|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
spekounP
|
Zaslal: út duben 23, 2019 7:11 pm Předmět: |
|
|
Pěkně Vlku, dobře to tam sazis na staryho pardala :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: út duben 23, 2019 7:33 pm Předmět: |
|
|
Je to brutus, no. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá duben 26, 2019 12:47 pm Předmět: |
|
|
26. dubna 2019, pátek
Form Factory Václavák, sólo polední mini-trénink
ráno jsem kvůli školce nestíhal a přes poledne fitko plné, tak jsem byl rád, že byla jedna platforma volná a mohl jsem odjet aspoň hlavní cvik
Mrtvý tah: (klasika, no belt, hook grip)
2x 60 kg
2x 100 kg
2x 140 kg
1x 170 kg
4x 190 kg, 1. pracovní
4x 190 kg
4x 190 kg
4x 190 kg, 4. pracovní
první dvě dobrý, třetí jsem možná uspěchal, klouzal úchop a těžká, čtvrtá povinnost, tak jsem sebral, co bylo potřeba a šloto.
Pajas, Turakam: díky borci
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po duben 29, 2019 10:37 am Předmět: |
|
|
29. dubna 2019, pondělí
Form Factory Václavák, Tres Hombres - já, Magumi a Marťas
MOBILITA 15 minut
Dřepy: (low-bar, no belt)
2x 60 kg
2x 80 kg
2x 100 kg
2x 120 kg
2x 140 kg
2x 160 kg, všechno easy s dvojitým prodřepem dole
4x 175 kg, 1. pracovní
4x 175 kg
4x 175 kg
4x 175 kg
4x 175 kg
9x 175 kg PR , 6. pracovní, nožičky přestaly fungovat :/
štve mě to... psychicky jsem na to byl připravený, výborně jsem tu sérii rozjel, nahoře jsem dýchal, osa byla dobře usazená, střed těla držel, cns v pohodě, ještě při osmém jsem věřil, že to tam po jedničkách urvu... jenže jsem zvedl deváté, chtěl se zpevnit a stehna se začala nekontrolovaně třást, tak jsem hodil bílý ručník a měl velký problém udělat ten půlkrok, abych to odložil do stojanu. takhle mě nohy teda ještě nevypekly! vyjímečně jsem to měl dobře udýchané, hořejšek držel pokupě, hlava fungovala... a spodek se zbortí. štve mě to, ale co už, aspoň se nemusím příště stresovat.
CG bench-press:
2x 60 kg
2x 100 kg
4x 115 kg, 1. pracovní, stopky
4x 115 kg
4x 115 kg
4x 115 kg, 4. pracovní, stopky, ale teda dost těžko
Magumi podával a odebíral, jinak to zatím nejde, stopky ještě šly, ale čtvrtá už byla natěsno.
Marťas furt jede podle plánu včetně závěrečných Pendlays, které zvládá i technicky... ještě, že to nemám předepsáno jako on :D
Váhovka: 105 kg, každý týden půl kila... tenhle cyklus je teda výživný :) plavky už jsou pasé...
| Peter Ustinov napsal: | | spekounP napsal: | | Pěkně Vlku, dobře to tam sazis na staryho pardala :) |
vlk není starej, jenom vekove nadstandartni |
tak dík... že jsi to tak diplomaticky napsal
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po duben 29, 2019 10:40 am Předmět: |
|
|
No ale už preháňaš _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: po duben 29, 2019 11:58 am Předmět: |
|
|
Ty vole... že sem to k sobě do logu psal, teď je můj výkon na ostudu
vlku, 21.9. dřepnu 205-210 kg jen v návlecích. Já dal 10x135, ty 9x175
Pokud nedřepneš aspoň 220 kg, tak to fakt nechápu _________________ vfab
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá květen 03, 2019 9:43 am Předmět: |
|
|
3. května 2019, pátek
Form Factory Václavák, Tres Hombres - já, Magumi a Marťas
ráno nebyly povinnosti, tak jsem mohl vyrazit do fitka dříve, ale Marťas už měl stejně naloženo, tak jsem na to šel rovnou, abych si dal komplet společný trénink.
Čelní dřepy: (no belt)
3x 125 kg, 1. pracovní
3x 125 kg
3x 125 kg
3x 125 kg
3x 125 kg, 5. pracovní
první byla ještě těžší, než jsem čekal, že bude těžká, klouby se neohýbaly, netrefil jsem dráhu ani pozice, děs, druhá lepší, třetí už jsem usadil ideálně a všechno už šlapalo jako promazané, čtvrtá easy warm-up... příště radši shodit a ty zahřívací série si dát, hodí se.
Bench-press:
4x 65 kg, uch-och, rameno bolí a při tlaku obě :/
1+1x 105 kg, ani široký, ani úzký úchop... je to ta špatná bolest
2x 125 kg, 1. pracovní, mají být čtyřky, ale prostě to nejde...
4x 125 kg, tak jo, vylepšil jsem setup, ignoroval ramena, musí vydržet
4x 125 kg
4x 125 kg, 4. pracovní, pro tentokrát vydržela, ale RPE 10, jsem slabá moucha : (
byl to boj, ale když jsem viděl, jak to Marťas dává se stopkama... tak jsem si řekl, že aspoň ty utrápené bolavé jedničky dám, ať se aspoň trochu protáhnu... ale nakonec se to rozhýbalo, držel jsem setup až jsem dostal křeč do hamstringu :) akorát už nemám formu a čtyřky byly celkem nadoraz.
Mrtvý tah: (klasika, no-belt, hook-grip)
4x 70 kg
2x 110 kg
2x 150 kg
4x 195 kg, 1. pracovní
4x 195 kg
4x 195 kg, 3. pracovní
uznávám, ten skok na pracovní byl terapie šokem, a oproti minule tam bylo aspoň patnáct kilo navíc a ne jenom pět... no bylo to bez rezervy, ale co už, blížíme se do finále.
ještě dva týdny a pak sis docela rád od programu odpočinu... ale jak říká Marťas, program nás posouvá, a pak žádný odpočinek, bude se peakovat ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po květen 06, 2019 9:37 am Předmět: |
|
|
6. května 2019, pondělí
Form Factory Václavák - já a Marťas, W15A
Dřepy: (low-bar, no belt)
4x 60 kg
2x 80 kg
2x 100 kg
2x 120 kg
2x 140 kg
2x 160 kg
4x 180 kg, 1. pracovní
4x 180 kg
4x 180 kg
4x 180 kg
9x 180 kg PR , 5. pracovní
desáté tam prostě nedám :D asi je to v hlavě... nebo v nohách... hrnul jsem to tam, Marťas hecoval, ale když jsem zvednul deváté, tak to nohy opět vzdaly a když jsem se vratkým krokem jal činku odložil, tak to Marťas vyhodnotil tak, že mě popadnul kolem pasu a odložil činku i se mnou :D důležité poznatky: v širším postoji nemám dole potřebnou sílu, o něco užší umožní nechat dole tu moji over-weight zmáčknout a využít toho k pohybu nahoru. v první a třetí jsem zkoušel širší a dal bych tam nejvýše páté opáčko, ve čtvrté jsem se vrátil k užšímu a první tři jsem dal v sérii. pátá už takticky. Marťas jede pěkně každý trénink na hraně a dnes tedy obzvláště pěkný kulatý volume osobáček ;) ps: jo a hloubka je tak paralel... na soutěžní bych musel přitlačit, ale tam zase stačí jedno ;)
CG bench-press: (cca 40 cm)
4x 60 kg
2x 80 kg
2x 100 kg
4x 117.5 kg, 1. pracovní, stopky
4x 117.5 kg, už jenom tři stopky a čtvrtá bez
4x 117.5 kg
4x 117.5 kg, 4. pracovní
dnes už to na stopky nebylo, ale zase jsem si dokázal činku odebírat i přes bolavé rameno sám.
Pendlay rows:
6x 77.5 kg, 1. pracovní
6x 77.5 kg
6x 77.5 kg
6x 77.5 kg, 4. pracovní
takticky jsem shodil váhu a dal si to striktně. Marťas +40 :O
Váhovka: 105 kg, v sobotu ráno jsem navážil 103.5, což mě překvapilo, ale o víkendu jsem to zase dojedl.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po květen 06, 2019 9:48 am Předmět: |
|
|
Tak a už nemáš výhovorku. Dohnal si moje all time best PR so 180kg, chcem tam na konci vidieť aspoň 230kilo drep, inak ma naserieš _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: po květen 06, 2019 2:17 pm Předmět: |
|
|
To je fakt nádhera vlku! Můžu jen závidět!
Nechceš se zúčastnit v září oblastního mistrovství raw?
| vlk# napsal: | | důležité poznatky: v širším postoji nemám dole potřebnou sílu, o něco užší umožní nechat dole tu moji over-weight zmáčknout a využít toho k pohybu nahoru. |
Já to mám naopak, poslední dobou postoj rozšiřuju, zaprvé je lepší páka = větší síla, navíc jak stojím na široko, musím pořádně roztahovat kolena, aby mi nepadaly dovnitř, tím pádem zatínám gluteály a dole cítím větší sílu... jen je trochu větší problém se dostat do hloubky _________________ vfab
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
|
| nahoru |
|
 |
bucco
|
|
| nahoru |
|
 |
maciak
|
Zaslal: út květen 07, 2019 1:43 pm Předmět: |
|
|
kokos ten drep..gratulujem a zavidim, toto dam aj ja raz
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|