|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
vlk#

|
Zaslal: út prosinec 04, 2012 3:37 pm Předmět: |
|
|
4. prosince 2012, úterý, svatá Barborka!
Týden pauza... hrůza! Prostě nestíhačka a vhodná příležitost zotavit všechny svalové partie ;)
Ve fitku už byli JENDA10 a Loudy , neptal jsem se, kdy tam teda nakonec dorazili, když to plánovali od desíti, ale odcházel jsem ve třičtvrtě na dvě a ještě tam byli ;)
Váhovka: 90.9 kg
Čelní dřepy: 3x8 80 kg
Hlavní bod dnešního programu... zkusit zadřepnout ;) Teorii od Jendy jsem měl ještě v hlavě, teď ji uplatnit. Při rozehřátí jsem pochopil, že bez podložek pod nohy to nepůjde. Zatím ne. No a pak se to povedlo - při první sérii 80 jsem se musel trochu předklonit a krásně to šlo dolů a činka držela :) Takže velká spokojenost. Pak jsem si zavolal Jendu , aby na to mrknul a na paralel to prý je... a já měl pocit, že sedím na zemi :), protože pro mě je to maximum... nebo spíše minimum? ;) prostě níže se teď nedostanu, tak hloubku nemusím řešit - jak nejvíc to půjde :) Po třech sériích jsem trochu experimentoval - bez podložek, širší úchop, pouze prsty... ale už z toho nic nebylo, už byly ruce polámané a nešlo to. Tak zase příště.
Shyby, úzký podhmat: 9x, 6x, 5x (total 20x)
Striktně, dobrý, podobně jako minulých 8/6/6.
Ramena, jednoručky ve stoje: 8x 27 kg, 8x 27 kg, 6x 27 kg
Těžký to bylo, tak jsem ani nezkoušel nahodit 32 kg. A připadá mi, že tu jednu jednoručku máme nevyváženou... budu to muset vyzkoumat.
Veslování, úzký paralel k pasu: 3x6 120 kg
Jenom lehce, striktně, ale stejně už to ke konci šlo těžce a s mírným záklonem ;)
Šikmý bench-press nahoru: 3x8 70 kg
Opět jakože lehce, ale v poslední sérii jsem si dal stopky a byl jsem rád, že jsem dojel ;)
Bicepsové zdvihy jednoručky: 3x8 17 kg
Doplňkový cvik, když mám ten lehký den.
Kluci jeli military, mrtvoly... a když jsem odcházel, tak shybovali, víc jsem toho neviděl, protože jeli spoustu sérií a furt kecali ;)
Příště předběžně s Jendou v pátek - já budu až o půl jedné. Po dnešku už spolu můžeme jezdit i čelňáky - pokud se pod tu nízkou osu dostane ;), takže už máme docela slušné portfolio.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Loudy

|
Zaslal: út prosinec 04, 2012 3:43 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: |
Ve fitku už byli JENDA10 a Loudy , neptal jsem se, kdy tam teda nakonec dorazili, když to plánovali od desíti, ale odcházel jsem ve třičtvrtě na dvě a ještě tam byli ;)
|
Byli jsme tam od 11 do asi třech hodin Každopádně příští týden to už bude všechno v polovičních intervalech, vždycky bude moct mluvit jen ten, kdo necvičí
Jestli tam budeš příští úterý a pojedeš dřepy, tak si dám s tebou pokud bude ještě síla.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út prosinec 04, 2012 4:10 pm Předmět: |
|
|
Příští týden v úterý bych tam měl být, dřepy můžeme klíďo dát - musím teď pilovat techniku a pokud je ještě s Jendou do konce týdne pojedeme, tak to nesmím přepálit ;) ale viděl jsi ten náš stojan? tam toho moc nenastavíš a já už si ho dávám nejvýš, jak to dokážu sundat. Jenda se pod něj ještě poskládá, ale jsem zvědavý, co Ty ;) Vyzkoušíme, uvidíme.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
JENDA10
|
Zaslal: út prosinec 04, 2012 5:17 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | | ...Pak jsem si zavolal Jendu , aby na to mrknul a na paralel to prý je... a já měl pocit, že sedím na zemi :), protože pro mě je to maximum... nebo spíše minimum? ;) prostě níže se teď nedostanu, tak hloubku nemusím řešit - jak nejvíc to půjde :) Po třech sériích jsem trochu experimentoval - bez podložek, širší úchop, pouze prsty... ale už z toho nic nebylo, už byly ruce polámané a nešlo to. Tak zase příště. |
Ty čelňáky byly moc pěkný a hloubka byla rozhodně dostačující, tím spíš že jsi je jel dneska prvně To jenom já mám takovou utkvělou představu, že dokud si nesedíš na patách, tak to není to pravý ořechový (což je samozřejmě blbost) Zápěstí se brzy poddá a nebude bolet, stejně tak podložky nebudeš za chvíli potřebovat, a pak už to budou dřepy jak víno Mimochodem Loudy dneska dělal čelňáky taky a má moc hezkou techniku, takže se nám pomalu začíná rýsovat naše soutěžní disciplína
| vlk# napsal: | | ...Příště předběžně s Jendou v pátek - já budu až o půl jedné. Po dnešku už spolu můžeme jezdit i čelňáky - pokud se pod tu nízkou osu dostane ;), takže už máme docela slušné portfolio. |
S tím pátkem počítám! Přijdu o něco dřív, abych stihnul odjet trhy, a potom bych chtěl jet přemístění s pushpressem a čelní dřepy, takže to pak můžeme dát nějak dohromady (pod osu se dostanu, to už mám vyzkoušený)
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: út prosinec 04, 2012 5:53 pm Předmět: |
|
|
| JENDA10 napsal: | | vlk# napsal: | | ...Pak jsem si zavolal Jendu , aby na to mrknul a na paralel to prý je... a já měl pocit, že sedím na zemi :), protože pro mě je to maximum... nebo spíše minimum? ;) prostě níže se teď nedostanu, tak hloubku nemusím řešit - jak nejvíc to půjde :) Po třech sériích jsem trochu experimentoval - bez podložek, širší úchop, pouze prsty... ale už z toho nic nebylo, už byly ruce polámané a nešlo to. Tak zase příště. |
Ty čelňáky byly moc pěkný a hloubka byla rozhodně dostačující, tím spíš že jsi je jel dneska prvně To jenom já mám takovou utkvělou představu, že dokud si nesedíš na patách, tak to není to pravý ořechový (což je samozřejmě blbost) Zápěstí se brzy poddá a nebude bolet, stejně tak podložky nebudeš za chvíli potřebovat, a pak už to budou dřepy jak víno Mimochodem Loudy dneska dělal čelňáky taky a má moc hezkou techniku, takže se nám pomalu začíná rýsovat naše soutěžní disciplína
|
... chci obrazový záznam
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá prosinec 07, 2012 3:43 pm Předmět: |
|
|
7. prosince 2012, pátek
Cítil jsem se dobře, ale jak se snažím v poslední době hlídat váhu (což se nedaří), tak se nemůžu dostat silově nahoru, tak si aspoň vylepšuju techniku.
Váhovka: 91.1. kg
Protažení: achilovky, v kleče sedání na paty, kubánské rotace, zápěstí
PC + PP (přemístění + výraz): up to 70 kg, (1+3) 70 kg, 0x 80 kg, 0x 75 kg, (1+0) 75 kg, (1+3) 70 kg, (1+3) 75 kg (PR)
Vlítli jsme na to s Jendou a hned se ukázalo, že jsem všechno zapomněl ;) Přemístění jsem tahal rukama, výrazy nešly vůbec, 80 fail, 75 napodruhé a jenom napůl.. pak se konečně začalo dařit uplatňovat to, co mi Jenda tloukl do hlavy, přemístění šlo lépe a první výraz na 75 kg šel sám. Příště už tam těch 80 snad půjde. Osobáček si značím, abych měl co zlepšovat :)
Bench press: up to 100 kg, 3x 110 kg , 2x 110 kg, 4x 105 kg, 6x 100 kg
Silově to sice moc nejde, ale zase s jistotou.
Mrtvý tah: 5x5 150 kg
Technicky, ale byla to dřina, tak snad se to zúročí. Výhledově to chci dát se 170.
Shyby širší nadhmat: 5x5, ke konci spíše 3 a půl ;)
Tahal jsem co to šlo...
Dohromady nic jsem neodcvičil a hodina a půl pryč ;) Ale líbí se mi to, předtím jsem byl spokojený s tím, že už žádné dynamické cviky nepojedu... což neznamená, že se teď dostanu na nějaké rozumné váhy dříve, než s tím praštím ;) a teď musím uznat, že se jedná o velmi komplexní cviky, které prověří všechna slabá místa.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: ne prosinec 09, 2012 11:35 pm Předmět: |
|
|
9. prosince 2012, neděle
Přišel jsem až po půl jedný, tak jsem myslel, že už jsem Jendu minul... ale bylo mi to divný, že by byl tak rychle pryč ;) No a Jenda dorazil necelou hoďku po mně... asi že na páteční domluvu při shybování zapomněl a taky že chodí spát až nad ránem a to se pak brzo nevstává... zvláště v neděli ;) No ale nijak to nevadilo, sice jsme si nezabenčovali, ale v pauzách si pokecali ;)
Váhovka: 92.0 kg
Šikmý bench-press nahoru: 5/5/4/4/3x 90 kg (PB max reps na 3-5 sérií)
Plán byl 5x5 na váze, na které to nedám a časem to dát. A pak +5 a takto pokračovat. Povedlo se, v první pět a v poslední to nešlo pod tři opáčka, takže spokojenost a pouhých pět opáček do 5x5 ;)
Decline press vsedě na stroji: 5x5 160 kg
Opět nějaká váha na 5x5, sice to tam bylo, ale ke konci už ne moc čistě, takže to ještě někdy poladím.
Stahování kladky, nadhmat, před hlavu, střední úchop: 5/5/4/4/4x 102 kg (PB max reps 1-5 sérií)
Opět váha, se kterou bych zatím 5x5 nedal a opět úspěšný základ. Snažím se o plný rozsah, z protažení aspoň pod bradu, i když je možné že poslední opáčka už v závěru byla na hraně.
Bicepsové zdvihy, EZ osa: 5/5/4/4/4x 50 kg
Pořád stejné schéma, až na poslední opáčko v sérii bez cheatingu, pěkná pumpice ;) Dnes je odpočinkový den, proto dávám doplňky jako biceps a triceps.
Francouzské tlaky vleže, EZ osa: 5x5 50 kg
Těžké, ale s jistotou. Maximálku si nepamatuji, ale přes 50 jsem asi nikdy nešel, takže tohle bude takový zákad.
Břicho, zvedání nohou s oporou loktů: 16x, 12x, 12x
Abych ho nešidil, ale chtělo by to více...
Dnes pěkný, skoro dvouhodinový trénink, po té, co přišel Jenda , už jsme série prokládali kecáním, takže to pěkně utíkalo.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út prosinec 11, 2012 3:00 pm Předmět: |
|
|
11. prosince 2012, úterý
Třetí trénink v pěti dnech, zatím se tělo stíhá opravovat... nebo aspoň něco ;) Taky jsou ty tréninky s klukama více techničtější, takže se tak nerušíme (fyzicky). Jenda i Loudy už měli odjeto a jenom se protahovali.
Váhovka: 92.0 kg, pochybuji, že to přes svátky půjde dolů, spíš naopak ;)
Protažení: achilovky, sedání na paty v kleče, zápěstí
Čelní dřepy: up to 3x 90 kg, 3x8 100 kg (PB)
Jenda mi opět doladil techniku, takže to pak šlo samo, prý už je to občas i pod paralel, což mě těší, pořád ještě mám pod patama malé kotouče, takže se to prý nepočítá ;) Doladím příště, zkoušel jsem bez nich, ale zvedá se mi pata.
Bench-press: 8/6/5/4/4x 100 kg
Po těch čelňácích jsem byl nějaký vyčerpaný, takže jsem ani výš nešel a dával jsem "komfortní" počet opakování.
Záda, přítahy šikmo shora (High Row): 5x140 kg, 5x140 kg, 5x140 kg, 8x 120 kg, 6x 120 kg
Chtěl jsem 5x5, ale bylo to moc těžké, tak jsem si musel shodit.
A mezitím jsme kecali a kecali... budeme muset krom fitka chodit i do hospody ;) Příště ve čtvrtek o půl jedný s Jendou a pokud nedorazím, tak už asi ani v pátek anžto máme vánoční večírek ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
JENDA10
|
Zaslal: út prosinec 11, 2012 4:46 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | Břicho, zvedání nohou s oporou loktů: 16x, 12x, 12x
Abych ho nešidil, ale chtělo by to více... |
Chtělo, především po dřepech, mrtvolách, přemístěních apod. bys tomu břichu měl aspoň těch 5 sérií obětovat
| vlk# napsal: | Čelní dřepy: up to 3x 90 kg, 3x8 100 kg (PB)
Jenda mi opět doladil techniku, takže to pak šlo samo, prý už je to občas i pod paralel, což mě těší, pořád ještě mám pod patama malé kotouče, takže se to prý nepočítá ;) Doladím příště, zkoušel jsem bez nich, ale zvedá se mi pata. |
Dneska už to bylo vážně pěkný, až jsi mě trochu znervóznil, jak jsi to tam sázel jak Baťa cvičky! Jinak na tu naši soutěž, kterou chtěla e-witch dokonce zvěčnit, se samozřejmě podložky nesmí použít, ba naopak po dnešku přemýšlím nad tím, že ti to s Loudym ještě nějak ztížíme
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|