vlkův log - lepší už to nebude

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 290, 291, 292  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> vlkův log - lepší už to nebude
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vlk#

PříspěvekZaslal: út prosinec 11, 2012 4:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JENDA10 napsal:
... Jinak na tu naši soutěž, kterou chtěla e-witch dokonce zvěčnit, se samozřejmě podložky nesmí použít, ba naopak po dnešku přemýšlím nad tím, že ti to s Loudym ještě nějak ztížíme

jakože mi zvednete stojan o jednu šprycli, takže to pak nesundám? nebo mi svážete nohy, abych to dělal stejně naúzko jako vy? na čelňákách máš nadřepováno mnohem více, takže se ještě chvíli budu muset snažit
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vlk#

PříspěvekZaslal: út prosinec 18, 2012 6:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

18. prosince 2012, úterý

Naposledy před týdnem, mezitím vánoční večírek, tak jsem si nebyl jistý, jestli letos ještě půjdu, ale šel jsem... a pak jsem byl rád ;)

Váhovka: 91.8 kg

Bench-press: 5x 110 kg (PB max reps) , 5x 110 kg, 3x 110 kg, 10x 90 kg
Na stovce už dynamika vázla, ale zase se na ní trápit se mi nechtělo, tak jsem si přihodil a vyšlo to. +1 opáčko na 110, nový osobáček a potvrzeno i ve druhé sérii. Spokojenost. Dorážečka na 90 úplně nevyšla, osm ještě v sérii, ale pak došla šťáva.

Mrtvý tah: 2x 180 kg, 2x 180 kg, 2x 180 kg, 3x 160 kg, 3x 160 kg
Těžké... tak jsem si aspoň pohlídal záda, ale ve třetí mě to stejně zlomilo, tak jsem si shodil, technika dobrá ale málo opáček. Víc tam toho dnes nebylo.

Military press - nácvik: nějaké 40 kg, 5x 60 kg, 5x 60 kg, 1x 70 kg
Bral jsem si to ze stojanu a snažil se vyřešit položení osy na ramena tak, abych ji stále ještě pevně držel. Nedařilo se :) Málo zalomené zápěstí (i když to jedno už mám z těch pokusů pěkně polámané) a taky ty ruce nějak nedokážu seskládat.

Shyby nadhmat střední: 5x, 5x, 5x, 4x
Mělo to být 5x5, první v pohodě, ale pak už jsem končil po poloviční opáčku.

Zvedání nohou z visu s oporou loktů: 18x, 12x, 10x, 8x, 8x
Tak jsem to neflákal, ale šlo to od desíti k pěti.

Dnes kratší trénink, kluci nedorazili, asi už toho taky letos mají dost, naštěstí tam byla jedna šikovná fitneska, doufám, že ne nikdo z fóra ;), na dálku sice blbě vidím, ale některé prostocviky byly sympatické.
Loudy

PříspěvekZaslal: út prosinec 18, 2012 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sice nebudu mít skoro 2týdny doma sparinga, ale budu muset pořádně máknout, ať tolik nezaostávám!

A s těma PR v každym tréninku už mě začínáš docela štvát!
vlk#

PříspěvekZaslal: út prosinec 18, 2012 10:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

však makáš a jde Ti to pěkně nahoru... a kvůli osobáčkům tam přece chodíme ;)
Mnemosyne

PříspěvekZaslal: út prosinec 18, 2012 10:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Loudy napsal:
A s těma PR v každym tréninku už mě začínáš docela štvát!

Vlk prostě jede, a nám ostatním nezbývá, než se nechat inspirovat (čti vyhecovat)
vlk#

PříspěvekZaslal: út prosinec 18, 2012 11:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ale houby... flákač, který nejde do fitka jak je týden dlouhý a pak u jednoho cviku na jedné váze přihodí jedno opáčko... to může každý ;)

už jenom když si čtu ten Tvůj kondiční trénink, tak odpadávám po prvním cviku ;) máš dost slušnou výdrž :)
JENDA10

PříspěvekZaslal: st prosinec 19, 2012 2:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
...Dnes kratší trénink, kluci nedorazili, asi už toho taky letos mají dost, naštěstí tam byla jedna šikovná fitneska, doufám, že ne nikdo z fóra ;), na dálku sice blbě vidím, ale některé prostocviky byly sympatické.

Já naivka si říkal, jak tady budeš lkát nad naší absencí, a ty si zatím najdeš náhradu, který my dva s Loudym můžeme jenom těžko konkurovat Já byl cvičit v pondělí a chystám se ve čtvrtek, ale mám teď dost hektickej režim, takže nevím, jestli to bude ráno, večer, nebo jestli vůbec

K tomu bench pressu: Mně se hlavně líbí, že máš ty tlaky poctivý a s přehledem, nebo jsem tě alespoň nikdy neviděl, že by ses s tou činkou nějak pral Jinak začínám přemýšlet nad tím, že ten tvůj nízkofrekvenční trénink dvakrát týdně s jistě vydatnými cukrovačkami v mezičase má asi vážně něco do sebe
vlk#

PříspěvekZaslal: st prosinec 19, 2012 12:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to nebyla náhrada to bylo jenom na čumendu, když jsem se vydejchával mezi sériema a nebylo s kým kecat na vás dva je sice pěkný pohled, když technicky dřepujete, taháte, přemisťujete nebo trháte, ale... takové trénované tělo opačného pohlaví, do toho vnáší ještě jiné prvky

na benči už se s činkou radši neperu, protože 1) jaký to je rolovat těžkou činku víš takový ponížení... 2) když jsem se zkoušel prát - protože nebyl sparring, který by tu činku vytáhl - tak jsem se občas různě prohnul a někdy to odnesl natažený sval v oblasti spodních zad - nestojí to za to, 3) když jsem se pral čistě, tak to většinou bylo moje poslední tréninkové opakování, protože došla šťáva... asi jako dobíjecí baterie, která se mezi sériema dobíjí, pokud ovšem její kapacita neklesne pod určitou mez a pak potřebuje naformátovat 4) nabenčoval jsem toho už dost, s creatinem i bez, a docela dobře poznám "poslední" opakování. proto už jezdím "komfortně" a pokud by to nevyšlo, tak na to poslední tam rezervička je

na nízkofrekvenčí trénink seš ještě mladej já jednak nemám více času a jednak už hůře regeneruji - což si aspoň říkám, protože když čtu Magumiho , jak tam 3x týdně láme ty vysilovačky... tak jsem možná jenom pohodlnej a s tím cukrováním se taky musím brzdit, protože bych se někdy rád zbavil toho sádlíčka ale to půjde... všechno bude, jak říká Václav
vlk#

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3. ledna 2013 , čtvrtek

A je po svátcích, gaučing, před dva týdny žádný pohyb, špatná strava... nebo dobrá, jak se to veme ;) čas znovu nakopnout motor a začít posilovat tělo i ducha.

Váhovka: 91.4 kg

Bench-press: up to 5x 80kg, 5x5 90 kg
Hlavně to na začátek nepřepálit a pěkně dynamicky.

Mrtvý tah: 5x 70 kg, 5x5 120 kg
Čistě, tahem, rovná záda, pokládat a totéž - nepřepálit to.

Čelní dřep: up to 5x 60 kg, 5x5 80 kg
Bez podložek, pod paralel, hlídat techniku... tohle už mě dost potrápilo a zápěstí polámané.

Shyby, nadhmat: 5x, 5x, 5x, 4 a půl, 3 a půl a půl

Břicho, zvedání nohou na lavičce: 8x, 8x, 6x, 6x, 2x
Trochu jsem zvedal i pánev, ale zatím jsem na sebe těžký, poslední série něco jako pokus dostat se do svíčky, takže dost vyčerpávající, beru to jako zpevňování na dragon flag.

Ve fitku pár lidí, kteří ale odešli, permice na mě čekala, ale dochází takže novou, ceny šly mírně nahoru, cca 5 %, ale co nejde, že, dnes jsem to nepřepálil, takže spokojenost a začnu přihazovat dokud bude držet technika.

Rok 2012 byl úspěšný, sice žádné velké překonávání maximálek, ale znatelný nárust v počtu opakování na sub-maximálních váhách, což snad letos zúročím i na těch maximálkách.

Pro rok 2013 zkusím cíle, které by mi udělaly radost:
bench-press: 3x 120 kg (nyní 1x)
mrtvý tah: 3x 200 kg (nyní 1x)
čelní dřep: 3x 120 kg (nyní 100 kg s rezervou)
zadní dřep: 3x 160 kg (pokud ho pojedu, nyní 150 kg)
přemístění + výraz: 90 kg (nyní 75 kg)
military press: 3x 80 kg (nyní 70 kg)
Loudy

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 5:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tvoje skromný cíle vidím tak, že za 2měsíce všechno zvládneš a budeš si muset dávat další
Naštěstí i přes mírný zdražení to je na pražský poměry dost laciný fitko, ale i tak mě štve, že jsem si nepořídil permici na víc vstupů. I když s mym štěstim bych víc než 4vstupovou permici za 6měsíců možná ani nevyčerpal
vlk#

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak tak... to by Tě štvalo více, kdyby sis pořídil větší permici a pak měl problém ji vyčerpat ;) taky jsem si pořizoval větší permice a poslední měsíc pak chodil do fitka nuceně pravidelně, abych to dal - což je i pozitivní ;) pokud tedy člověk není marod a má čas. teď už si kupuji radši menší, i když v poslední době zase docházku dodržuji a vyčerpám ji lehce přes tři měsíce... ale rezerva se hodí.

moje "skromný" cíle plánuji s ohledem na svůj potenciál - mně už to tak nejde nahoru jako vám mladým hubeňourům... vy nabalíte nějaké svaly, potrénujete a jste jinde. ale pro mě může být rozdíl mezi 1 max rep a třemi opáčky více než rok a nebo už vůbec ;) tak uvidíme za rok.
Loudy

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vždyť před Vánocema si jel v každym tréninku při skorokaždym cviku osobáčky, tak ze sebe nedělej starou vojnu

Abych pravdu řek, tak i když minulý rok nebyl tak dobrý, jak bych si přál (teď mluvim o cvičení), stejně jsem udělal podlě mě největší progres a zlepšil se nad očekávání. Možná i proto jsem si teď dal podle mě nejvyšší možný reálný cíle, který bych teoreticky!!! měl zvládnout . Nicméně nemoc mě teď dost zbrzdila a už nabírat nebudu, aktuálních cca 85kg mi stačí, od příštího týdne snad začnu konečně s přípravou na dubnový půlmaraton v Praze, takže půjde nějaký to kilečko dolu a trénink nebude tak silový jako poslední týdny. A v srpnu se zase začnu intenzivněji připravovat na další dva závody (už jen 10km ).

A abych nezapomněl dodat, to zlepšení je i tvojí a hlavně Jendy zásluha, protože jsem se hecnul k pár výkonům, který bych určitě doma nedal (nechtěl jsem, aby jste si o mě mysleli, že jsem větší srágora než ve skutečnosti jsem)!
vlk#

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2013 3:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

8. ledna 2013, úterý

Svalovka z prvního letošního tréninku pryč, jde se do druhého kola ;)

Váhovka: 91.4 kg

Protažení všeho možného, protože jsem se odhodlal přemisťovat ;)

Přemístění + výraz (PC + PP): up-to 1+1x 75 kg, 1+2x 80 kg , 1+1x 80 kg, 1+0x 80 kg, 1+1x 80 kg, 1+1x 80 kg
Nácvik techniky, těžší váhu (na sebe) jsem si vybral proto, že tam se chyby neodpouští a pokud se nesoustředím, tak nepřemístím. Tak jsem se pokaždé pekelně soustředil a stejně tam chyby byly, ale naštěstí je to ještě rozumná váha, takže jsem přemístil. Výraz byl horší, držím to v rukách a to se moc dlouho nedá. Ve třetí jsem zkoušel mít to na ramenou a vyrážet z prstů a úplný fail. Spousta času pryč.

Šikmý bench-press nahoru: up-to 5x 70 kg, 5x5 80 kg
Původně jsem chtěl začít nový rok na 70, ale zdálo se mně to lehký, tak jsem si přihodil a těch 80 bylo akorát. Ve třetí jsem zkoušel stopky, ale pořádně to ztěžkne a celých 5x5 bych takto nedal.

Veslování, přítahy k pasu, úzký paralel úchop: 5x5 100 kg
Lehce, striktně, technika, postupně budu přidávat.

Rozpažky: 5x8 6 kg
Váha lehoučká, ale dnes jsem si opět přečetl, jak je tento cvik zásadní pro rozvoj ramen, resp. středních deltů a že důležitá je technika, takže jsem se soustředil a díky lehké váze to byly pěkné upažky, které už na konci i trochu unavovaly.

Shyby, nadhmat: 5x, 5x, 4 a půl, 3 a půl, 2 a půl
Cíl je 5x5 a v poslední sérii co nejvíce, zatím to nevychází, takže si přidám do letošních cílů 5x5 na shyby ;)

Břicho, zvedání nohou z visu: 5x8
Začal jsem na lavici, že budu zvedat nohy, resp. celé tělo jako minule, ale ouha, po sériích 5x a 2x se ozvaly mezižeberní svaly nebo co, že to jako nepůjde, i když v normálním provozu už je nevnímám. Tak nezbylo, než tam dát alternativu.

Dnes spokojenost, i když pět pracovních sérií leze do času. U přemístění zůstanu na 80, dokud nevyladím techniku a nebude to tam lítat samo.

Naposledy upravil vlk# dne čt březen 19, 2015 3:18 pm, celkově upraveno 1 krát
vlk#

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

16. ledna 2013, středa

Třetí letošní obnovovací trénink, ale po osmi dnech už se ty předchozí dva ani snad nepočítají... tak znovu, mám novou permici, která vydrží až do prázdnin, tak snad to zúročím.

Váhovka: včera 91.2 kg

Bench-press: 5/5/5/3/3x 100 kg
Zpočátku nadějné, pak jsem si to nějak špatně chytnul... příště znovu, postupný cíl 5x5.

Mrtvý tah: 5x5 140 kg
Technicky, ale ke konci už byly nohy unavené a zadýchával jsem se jak divoké prase, když přeběhne dálnici... příště 5x5 150 kg.

Čelní dřepy: 5x5 90 kg
Komedie, balet na špičkách, ve 4. sérii jsem to konečně chytil hezky technicky na paty a už jsem myslel, že to mám... ale neměl : ( Zápěstí klasika, jako by mi přes ně někdo jezdil naloženým trakařem.

Shyby, širší nadhmat: 5x, 5x, 4x, 4x, 3x
Nelepší se to, postupný cíl 5x5, to bude takový malý... spíše velký svátek ;)

Břicho, zvedání nohou/těla vleže na lavici: 5x5
V hodně vzdálené budoucnosti je dragon flag, zatím zvedám nejprve nohy tak, abych pak dokázal odlepit i tělo, ale nijak to nepřeháním, snažím se zmenšovat to zvednutí nohou na začátku a zvětšovat to zvednutí těla... prostě to, co odpovídá možnostem 5x5.

Rozpažky: 5x5 8 kg
Technicky, bez předklonu, velké rozpažení, vytáčení malíčků... těch 8 kg už bylo moc a poslední série na doraz. Příště znovu.

Obnova síly bude postupná a tak netlačím na pilu, za měsíc snad bude líp.

Naposledy upravil vlk# dne čt březen 19, 2015 3:19 pm, celkově upraveno 1 krát
Mnemosyne

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 3:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
v hodně vzdálené budoucnosti je dragon flag

... tak přesně takhle to mám taky

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 290, 291, 292  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: