7. srpna 2023, pondělí
"MiB V" W13 prsa čtyřky, polední trénink, Maximus
Bench-press: (stopky, OT2M)
3x 4x 110 kg, RPE 8, rezerva, nástupy na pohodu, na základně je jiná gravitace
8x 110 kg, RPE 9.5, deváté by možná nějak šlo, ale nechci si nic natáhnout
Military press: (stopky na hrudi, OT2M)
4x 8x 55 kg, RPE 9, tentokrát s přemístěním, utahaly krátké nástupy, jinak pohoda
Horní kladka: (na hruď, OTM)
4x 4x 78 kg, vše na dotek, minutové nástupy, easy, na pořadí kladek záleží
Spodní kladka: (naúzko, k pasu, OT1.5M)
4x 4x 130 kg, zvykačka na těžší, menší rezerva
Břicho: (přednožky)
4x 12x BW, až na čtvrtou sérii už začíná břicho fungovat
zlomový týden je za mnou a zlomilo se to naštěstí na správnou stranu :D dřepy se s použitím návleků zase rozběhly, benče ještě nekončí, i když osmičky a šestky už drhnou, military se ještě dva týdny bude vracet, kde už bylo a tahy jsou doplněk, když zrovna nejsou po těžkých dřepech.
do dovolené zbývá 11 dnů, takže 14. týden bych ještě mohl dát, ale ty váhy budou takové kostrbaté a po dovolené stejně budu shazovat... takže bych si vymyslel nějaký zábavný deload ;)
DAVID.LOPAN napsal:
10x150 je už pěknej amrap. To už by mohlo jít 190-200...
teď necvičím na maximální sílu, takže kdybych z toho vymáčk 180, tak bych byl spokojený a když ne, tak doufám, že se tam na podzim ještě doberu.
čas: 50 minut, počasí příznivé, zpocenost 1/10 Drapera :D jako že mokré triko bylo, ale jenom jedno ;)
Ted jsi me pobavil, vidim, ze jsem tu jeste uplne neumrel :))
Mimochodem, je super, ze to tu jeste tak nejak drzite, i kdyz ty stare (a nevim jestli dobre nebo ne )casy, uz se nikdy nevrati, ale casto a rad na ne / vas vzpominam.
sorry za OT
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Ted jsi me pobavil, vidim, ze jsem tu jeste uplne neumrel :))
Mimochodem, je super, ze to tu jeste tak nejak drzite, i kdyz ty stare (a nevim jestli dobre nebo ne )casy, uz se nikdy nevrati, ale casto a rad na ne / vas vzpominam.
sorry za OT
no problemo, je fajn, že ještě žiješ a občas zavítáš, taky jsi ještě mladý, takže uvidíme, čím nás čas ještě překvapí ;)
a staré časy jsou prostě staré, teď je potřeba vytvářet nové časy, dokud na to máme, aby zase jednou byly staré a bylo na co vzpomínat :D :D
jsem rád za každého z těch borců, a mám namysli i dámy, kteří to tu drží a dodávají ostatním motivaci, včetně toho, když se objeví mladá krev, která odolá prvotnímu nadšení a vytrvá ;)
8. srpna 2023, úterý
DELOAD, odpolední trénink, Maximus
Dřepy: (high-bar, sbd, no belt)
up to 2x 170 kg, RPE 9.5, spoko, více bych sám nešel
16x 140 kg amrap, někde v logu jsem viděl, že v roce 2016 jsem dal low-bar s opaskem 15 opáček, tak jsem se hecnul, pak už nebyl morál ani kyslík
Biceps: (jednoručky, ve stoje)
4x 10x 16.5 kg, střídavě, akorát, po čtvrté sérii výtuh
kratší příjemný trénink, další týden cyklu už před dovolenou začínat nebudu, dopřeju si trochu zábavy, ale zase aby ta síla nešla moc dolů.
10. srpna 2023, čtvrtek
DELOAD, odpolední trénink, Maximus
Bench-press:
up to 2x 125 kg, RPE 9.5, stopky, třetí možná se spotterem, dvojku bych ještě se 130 nedal
16x 100 kg, amrap, bez stopek, možná ještě jedno se spotterem, zatím to víc nejde
Military press:
up to 2x 80 kg, RPE 9, dvojku s 85 bych nedal, tak jsem to dál nepokoušel
15x 60 kg, amrap, pak už nebyla šťáva ani nálada, na tlaky ještě musím zesílit
Břicho: (přednožky)
4x 10x BW
kratší trénink, včera jsem se nedostal, příprava všeho na dovolenou a ještě do toho doktoři je šrumec, dnes to zase nevycházelo, tak jsem se po posledním odpoledním meetingu sebral a jel do fitka se aspoň protáhnout, jak praví klasik, žádný volný čas není, ten si musíš udělat.
zítra ráno s Magumim náš první a asi jediný prázdninový trénink, tak už se těším, plán není, takže si to určitě užijeme ;)
MilanT napsal:
vlk# napsal:
16x 140 kg amrap
Tak tohle je SOLIDNÍ. 16 opakování a ještě s takovou váhou, to asi fakt mohou dělat jen masochisti
11. srpna 2023, pátek
DELOAD, ranní trénink, Mag's Garage Gym, já a Magumi
Bench-press: (stopky)
up to 2x 130 kg, lepší než včera
up to 1x 140 kg, Magumi hecoval, nevěřil bych, že to aktuálně můžu dát, stopka pidi mini, ale odraz to nebyl
16x 100 kg amrap, bez stopek, o kousek slabší než včera, ale není divu
Čelní dřepy: (sbd, no belt)
up to 1x 130 kg, je vidět, že to necvičím, ale spoko, dostal bych se do toho
první a možná jediný společný prázdninový trénink, Magumi se o prázdninách utrhnul na benči z řetězu a chtěl si dnes zkusit aktuálku, když bude mít spottera, protože ženu tímhle nechtěl stresovat :) je neuvěřitelné, jak se po pěti letech vzpírání, co nebenčoval, vrací zpět. co ve svalech jednou je, to tam zůstane.
já benčoval naposledy včera, před 15-ti hodinama, tak jsem mu říkal, že to je dobrý nápad! že se mi taky bude hodit spotter, který mi do toho zbytečně nešahá ;) navíc dobrá lavice, osa a nepodvážené kotouče.
pak jsme si ještě dali čelňáky, tam mě taky převálcoval, ale holt má pár tréninků navíc a já neměl zvyklé zápěstí ;)
Páni, vy ste inde, čumím so sánkou dole! Wow! A Magumi, tak to nemám slov, to je chlap-žula.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
DÍKY VŠEM!! na podzim to ještě zkusíme posunout, Magumi už ve svém logu popsal svůj smrtící objemový program, já po dovolené od září plánuju ještě chvíli zůstat u návratovky.
12. - 13. srpna 2023, víkend
koupaliště v Neratovicích s dcerkou, teplota vzduchu 30+, voda dle receptu pana Priessnitze, výborně se to doplňovalo!
14. srpna 2023, pondělí
DELOAD, nohy čtyřky, polední trénink, Form Factory Václavák
Dřepy: (high-bar, sbd, no belt, OT4M)
4x 4x 160 kg, RPE 10, loni jsem na tom končil s páskem, teď to šlo i bez, i když "šlo" je silné slovo :D
Biceps: (jednoručky, ve stoje)
2x 4x 22.5 kg, bylo tam nějak přelegínováno u jednoruček, tak už jsem se pak mezi ně necpal
když jsem měl na zádech 150, tak jsem pochopil, že dnes žádné hi-reps nebudou, i když už je to šest dnů od posledních dřepů, navíc jsem si uvědomil, že suplementy jsem měl naposledy v pátek ráno před tréninkem s Magumim a dnes jsem zapomněl, takže svalíky nebudou mít dost šťávy ani ten drajv, a tím jsem výmluvy uzavřel a zkusil dát čtyřku 160, bylo to těžké a pomalé, ale když už padla jedna, tak čtyři musí taky, soustředil jsem se, aby zbylo dost síly i na čtvrté opáčko, po druhé sérii jsem měl půlku za sebou a po třetí už zbývala jenom jedna a ta už se musí :) pak jsem ještě zvažoval tahy, ale nebyl morál, bylo teplo, a je to deload, takže žádné dlouhé náročné tréninky.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru