jsem jeden ze starých členu Ironfactoru, než byl pohřben. Doteď jsem si tam psal log už nějak ze setrvačnosti. Cvičím 14 let, je mi 30 let. Pár tady z vás si pamatuju z IF, byl sem tam od roku 2007.
Výkony do roku 2012:
Deadlift 1x230kg belt BW 82kg Zubr Cup 2012
Dřep : 4x160kg belt + bandáže
Benchpress : 1x115kg
Powerclean : 1x105kg belt + wraps
Tenkrát jsem neměl ani prachy na pořádný jídlo, natož suplementy...
Pak následovala delší pauza z mnoha důvodů, cvičil jsem pár let spíš rehabilitačně a na hmotu, ale povedlo se mi postupně přibírat konečne trochu kvalitnější hmotu. A po loňskym létě jsem se cítil na to překonat i svojí mrtvolu:
Výkony za poslední 3 měsíce, všechno při BW cca 90kg:
Deadlift : 4x200kg, 2x220kg (opáčko rezerva), 1x233kg (pár kg rezerva tréninkově)
Dřep : 3x180kg, 1x195kg belt + sleeves
Benchpress : 8x100kg, 6x105kg, 1x120kg
Powerclean : 5x90kg no belt, no wraps, rezerva
Nikdy sem nesoutezil v trojboji ani o to nestojim, jen dvakrat v mrtvole. A ted na jaře se když Odin dovolí zučastním Deadlift Challenge v Praze
Jinak se 1x za týden objevim v Bcrossu v Českých Budějovicích na trénink spodku, jinak pro pořádný odcvičení vršku mam vše doma, včetně hrazdy i bradel
Kliky na bradlech : 10xBW, 8xBW+10kg, 10xBW+10kg,8xBW+10kg, 9xBW+10kg
Biceps JČ kladiva : 10x14,5kg, 10x14,5kg
Nova zátěžová vesta na shyby a kliky tak sem testoval, pohodinda jaxvině :) Benche ted furt stopky, vytribim techniku, u maxka sem techniku fakt netrefoval, ale v posilce na jiny ose nizsi lavici bylo vse napicu, priste budu maxovat doma kde sem zvyklej :)
Dobrý síly dost, jen pak od celnaku to bolelo, lehky vahy sou na to horsi nez tezky Přítahy z tohodle dne priste uz vyradim, kdyz ted hrotim shyby tak na to neni stava. Legpress to sem nikdy ani nezkousel, no 300 slo smooth tak sem jeste pridal, ale uz bych se bal o zada jit vys :)
Front squat on low box : 10x50kg, 8x60kg, 8x70kg, 5x80kg, 7x90kg PR
Goodmornings : 8x50kg, 8x60kg, 8x70kg, 8x80kg
Box fronty vyrovnani PR co jsem mel na klasicky celnaky nekdy loni :) Sem na ne slabej jak caj, ale za tu dobu co je delam mi daly strasne sily do core :) GMka jen lehce se stopkama :)
Best fuckin bench session in my entire life! No spotter, v kazdy serii opacko rezerva :) S tema stopkama mi to sedi i vic technicky. Zbytek lehce cumim u toho na Arnolda.
Puvodni plan byl 160kg na oboji ale to bylo lehky, tak proc se zas zbytecne drzet pri zemi. Dobrej zacatek pripravy Byl sem podtrenovanej ted tak tomu dat zas nejakej stimul :) 2 mesice do souteze :)
Bench mi dela radost ted dost, na to ze bez spottera tak jdu furt nahoru :)
Situaci každej zná, já sem se taky připravoval na soutěž a je to v píči. Alespon mam domácí posilku kde sice nemuzu tahy a drepy na max, ale zbytek jo, takže se soustredime na benche, front squat, goodmornings, kliky na bradlech a shyby. Soutez v mrtvole pudu nekdy na konci leta nebo na podzim snad neco bude.
Furt sou znat mrtvoly z posledni navstevy posilky, takze dnes spodek lehce, GM zkousim sirsi postoj, bere o to vic posterior chain Shyby taky bolavy, ramena odpaleny ze vcera
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru