradil by mi stim někdo ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: st červenec 15, 2015 2:56 pm Předmět: |
|
|
pokud tomu umerne upravis stravu tak proc ne? nehledej v tom slozitosti, pokud se ti chce tak di  uvidis za nakou dobu, jestli budes stihat regenerovat _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st červenec 15, 2015 4:46 pm Předmět: |
|
|
Casto tu ctu , ze dvoufazove treninky neni natural schopny uregenerovat a nechapu, kdo tohle nesmyslne tvrzeni vymyslel. Je cvicit a cvicit. Pokud bude v posilovne 2 x 2 a pul hodiny denne, uz tu o neuregenerovani lze hovorit, ale pokud si da dva rekneme 45 minutove treninky, tak nevim, co je na tom k neuregenerovani. Kdyz by sel 1 fazove na hodinu a pul a odcvicil to same jako odcvici v dou treninkovych jednotakch , je to uplne to same a nikdo tu o neuregenerovani a pretrenovani nebude mluvit. Pokud si to clovek idealne rozdeli, muze cvicit treba 5x denne a zadny strach z pretrenovani mit nemusi. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: st červenec 15, 2015 6:00 pm Předmět: |
|
|
Akorat by me zajimalo jak je to co se rustu svalu tyce. Jestli by bylo fakt lepsi si napr prsa ramena rozdelit na 2 faze a procvicit obe partie vic, nebo oboje sfouknout zaroven. Jestli by tam byl nejaky rozdil. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: st červenec 15, 2015 6:07 pm Předmět: |
|
|
Je to uplne stejny jako kdyz se rika, ze trenal 5 - 7 tydne se neda zvladnout. Jiste, ze da, staci stanovit vhodnou delku, intenzitu, partii, atd..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|