|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
seeya

|
Zaslal: čt leden 11, 2024 11:44 am Předmět: |
|
|
wendler za mna topka :) Som zvedavy jak ti to zaslape..ale na bench mi to nikdy nefungovalo _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
caukymnauky
|
Zaslal: pá leden 12, 2024 4:36 am Předmět: |
|
|
Jj, ty manzety u beznych (levnych) tlakomeru jsou na bezne rozmery nadlokti... coz kdyz bencujes 160, tak mas asi trosku vic  Melo by to tam i byt napsane, do jakeho rozmeru to je...
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá leden 12, 2024 2:33 pm Předmět: |
|
|
Ten tlak si hlídej, kamaráde; jestli si ho můžeš měřit doma, klidně přeměřuj každý den. Jak jsi sám zjistil, u doktora ti to často nenaměří správně, protože musíš být v klidu, ale v kombinaci s tím vyšším cholesterolem a těmi sraženinami se to bohužel nasčítá.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá leden 12, 2024 3:04 pm Předmět: |
|
|
12. ledna 2024, pátek
volno - po prvním týdnu
včera mi volala sestra od praktického... pan doktor už má ty vaše výsledky z laborky, a chce vás zítra zase vidět, přijďte nalačno, pošle vás na další odběr. skvělý způsob, jak nasadit brouka do hlavy! tak jsem dnes ráno šel na popravu a byl to "jenom" ten cholesterol. ale pořádně naboostovaný, víc, než když jsem šel loni o prázdninách poprvé ke kardiologovi. tak jsme si pokecali, jakou to hrajeme s kardiologem hru, že mi nejprve dal slabé prášky, což slušně kleslo, teď mi povolil je vysadit s tím, že si chci zkusit to udržet životosprávou... což praktik hned okomentoval, že se zjevně nepovedlo, pak ještě, že to silové cvičení tomu neprospívá, že bych měl přešaltovat na aerobní... no, na kontrolní odběr už jsem nemusel, ale mám se hlásit v nějaké lipidové poradně. maminko, dokud jsem nezašel k prvnímu doktorovi, tak jsem byl zdravý!
včerejší kroky: 9 tis.; spánek: 8.5 h; tep klid/min: 50/41
| seeya napsal: | | wendler za mna topka :) Som zvedavy jak ti to zaslape..ale na bench mi to nikdy nefungovalo |
další doporučení... tak jsem zvědavý :) a na benč taky... ale chci tomu dopřát potřebný čas než budu hodnotit.
| caukymnauky napsal: | Jj, ty manzety u beznych (levnych) tlakomeru jsou na bezne rozmery nadlokti... coz kdyz bencujes 160, tak mas asi trosku vic Melo by to tam i byt napsane, do jakeho rozmeru to je... |
je to tak... na doma jsem si kupoval dostatečnou, ale u doktora mi většinou říkají, tak si to podržte :) sice tolik nebenčuju, ale konfekční velikost už to není.
| Magumi napsal: | | Ten tlak si hlídej, kamaráde; jestli si ho můžeš měřit doma, klidně přeměřuj každý den. Jak jsi sám zjistil, u doktora ti to často nenaměří správně, protože musíš být v klidu, ale v kombinaci s tím vyšším cholesterolem a těmi sraženinami se to bohužel nasčítá. |
hlídám, sice ne denně, ale tak jednou měsíčně se celá rodina měříme, pro děti je to velká zábava, a mívám tam plus mínus stabilních 120/80, a je to už roky, takže nemám potřebu to sledovat nějak častěji, a i teď, když jsem se pak přeměřil doma, tak to tam je, klep, klep.
Naposledy upravil vlk# dne so leden 13, 2024 2:54 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá leden 12, 2024 3:19 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | pak ještě, že to silové cvičení tomu neprospívá, že bych měl přešaltovat na aerobní...
hlídám, sice ne denně, ale tak jednou měsíčně se celá rodina měříme, pro děti je to velká zábava, a mívám tam plus mínus stabilních 120/80, a je to už roky, takže nemám potřebu to sledovat nějak častěji, a i teď, když jsem se pak přeměřil doma, tak to tam je, klep, klep. |
To první není pravda, mohl bych vytáhnout spoustu studií o tom, jak silové cvičení pomáhá při regulaci hladin cholesterolu a lipidů. Aerobní cvičení je fajn a má taky spoustu benefitů, ale určitě zvedej dál.
Je super, že to hlídáš a že v klidu máš tlak v pořádku, to je dobrá zpráva.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: so leden 13, 2024 2:45 pm Předmět: |
|
|
13. ledna 2024, sobota
531+BBB, M2 W2/4 D1/4, dřepy 3+, dopolední trénink, Maximus
Dřepy: (low-bar, sbd)
3x 110 kg
3x 130 kg
10x 150 kg, opasek 2. dírka, série 3+, cardio kills...
5x 10x 90 kg, a Magumi si to dává na čelňáky... +10 kg jsem přihodil, ať to má větší výnos a dnes velmi lehce
Břicho: (přednožky)
3x 10x bw
v supersérii
Biceps: (velká činka)
3x 10x 35 kg, a stačilo, na pět sérií nebyl morál
včerejší kroky: 9 tis.; spánek: 9 h; tep klid/min: 50/41
spoko, začátek druhého týdne, vůbec jsem necítil potřebnou sílu, tak jsem si říkal, jak asi dřepnu aspoň osmičku, navíc první činnost takhle v sobotu po ránu, ale prošel jsem se do fitka, pomalu se na dřepech rozhýbal, abych se dostal na low-bar, pak jsem utáhnul opasek a děj se vůle... osm bylo tak akorát, ale věděl jsem, že ještě jedno a půl dám, tak proč se šetřit. na dlouhé série jsem přihodil desítku, ať to trochu povzbudím, ale vůbec to nebylo poznat, dnes perfektní setup i dráha, takže bylo jedno, kolik mám na zádech, bouchal jsem tam desítky, ale mezi nima tedy poctivě odpočíval, ne že bych to dal v kuse.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: ne leden 14, 2024 12:26 pm Předmět: |
|
|
Klobouk dolů, tohle je fakt super zápis. Jsi borec.
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: ne leden 14, 2024 12:35 pm Předmět: |
|
|
Jsem zvedavej, kam tyhle kardio série dotáhneš. 10x150kg je dost dobrý výkon.
|
|
| nahoru |
|
 |
Carmelita
|
Zaslal: ne leden 14, 2024 12:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: ne leden 14, 2024 1:31 pm Předmět: |
|
|
14. ledna 2024, neděle
531+BBB, M2 W2/4 D2/4, benče 3+, dopolední trénink, Maximus
Bench-press: (stopky)
3x 95 kg
3x 105 kg
7x 115 kg, série 3+, lepší než ve čtvrtek, osmá tam nebyla, je to ve vývinu
3x 10x 65 kg, stopky, dynamika, OT2M, původně jsem naložil 70, ale pak jsem si řekl, že pomaleji dál dojdu
Shyby: (nadhmat, naširoko, OT2M)
5x 4x BW, spíše tři a půl
včerejší kroky: 8.5 tis.; spánek: 8 h; tep klid/min: 51/42
extra krátký trénink, ale jak rychle si na to člověk zvykne ;) u benče se budu snažit dohnat objem v těch dlouhých sériích, tak budu postupně navyšovat.
| spekounP napsal: | | Jsem zvedavej, kam tyhle kardio série dotáhneš. 10x150kg je dost dobrý výkon. |
to já taky, ale snažit se překonat v každým cyklu, to asi brzo skončím.
| Magumi napsal: | | Klobouk dolů, tohle je fakt super zápis. Jsi borec. |
| Carmelita napsal: | | Moc pěkné. |
díky, proti těm vašim tréninkům je to úplný minimalismus :D
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út leden 16, 2024 1:10 pm Předmět: |
|
|
15. ledna 2024, pondělí
wellness, Jedenáctka Chodov
wellness
15 min. aroma sauna
10 min. finská
10 min. pára
s tou finskou budu muset asi ubrat, měl jsem pak úplně červené oči, asi mi nedělá dobře na cévy a cévky. jinak pondělí je mnohem lepší než tam jít o víkendu.
taky si budu muset začít hlídat příjem kávy, už podruhé během krátké doby se mi stalo, že jsem už od pátku, protože jsem měl home office, a během víkendu "zapomněl" pít kávu, v neděli už přes poledne strašná únava, začínala mě bolet hlava, tak jsem si dal hoďku a půl šlofíka, pomohlo částečně, večer jsem šel spát brzo a spal deset hodin jak mimino, ráno pořád únava a bolest hlavy, až mi došlo, že mám absťák :/ mohl bych přestat pít kávu a tím to vyřešit, ale...
včerejší kroky: 8.5 tis.; spánek: 10.5 h (!); tepovka klid/min: 51/41
16. ledna 2024, úterý
531+BBB, M2 W2/4 D3/4, tahy 3+, ranní trénink, FF Václavák
Mrtvý tah:
3x 130 kg
3x 150 kg
8x 170 kg, trhačky, série 3+, osmé mě téměř vyplo, ale musel jsem a ten pocit potom :D
5x 10x 100 kg, trhačky a nestydím se za to, hezky technicky, přihodil jsem +10 kg, ať je to znát
Břicho: (sed-leh)
5x 10x BW, po třetí sérii jsem si říkal, že bude stačit, po páté už mi přestávalo být volno :D
včerejší kroky: 8.5 tis.; spánek: 8 h; tep klid/min: 51/41
vstávat se mi vůbec nechtělo, zřejmě pořád absťák z té kávy, včera jsem si dal jenom jednoho "vyprošťováka", ale jak už psal David a jak jsem mu odpovídal, stačí to překonat a ve fitku už bylo fajn, až tak, že jsem se hecnul a v rámci programu zase vylepšil "kardio" sérii :D
Naposledy upravil vlk# dne pá červen 21, 2024 10:21 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út leden 16, 2024 1:35 pm Předmět: |
|
|
Krásně přidáváš, zdá se, že ti tenhle program moc hezky sednul, a 8 x 170 je super výkon. Na 1x220 budeš mít coby dup.
Co se týče kafe, já jsem taky regulárně závislý, nic si z toho nedělej. :) Ale piju ho jenom dopoledne, takže v noci se mi spí dobře.
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út leden 16, 2024 1:47 pm Předmět: |
|
|
S kavou sa mi stalo presne to iste. Asi po 24 hodinach, mozno trochu dlhsie od poslednej davky prisiel strasny hlavybol. Potom som si dal davku a pohoda. Svagor raz skusal s kavou prestat uplne. Po tyzdni to vzdal. Koho este nebolela tyzden v kuse gebula, tak nech sa paci, toto je navod. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út leden 16, 2024 2:24 pm Předmět: |
|
|
preco by sa niekto chcel dobrovolne vzdavat kavy? Pre mna je to proste jak nedelna chvilka poezie, ciry relax :D
ten spanok zavidim, ja uz nie som schopny spat dako dlhsie ako 6 hodin _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út leden 16, 2024 2:35 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | | preco by sa niekto chcel dobrovolne vzdavat kavy? | Zdravotne dovody vedia byt naozaj presvedcive.
Ale ano, ja kavu milujem, preto sa mi stalo za tie dekady, co som zavisly iba raz, ze som si zabudol dat. Okolnosti ma ospravedlnuju, boli sme na chate, kde prevazovala chut na alkohol, nez na kavu. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|