vlkův log - lepší už to nebude

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 169, 170, 171 ... 290, 291, 292  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> vlkův log - lepší už to nebude
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vlk#

PříspěvekZaslal: pá prosinec 10, 2021 12:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

10. prosince 2021, pátek
benč - šestky, ranní trénink bez Magumiho, Mag's Garage Gym

Bench-press: (stopky)
6x 6x 92.5 kg, RPE 8-9, inu stopky utahají

Military press:
6x 4x 57.5 kg, RPE 8

Shyby: (nadhmat, naširoko)
6x 3x BW

váhovka: 96.6 kg

trénink šel rychle, jak nebyl Magumi, tak jsem se nezdržoval kecáním... zatím se neozval, tak doufám, že je vše v pořádku.

a dnes jsem si vyzvednul berle neboli francouzké hole, říkala ortopedka, že je budu potřebovat :)

a fb mi připomněl, že jsou to dva roky, od našeho posledního mikulášského zvedání...
tehdy ještě Carabas těch 162.5 kg nezatlačil, jak sám v logu zmínil, a Maciak opravdu řval :D

zleva: Maciak, Carabas (pod činkou, bez hlavy), já (vlk), Pajas (spekounP), Danka, Magumi (částečně)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vlk#

PříspěvekZaslal: so prosinec 11, 2021 8:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

11. prosince 2021, sobota

volno - plánované, resp. očekávané

včera jsem se viděl po více než půl roce s bráchou a nenapadlo nás nic lepšího, než si zajít do hospody, tatarák a vynikající tanková plznička v A-plzeňské restauraci. celý večer jsme to měli pod kontrolou, jenom ten závěr jsem neukočíroval. ale dnešní plán B s tím počítal, peklo se cukroví, takže jsem vyrobil deset plechů a nebyl tak úplně k ničemu, abych to řekl diplomaticky. už se těším zítra na ráno a na těch finiších ještě budu muset zapracovat. ale radši až zase za dlouho ;)

jinak se volno i docela hodilo, po čtvrtečních šestkových dřepech a pátečních šestkových benčích překvapivě svalovka, což značí, že už se dostávám na rozumné váhy.

Magumi žije, ale občas, jako v pátek, mu záda trénink nedovolí, takže nic moc a držím mu palec, ať se s tím podaří někam pohnout.
vlk#

PříspěvekZaslal: ne prosinec 12, 2021 2:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

12. prosince 2021, neděle
nohy - čtyřky, dopolední trénink, Maximus

Dřepy: (high-bar, SBD)
6x 4x 125 kg, RPE 8, první dvě série dynamicky, až jsem přepočítal závaží... pak to ztěžklo

Čelní dřepy: (SBD)
6x 4x 95 kg, RPE 8, zpočátku dobrý, pak jsem musel hodně hlídat zpevněná záda, aby se nic...

Good mornings:
4x 8x 60 kg

Biceps, jednoručky:
4x 6x 20 kg

váhovka: 95.6 kg, zřejmě dočasná podváha související s pátečním večerem a sobotním režimem

dřepoval jsem s jedním mileniálem, který vyhnal mrtvoláře pryč, ať nezabírá stojan :) tak jsem byl rád. docela mu to šlo, výborná hloubka i technika dobrá, trochu hrr, ale holt mládí... šlo vidět, že se to někde učil, a těch 3x90 slušných, na to že byl o dvě váhovky níže než já :) a mně to asi taky nakoplo, protože jsme šli nahoru po 20 a bylo to pořád lehký, včetně pracovních... dokud neodešel :D u těch čelních jsem v půlce zvažoval, že to zabalím a nebudu riskovat, že to záda nevydrží... ale zase, jsou to letos závěrečné dřepy, tak jsem chtěl dokončit :)
Turakam

PříspěvekZaslal: ne prosinec 12, 2021 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Inak parádna fotka!
decarabas

PříspěvekZaslal: ne prosinec 12, 2021 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Joj veru parádne bolo pred tými 2 rokmi, škoda toho covidu, takto nám pošahal do tradície.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
vlk#

PříspěvekZaslal: po prosinec 13, 2021 11:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

13. prosince 2021, pondělí
benč - čtyřky, ranní trénínk, Maximus

Bench-press: (stopky)
6x 4x 102.5 kg, RPE 8, nic dalšího jsem nezkoušel, abych ještě zvládl military

Military press:
5x 2x 62.5 kg + 8x 62.5 kg amrap, spoko, ještě jsem místo toho zvažoval zkusit 1RM, ale tohle taky dobrý

Horní kladka: (na hruď)
4x 8x 60 kg, až na dotek, takže zlepšení

Spodní kladka: (veslo)
4x 8x 100 kg, zhoršení, 110 ani náhodou, chvíli necvičíš a jde to do háje

Triceps, stahování lana: (volná kladka)
4x 8x 60 kg, když po sérii uvolňuji lano velmi pomalu, asi pět sekund, tak nic nebolí

Břicho, přednožky:
4x 12x

váhovka: 95.4 kg po tréninku

příjemný trénink, zítra už si beru volno.
vlk#

PříspěvekZaslal: st prosinec 15, 2021 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

15. prosince 2021, středa
oprava kolene, Iscare

dost poničená a odchlíplá chrupavka až na kost, což bylo to, co bolelo, říkala moje ortopedka a operatérka v jedné osobě, a že to nebylo jenom tím zraněním, naštěstí plánované zákroky se zdařily, tak zbývá doufat, že se vše správně zhojí. bohužel nejmíň 4 týdny vůbec nezatěžovat a zpočátku ani moc neohýbat. do zítřka ležím, protože mám drén. v pátek na kontrolu, pokud to zvládnu. zatím to moc nebolí, něco příjemného do mě kape :)
Kelly

PříspěvekZaslal: st prosinec 15, 2021 6:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
15. prosince 2021, středa
oprava kolene, Iscare

dost poničená a odchlíplá chrupavka až na kost, což bylo to, co bolelo, říkala moje ortopedka a operatérka v jedné osobě, a že to nebylo jenom tím zraněním, naštěstí plánované zákroky se zdařily, tak zbývá doufat, že se vše správně zhojí. bohužel nejmíň 4 týdny vůbec nezatěžovat a zpočátku ani moc neohýbat. do zítřka ležím, protože mám drén. v pátek na kontrolu, pokud to zvládnu. zatím to moc nebolí, něco příjemného do mě kape :)

Skoré uzdravenie, nech si čoskoro znova pod činkou
decarabas

PříspěvekZaslal: st prosinec 15, 2021 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
něco příjemného do mě kape :)

Tak vela zdaru, po takejto oprave budu drepy lietat same!

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
cohen999

PříspěvekZaslal: st prosinec 15, 2021 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vyuzi ten cas na zhodenie kileciek 🙃 ...a samozrejme skore uzdravenie a uspesnu rehabilitaciu.
seeya

PříspěvekZaslal: st prosinec 15, 2021 10:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

verim ze rehabilitacia prebehne podla planu, dnes uz vedia rozhybat aj lazarovho deda, len treba mat stastie na doktora. Snad je to v cz o chlp lepsie jak u nas..
vlk#

PříspěvekZaslal: pá prosinec 17, 2021 4:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

17. prosince 2021, pátek
koleno - ortopedie, 2. den po operaci, kontrola a odsávání

díky borci za podporu!

koleno se zlepšilo, což mě uklidnilo, protože první noc a první den po operaci, abych byl upřímný, tak nic moc, až jsem si říkal, jestli mi to bylo zapotřebí... bylo, protože jak mi dnes ortopedka potvrdila, ta odchlíplá chrupavka musela pryč, už by nepřirostla, jenom by bolela a omezovala. postup pak stejný jako u toho rozsáhlejšího poškození na vnitřní straně, narušit kost a pokusit se vytvořit alespoň vazivo. chrupavka už to sice nebude, ale lepší než nic. to je taky důvod, proč to koleno nejméně čtyři týdny nesmím zatěžovat, striktně bez došlapu. žádné kdo dříve "už zase skáču přes kaluže". řídit taky nesmím, že bych si k Magumimu dojel na benč a na hrazdu... tak to vypadá, že budu měsíc atrofovat. bez opory obou nohou se toho moc nedá, ani ty bicepsy a tricepsy pořádně pumpovat. máčet to taky nesmím, takže žádný bazén ani wellnes, ostatně s berlema bych tam ani nešel. do 15. 1. je tedy plán jasný.

další kontrola a odsávání v úterý 21. 12., budu se muset zeptat alespoň na mobilitu, v jakém rozsahu můžu zkoušet, zatím je to minimum.

Naposledy upravil vlk# dne so leden 01, 2022 6:39 pm, celkově upraveno 1 krát
Solferino

PříspěvekZaslal: pá prosinec 17, 2021 4:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No tak nejhorší máš snad za sebou, držím pěsti s uzdravením. Měsíc bez fitka, to si neumím ani představit, ale po tom měsíci už to snad bude, navzdory názvu logu, jen lepší a lepší
vlk#

PříspěvekZaslal: so leden 01, 2022 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1. ledna 2022, sobota
všechno nejlepší v novém roce 2022, lifterská rodino! ;) ať vám to zvedá, zdraví slouží a maximálky i objemy rostou :)

a jak na nový rok, tak po celý rok... říká se, venku po poledni pod mrakem, 12 °C, fouká jenom mírně, je fajn potkávat na nový rok tolika lidí, kteří vyrazili do parku :) důchodci, rodiče s dětma, s kočárkama, běžci... všichni normální zřejmě ještě dospávali :D já měl včera pouze láhev dobrého sektu, takže vstávání na výbornou ;)

chůze o franc. holích: (bez zátěže na pravou nohu)
900 metrů, převýšení +30 m, cca 25 minut
pauza 45 minut, lavička, krásný výhled, káva, dobrá knížka...
900 metrů, převýšení -30 m, cca 25 minut

nevím přesně, co to posiluje, ale jak jsem byl přes dva týdny bez fyzické aktivity, cca 400-500 berlo-kroků denně, tak to stačilo.

váhovka: 93.8 kg, kreatin všechen odtekl, svaly se mění v bláto a tuk, a tuk bez pohybu nesplálím

na ortopedii kontrola 4. 1., žádné urychlení procesu neočekávám, nohu nedokážu nějak více zatížit, ne že bych to zkoušel úmyslně, ani nějak více ohnout - dostat se do auta, samozřejmě jako spolujezdec, je něco jako dostat ježka do klece, ale, a to hlavně, neočekávám ani žádné zpomalení. koleno jsem poctivě ledoval, což se ukázalo jako funkční, poslední kontrola 21. 12. dopadla dobře, to malé množství nebylo potřeba odsávat, vytáhli jsme stehy a když jsem se ptal na zátěž a mobilitu, tak mi bylo řečeno: ohýbání se nebude líbit té chrupavce pod čéškou a zátěž té chrupavce na vnitřní straně, což jsem mohl empiricky potvrdit. takže žádné pokusy, dopřávám tomu čas na zotavenou.

@Solferino díky, taky doufám a Magumi už je v očekávání, kdy si zadřepujeme :D
cohen999

PříspěvekZaslal: ne leden 02, 2022 9:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vsetko dobre do noveho roku! Mal by si si zmenit nazov logu na "ANO, bude lip", alebo tak nejak... 😂

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 169, 170, 171 ... 290, 291, 292  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: