|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
decarabas

|
Zaslal: st listopad 23, 2016 10:22 am Předmět: |
|
|
Tak to je smola.
Blackout pri military som už zažil a doteraz pri tom mávam trochu zatmenia, keď s tým pridlho bojujem. Je to mrcha, treba dávať pozor, hlavne sa nezmrzačiť!
Ale aspoň koleno je lepšie, to ma teší. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vlk#

|
Zaslal: st listopad 23, 2016 10:47 am Předmět: |
|
|
| visual napsal: | | tesi me ze tu je jeste nekdo jinek u koho v logu vidim ze ho neco vyplo, myslel jsem si sem tu asi jedinej :) |
tak to jsem rád, že to někoho těší mě moc ne, lepší je padat ve volným prostoru a do měkkýho. ale zase je lepší si narazit žebro než se praštit do hlavy.
| decarabas napsal: | | Blackout pri military som už zažil a doteraz pri tom mávam trochu zatmenia, keď s tým pridlho bojujem. |
proto jsem s tím šel do stojanu včas, když jsem viděl, že síla na bojování sice ještě je, ale hlava už by to nedala... a stejně pozdě. příště, a snad už pokaždé, to budu odhadovat lépe.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: st listopad 23, 2016 11:37 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | Tak to je smola.
Blackout pri military som už zažil a doteraz pri tom mávam trochu zatmenia, keď s tým pridlho bojujem. Je to mrcha, treba dávať pozor, hlavne sa nezmrzačiť!
Ale aspoň koleno je lepšie, to ma teší. |
Přemýšlím, jestli jsem neměl Vlka nějak líp chytit nebo něco, jelikož jsem stál za ním, mám trochu výčitky. Dlouho s tím bojoval, pak v klidu odložil, a potom to v prvním zlomku vteřiny vypadalo, že si jen chce kleknout z frustrace, že to nedal, a až když byl kousek nad zemí, sesunul se na stranu, bokem přímo do zarážek. Teprve pak jsem si všiml, že se klepe, jak ho to vypnulo, a přiskočil, abych mu rozepnul opasek. Možná by teď nebyl pohmožděný, kdybych byl zareagoval rychleji, a hned ho chytil pod rameny a pomalu, opatrně ho složil.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st listopad 23, 2016 11:48 am Předmět: |
|
|
No to sa ťažko odhaduje, takéto čosi, nepočítaš s tým.
Keď stojíš za ním, nemôžeš vidieť, ze prevrátil oči a vypol. A z vlastnej skúsenosti viem, že to je zlomok sekundy, kedy sa mozog proste zresetuje a zrazu ležíš a nechápeš. Keď mal podobný nával Nabuko po mŕtvole, tiež to bola sekunda, čo kľakol a zapieral sa o činku, aby to ustál, a nestíhal som nič urobiť. Nehovoriac o chlapíkovi, ktorého som videl, ako dorobil legpress, normálne vstal a za moment drbol hlavou o tyč, na ktorú sa nakladajú kotúče a nevedel, čo sa deje a kde je...
Hlavne, že to nedopadlo nejak horšie, nemyslím, že by ti to Vlk nejako vyčítal. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: st listopad 23, 2016 11:53 am Předmět: |
|
|
Tak Vlk je parťák, ten nikdy nic nevyčítá, to spíš já sobě. Chjo, kdyby tam nebyla ta zarážka, je v pohodě.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st listopad 23, 2016 12:01 pm Předmět: |
|
|
nedivím se, že to Magumi nečekal, když já po odložení taky ne... Carabas to napsal přesně - po skončení můžeš být sekundu v pohodě a pak bez varování ztratíš kontrolu. pokud je to zlomek sekundy, ustojíš to, pokud dva zlomky, tak se sbíráš ze země.
až budu příště bojovat s maximálkama, tak už bude Magumi vědět, že z klece musím odejít po svých. a vice versa ;) ono krom toho, že mě to vyplo, tak jsem si taky vyrazil dech a ten opasek tomu nepřidal, takže jsem se pak na zemi hrabal jak beruška (nevím, jak se to řekne slovensky), když je na zádech :D
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: st listopad 23, 2016 12:36 pm Předmět: |
|
|
Koukám, že se ti poslední dobou daří.
Držím palce, ať jsi v pořádku.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st listopad 23, 2016 2:32 pm Předmět: |
|
|
| spekounP napsal: | | Koukám, že se ti poslední dobou daří. |
si to vybírám letos, abych měl příští sezonu klid
tak jsem si něco nastudoval a dám si to tu pro záznam...
Biochemical Causes of a Blackout
It occurs when insufficient blood gets to the brain.
...
One of these causes is dehydration, which lowers your blood pressure, which in turn can lead to blacking out due to less blood traveling to the brain. Treatment here is obvious: stay well hydrated during your workout.
...
Another possible cause is low blood sugar. This, too, restricts the blood flow to your brain. The treatment here is again obvious: don't train on an empty stomach.
What to Do After a Blackout
...
The biggest hazard you may face is not the blacking out itself. It is the possibility that you might land on some nasty gym equipment, which tends to be hard with ninety-degree edges. This can cause more serious injuries that the blacking-out process alone.
asi na tom něco bude... na tom posledním určitě a na tom předchozím - cukry mám teď pouze zbytkově, jak se snažím o dietu, dnes ráno trénink na prázdný žaludek - Magumi to dělá běžně, ale já zvyklý nejsem, a pouze sklenice vody na rozmíchání suplů.
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt listopad 24, 2016 9:44 am Předmět: |
|
|
zrovna pri military? Pri drepoch a mrtvole davas celkom ine naloze, takze trochu prekvapko. :/ Ja popijam pocas celeho trenalu amino. Dostanem tak do seba trochu vody a energie z ktorej ani v diete nestucnies _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt listopad 24, 2016 11:03 am Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | | zrovna pri military? Pri drepoch a mrtvole davas celkom ine naloze, takze trochu prekvapko. :/ Ja popijam pocas celeho trenalu amino. Dostanem tak do seba trochu vody a energie z ktorej ani v diete nestucnies |
při military je to nejjednodušší :) naložíš si maxko, uvízneš v mrtvém bodě, pět sekund s tím bojuješ a pokud se Ti nezamotá šiška, tak seš dobrej :) když jdeš navíc na jeden nádech i s odebráním ze stojanu, tak je to ještě o pár sekund dýl.
taky je možný, že když při military "šikovně" zvedáš ramena, tak si přiškrtíš nějaký ten přívod krve do hlavy, nezkoumal jsem, ale ten tlak do hlavy je značný.
po téhle zkušenosti bych řekl, že to dost závisí na aktuálním stavu organismu - tréninky před tím jsem si zatlačil osobák nebo v sériích těžké trojky, opakovaně jsem vždy s poledním opáčkem bojoval a no problemo. a pak, v jednom případu ze sta, je organismus špatně saturován, zkombinuješ to s tréninkem, kdy jsem odjel relativně těžké čelňáky, před maxkem na military jsem si dal těžkou trojku... a najednou jdeš k zemi, i když si myslíš, žes tu činku vrátil do stojanu včas.
pak je to ještě "snadné" při čelňácích, když si "šikovně" uložíš osu na krk. ale to po odebrání poznám a upravím si ji tak, abych to rozdýchal, nejsem takový střelec jako Magumi, který to často jezdí na jeden nádech včetně odebrání :)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá listopad 25, 2016 12:20 pm Předmět: |
|
|
25. listopadu 2016, pátek
pááátek... jakože zítra bude sobota. žádný budík, žádné vstávání. žádné v neděli ráno na trénink
MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Václavák, dietíme
MOBILITA cca 15 minut + protahování s osou 10 minut
Dřepy: (high bar)
5x 60 kg
5x 80 kg
5x 100 kg
5x 120 kg, doteď dynamicky, atg
3x 140 kg
3x 150 kg, opasek
2x 160 kg, o jedno víc, než jsem čekal, o deset kilo míň, než bych si přál :D
5x 140 kg, 1. pracovní
5x 140 kg
5x 140 kg
5x 140 kg, 4. pracovní
lehký to nebylo, ale docela příjemný, s mírnou rezervou, to se pak dobře cvičí :) Magumi dával pracovní osmičky, nechápu, jak to dokázal udýchat, když jsme se střídali a já šel vždy, když jsem rozdýchal tu pětku ;)
Incline bench-press:
5x 60 kg
5x 80 kg
2x 100 kg, houby, houby, zlatá rybko, dnes to nepůjde
8x 80 kg, 1. pracovní, RPE 8, bez stopek nahoře
8x 80 kg
8x 80 kg
10x 80 kg, 4. pracovní
dobře zvolená pracovní váha, lítalo to, dnes byl incline těžší než obvykle, i Magumi to říkal :D
Rumunské tahy:
8x 60 kg
8x 100 kg
8x 120 kg
8x 130 kg
8x 130 kg, mně stačilo, Magumi si ještě přidal ;)
ladění techniky na dostatečné váze, většinou jsem to trefoval, hamstringy mi o víkendu poděkují :D
*** MACHINES ***
Motýlek:
10x 70 kg
10x 70 kg
10x 70 kg
Zádostroj spodní:
10x 80 kg
10x 80 kg
10x 80 kg
Prsostroj před sebe:
10x 91 kg
10x 91 kg
10x 91 kg
Snožky:
12x 100 kg
12x 100 kg
12x 100 kg
Zádostroj horní:
10x 70 kg
10x 70 kg
10x 70 kg
Ramenostroj:
10x 60 kg
8x 60 kg
6x 60 kg
Čas ve fitku: 2:20
Váhovka: 95.3 kg
dobrý trénink, odjeli jsme všechny pracovní série v plánovaném objemu, vše s vidinou víkendu, který je před náma :)
*** HEALTH ***
už neřeším, už mě to nebaví, jsem teď wolverine
ps: zápis pozdě, protože práce a to ještě hodně dlouho, ale po tréninku už je všechno easy :)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po listopad 28, 2016 11:16 am Předmět: |
|
|
28. listopadu 2016, pondělí
MOBILITA cca 15 minut + protažení s osou cca 10 minut
Čelní dřepy:
5x osa
5x 60 kg
5x 80 kg
5x 100 kg
3x 120 kg
3x 130 kg
3x 130 kg, 1. pracovní, opasek, RPE 8
3x 130 kg
3x 130 kg
3x 130 kg
3x 130 kg
5x 130 kg, 6. pracovní
je to slabší, jak jsem nějakou dobu nedřepoval a taky není šťáva, ale snad se to časem poddá. Magumimu jsem nezáviděl, že musí rozdýchávat ty sedmičky, ale každou další dával rychleji ;)
Military press:
5x 40 kg
5x 60 kg
5x 70 kg, 1. pracovní
5x 70 kg
5x 70 kg
4x 70 kg
3x 70 kg, 5. pracovní, síla už šla úplně do kopru
Mrtvý tah SUMO:
5x 60 kg
3x 100 kg
3x 140 kg
3x 160 kg, trhačky, podařila se technika :)
0x 180 kg, dvakrát jsem vůbec neodlepil...
3x 180 kg, pro změnu jsem trefil
0x 200 kg, bez šance... tohle jsem sumem odlepil zatím jenom jednou, tak to pokouším :)
furt s tím sumem koketuju, ale asi to zabalím a zůstanu na klasice. na objem je sumo parádní, jak to člověk odlepí, tak už se dá tahat a tahat... ale aby to odlepil, tak musí být čím zabrat ;)
Stroje: 20 minut
Čas ve fitku: 2:25
Váhovka: 94.4 kg, nové lokální minimum
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st listopad 30, 2016 10:08 am Předmět: |
|
|
30. listopadu 2016, středa
MOBILITA cca 15 minut + protahování s osou cca 5 minut
Dřepy: (high bar, atg)
5x osa
3x 60 kg
3x 80 kg
3x 100 kg
3x 120 kg
3x 140 kg
3x 150 kg, těžké, bez opasku
10x 120 kg, 1. pracovní, opasek, technicky
10x 120 kg, 2. pracovní
Magumi dnes sundal nohu z plynu, já jsem po té 150 opět začal cítit pravé stehno, tak jsem to vyhodnotil, že mi to taky prospěje :)
Bench-press:
5x osa
5x 60 kg
5x 80 kg
3x 100 kg
3x 120 kg, RPE 9.5
1x 130 kg
10x 100 kg
8x 100 kg
udržovačka, dokud nezačneme rutinu, tak to nahoru nepůjde.
Rumunské tahy:
6x 60 kg
8x 100 kg
8x 100 kg
8x 100 kg
8x 100 kg
stroje vynecháváme, dnes lehčí trénink
Čas ve fitku: 1:45
Váhovka: 93.2 kg, opět se pohlo číslo na jednotkách, ani nevím proč, včera večer palačinková dieta, zřejmě jsem úplně vyprázdněnej :)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá prosinec 02, 2016 12:17 pm Předmět: |
|
|
2. prosince 2016, pátek
MOBILITA cca 25 minut
Čelní dřepy:
5x osa
5x 60 kg
5x 80 kg
5x 100 kg, pátá vždy stopka
3x 120 kg, uff, těžký, dnes to nevypadá
3x 130 kg, dost jsem se musel soustředit, aby to padlo
1x 140 kg, hned první opáčko mě ohlo, tak jsem odložil, bez opasku, ale dával jsem i trojky
8x 120 kg, 1. pracovní, opasek, a hned jsem věděl, že jsem to přepísk :)
8x 110 kg, 2. pracovní, dobře usazeno, krásně oddřepováno v sérii... a pak jsem si všiml, že jsme nepřihodili :D
8x 120 kg, 3. pracovní, od páté už jsem dřepoval pouze, že Magumi hecoval, úplně mě to vycuclo
8x 110 kg, 4. pracovní, teď už jsem shodil cíleně, ale i tak to bylo těžký
něco jsme oddřepovali, ale síla tam nebyla.
Military press:
5x 60 kg
5x 70 kg
1x 80 kg, těžké, tak jsem to odložil, abych zas nepad
5x 70 kg
potřeboval bych větší objem, ale šťáva chybí.
Mrtvý tah:
5x 60 kg
3x 100 kg
3x 140 kg
3x 170 kg, trhačky, jedeme po žlutých, to bude rychlá smrt :)
2x 200 kg, opasek + trhačky
aspoň ta dvojka a to první ještě docela pěkně :) je to slabota, ale co už.
*** MACHINES ***
Motýlek:
10x 77 kg
10x 77 kg
10x 77 kg
Zádostroj spodní:
10x 90 kg
10x 90 kg
8x 90 kg, už to nešlo, ale dnes +5 kg
Ramenostroj:
8x 70 kg
6x 70 kg
5x 70 kg
Zádostroj horní:
10x 80 kg
10x 90 kg
8x 80 kg
Prsostroj před sebe:
10x 105 kg
8x 105 kg
8x 105 kg
Snožky:
12x 100 kg
12x 100 kg
12x 100 kg
Čas ve fitku: 2:20
Váhovka: 93.7 kg
dnes mě Magumi uvařil, zavařil, dehydroval :) váhovka je sice dostatečná, jenže záleží, jak se k ní zrovna člověk dostal... prostě ta šťáva ve svalech chybí. v úterý budu dělat Carabasovi křoví a hecovat ho ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|