vlkův log - lepší už to nebude

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 251, 252, 253 ... 290, 291, 292  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> vlkův log - lepší už to nebude
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vlk#

PříspěvekZaslal: pá leden 10, 2025 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

9. ledna 2025, čtvrtek

chůze 2.5 km, Strašnice - Žižkov, tempo 10:50, tepovka 107 t/m

píšu jenom měřené aktivity, jinak toho samozřejmě nakrokuju více, třeba dnes 14.2k/11.5 km, což je od Vánoc, s novýma hodinkama, prozatím nejlepší výkon, musím se aspoň hýbat, když už nic nezvednu

10. ledna 2025, pátek

chůze 3.5 km, Žižkov - Václavák, tempo 10:35, tepovka 107 t/m

pořád šípková růženka a 9+ h spánku, ale dnes už jsem se cítil znatelně zdravěji a o víkendu bych mohl zkusit něco podniknout ;) jedenáctý den nemoci už mi to celkem stačilo.

a ještě to hodnocení roku 2024, které bude asi stručnější...
vlk# napsal:
31. prosince 2023, neděle , čas bilancovat...

prosinec - na přelomu měsíce dva týdny nemoc a pak jsem začal program Wendler 5/3/1 + BBB (Boring But Big) s odhadovanýma maximálkama 180/140/200, mělo by mi to vydržet rok, takže v závěru roku 2024 jsem zvědavý, jak to dopadne ;)

vida, jak se ten log hodí... letos opět dva týdny nemoci v závěru roku, ale o měsíc později

leden - srpen - Wendler 5/3/1 + BBB (Boring But Big), mesocykly M1 - M8, podařilo se dodržet větší půlku plánu ;) silově sice žádná sláva, končil jsem na dřepu 190 (+10), benči 135 (-5), tahu 220 (+20) a military 85, ale BBB jsem dával SQ 5x10x130 bez pásku, BP 5x10x85 stopky, DL 5x10x140 bez pásku a MP 5x10x60 stopky a to čtyři týdny po sobě, což je asi historické objemové PR :) a mimo program jsem si v květnu na tréninku s Magumim zopakoval dřep 200 kg, poprvé v M2 ;)

záři - znovu jsem otočil Wendlera, nejprve s doplňkem 10x5/3/1, pak 5x5/3/1, ale už to nešlo, dva mesocykly a hotovo, ovšem naskytla se světlá chvilka, kdy jsem byl mimořádně odpočatý na tahy a tak jsem si v Areně zatáhnul all-time PR 230 kg bez pásku, hook-grip jenom s magnézkem, druhá velká radost letos po dřepu, krom toho i 3x210 PR a 5x200 PR, obojí už opasek a trhačky.

říjen - pokračoval jsem volně s 5/3/1 + 5x5/3/1, ale silově to šlo do kopru, světlý moment byla turistika, kdy jsem v Krkonoších dal 35 km s převýšením 780 m v čase 8:10 h a nakrokoval 50 tis. kroků, opět all-time PR.

listopad - údržba, znovu jsem zařadil čelní dřep a dostal se na 140 kg, ale začali jsme s Magumim držet pánský klub v Karlíně, jednou za dva týdny v neděli dopoledne, fitko + wellness a to je boží relax :)

prosinec - údržba, bída a šeď, v závěru roku jsem se konečně dostal do stavu, že jsem otestoval maximálky 170/130/210/80 a začal nový cyklus "MiB V" aneb osmičky, šestky, čtyřky, ale nedokončil jsem ani první týden a složil mě moribundus, takže to zkusím příští týden znovu nakopnout a jsem zvědavý, kam se dostanu ;)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vlk#

PříspěvekZaslal: so leden 11, 2025 6:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

11. ledna 2025, sobota
"MiB V" W1 D6/6, tahy+tlaky, čtyřky, odpolední trénink, Form Factory Brumlovka

Mrtvý tah:
4x 4x 140 kg, hook-grip, rpe 7, pauzy 2 min., strašně mě bolela kolena jinak samozřejmě váha není o čem

Military press: (stopky na hrudi)
4x 4x 50 kg, rpe 7, pauzy 1 min., dynamika, váha taky není o čem, tak jsem se soustředil na techniku

Rameno-stroj:
4x 20x 10 kg, pauzy 2 min., příště přidám, ale tady nedám víc než dvacet ani bez zátěže

Předkopky:
4x 20x 20 kg, pauzy 2 min., váha lehká, ale dvacet opáček a hotovo

Motýlek:
1x 50x 10 kg
3x 50x 15 kg, pauzy 2 min., a téhle váze už jsem zůstal, tady už ten závěr pálil jak má

čas 1 h

váhovka 102.5 kg

sauna 15 minut, na teploměru bylo 100+, ale asi kecal, bylo tam tak akorát

nové fitko, pěkné, čtyři klece BearFoot, kde se dá dřepovat, tahat, se vzpíráním nevím, je tam klasická guma na zemi, chtěl jsem se zepat, tak příště, taky je tam dráha a saně, na benče ty dvě horší TechnoGym lavice, ale budiž, jinak stroje na všechno možné, dokonce i Belt Squat jsem tam viděl, asi tři věže s cihličkama a tak deset běhacích pásů, sauna střední velikosti, společná, pěkná nová dobře vyhřátá, ale jenom tři lehátka v odpočívárně, ovšem polstrovaná, takže to chce ještě prostěradlo pod sebe.

konečně! 12 dnů od posledního tréninku, ráno jsem se cítil dobře, spánek 10 h, mohl bych si dát ještě o víkendu pohov, ale cítím, že už jsem za apexem, za bodem návratu, a že už mě tam snad nehodí ani větší fyzická námaha, přičemž dnes to žádná větší nebyla takže pohoda.

trénink jsem zotavovací nevymyslel, tak jsem prostě dorazil ten šestý den prvního týdne s tím, že všechno je zatím lehké a během druhého týdne se zase postupně adaptuju na zátěž.

fáze II.

chůze Brumlovka - Žižkov, 5.2 km, tempo 11:30, čas 1:00 h, tepovka 112 t/m, nastoupáno 100 m, teplota 1 °C

moc příjemná procházka, ani jsem nevěděl, že takhle pěšky je to šikovně po různých schodištích a průchodech skoro pořád rovně a stačí šlapat ;) zapomněl jsem si totiž mobil, tak jsem byl odkázaný pouze na hodinky, musel na nich najít cíl, což chce trochu trpělivosti a navigace už pak opět fungovala špičkově, dokonce jsem neplánovaně vyzkoušel i přepočet trasy, když jsem se dostal do míst, kde už to znám :) získávám k nim důvěru a nebál bych se ani více mimo civilizaci.
Carmelita

PříspěvekZaslal: ne leden 12, 2025 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Supr trénink! Vítej zpátky. Ať už je jen dobře.

https://forum.ronnie.cz/carmelita-grace-in-strength-t39323.html
vlk#

PříspěvekZaslal: ne leden 12, 2025 9:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

12. ledna 2025, neděle
"MiB V" W2 D1/6, dřepy+benč, 8+, večerní trénink, Form Factory Vinohradská

Dřepy: (high-bar, sbd, no belt)
4x 8x 105 kg, rpe 8, pauzy 2 min., vůbec to nebylo lehké, chyběla dynamika, jsem slabý

Bench-press: (stopky)
4x 8x 82.5 kg, rpe 8, pauzy 1.5 min., dynamika a díky kratším nástupům jsem ta prsa ve čtvrté hezky odpálil

Horní kladka: (naširoko, na hruď, na dotek)
4x 8x 60 kg, pauzy 1 min., díky krátké pauze to opět v závěru hezky pálilo

Biceps: (velká činka, vestoje)
4x 8x 30 kg, pauzy 1.5 min., akorát, aby to šlo striktně

čas 50 min., prům. tepovka 120

sauna 15 min. + studená sprcha

večer se objevilo volné okno a nechtělo se mi moc daleko, tak jsem si zašel na Želivárnu, je to fakt mega-fitko a moc dobrý pocit jsem z toho počtu lidí, co tam zároveň cvičilo neměl. ale narozdíl od minule jsem objevil další "tajnou" místnost, kde byly 4 oboustranné klece, tj. 8 pozic a z toho 4 s platformama, obsazenost poloviční, takže dřepovat bych se tady jít nebál. navíc jsou tu dvě platformy na vzpírání včetně bumperů, ty byly obě volné, takže ani Magumi by tady nestrádal, krom toho i dvě vesla, tahle místost byla dobrá.

po dřepech jsem šel do hlavního mega-sálu, který už jsem znal a kde jsem věděl, že je 5 (!) použitelných benčových lavic... no, tak 4 byly obsazené, ale mě stačila jedna :) a jak se pak ukázalo, tak se to celkem střídalo, takže počkat si na benč není problém.

po benčích jsem šel na obhlídku, co bych tak dal za doplňky. většina strojů tam měla potahy z poctivé béžové kůže a vypadaly jako gynekologická křesla, teda ne, že bych někdy nějaké takové skutečné křeslo viděl, ale ty stroje vypadaly, že se tam dají zaujmout snad všechny polohy a u některých jsem si ani nebyl jistý, co se tam vlastně procvičuje. taky ta kůže už měla zjevnou patinu, ale přesto byla pěkně hladká a nepoškozená... jo, to je rozdíl kvalitní kůže nebo nějaká koženka. každopádně jsem neměl odvahu se do žádného zapasovat a radši jsem našel horní kladku a pak naštěstí i jednorázové činky na biceps a to mi stačilo.

sauny jsou tam oddělené a při tom množství lidí není divu. střední velikost, dobře vyhřátá a v ní osm chlapů :) a dneska se to sešlo... nějaký farmář 60+, který si sednul tak, že zabral lavici pro tři a pak jeden homo, který si vzal olejíček a začal si potírat obličej a to bylo něco pro toho farmáře :D
F: co to máš?
H: olejíček
F: a na co?
H: na krásu
F: aha. tak to já nepotřebuji. (a sám sobě se zasmál.) to jsem ještě v sauně neviděl.
H: tak to do ní asi moc často nechodíte
F: každý den!
H: no, tak to já jsem trochu jinej...
F: to je slyšet! (to mi přišlo trochu za hranou, ale všichni okolo se náramně bavili :D)

fáze I.

chůze 2x 3 km ještě přes poledne, teplota -1 °C, hezky se po těch namrzlých chodnících šlo

Carmelita napsal:
Supr trénink! Vítej zpátky. Ať už je jen dobře.

díky! tobě taky hlavně zdravíčko!
Magumi

PříspěvekZaslal: ne leden 12, 2025 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kamaráde, moc krásně se ti ten program rozjíždí. To zas budou osobáčky na konci roku.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
vlk#

PříspěvekZaslal: po leden 13, 2025 4:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

13. ledna 2025, pondělí
"MiB V" W2 D2/6, tahy+tlaky, 8+, polední trénink, Maximus

Mrtvý tah:
4x 8x 125 kg, hook-grip, rpe 8, pauzy 2 min., u všeho se teď nadřu, ale bude líp

4x 8x 42.5 kg, rpe 6, pauzy 1.5 min., lehce, ale dost opakování a kratší pauzy udělají svoje

Spodní kladka: (naúzko, k pasu)
4x 12x 80 kg, pauzy 1 min., opakování a krátké pauzy, tepovka padala, ale svaly se nestíhaly dosytit

Předkopky: (uni)
30x 10 kg, už se daří obě stejně, ale po třiceti opáčkách kaput

Zákopky: (vsedě)
30x 20 kg, tak jsem přihodil +5 kg a po třiceti opáčkách hotovka, pokud jsem chtěl ještě dojít domů

čas 38 minut, ale prům. tepovka jen 108 t/m

ráno jsem se cítil rozlámaný, hodinky ukazovaly připravenost k tréninku 4 % a doporučovaly odpočinkový den, ale během dopoledne jsem doplnil živiny, připravenost už byla 12 %, tak jsem šel na to, zatím žádné těžké váhy, takže není potřeba se stresovat a hodinky se to časem naučí. během oslav v závěru roku a následné dvanáctidenní nemoci jsem jim moc kvalitních dat nedodal.

Magumi napsal:
Kamaráde, moc krásně se ti ten program rozjíždí. To zas budou osobáčky na konci roku.

s tím, co zvedám, asi ne :) ale ještě pořád mě to baví, tak uvidím, jestli se do prázdnin k něčemu rozumnému dostanu ;)
vlk#

PříspěvekZaslal: út leden 14, 2025 5:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

14. ledna 2025, úterý
"MiB V" W2 D3/6, dřepy+benče, 6+, polední trénink, Form Factory Václavák

4x 6x 115 kg, rpe 8, pauzy 2 min., kdepak 6+, to ještě bude hodně práce než něco začnu zvedat

Benč-press: (stopky)
4x 6x 92.5 kg, rpe 7, pauzy 1.5 min., dynamika, na tlacích je rezerva, tady dobrý

Shyby: (naširoko, nadhmat)
4x 3x BW, pauzy 1 min., velká bída, i s trojkama jsem měl problémy, zeslábnul jsem

Biceps: (velká činka, vestoje)
4x 6x 40 kg, pauzy 1.5 min., akorát

čas 50 minut, prům. tepovka 107 t/m

Šlapadlo (!): (ale s křeslem :D)
8 min., level 5/10, rpm 75
2 min., level 5/10, rpm ~85, co to šlo, ale nedrželo sedlo, tak to moc nešlo

čas 10 minut, prům. tepovka 131 t/m

je to tak, na strará "kolena" (doslovně), začínám s kardiem, dneska jsem to jenom oťuk a v těch křeslech je to pohodlné, už se nebudu smát Marťasovi (aka Artush007, který už tady nepřispívá), akorát jsou ta sedla dost odrbaná a tomu, které jsem vybral, zlobila aretace, příště zkusím 20 min., což by mělo být minimum a pak se snad dostanu na 30 min., což už by mohlo mít kýžený kardio efekt, mám málo vysoce aerobní zátěže a tohle je nejjednodušší cesta, jenom nevím, jak dlouho potřebné pásmo tepovky udržím, ale to se dá taky trénovat.

Naposledy upravil vlk# dne út leden 21, 2025 3:58 pm, celkově upraveno 1 krát
vlk#

PříspěvekZaslal: st leden 15, 2025 11:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

15. ledna 2025, středa
"MiB V" W2 D4/6, tahy+tlaky, 6+, ranní trénink, Form Factory Václavák

fáze I. aneb dobré ráno skautíci, venku trochu mrholí, co takhle trochu rozproudit krev před tréninkem

chůze 3.4 km, tempo 10:50, prům. tep 100 t/m, z domova do fitka, furt z kopce

fáze II. aneb na recepci zrzka, která už po mně nechce id kartu, když ukazuji multisportku, a ještě se umí usmát :)

Mrtvý tah:
4x 6x 135 kg, trhačky, rpe 7, pauzy 2 min., nebylo to nejlehčí, 10 op. by se mi nechtělo, ale šlo to krásně technicky a nikde se nic nepřetěžovalo

4x 6x 47.5 kg, rpe 6, pauzy 1.5 min., váha žádná, tak jsem to akceleroval, že bych s tím moh rozbíjet strop :)

čas 30 minut i s vydýcháním a jde se na kardio, milé děti

fáze III. aneb pohodlně se usaďte do křesla a zapněte své přijímače, v zorném poli na chodících pásek dva objekty a tergo

Šlapadlo: (křeslo)
12 min., zátěž 5/12, rpm 75, zahřívání
30 sec., zátěž 6/12
30 sec., zátěž 7/12
30 sec., zátěž 8/12
30 sec., zátěž 9/12
1 min., zátěž 10/12, rpm max effort, dosažena max. tepová frekvence 175 t/m

čas 15 min. + 5 min. cool down, prům. tepovka 132 t/m, krásně jsem se zapotil, po 12. minutě se mi zorné pole rozostřilo

fáze IV: aneb prohřejeme unavené svaly

sauna 10 min., stačilo, v přítomnosti dvou mladých sauna-masterů, kteří polévali topení, non-stop si povídali a vyklubaly se z nich sněhové vločky

dobrý začátek dne, trochu jsem se těch tahů obával, že budu polámaný a bude to dřina, ale nakonec všechno drželo, osa běhala po dráze hladce, jenom jsem se samozřejmě trochu zadýchal.

OFF-TOPIC

v sauně jsem nedobrovolně vyslechl konverzaci dvou mladých kluků a připomněl jsem si, jak ten svět byl jiný, když byl člověk mladý, plný energie, nezatížený zkušenostmi, a taky jiný před třiceti lety :)

téma 1 - kérky, aneb Kozoroh z horoskopu má tělo napůl kozel (nebo co to je) a napůl ryba, toho jsem si fakt nikdy nevšim, ani mě to nenapadlo, ani jsem nevěděl proč, teď už vím, kdyby bylo potřeba to použít v nějaké vědomostní soutěži :D taky to vypadá, že tetování je dnes mezi mladýma něco jako "a must", a je jich tolik druhů, že si každý vybere. jo, když jsme byli my děti, nosily tetování jenom určité skupiny osob ;)

téma 2 - "kupoval jsem si teď sešity s pevnou vazbou, píšu si." "co si píšeš?" "takový deník, ještě před třemi roky, teď spíš občasník, a pěkně z toho bolí ruka..." (hm, to by mě nenapadlo, já už teď nepíšu vůbec a když jsem byl v jejich věku, tak jsme byli vycvičení opisováním tabule na přednáškách nebo přepisováním sešitů a nic nebolelo :D). "to já si zapisuju sny..." (hm, tak to bych měl teď sešit asi prázdný), "chtěl jsem zapisovat myšlenky, ale zjistil jsem, že ty jsou moc těžký."

téma 3 - jedna sněhová vločka má holku někde v evropě, kde jsou hory a volají si, tady jsem skoro neposlouchal, protože to bylo tak sweeeet, taková ta fáze před tím, než se začne řešit, kde budou bydlet, jak budou bydlet a začnou jim starosti... ale zvuk se mi znovu zapnul na konci, když říkal, že jí po tom telefonátu poslal "old school" písničky. a ten druhý - nějaký popík? a znovu ten první - ne, nějaký rádiovky z roku 2010. tak to mě pobavilo, co dnes znamená "old school" :D :D

téma 4 - pak začali řešit, jaký má smutek vliv na fyzický výkon v posilovně a to jsem usoudil, že 10 minut dnes bude stačit a můžu se jít schladit

MilanT

PříspěvekZaslal: st leden 15, 2025 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sněhových vloček bohužel exponencionálně přibývá, já jsem tím dennodenně obklopen "Já nejdu cvičit, protože mi ještě nepřišel kreatin." nebo "Je toho na mě strašně moc" (moje oblíbené )
decarabas

PříspěvekZaslal: st leden 15, 2025 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MilanT napsal:
Sněhových vloček bohužel exponencionálně přibývá, já jsem tím dennodenně obklopen "Já nejdu cvičit, protože mi ještě nepřišel kreatin." nebo "Je toho na mě strašně moc" (moje oblíbené )

Presne, alebo keď niekto vyplakáva!

MilanT napsal:

musím lépe načasovat jídlo před tréninkem, s hladem se rumuny tahat nedají, když jsem šel při druhém opakování nahoru tak jsem věděl že bych ještě jedno udělal a šel bych zvracet

Strašné vločkovstvo

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
vlk#

PříspěvekZaslal: st leden 15, 2025 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no, no, no! žádný flame, poslední dobou se to tady všude nějak rozpošťuchovalo, tak to brzdím ;)

u Milanovy poznámky si vybavím jeden deadlift match, kde se lifterům mimo jiné přistavovaly plechové kýble a to jsem si přestal být jistý, jestli to chci sledovat takhle živě :)
vlk#

PříspěvekZaslal: čt leden 16, 2025 1:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

16. ledna 2025, čtvrtek
"MiB V" W2 D5/6, dřepy+benče, 4+, ranní trénink, Form Factory Václavák

fáze I. - kardio nízká intenzita

chůze 3.4 km, tempo 10:30, tepovka 100 t/m, z domova do fitka, furt z kopce

fáze II. - silový trénink

4x 4x 125 kg, rpe 8, pauzy 1.5 min., až do pracovních jsem si liboval jaká je dnes dynamika... a pak to chcíplo

Bench-press: (stopky)
4x 4x 102.5 kg, rpe 8, pauzy 1.5 min, dtto, úplně nesmyslně těžké, desítka ani náhodou

Předkopky:
50x 14 kg, možná první pade? váha lehká, jasně, ale ta se dá vžycky přidat

Zákopky:
50x 20 kg, zpočátku jsem si říkal, že jsem měl naložit více, ale pátá desítka už byla cítit

čas 38 min., prům. tepovka 100 t/m, dnes slaboučké

fáze III. - kardio vysoká intenzita

10 min., zátěž 6/12, rpm 75. 125 W, tepovka 135 t/m, kratší, měl jsem dost

vyspal jsem se dobře, cítil jsem se dobře, ale na ty top série prostě nebyla síla, možná začnu poslouchat hodinky, šestý tréninkový den v řadě a poslední čtyři dny byla připravenost k tréninku po ránu 4 %, 3 %, 3 % a dnes 2 % :/ je to sice jenom nějaká vykouzlená cifra a asi mě ovlivňuje, ale něco mám odcvičeno a dnes to opravdu bylo na ty dětské váhy slabé. asi začnu dávat dva dny trénink + jeden den volno, tj. 2+1, jako jsem to dělal v 5/3/1 programu, alespoň si lépe rozložím wellness i kardio a bude se lépe plánovat.

včera jsem nějak nezvládl dosušit návleky a teda natahovat si vlhké sbd, byť komfortní velikost, je výzva. a humus.

a ještě jsem si udělal radost a pořídil si do fitka bezdrátová sluchátka, plus na to své chození, a na skříňku číslicový zámek, protože nosit s sebou klíčky, na mrtvé tahy si je vyndávat z kapsy, pak si je brát do sprchy, do sauny, kolikrát už jsem je různě zapomněl a kdyby mi v sauně spadly mezi ty šprušle někde na zem, tak se nechci vidět, jak pro ně lezu.

Magumi

PříspěvekZaslal: čt leden 16, 2025 2:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsi borec, jít do gymu šest dní za sebou v našem věku je parádní výkon sám o sobě, natož, když zvládáš pořád dřepovat, tlakovat a tahat.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
seeya

PříspěvekZaslal: čt leden 16, 2025 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tusim prichadzam o vela zabavy ked chodim len do privatnych saun :D
vlk#

PříspěvekZaslal: pá leden 17, 2025 12:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

17. ledna 2025, pátek
"MiB V" W2 D6/6, tahy+tlaky, 4+, ranní trénink, Form Factory Václavák

fáze I. - kardio, nízká intenzita

chůze 3.3 km, tempo 10:20, tepovka 100 t/m, z domova do fitka, furt z kopce

fáze II. - silový trénink

Mrtvé tahy: (trhačky, no belt, pauzy 2 min.)
3x 4x 145 kg, rpe 7, technicky, bezpečně
12x 145 kg, rpe 9, proof of reserve

Military press: (stopky na hrudi, pauzy 1.5 min.)
3x 4x 52.5 kg, rpe 6, velmi lehce
12x 52.5 kg, rpe 9, proof of reserve, sice lehká váha, ale tlaky mě prostě utahají

čas 30 min., tepovka 100 t/m

fáze III. - kardio, vysoká intenzita

14 min., zátěž 6/12, rpm 75, kardio, tepovka 130-135
1 min., zátěž 12/12, rpm 80, max effort, tepovka 135-170
2 min. cool down, bez zátěže

čas 17 min., tepovka 135 t/m

spoko, druhý týden za mnou, sedmý trénink v řadě, teď si asi o víkendu od silového tréninku odpočinu, zregeneruju a pak pojedu 2+1, jak jsem psal, aby to bylo udržitelné.

hodinky už si zvykají, ráno byla připravenost 22 %, HRV se každý den zlepšuje, tak neprotestují a píšou, že mi ty tréninky prospívají. spánek už třetí den 75+, chci to tak udržet aspoň týden, jo, po nemoci se hned spí lépe.

Magumi napsal:
Jsi borec, jít do gymu šest dní za sebou v našem věku je parádní výkon sám o sobě, natož, když zvládáš pořád dřepovat, tlakovat a tahat.

já tam chodím jenom tak na chvilku, kondičně, je to příjemný rituál :)

seeya napsal:
Tusim prichadzam o vela zabavy ked chodim len do privatnych saun :D

jj, a taky přicházíš o různé kapénkové infekce a tak ;)

Naposledy upravil vlk# dne út leden 21, 2025 3:58 pm, celkově upraveno 2 krát

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 251, 252, 253 ... 290, 291, 292  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: