vlkův log - lepší už to nebude

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 278, 279, 280 ... 290, 291, 292  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> vlkův log - lepší už to nebude
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cohen999

PříspěvekZaslal: st leden 07, 2026 10:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vysvetlenie je pomerne jednoduche, Vlk si nechal do zadneho pohyboveho retazca voperovat pseudometalicke posilovace.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vlk#

PříspěvekZaslal: st leden 07, 2026 4:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

7. ledna 2026, středa
běh, polední, Max Fitness Bílá Labuť

Běh na pásu:
2 km PR , 15 min. PR , tempo 7:30 (8 km/h), prům. tep 136, max 152, prům. výkon 294 W

- zatím nejdelší běh v kuse
- zatím nejlepší tempo na 2 km

váhovka 100.6 kg, lítá to, ale trend tam je, brzo tu stovku pokořím

Sauna:
10 min.

sauna sice pěkná, větší, odpočívárna s lehátkama taky, ale na ochlazení nutno zpět do pánských sprch a ty na to nejsou optimální, taky se vyžaduje vstup v prostěradle, ale dodržuje to různě

caukymnauky napsal:
moc hezke! videl bys 10x200 nekdy v budoucnu, pokud by vse slapalo, jak ma, jako realne?

neviděl, historicky tam mám 4-5x 200 a to budu rád, když dorovnám, pokud bych se snad ještě zlepšil, tak možná jedno opáčko, ale desítka je jiný level, ostatně 10x180 mám pořád na wish-listu :)

a díky vám všem, motivátorům!! :D
caukymnauky

PříspěvekZaslal: st leden 07, 2026 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty jo, s 12x170 bych tipoval vic nez jen 4 nebo 5x200

jezdis vse pokladane? btw. nejake video mrtvol asi nemas, ze?
vlk#

PříspěvekZaslal: čt leden 08, 2026 2:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

8. ledna 2026, čtvrtek
8/4/2 M4 W2 D4, tlaky 4+, polední, Form Factory Václavák

Military press: (stopky na hrudi)
4x 50, 55, 60 kg
10x 65 kg, série 4+, víc tam dnes nebylo, tedy stejně jako M1, před třemi měsíci, co už
4x 10x 50 kg, BBB, pauza 3 min., první tři šly, na závěr čtvrté už nezbývala šťáva

čas 30 min., a na doplňky, kardio ani nic dalšího už jsem neměl chuť

váhovka 100.2 kg, jo, jo, už se to blíží, brzo budu začínat devítkou :D

Sauna:
16 min., dneska to nějak nehřálo

caukymnauky napsal:
ty jo, s 12x170 bych tipoval vic nez jen 4 nebo 5x200

tak to nevím, 12x170 dává teoretických 1x224, 5x200 dává 225, takže za mě nastejno, ale třeba ti fungují jiné přepočty ;) já si před vánocema zatáhnul 220, u mě to sedí.

caukymnauky napsal:
jezdis vse pokladane? btw. nejake video mrtvol asi nemas, ze?

pokládám, ale nepovoluji, jako třeba ty, držím si ten nejsilnější setup

a žádné novější video nemám, v posilce bývá hodně lidí, navíc tyhle hi-reps série jsou celkem nudné
Šolcík

PříspěvekZaslal: čt leden 08, 2026 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:

12x 170 kg, série 4+, bez opasku, asi PR 12RM , po šestém jsem věděl, že tu desítku dorovnám, po jedenáctém, že to dvanácté zkusit musím :)

Dodatečně klobouček!
Výkon držíš teda řádnej u těch high reps, z toho by se dalo vybrousit už něco zajímavýho!!
seeya

PříspěvekZaslal: čt leden 08, 2026 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tieto high reps su skor domena suma. Dat to klasikou je uplne iny boj
vlk#

PříspěvekZaslal: po leden 12, 2026 10:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

11. ledna 2026, neděle
8/4/2 M4 W3 D1, dřepy 2+, dopolední, Form Factory Karlín, pánský klub sólo

Dřepy: (low-bar, sbd)
4x 60, 100, 130 kg, warm-up
2x 145, 155 kg
5x 165 kg, opasek, série 2+, tak to je slabé, se spotterem možná šesté, spíše ne, v hlavě jsem měl osmičku, ale došla štáva
4x 8x 125 kg, BBB, pauzy 3 min., aspoň tohle šlo hezky dynamicky a i ve čtvrté menší rezerva

tak to mě zklamalo, doufal jsem, že šest bude minimum a pak zkusím ještě jedno, ideálně dvě vybojovat, ale když už se páté zaseklo a se šestým bych se asi nezvednul, tak jsem to vzdal, doufám, že je to jenom lokální pokles a že není špatně něco, o čem ještě nevím

Shyby: (na koulích)
4x 5x BW, pauzy 2 min., závěry slabší, je to zhruba jako tahat paralel

čas 50 min.

váhovka 101.5 kg

Sauna:
3x 10 min., terasa, -5 stupínků, 15 cm sněhu, dával jsem tak 7.5 minuty :)
spekounP

PříspěvekZaslal: po leden 12, 2026 11:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ahoj
za 1. 5x165kg dřep je velmi slušnej výkon
za 2.nechci tady nějak zásadně mentorovat a poučovat tě jen napíšu svoje aktuální vlastní zkušenosti

- ta high rep série na mrtvolu před cca 5-6dny mohla výrazně ovlivnit dnešní dřepy - mě mrtvoly likvidujou regeneraci na dost dlouhou dobu, za mě doporučení - rozhodni se, jestli chceš ve stávajícím schématu držet dřepy nebo tahy (já bych upřednostnil dřepy), druhý cvik trochu upozaď, druhá varianta je spojit dřepy a tahy do jednoho tréninku
- podle mě na tý úrovni, co jsi (a ve věku, ve kterém jsi), nelze fungovat podle nějakého pevně daného plánu a neustále lineárně tlačit na výkon, já jedu schéma top sérií podle toho, jak se aktuálně cítím, je pravda, že aktuálně stagnuju, ale to je problém mobilitní následně způsobující problémy s regenerací. Prostě bych jel víc na pocit, když není den, nemá smysl to tlačit podle plánu
vlk#

PříspěvekZaslal: po leden 12, 2026 3:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

12. ledna 2026, pondělí
8/4/2 M4 W3 D2, benče 2+, polední, Form Factory Václavák

Bench-press: (stopky)
4x 60, 80, 100 kg, warm-up
2x 107.5, 112.5 kg
6x 117.5 kg, série 2+, opět jsem měl v hlavě 7-8, ale budiž, tohle je reálné
4x 8x 90 kg, BBB, pauzy 3 min., dynamika, vždy menší rezerva, spoko

čas 35 min., na doplňky jsem neměl náladu

váhovka 102.1 kg, šlo to dost nahoru za poslední 3-4 dny, ale to zase spadne

Sauna:
10 min., dnes to moc nehřálo, tak jenom základ

spekounP napsal:
...

ahoj Pajasi, díky za tipy a za zkušenosti! pocity mi teď moc dobře nefungují, to bych se daleko nedostal :) těch důvodů, proč to nešlo, mohlo být více, ale na trénink jsem byl ready.
vlk#

PříspěvekZaslal: út leden 13, 2026 3:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

13. ledna 2026, úterý
plavčo, polední, FF Vršovická

Bazén: (14 m)
kraul, 1120 m, čas 34:01, prům. tempo 3:02, prům. tep 126, max 139

po delší době v bazénu a kraulem, bída a utrpení, ruce bolely, jak jsem je musel natahovat, asi včerejší benče, pravé koleno bolelo, když jsem kopal, čekal jsem jak tohle dopadne, ale někde v půlce, asi po 15 minutách, se všechno promazalo, rozhýbalo a nakonec zůstalo jenom klasické: pravidelně nabírat dost kyslíku :) tempo jsem neřešil, to jsem si říkal, že bude slabé, a hle! nakonec třetí nejlepší na kilometru plus, průměrná tepovka pak vůbec nejnižší na kraula a v kombinaci s tempem výborný poměr výkon/tep :)

Sauna:
15 min., vršovická prohřívárna, ale klidně bych zůstal dýl, kdyby bylo více času

váhovka 101.3 kg, zase o tolik to nekleslo, včera můj oblíbený smažený květák, ale o něco jo

dnes ráno ledovka, silnice celkem v pohodě, ale chodníky neschůdné, resp. sjízdné :) to je tak, když se za poslední "zimy" ekologicky začalo šetřit solí a sypou se kamínky, které ale v současných podmínkách nestačí a nedivil bych se, kdyby dnes padnul rekord v počtu polámaných

dvě nejlepší hlášky, které jsem dnes četl:
"Praha Jižák - na schodech, po prdeli, rychlá akce"
"Rozjel se mi pes na chodníku na všechny světový strany."
vlk#

PříspěvekZaslal: st leden 14, 2026 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

14. ledna 2026, středa
8/4/2 M4 W3 D3, tahy 2+, polední, Arena Gym Centrum

Mrtvý tah: (magnézko!)
4x 100, 140 kg, nadhmat, warm-up
2x 165, 175 kg
9x 185 kg, opasek, hook-grip, série 2+, PR 9RM , jsem kopyto, ta desítka tam mohla být, fakt že jo
4x 8x 135 kg, BBB, pauzy 3 min., dynamika, zadýchal jsem se, ale rpe 8

Shyby:
6x BW, jedna série jenom na protažení, stačilo mi to

čas 45 min.

váhovka 100.6 kg, opraveno

na dnešní tahy jsem byl připravený, chtěl jsem obhájit osmičku (minulý měsíc 8x180) a pak doufal, že ještě něco síly zbyde, ale osmé opakování je tak daleko, že se k němu člověk nejprve musí dobrat, aby mohl řešit, co bude dál :) taky jsem si vybral Arenu - žádné trhačky, vzpěračské osy a kotouče, poctivé tahy

chybičky se vloudily:
1. nevzal jsem si sbd na kolena, ne že by to zvyšovalo sílu, ale kolenům to dělá dobře a to pak zase dělá dobře mně :)
2. kolem pátého opáčka jsem si nechal utéct činku a i když jsem ji zatáhl, stálo to více sil a maličkosti se sčítají
3. klíčové ale asi bylo, že jsem to po osmém opáčku vypustil a pak už nezbylo, než na poslední vzepětí a zatažení pouze devátého :/

měl jsem to holt v hlavě lépe nastavit, pokračovat a po devátém bych se asi hecnul i na desáté, protože desáté :) každopádně více jak 7x185 jsem historicky klasikou nedal (červen 2024, 5/3/1), sumem mám 10x180 (pokládáno) a 8x190 (na dotek, což se vlastně nepočítá :D), takže dnešních 9x185 si počítám jako poctivé PR ;) jenom ta desítka se mi pořád vyhýbá... ale není všem dnům konec! :D
spekounP

PříspěvekZaslal: st leden 14, 2026 5:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pěkný, tahy ti šlapou výborně
decarabas

PříspěvekZaslal: čt leden 15, 2026 10:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ešte si matne spomínam na naše vzájomné hecovanie na high reps mŕtvolu s Kellym. Pamätám si hlavne to, že to už nikdy nechcem robiť
Ale vidím, že ty nedbáš, je to úplne šialený výkon, takže klobouček dolu. Musíš mať strašne silné odhodlanie.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
cohen999

PříspěvekZaslal: čt leden 15, 2026 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Keby len robit, mne sa to vo vseobecnosti tazko citalo a aj tento Vlkov zapis je taky, ze by som skoncil mrtvy v polovici jeho warmupu... ten beh mu fakt pomohol!
vlk#

PříspěvekZaslal: pá leden 16, 2026 2:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

16. ledna 2026, pátek
8/4/2 M4 W3 D4, tlaky 2+, polední, Form Factory Václavák

Military press: (stopky na hrudi)
4x 40, 47.5, 55 kg, warm-up
2x 62.5, 67.5 kg
6x 72.5 kg, série 2+, slabé, v hlavně jsem měl osm, ale není kde brát, s šestým jsme se přetlačovali
4x 8x 55 kg, BBB, pauzy 3 min., tady ok, dynamika, menší rezerva

čas 32 min.

váhovka 101.5 kg, nedaří se, budu muset ubrat kalorie nebo přidat kardio :/

Běh na pásu: (indiánský)
2 km, 15 min., intervaly 1+1 min., tempo 6:00/10:00 (10/6 km/h), prům. tep 142, max 157

konečně jsem měl pocit, že při tempu 10:00 skutečně běžím, ale jenom minutu, protože tepovka běžela taky :) ale dobrý, až bude více času, zkusím prodloužit

achillovou patou se pak ukázala být achillova šlacha, není zvyklá a bolí, po minulém běhu na pásu se ozývala týden při svižnější chůzi do kopce (neprotahuju před ani po, jenom chodím, nejsem běžec)

decarabas napsal:
Ešte si matne spomínam na naše vzájomné hecovanie na high reps mŕtvolu s Kellym. Pamätám si hlavne to, že to už nikdy nechcem robiť

já si na to vzpomínám dobře, protože to byly super výkony a mimo mé možnosti, ty jsi tuším končil kolem 200 a Kelly kolem 220-225 (?), nevím přesně, ale v logách to máte, proti tomu je mých 9x185 slabota a navíc to ani není desítka, ale jednou tam nějakou desítku 180+ pošlu ;)

@Pajas díky, ještě kdyby tak šly dřepy

@Cohen to nevím, jestli to bylo během, ale zpetřil mi porfolio :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 278, 279, 280 ... 290, 291, 292  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: