Tak jsem si připravil AB split
A:Nohy, Lytka, Triceps, Biceps, Bricho
B:Hrudnik, Zada, Ramena
Velká partie 8 serii (5 hlavní cvik,3 vedlejší)
Malá partie 8 serii.
V pondělí A1:
HackenDřep 5x (Nahradím ho Legpressem)
Zakopávaní 3x
Výpony 5x
Kladka triceps 5x
Bic. Zdvih 5x
Zkracovačky 5x
Dnes B1:
Bench 5x8
Stahovani kladek 3x8
Stahovaní horní kladky na široko 5x8
Veslovaní 3x8
Tlaky s JČ v sedě 5x8
Rozpažky 3x8 (prostě sem si je nemohl odpustit i když jsou ramena malá partie)
Zvedání nohou v leže 5x15
Nějak na ten log zapomínám , musím se dokopat to tu aktualizovat. Nic méně pár dní již trénuji novým způsobem (Těžko-lehký AB trénink) a docela mně vyhovuje. Už jsem stabilizoval i výběr cviků. Jediné co mě teď trápí tak jsou nudné rutiny na břicho. Našel jsem na youtube tuto superserii cviků na břicho a docela mě to baví (lepší než nekonečné série zkracovaček). Asi sestavím něco podobného ještě na statické posilování břicha ať mohu střídat.
Dneska poprvé (po dlouhých letech) na veslování. A musím říci, že mě to pěkně chytlo. Dnešní rekord na 2000m je 8m 11s . Domluvil jsem se s kolegou, že budeme chodit ve středu, kdy jsem měl zatím volný den (Tento týden mám trošičku rozházený, kvůli čtvrteční Horo-stěně). Doufám, že to nebude narušovat regeneraci. Neplánuji tam jet jak blázen celou hodinu. Vidím to spíše střídání pomalých a rychlých úseků. Řekněme dohromady 12 km za trénink (3 rychlé a 3 pomalé úseky).
to je hrozny jak flákam tady ten log no prostě si na to budu muset najít čas na to zapisování. Jinak dnes Aerobka veslování 10 km a 2km sprint v čase 7:50 . Rekord posilovny je 7:05 tak ho zkusíme beatnout do Vánoc. Od úterka nasazuji kreatin. Zítra volno kvůli školení
Tak volno se prodloužilo i na úterý, protože jsme přijeli pozdě a posilka byla již zavřená. Dnes jsem byl veslovat a žádná sláva. 2km za 8:02 . Ale je pravda, že mě dnes také bolí hlava. Skvělí den na to začít kreatinový cyklus. Kardio a volné dny beru 4.8 g a tréninkové dny 6.4 g rozdělené do před a po. Zítra se těším na dřepy, i když zítra jen lehký trénink techniky
Tak jsem si na dovolené začetl do tématu Crossfit a Paleo stravy. Docela mě to zaujalo a zkusil jsem si dnes BW tréning ve stylu Crossfit.
10 kol:
6 shybů o trám – neutrální úchop – 3 na každou stranu
10 kliků
15 zkracovaček
20 vězeňských dřepů
Čas necelých 21 minut
Dnes bylo docela parno a byl jsem zpocenej jak myš.
Filozofie crossfitu mě zaujala. Začnu do klasického tréninku postupně přidávat cviky jako přemístění a poté zkusmo přejdu na Crossfit. Po návratu z dovolené mám v plánu vypustit mléčné výrobky a pečivo. Vločky ke snídani zatím ponechám.
V sobotu účast na závodech Dračích lodí na Pastvinské přehradě v Orlických horách. Bohužel i přes lítý boj jsme vypadli ve čtvrtfinále z důvodu zpackaného startu. Trať na 250m jsme zvládly za 1:02.5. Každopádně tento čas šel ještě vylepšit. Snad se příští rok přiblížíme minutové hranici. Ale i tak jsme to zalili mokem. Každopádně od pivečka zase na chvilku pauzička a od zítřka lehčí dietka (vypustím sladké, pečivo a mléčné výrobky), ale hlavně taky nový trénink, kterým se budu přibližovat Crossfitu.
Odpol
Vršek - hrozný vedro
Rozvička Core
Shyby - 6,5,6,5,5,5
Široká kladka - 10 x 8cihel
Tlaky v leže 8x15,20,22,25,27 - takový zkoušení po dovoleny, budu uvádět i nepracovní série
Shyby podhmat 10,8,6,6
Kliky na bradlech 12,12,10,10
Pullover 8x15,8x20, 3 x 10x17
Triceps extenze za hlavou 10x20,22,22, 8x22
22.8. Mladá Boleslav - Nohy + Ramena
Dřepy 8*90, 95, 95, 95, 90 - při první sérii jsem si nevšiml, jeden kotouč je 15 místo 20
PushPress 6*45, 8x35, 40, 35 - dnes jsem ho zkoušel poprvé, na první pracovní sérii jsem se trochu přecenil, vůbec jsem to necvičil výbušně : ( holt jsem ještě máslo
Výpady s JČ 8*12, 12, 6*15, 8*15 - taky nic moc, nějak mě táhne levý sval polo-šlašitý (teda jestli jsem to našel správně - no prostě vnitřní strana hamstringu)
Přítahy k bradě 10*30, 6*40, 8*35, 30
LegPress - 8*125, 150, 150, 150
V sobotu ještě jeden trénink na vršek a od příštího týdne přejdu na Fullbody tréninky.
25. 8. MB - Hrudník, záda, biceps
Shyby široké 8,8,8,4,5,4,3
Bench 4x8x70 - tak tak sem ty poslední vytlačil. Nějaký špatný musím zjistit kde je má slabina, to nejde takto stagnovat
Shyby neutrální 8,7,4,5,5,4,3
Kliky na bradlech 12,12,12,10 - od příště beru kotouč od druhé serie
Pullover 4x8x20 - nesmím jezdít moc nízko
Incline tlaky 3x8x22
Zdvih EZ 8x27, 2x8x32, 4x32+4x27+4x22
Nácvik HSPU - knihy pod hlavou
12 x 4 k
12 x 3 k
12 x 2 k
2 x 4 x 1 k
1 bez knihy - už sem byl docela unaven
Nácvik DU
No ty DU nejsou tak jednoduchy jak se zdaji. Zatím normálně přeskoky na švihadle s tím že každý 3 nebo 4 byl DU. Takto bez přerušení max 6 DU.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru